Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1001) Creative997 válasza Devil Smile (#999) üzenetére

Creative997
(őstag)

4 fős egy banda.
Egy szervező, aki min level5ös, ő csinálja a balhét, 25.000et ad bele.
Kell egy sofőr, aki a rablás helyszínére postáz egy lopott kocsit és megjavítja.
Egy bomba szakértő, aki 120.000ért vesz C4et.
És egy fegyverszakértő, aki 150.000ért vesz Thompsont

Ezeket az árakat mindenki visszakapja és a maradékot meg elosztja a szervező. A meghívót is a szervező küldi, amit el kell fogadnod és a pozíciódnak megfelelőt pipálsz. Aztán várod a zsét.

Erepublik-csatlakozz eMo-hoz harcolni RL emberekkel! http://www.erepublik.com/en/referrer/Rhual || Project Torque az emlékeinkben él tovább! Requiescat In Pace! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#1002) Devil Smile válasza Creative997 (#1001) üzenetére

Devil Smile
(senior tag)

Zsiir..
Autom most van postan kolumbiaba a tobbire meg nincs penzem.. :(( egyelore
nah remelem jo tars leszek vhol.. egyelore akkor csak sofornek kolumbiaba
ha vkinek kellek: 88171 Smile

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

(#1003) PaJa1

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor Kolumbia, 23:20
marsu: sofőr
belaaa: bombaszakértő
PaJa1: fegyverszakértő (Thommyboy :DDD )

142 híján 600 EZER!!!

Danköööö :R

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#1004) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Uraim újból köszönöm, hogy együtt bűnöztünk. ;)
Jó csapat volt. :R

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#1005) marsu válasza PaJa1 (#1003) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Sikeres Akció! Pénz amivel elmenekültetek: $599,858

+ 400XP

Eddigi legtöbb amit zsákmányoltunk!

:R

Press any key to continue ...

(#1006) Creative997

Creative997
(őstag)

Paja, bordoi, marsu és én, NEM SEMMI!
Kolumbia,
Sikeres Akció! Pénz amivel elmenekültetek: $599,858
:R :R :R

Erepublik-csatlakozz eMo-hoz harcolni RL emberekkel! http://www.erepublik.com/en/referrer/Rhual || Project Torque az emlékeinkben él tovább! Requiescat In Pace! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#1007) Devil Smile

Devil Smile
(senior tag)

Grat szep zsakmany..

vki nem fogad be egy kezdot szervezettre? kocsi van kolumbiaban.. es full 100% os vagyok

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

(#1008) JackShephard válasza Devil Smile (#1007) üzenetére

JackShephard
(fanatikus tag)

Velem leghamarabb holnap 18 körül tudsz jönni. Persze, csak ha hozol boroskólát. ;)
A Paja-Crea-marsu-belaaa groupnak gratula, szép volt. :C
Mi ez a faszság, hogy a reptérről bevisznek a dutyiba, mert találtak nálam gyanús cuccot? :F

(#1009) Devil Smile válasza JackShephard (#1008) üzenetére

Devil Smile
(senior tag)

Spar kolaval ittad a vorosbort az eleg gyanus.. :DDD :DDD
jovan akkor holig meg gyujtogetek mindent
es akkor mar tobb mindenre is jo leszek

(#1010) MarkyYy 27

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

majdnem szép kerek összeg....!!! GRATULA :C :K

Project Torque nick : MarkyYy /sajna még csak level 28...de lesz az még jobb is!!!/"A segg nem vész el, csak átalakul..."

(#1011) PaJa1 válasza marsu (#1005) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Én csak 350 körül kaptam XPt :(

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#1012) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Már csak 25 gyorsaság kell és eltudom vállalni az eladó melót. :K

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#1013) JackShephard

JackShephard
(fanatikus tag)

mursut megsebesítették és kórházban van Kolumbiában híreim szerint. Mindenki menjen látogatni. :P Ilyet... marsu valami bosszút forralsz remélem? :U

(#1014) lantika

lantika
(kvázi-tag)

mai holland drogárak:

Fű $20
Gomba $22
Kokain $67
Heroin $32

olasz drogárak:

Fű $98
Gomba $82
Kokain $112
Heroin $110

[lantika]

(#1015) Creative997

Creative997
(őstag)

Találtál egy Cuccot: Red Bull :DD

(#1016) marsu válasza Creative997 (#1015) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Belváros átkutatása:

Találtál egy Cuccot: Macheta

:D

+12% Erő
+15% Gyorsaság

(#1017) lantika válasza marsu (#1016) üzenetére

lantika
(kvázi-tag)

bezzeg nekem csak pár dolcsit szokott adni :(

[lantika]

(#1018) MarkyYy 27

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

ja nekem is...! :( Lantika ma nem nyomunk egy szervezett Bűnözést?? 0:30 körül???keresünk majd embereket még :K

Project Torque nick : MarkyYy /sajna még csak level 28...de lesz az még jobb is!!!/"A segg nem vész el, csak átalakul..."

(#1019) marsu válasza marsu (#1016) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Lehet felrakom árverésre ...

Legalább visszajönne egy kis pénzem.

megtámadtak és kevesebb pénzem lett 230.000.- dolcsival.

:( :(((

(#1020) Creative997 válasza MarkyYy 27 (#1018) üzenetére

Creative997
(őstag)

Barátok között is elmúlt fél órával az a 0:30 :D

(#1021) lantika válasza MarkyYy 27 (#1018) üzenetére

lantika
(kvázi-tag)

én délig nem vagyok jó szervezettre.... Marsu mééé nem teszed bankba??? nálam alig szokott pár száz dolcsi lenni....

[lantika]

(#1022) MarkyYy 27 válasza Creative997 (#1020) üzenetére

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

bazzeg félrenyomtam :D 1:30-at akartam irni... :D :K

(#1023) marsu válasza lantika (#1021) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Éppen a lopott kocsikat javítgattam, meg adogattam el, volt belőle 34 darab, 24 után kiírta hogy kórházban vagy ...

... de 10-et még sikerült eladni!

:D :DDD

Jah és előtte a bankrablással raboltunk 600.000.- dolcsit!

Úgyhogy nem vesztettem semmit, csak az eladott autók után a 32 darabból csak 88.000.- pénzem lett, a többit elvitte az adó meg a gazdasági válság!

:)

[ Szerkesztve ]

(#1024) MarkyYy 27

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

hát ez lol.. :D :D

(#1025) MarkyYy 27

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

Nah irtak hogy nem e megyek szervezettre... elmegyek aztán meglátjuk hátha sikerünk lessz..! :K :F

(#1026) marsu válasza MarkyYy 27 (#1025) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Vigyázz az idegenekkel, hogy a befektetett pénzedet is visszakapd és a nyereményből is megkapd a részed ....

(#1027) MarkyYy 27

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

de csak sofőr vagyok.. :D idegeneknél nem leszek fegyós meg bombás... :K

(#1028) marsu válasza MarkyYy 27 (#1027) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Oké, így rendben van!

(#1029) MarkyYy 27 válasza marsu (#1028) üzenetére

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

:))

Ezeket az egy szmájlis válaszokat kerüld légyszíves.
Szakmai topikokban nem szokás.

[ Módosította: Bordoi ]

(#1030) PaJa1 válasza MarkyYy 27 (#1029) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Van hogy egy szmájli minden mondani valót kifejez ;]

(#1031) Bordoi válasza PaJa1 (#1030) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, viszont ez nem az a fórum. :U
Van néhány írott és íratlan szabály, amit illik betartani.

(#1032) MarkyYy 27

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

ígyvan..! de rendben nem szmájlizok.. :K

(#1033) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

No akkor térjünk vissza a játékhoz.
Sikerült az eladó melót elvállalnom.
Holnap ha sikerül valami szervezett balhéban részt vennem, akkor lehet szintet is lépek. :K

(#1034) marsu válasza Bordoi (#1033) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Creativval megbeszéltük, hogy megismételjük a mai akciót, mert annyira sikeres csapat voltunk!

Ugyanakkor, ugyanazokkal a tagokkal, maximum a helyszín változik ...

Közel 600.000.- dolcsi elég ritka zsákmány!

(#1035) Bordoi válasza marsu (#1034) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Benne vagyok. :R
Viszont annak örülnék, hogy ha a belvárosi sétáim egyikén találnék már valami hasznos holmit.
Most az a mániám, hogy minden országban hagyok egy lopott autót, mit lehet tudni alapon.
Meg aztán vettem 3-4 garázst, ugyanannyi autóval.

(#1036) marsu válasza Bordoi (#1035) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Nem sikerült elvállalnom a Bukméker állást ...

Elvileg meg van hozzá a szükséges Erő: 800, Védekezés: 1,000, Gyorsaság: 1,500, de nincs elég munka XP-m. Eddig azt sem tudtam, hogy van e munka xp-m ....

(#1037) Creative997 válasza marsu (#1036) üzenetére

Creative997
(őstag)

Nyehehe, a munka centerben írja mennyi van. Azt is írja az aktuális melód, h mennyit ad alkalmanként :K
És így van, tehát a Paja, belaaa (alias bordoi), marsu és Crea csapat ma már 23:20 tájban sz b. És cserélgetjük a szerepeket legfeljebb. :) Helyszínt megbeszéljük majd azelőtt

[ Szerkesztve ]

(#1038) marsu válasza Creative997 (#1037) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Akkor holnap már el tudom vállalni a bukméker állást. A pizza futárkodást már úgyis untam!

(#1039) PaJa1 válasza Creative997 (#1037) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Meg a helyszínt is esetleg, Kolumbia széfjei elég üresek :D

Nekem eddig egyszer volt sikerem a kutatással, Oroszban. Akkor egy csavarhúzó: 1% erő és 20% gyorsaság illetve heroin v kokain került a kezembe :)

(#1040) Bordoi válasza Creative997 (#1037) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg ott írja a munka XP-t, hogy én eddig ezt nem vettem észre. :N
Nekem mindegy mi lesz a szerepem, bár a cserélgetés jó dolog szerintem.

(#1041) PaJa1 válasza Bordoi (#1040) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Eddig 3xor voltam fegyveres és egyszer sofőr. Sikerrel jártunk :)

(#1042) Bordoi válasza PaJa1 (#1041) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Én kétszer voltam sofőr, meg ma robbantási manus.
Idáig mind bejött. :K
Remélem nem szakad meg a sorozat hamar.

(#1043) marsu válasza Bordoi (#1042) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Rutinos csapat vagyunk, profikkal!

Biztos a siker!

(#1044) Creative997

Creative997
(őstag)

Én mostanában csak szerveztem :K ezen kívül csak sofőr nem voltam még. Gazdasági válságot okozunk :DD

(#1045) MarkyYy 27

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

Milyen kis magabiztosak vagytok!!! ;) Nah én viszont elmegyek aludni mert már bealszok... :D Jó éjt MINDENKINEK!! :K

(#1046) Bordoi válasza MarkyYy 27 (#1045) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Képzeld el a félénk maffiózókat. :DDD

Jó éjt.

(#1047) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jóreggelt. :DDD

(#1048) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Milyen game ez? :))

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1049) ngabor2 válasza AMD Power (#1048) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Online többjátékos szövegen alapuló maffia/gengszter szerepjáték [link]

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#1050) AMD Power válasza ngabor2 (#1049) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Már reggeltem is.. ez hasonló mint az Westernes játék?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.