Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#10001) Mariann294 válasza rambo4ésfél (#9998) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Én teljesen egyetértek veled. :) Én is max akkor kérek segitséget ha minden ok nélkül folyamatosan támadnak és alig akarják abbahagyni.
zoliikaa: Cselekedj ugy ahogy Sir Andrish ( :DDD ) mondta és akkor nem lesz gond.(Sajnos ez a te hibád ha nem vigyázol a pénzedre)

Str8: Tied a 10 000. hsz!!!! :C

[ Szerkesztve ]

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#10002) drgab

drgab
(lelkes újonc)

szb-re jönne valaki(3ember) kolumbiában?30percen belül:p Telefonszám: 77958

(#10003) t-shirt válasza rambo4ésfél (#9998) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Egyet értek :R volt hogy én is mentem ütni aztán kiderült hogy inkább azt kéne gyepálni aki kérte.

Ha valaki segítséget kér, írja le hol van a delikvens (vagy legalábbis hol volt) mi történt, és hogy volt-e előzmény.

(#10004) Sirandrish válasza Str8 sk8r (#10000) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Majd Bordoi jól törli csak a mihez tartás végett ;]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#10005) Str8 sk8r válasza Sirandrish (#10004) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...most elnézem neked, mert tudom, hogy kicsit irígykedsz... :P :DDD ...

...csak hogy jobban érezd magad, sikeresen eladtam egy M1 rifle-t 200k-ért, és még csak nem is én vertem át, magátol ajánlott annyit...és a canabis +-5%-os értékei is felfele toltak az értékeimen 5%-ot+ a redbull is dobott a gyorsaságra 2.5%-t, nameg még folyamatos gyúrogatás mellett is csak most ment az éberségem 100% alá... :K ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#10006) Mariann294

Mariann294
(őstag)

Jó lenne ha estefele (kb 10-11 órakor) összejönne egy bankrablás vagy embercsempi(utobbinak jobban örölnék)
Jelentkezés: Pü vagy msn.
Mindkettőre csak este tudok majd válaszolni.Remélem összejön majd valami. :) :R

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#10007) Sirandrish válasza Str8 sk8r (#10005) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hallod...ezek engem annyira felzaklattak hogy olvasás közben elaludtam ;]

Illetve a másik hogy a nagy drogos múltaddal sem érsz még lepkepukit sem ;]

Nah ki a király?:D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#10008) Ultram3jor

Ultram3jor
(senior tag)

kéne egy ember szbre haláli gyorsan!:)
Telefonszám: 29929

ok, tárgytalan :)

[ Szerkesztve ]

:)

(#10009) nike_

nike_
(PH! kedvence)

Tudom, hogy szinte csak ilyen hsz-eim vannak, de szb-re mennék..

(#10010) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szintet léptél! Új szinted: 13. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
Tűzjelző betörése egy áruházban 70% :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#10011) Str8 sk8r válasza Sirandrish (#10007) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...persze hogy nerkoleptikus tüneteket produkálsz, ha napi 24 órát bámulod a moncsit... :P ...a perverz játékokba meg nem is szeretnék belemenni... :DDD ...

...viszont ha valaki menne SZB-re, az beférnt hugom csapatába...a poszt sofőr...helyszín francia... :)) ...

...jelentkezni priviben...

[ Szerkesztve ]

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#10012) Sirandrish válasza Str8 sk8r (#10011) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Te majd azért próbálj meg dolgozni is az éjszakai műszakban maffiózo helyett mert egyre több hülyeséget beszélsz :K

(#10013) Str8 sk8r válasza Sirandrish (#10012) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...nincs itt semmi hülyeség: sofőr kell franciába, és kész...egy ember... :K :P ...

(#10014) rambo4ésfél

rambo4ésfél
(senior tag)

egy ember olaszba bankos meló

(#10015) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szintet léptél! :Y
Új szinted: 69.
További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1

(#10016) xxxhunterxxx

xxxhunterxxx
(lelkes újonc)

halli!! láttátok aszt a szint csaló kirlyjani-t (149 szintes ) mikor még nem volt le bannolva akor felvetem msn-re és mostanába monta nekem hogy 3 karaktere van (pocok50,isten100,kirlyjani10) és monta hogy majd valamikor kifogja használni a bug ot (szintlépési bug-ot ) sztem 1 ip-é cim bannot megérdemelne irtam bolkának ti is tegyétek meg sajna nem árulta el a hibát aszt is elmontam volna bolkának

(#10017) zolliikkaa

zolliikkaa
(újonc)

hogy lehet részvényeket venni vagy mikor lehet részvényeket venni??ha valaki tudja legyenszives irja meg:D :) :P

zolliikkaa

(#10018) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Sirandrish garázsát kikezdte az ember és Sirandrish engem küldött csatába, mint a Pitt Bull-ját.

A Harc kimenetele
belaaa vs. DonSchaffer

belaaa a gyorsabb, ezért ő kezd,
UZI-t használva eltalálod DonSchaffer-t 46788.78 sebeztél rajta!

A nyertes: belaaa!
Súlyosan megsebesítetted DonSchaffer-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#10019) Daudi Baldr

Daudi Baldr
(tag)

szb-hez csatlakoznék..

(#10020) kételkedem válasza xxxhunterxxx (#10016) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Szia bolka!
xxxhunterxxx írta a PH! fórumban, hogy kirlyjani, akit már bannoltál, kifogja használni a szintlépés bugot. Van még néhány accountja: pocok50,isten100,kirlyjani10. Kérlek IP cím alapján azonosítsd és bannold az összes nickjét!"

Valahogy így?
Ha tudod valakiről biztosan, hogy csal, akkor írj bolkának és ennyi. Mi miért és mit írjunk neki?

Bordoi: Én csak néhány ezret tudok sebezni egy harcban, nem 47 ezret! :Y Kicsit nagy a szintlépcső közöttünk.

[ Szerkesztve ]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#10021) Sirandrish válasza kételkedem (#10020) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jó kutya nagyot harap nem tudtad?:D

(#10022) Moon Light válasza rambo4ésfél (#10014) üzenetére

Moon Light
(tag)

Én ráérek, áll még a meló?

[ Módosította: Bordoi ]

...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...

(#10023) Bordoi válasza kételkedem (#10020) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Gyúrjál és lépj szintet, nem elérhetetlen. ;)
Egyébként nem szeretek harcolni csak azért mert az olyan jó.
Még soha nem raboltam ki senkit és senkit nem vertem meg ok nélkül.
Amolyan lite-os maffiozó vagyok. :K

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#10024) Str8 sk8r válasza Moon Light (#10022) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...franciába nem jönnél sofőrködni? :U ...ha igen, írj egy privit MSN cimmel... ;) ...

(#10025) Moon Light válasza Str8 sk8r (#10024) üzenetére

Moon Light
(tag)

az kis meló, nagyobbat nem kaphatok :U ??

[ Módosította: Bordoi ]

...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...

(#10026) Bordoi válasza Moon Light (#10025) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

A kérés privi volt MSN címmel. :U

Viszont ha ez téged nem érdekel, legalább az OFF gombot használd légyszíves.

Többet nem kérlek meg rá.

[ Szerkesztve ]

(#10027) Moon Light

Moon Light
(tag)

igen, ha elfogadom.... a kérést pedig mindenki látta, így a válasz is semleges ha látják... tehát ha elfogadom akkor megy privibe! bocsi

[ Szerkesztve ]

(#10028) kételkedem válasza Bordoi (#10023) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha az életben is ennyit gyúrnék, akkor folyton testépítő versenyekr kellene járnom! :)
A te szinted 57 az enyém most lett 13. Végülis minden csak viszonyítás kérdése, piTTa 144-es szintű és 305 ezret sebez :D

(#10029) zolliikkaa

zolliikkaa
(újonc)

nem tom megjavittani a fegyveremet az mitől lehet?? :F

zolliikkaa

(#10030) Bordoi válasza zolliikkaa (#10029) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet azért, mert ez a funkció soha nem működött? :U

(#10031) xxxhunterxxx válasza kételkedem (#10020) üzenetére

xxxhunterxxx
(lelkes újonc)

kételkedem: írtam a bolkának de nem írt vissza és nem is történt a csaló gyerekel semmi

[ Szerkesztve ]

(#10032) szeki_80

szeki_80
(kvázi-tag)

A kis MoonLight még válogat is meghalok a röhögéstől! Örülhetne hogy fejlődhet, meg is nézem hányas szintű (kemény 5ös)! ECS-nél is válogat biztos! Azt mondanám 22-es mint én, és állandóan hivogatják azt mondom oké! :C Blond on the moonlight! :P Bordoi légyszi küld egy kicsit hűsölni!:D

[ Szerkesztve ]

Mi a művészet? Olcsón, jót venni!:D aka Debil80

(#10033) RidDiCh válasza xxxhunterxxx (#10031) üzenetére

RidDiCh
(tag)

gondolom nem csak te küldesz neki levelet , és ő sem lehet mindig gép előtt , ahogy más sem. várj......

(#10034) RidDiCh

RidDiCh
(tag)

am én arra lennék kíváncsi hogy valaki 2hónap alatt hogy lesz 52-es szintű ?? :F
Vito_Genovese -- kolumbia ,az 5 legnagyobb között. ha valaki ezt megmegyarázná :)

szerk : sorry nem figyeltem hogy 5 percen belül postolok . sry

Jani09 : ne mond már nekem hogy kerek 2 hónap alatt 52 szint , ez nevettséges , szerintem kúrva sokan csalnak, áhh félelmetes

[ Szerkesztve ]

(#10035) Jani09 válasza RidDiCh (#10033) üzenetére

Jani09
(tag)

Hát meg igazából ha egy felhasználó ír, hogy x felhasználó csal. azt nem tudom hogy elhiszi-e, mert akkor ennyi erővel bárki írhatna hogy x felhasználó csal és akkor kapásból eltávolítanák pedig nem is csinált semmit. De ha bizonyítható akkor ok a dolog

Hát számoljunk hogy pl.: mindennap megy szb-re ,szerintem még úgy sem jön ki.

Akkor viszont nonstopba nyomja :D

[ Szerkesztve ]

(#10036) Bordoi válasza RidDiCh (#10034) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Pont úgy, ahogy ennyi idő alatt Sirandrish 69-s. :U
Vagy ahogyan én 57, de nyilván mindketten csalunk.

[ Szerkesztve ]

(#10037) szeki_80 válasza Jani09 (#10035) üzenetére

szeki_80
(kvázi-tag)

Jó, de én 2 hónap alatt elég sokat játszok, és még csak most tartok 22-esnél akkor elég érdekes! Vagy hallottam már olyat többen össze dolgoznak (nevet nem írok mert lényegtelen) és egymásnak fejlesztenek, így el tudom képzelni, de ez akkor sok szint ennyi idő alatt!:D

Mi a művészet? Olcsón, jót venni!:D aka Debil80

(#10038) RidDiCh válasza Bordoi (#10036) üzenetére

RidDiCh
(tag)

nem akarok megbántani senkit sem , de ez elég fura akkor is sztem. 2 hónap alatt ennyi szint , lehetetlen , még ha többen játszanak 1 accon is .

(#10039) Jani09 válasza RidDiCh (#10038) üzenetére

Jani09
(tag)

Hát jah, de vannak ilyenek is. nemtom pontosan hogy mi titka de hatásos taktika :)

(#10040) Bordoi válasza RidDiCh (#10038) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Engem nem tudsz megbántani, azt gondolsz amit akarsz.
Viszont egyáltalán nem biztos, hogy jól is gondolod.

(#10041) Sirandrish válasza RidDiCh (#10038) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

pont ma 2 hónapja hogy regiztem..és holnap szépen meg is lesz az lv70:)
egyedül tolom az accot...DE! LEHETETLEN!!! :C

(#10042) RidDiCh válasza Sirandrish (#10041) üzenetére

RidDiCh
(tag)

akkor te nagyon ráérsz ezzel a gaméval játszani. hanyadik szint után ugrik meg nagyon a fejlődés? mert biztos van ilyen szint.

(#10043) Sirandrish válasza RidDiCh (#10042) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem érek rá..csupán csalok ;]
Egyébként 12.543szor mondtam már el hogy hogyan csinálom..mindamellett hogy k*rva sokat játszom..elmondtam hogy én mit nyomok..elmondtam hogy kb melyik szinten mit éri meg..
Ha nektek ez nem megy...az ne az én problémám legyen már pls...
Az meg már tényleg a pofátlanság tetejének tartom hogy csak azért mert valaki jobb nálad az már csal...mert te vagy a király..nálad nem lehet jobban/többet/szebbet stb...mert az nagy valószínűséggel csal...

Komolyan nem értem az embereket...míg nem kezdtem el maffiozozni addig cod-oztam..elég keményen...elég jól is ment stb..és ott volt ez nagy divat..ha az ellen jobb akkor CSALÓ SZ***R...tipikus magyar mentalitás..az irigység öli meg a népet... :(

(#10044) RidDiCh válasza Sirandrish (#10043) üzenetére

RidDiCh
(tag)

ki irigy szerinted?? majd pont erre a szar gaméra leszek az!! hagyjuk már :)

(#10045) Sirandrish válasza RidDiCh (#10044) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor miért tartod lehetetlennek? mert neked nem sikerül? sajnálod mástól?
Irigy vagy..nincs mit tagadni ;]

Szerintem írni kéne Bolkának hogy aki feletted van annak dobjon egy bann-t..

(#10046) Jani09 válasza Sirandrish (#10043) üzenetére

Jani09
(tag)

Szerintem nem feltétlen. mert én csak tanulok a nagyobbaktól és nem vagyok rájuk irigy mert minek lennék? csak játék a dolog és nem baj az ha az ember kérdez ezt-azt.Mindenki úgy játszik ahogy ideje és kedve tartja. Játék miatt ne vesszen össze senki

(#10047) Bordoi válasza RidDiCh (#10044) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Vagyunk itt jó néhányan a PH-n akik ennyi idő alatt 22 szint fölé kerültünk.
Gyakorlatilag lecsalóztál mindenkit.
Mégis mit vársz? :F

(#10048) Sirandrish válasza Jani09 (#10046) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szerinted hogyan válaszoljak egy olyan embernek aki egy komplett játékos társadalom 60-70%át lecsalózta?

(#10049) Jani09 válasza Sirandrish (#10048) üzenetére

Jani09
(tag)

Hát megkérdőjelezni lehet. de ha nincs bizonyítéka akkor nyilván nem mondhat ki csalónak senkit.

Maradjon magának a véleményével akkor. Nem kell vele foglalkozni...

[ Szerkesztve ]

(#10050) Sirandrish válasza Jani09 (#10049) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

"ne mond már nekem hogy kerek 2 hónap alatt 52 szint , ez nevettséges , szerintem kúrva sokan csalnak, áhh félelmetes"

ezt írta...innentől kezdve nincs miről beszélni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.