Haverom 2 napja nem tud bejelentkezni a felhasználójával, mert a következő hibát kapja: szinkronizálciós hiba, kérjük próbálja később. Mi lehet a baj?
Soufflé
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Haverom 2 napja nem tud bejelentkezni a felhasználójával, mert a következő hibát kapja: szinkronizálciós hiba, kérjük próbálja később. Mi lehet a baj?
Soufflé
Elso korben probalja meg torolni a cache-t, sutiket meg a tobbi weboldalakra vonatkozo elozmenyt es ugy probalja. Ha nem babralt el email cimet, akkor elvileg igy jonak kell lennie.
Próbáljon nem a hardveraprón, hanem pl a prohardveren belépni 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Én sem tudok belépni az eredeti accommal..
...mindent megpróbáltam,más böngészövel is próbáltam,de nem engedi...mindig szinkronizációs hibára panaszkodik,mindenhol...
[ Szerkesztve ]

Megoldottam,töröltem a mentett jelszavakat a böngészöben és újra létrehoztam...fura egy hiba
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

Urak!
Belépéskor mindig szinkronizációs hibára hivatkozik.
Jó lenne ha valamit csinálnátok az oldallal.Napok óta egyre szarabb.(Elöszőr csak képeket nem lehetett feltölteni,aztán hirdetéseket sem lehet feladni most meg belépni sem lehet.) 
Elhiszem hogy csináljátok az oldalt de így hogy belépni sem lehet nem sokat ér az egész. 

Próbáld meg te is amit Lauda írt!
http://www.pc-helpforum.hu/index.php
Azt hiába. Én töröltem mindent,2 gépről, 3 böngészőből,és 2 mobilról 2 böngészőből a lapcsalád egyik oldalán sem tudtam belépni éjjel 2 óta.. Írtam egy emailt Kalandor-nak, rá 20 percre be tudtam lépni.
Ezúton is köszönöm neki,ha Ő csinált valamit... 
adj má egy kis időt nekik, hidd el, ha lehetne egyszerűbben/gyorsabban, úgy csinálnák, nem szórakozásból állították le....
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Nem tudom, jó helyre írom-e, de olyan problémám van, hogy váltottam firefox 9-re (firefox 4-ről) és a logouton a középső részen, ahol az utolsó hozzászólás dátuma és ideje van, a dátum és idő nem fér ki egy sorba (eddig kifért és pl a mobilarénáról nézve most is jó, linkeltem képeket), mit, hogyan állítsak, hogy megjavuljon?

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
Má' mindegy, visszaraktam a régi FF-ot... 
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
A ctrl + "-" kombinacioval vedd le kisebbre es akkor elvileg jo lesz.
Ctrl+f5, cache ürítés?
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Semmi sem oldotta meg, továbbra is ilyen, mobilarénáról nézve jó, logoutról nézve nem, visszarakva a firefox 3.6-ot pedig minden OK, ki érti ezt?

ne is haragudjatok.. de nagyon rossz az oldal..
miért nem maradhat a régi dessign??
ennyit kérek semmi mást...
az egy korrekt normális könnyen kezelhető és jól is nézett ki.
na ez most lassú is meg nagyon rossz minden értelemben
Rossz helyre írtál.
Lassúság és hibák javítása folyamatban van. Dizájn is lesz még tekerve.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
bug:
ha valamelyik oldalcím túl hosszú, az ember hibaüzenetet kap... majd pedig a vissza után minden addigi változtatás törlődik. ez akkor, ha az ember még a küldés előtt átolvassa és csinosítgatja még egy picit, nagyon zavaró tud lenni.
tehát ha adott esetben megoldható, hogy a controll még az oldalról való elnavigálás előtt történne, lehet segítene pár esetben.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Sziasztok!
Írtunk egy cikket a Logout.hu-ra, amit a Játékok kategóriába szántunk. Mikor azonban publikálttá tesszük, s az engedélyre váró cikkek közé kerül, folyamatosan visszadobásra kerül a be nem fejezettek közi.
Ez miért lehet? Nincs benne semmi durva, vagy a fene tudja, mi lehet a baj, egy bemutatócikk az egész.
Köszi a segítségeteket!
Üdv.!
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy mégis hogyan tudok egy cikket oldalakra szabni? Sehol nem találom, de tuti biztos, hogy csak vak vagyok...
Előre is köszönöm, főleg, hogy tuti kiböki a szemem valahol...