Ez mind oké, de ott sem érkezett válasz, hogy mi lehet konkrétan.
[ Szerkesztve ]
Kawasaki z750
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Ez mind oké, de ott sem érkezett válasz, hogy mi lehet konkrétan.
[ Szerkesztve ]
Kawasaki z750
Halihó!
Ilyen rendszert tervezek venni, kérdezném hogy megéri-e, nálunk 22 ér van 1 év garival.
A creative az olcsóbb, de ha ez jobb hát akkor lenne ez.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Hát nem tudom én 17 000 ér vettem szerintem nézz szét kicsit mert sokhelyen van 17-18 ér is de a 22 sem rossz érte
Samsung Galaxy S2@ AOKP ICS
(#154) aimettirlz válasza Ł-IceRocK-Ł (#152) üzenetére

sztem is mindenképpen 20 alatt van a reális ára... 
® aimeTTi atticuS ™

Beraktam az asztala alá most a mélynyomót. Közvetlen a radiátornál van. Árttha akkora hő neki? az oldalával van oda fordítva és kb 1-2 cm re van tőle

Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ti melyik hangfalat ajánljátok a Logitech x-540 vagy a Genius sw-hf 5005-öt?
Genius jobban szól.
A loginak csak annyi az előnye, hogy elektronikailag jobb, kisebb rá az esély, hogy tönkremegy. Sajnos Geniusból elég sok megy tönkre. 
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

Az utóbbi jóval erősebb.
[ Szerkesztve ]

Köszönöm a választ!Amúgy nagy különbség van hangzás terén?
Igen, elég jól hallható különbség van.
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

Nemrég kaptam meg az X-540 hangrendszeremet, és...... egyszerűen ÜBERÁLLATZSÍRCUCCC!!! 
Valami eszméletlen jól szól! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Eddig egy 2x100 W-os hi-fi-m volt, de meg sem közelíti ezt! Ez összesen 140W-ot bír (RMS 40W), de ezerszer jobb. Amúgy sem mindig a wattok számítanak. Ha minőségi hangszórók vannak benne, akkor bőven fölülmúlja. Ez minőségi. Nem véletlen, hogy vannak sokkal olcsóbb 5.1-es hangrendszerek, amik több wattot bírnak (akár nagy márkákban is), de mégis mindenki ezt ajánlja. 
Egyetlen hátránya, hogy kicsit rövidek a kábelek, de csak a hátsót kellett pl nekem 1 méterrel megtoldani. Én falra szerelve használom, és tökéletes a hangzás.
A filmek jól szólnak. Foobar200-ben kiküldtem 4.1 (4+sub) csatornára a zenét, ezerszer jobb. Centert ilyenkor nem érdemes bekapcsolni, mert elvész a sztereó hangzás. Játék alatt pedig...hűűűűű. Mikor valaki motoszkál mögötted hallod, ahogy elsuhan, meg minden kis rezdülést a megfelelő irányból. Egyszerűen lenyűgöző számomra. 
Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Ja meg, hogy a sub hangszórója a földbe fele döngöli a basszust az külön zseniális találmány. Sokkal intenzívebb a hangzás. 
Köszi, hogy elolvastad 
"Nem tudom, hogy mit mival, pedig dehogy"

Basszus tesztet csináltam vele kb fél perces volt de elég égett vagy inkáb ilyen furcsa szag jött ki belőle

Lehet a nyáklap felmelegedés hatására engedi ki a szagot, mert én is éreztem egy ideig, de "kiszellőzött".
"Nem tudom, hogy mit mival, pedig dehogy"

Én is egy x540-es vásárlásán gondolkodok, csak van amiben bizonytalan vagyok. Jelenleg egy x230-asom van, és arra lennék kíváncsi hogy vajon sztereo zenében hogy teljesít hozzá képest? Nagyobbrészt zenét hallgatok, de azért filmek alatt jól jönne az 5.1, csak nem szeretnék pofára esni ha esetleg zenében meg gyengébb. (egyébbként az x230 hangzásával nagyon elégedett vagyok, csak ugye az nem 5.1)
[ Szerkesztve ]

Sziasztok! 
Most szándékozom én is beruházni egy X-540-esre. Lakohelyemen egy bevásárloközpontban 15.000Ft-ért adnának egyet (utolsó darab mert ez amolyan mintadarab -polcos- a vásárlóknak mutogatni.. kicsit poros kb.4honapos).. de az eladó szerint valami "teszterek" csekkolgatták hangzásilag ..ez vaj mit jelenthet, mennyire "károsithatták" meg ha megkárositották a cuccot? 
Az eladó azt mondta van 3 nap az otthon kiprobálásra és ha nem jó visszavihetem.. meg a gyári garancia az ugye teljeskörű és természetesen él.
Summa summárum.. megvegyem vagy ne vegyem? 
Ha kapsz hozzá számlát akkor megveheted nyugodtan.
A logitechnél úgy működik a garancia, hogy felhívod őket, elintézitek a papírmunkát (számla scannelés, hiba bediktálás, stb) és következő nap feladják a raktárból az új hangszóród (ha nincs már az, akkor meg lehet velük egyezni, hogy mit küldjenek ugyan abban a kategóriában) és pár nap alatt megkapod. 
Szerk.: ha tesztelték csak akkor azzal nem valószínű egyébként, hogy károsították volna, az, hogy ki volt rakva a polcra az kevésbé biztató, mert ott akármi történhetett vele, de ha bármi baja lenne a logi készséggel ki fogja neked cserélni.
[ Szerkesztve ]

Köszönöm a gyors választ.. 
Pontosan, attol is félek hogy pl. valaki belenyomta az ujját a membránokba stb..
Mondjuk itthon csak megtudom majd állapitani hogy mi a "rossz" (vagy nem)...legalább azt, hogy szól-e mindegyik hangszoró.. mert ugye magát a belsejét csak nem piszkálta senki 
Számla nélkül meg meg se venném..az alap
Köszi mégegyszer a válaszod, megyek holnap és megveszem! (ha baj lenne vele vagy egyéb kérdésem adódik, jövök) 

Na, ma megrendeltem én is magamnak ezt a kis cuccot (szállítással együtt 25e), valamikor jövőhéten remélem megjön 
Már alig várom 
Viszont sajnos hangkártyát egyelőre nem tudok venni mellé, de majd valamikor lesz az is 
[ Szerkesztve ]

Na, meg érkezett, összeraktam, most állítgatom, eddig igen jó, de egy hangkártya azért tényleg kéne 
Viszont a hangkártyadriverből, "virtuálisan csinált Matrix" jooban szól.
Nálam az elrendezésnél az volt a gond, hogy túl rövidek az első hangszórók kábelei, így a monitor jobb oldalára került a két rövid, balra pedig a két hosszú kábeles, természetesen elhelyezésnek megfelelően bekötve, a monitorhoz közelebbiek az elsők 
A madzagok eligazításával még biztosan el leszek egy darabig 
[ Szerkesztve ]

Hát nem volt túl jó ötlet a hátsó/első hangfalat felcserélni, visszaolvastam itt a topikban, és ki is próbáltam, tényleg halkabbak valamivel a hátsók, maguk a hangfalak, úgyhogy át kell variálnom az elrendezést, vagy kell vennem hosszabítót.
Bocs az egymás utáni három hozzászólásért, (lehet lesz negyedik is
) 
Így már mindjárt jobban szól, a driverből matrix jobbot is visszavonom 
[ Szerkesztve ]

Vettem hosszabbítót a bal elsőhöz, kikerült a mélynyomó az asztal alól mellé, így azért jobb.
A cucc nagyon jól szól, nem bántam meg! 
Driverből 5.1 stereo zene lejátszásánál jobb, mit a Matrix gombos.
[ Szerkesztve ]

Nektek ha matrixba rakjátok tökéletesen ugyan úgy szólnak a hátsók mint az elsők mert nekem nem lehet hogy az alaplapi hangkari? És egy asus xonar d1 mennyit dob a hangzáson?
[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
ilyen hangfalam van. Olyat tapasztalt-e már valaki ,hogy recsegő hangot hall ha pl. Win M.P-el hallgat zenét, de lehet az youtubeon is, a lényeg hogy recseg!
A cuccot X-Fi Xtreme Gamerrel hajtom Win7 64bit alatt.
Hallottam olyat ,hogy az X-Fi driverek win7 alá elég rosszak. Játék alatt pl. Crysis van ,hogy csak a magyar szinkront hallom de azt tök tisztán, és a lövöldözést meg ilyen nagyon halkan, Cod-MF2-ben meg elmegy a hang, meg sípol!
Szerk.: Meg van amikor zenét hallgatok, és elhalkul aztán visszaáll arra a hangszintre ahol eredetileg hallgattam aztán megint halkabb... 
Szerintetek mi a ludas? A Logi az X-Fi vagy a Win7!!??
Előre is köszi! 
[ Szerkesztve ]
"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"
Nézd meg, hogy fülhallgatóval pl. ugyan ott recseg-e a hang. Ha igen akkor a felvétel lesz a ludas a dologban.
Játékok alatti összevissza hangzás véleményem szerint driver probléma lesz.

Helló
Fogok venni egy Logitech X-540-et.(Már látam egyet 22.000FT-ért)
Azt szeretném kérdezni, hogy rá lehet e kötni a DVD-lejátszóra ?

Igen, rá 
Ezen a képen látszik, a sorban az első átalakítóval: Ipon teszt kép
Egyébként így pár hét aktív használat után kijelenthetem: nagyon jó cucc, nagyon jól szól! (Főleg, ha Sony Ericsson Walkman telefonról hallgatod a MegaBass equaleazerrel
)
[ Szerkesztve ]

Nekem meg negatív véleményem van a térhangzás egyenlő a 0 val mivel a hátsó hangszórókból szinte szar se hallatszik csak ha a fülembe nyomom ezt a szutykot 

Azért módosítom a véleményem rohadt jó a cucc csak kell progi ami felhangosítja
Szerencsére sikerült nekem hangosítani és elnézet kérek a logitechtől hogy leszóltam ![;]](/dl/s/v1.gif)

Sziasztok!
A problémám a következő:
Szeretnék vásárolni egy Logitech X-540-es hangfalszettet, azonban a TV-állványom (LCD TV-t használok monitorként) DVD/Video tartó részébe szeretném elhelyezni a Center hangfalat. Ez a "rés" sajnos csak 12 cm magas, ezért csak ekkora hangfalat tudok bele elhelyezni. A kérdéseim a következők:
- Milyen magas a X-540 center hangszórója fektetve, talppal?
- A talpat le lehet venni? Ha igen, akkor stabilan áll ? Talp nélkül milyen magas?
- Ahogy látom a logi honlapján, a talppal lehet rögzíteni a monitorhoz is. Így milyen szélesre lehet nyitni a tartót ?
A válaszokért előre is nagyon hálás vagyok!

ment privi 
Garancia ügyintézés hibás számtech alkatrészekre! http://href.hu/x/cwh0

Sziasztok!
Azt szeretném megtudakolni,
hogy mi a különbség a Logitech X-540 OEM BOX és a sima X-540-es között, eltekintve 4-5-6 K árkülönbségtől.
A válaszokat előre is köszi. 

Sziasztok!
Szeretnék venni egy Logitech X-540 rendszert. Olvastam sok véleményt, hogy az 530-as mélye erősebb viszont az ismert típus hibái miatt inkább kihagyom. Gondoltam meghallgatom élőben, de a Budapesti bevásárló központokban vagy be sincs kötve vagy nem szól minden része. Ha valakinél meg tudnám hallgatni, hogy mit tud az nagyon sokat segítene.
Üdv.: CyberBob.
"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)

Sziasztok !
Valaki tudna ajánlani valami olcsó helyet ahol olyan 20ba van ?

megkérdezhetem, hogy hol vetted ?

Hali!
Találtam neked hangfalat az ipon.hu -n
Itt van még 1 teszt is róla
Kb 25000Ft-ba lenne. Ha bármi kérdésed lenne akkor írj bátran, akár priviben is 
Remélem tudtam segíteni, üdv!
[ Szerkesztve ]

Nekem van egy ilyen eladó
Alighasznált, a mélynyomó vadi új, bontatlan, doboza nincs meg sajna, két év garit tudok adni rá, akit érdekel privi 
Képek
Garancia ügyintézés hibás számtech alkatrészekre! http://href.hu/x/cwh0
Nekem 530-as van és simán van térhatásom. Csak winben be kell állítanod, hogy mi hogy szóljon. Ha beállítod és akkor sincs térhatásod dobd ki a hangártyát meg a hangfalat is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Ha ki akarod dobni akkor add ide nekem inkább mert a logitech megpróbál valami okos megoldást kitalálni, ami mindenkinek jó lenne
(legfőképpen neked
) Persze, ha tényleg hibás a hangfal.
Ha valakit ez bővebben érdekel akkor kifelytem (Ha még nem volt leírva)
Én miért akarnám kidobni? Te nem hallod a térhatást.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nálad van a gáz, meg nincs beállítva stb, stb... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja és a kifelytem az kifejtem.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Nem te, hanem ha akárki ![;]](/dl/s/v1.gif)
"lyó" akkor kifejtem 
Amugy nekem van térhatásom, csak elromlott a center hangszóróm így eltűnt a térhatás... (tudom szóismátlés
) Most cseréltettem ki ingyéé logitechel és ezt szerettem volna leírni, ha valakit érdekelne.

Ipon
D miért kérdezed?
Amúgy már van térhatás meg minden jó bár még mindig nem hallom ha hátulról lőnek de ez az én bajom mert nem tudok rá figyelni 

valaki találkozott már olyannal hogy a front és surround szórók rácsa a magas hangoknál nagy hangerőnél berezonál?mert nekem vékony ciripelő hangot adnak,de ha ráteszem az ujjam abbamarad...valami ötlet hogy lehetne kiküszöbölni?
BC2/TDU2 nick: Huligaaan; BF3: Hulligaaan

Sziasztok!
Nekem egy Acer extensa laptopom van integrált hangkarival. Érdemes megvennem az x540est?

hello
valaki tud segíteni abban, hogy hol a bánatba lehet vásárolni egyszálas rca hosszabbítót a hangfalakhoz?jó lenne legalább 2,5-3 méter!
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.
Pl ez. Ez két szimpla RCA kábel (jó minőségű) + REM szál egybenyomva, de szét lehet választani őket szimplára, csak szét kell húzni...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

De ennek mind2 vége jack nem?Nekem apa-anya végű kell.
Más: valakinek nem recseg a hang egy picit mikor mozgatja a hangerőszabályzót?Néha-néha előjön. 
Ennek mindkét vége csúcsos (apa), nem apa-anya féle.
RCA hosszabbító apa-anya

És ezt ketté lehet húzni mert a 2szálasokon meg van egy műanyag "lópikula" ami összefogja.Próbáltam már leszedni egyről de nem ment. 
Szerintem szét lehet húzni.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ezzel a hangcuccal kapcsba.
Több mint 1 éve megvan,de még sose próbáltam ki a headphone kimenetet...de ahogy rádugok akármit hihetetlen halkan szól.
Ez csak nekem van vagy nálatok is ez van?
Ha igen akkor mi erre a "gyógymód"?