Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

A z-3-nak erős a mélynyomója és a kicsi hangszórók nem nevetségesen kicsik?

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#52) Imy válasza Newyorker (#51) üzenetére

Imy
(őstag)

Miért lenne az, kicsi a bors (magas), de erös...

(#53) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Nah, szval megvettem a z-3e-t!

Első benyomások, mivel még teszt alatt
Frankó nagy doboz, kiveszem belőle a cumót meglepően kicsi a két első speaker, már-már viccesen néz ki, kicsit el is keseredtem a látványától. Összeköt, bedug, power,zene!Zene, játékok minden szépen szól rajta, bár jelzem nincsen nagyon összehasonlítási alapom, de meglepően jó a mély és ezek a kis fityegők is nagyon szépen szólnak, úgyhogy visszaszívom, amit az elején írtam róluk, hogy viccesek meg stb, szval kicsi a bors de erős, asszem itt érvényesül igazán!

Ami nagyon tetszett még az anyagok megvállasztása az nagyon jó, bár van más logi cuccom, úgyhogy ez nem volt meglepő, mert nagyon jó anyagokkal dolgoznak!Távirányítója, szép jól kidolgozott a volume poti nagyon jó finom kis cucc!

Még1x jelzem, hogy számomra nagyon jó, szép, szépen szól stb., de nincsen pl összehasonlítási alapom a z-4hez, illetve más 2.1es rendszerhez!

Összefoglalva, nem bántam, szerintem jó választás, 15k-t megért, mindenkinek csak ajánlani tudom!

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#54) Imy válasza Newyorker (#53) üzenetére

Imy
(őstag)

Igen, a Logitech cuccok nagyon jók, ami logitech az általában nagyon jó cucc!
Én mondtam, hogy kicsi a bors de erős! :D

(#55) jeni válasza Imy (#54) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

hello
Én is megvettem csak 8050Ft volt az ára a PC-s boltban,nagy változást a Philips 2.0-ás sztereohoz képest.Kissé fura de szokni kell.Érdemesebb a földre tenni a subot?Esetleg tehetem a polcra

(#56) Peetry válasza jeni (#55) üzenetére

Peetry
(senior tag)

földre. asztal alá és/vagy fal tövébe. Sőt állítólag hangszóróval falnak, úgy az igazi, de ezt még nem próbáltam. jah és grat hozzá:)

[Szerkesztve]

(#57) Imy válasza jeni (#55) üzenetére

Imy
(őstag)

Nekem a notim mögött a TFT panel mögött van.

(#58) bocX

bocX
(tag)

sziasztok! nagyjából olvasgattam visszafele, és jókat irtok a z3ról meg a z230ról is. én a z3-al szemezek. mi a különbség egy z3 és egy z3e között. és ugye ezek fadobozosak? előre is köszi. :R

sok munka és ugyanannyi lazaság

(#59) uRSul

uRSul
(lelkes újonc)

Üdv! Megosztom én is a tapasztalataimat, ugyanis tegnap jutottam hozzá egy x-230-hoz és hátha valaki még vásárlás előtt áll és elolvassa ezt is.

Installálás: egyszerű kábelek gép mellé elég hosszúak, nagyobb távra gond lehet, de nekem megfelelt.
Kinézet: szép, esztétikus, fekete.

Hangzás: erre vártam legjobban az összeszerelés után és nem azt kaptam, amire vártam. Ezt pro és kontra is mondom, mert:
1. a basszus - az nagyon nagy, óriási ereje van, a mélynyomó hátulján szabályozható, nekem inkább a minimum állásnál van, de érezhető így is
2. a magas - hát ettől picit többet vártam, de van, oprendszerből állítható, korrigálható
3. közép - itt viszont konkrétan csalódtam, ez a tartomány valahogy nem igazán jön vissza, főleg a hangszeres zenéknél nem érzem és egy két játékban, tucc-tucc zenéhez azért jó.
Nem tudom hogy a szatelithangszórók mérete okozza-e, de talán ez a rész hiányolható belőle, ebben talán a z-3 jobbat nyújt, mert amint láttam szélesebb a szatelit része (ezt biztosan nem tudom, mert azt nem hallottam)

Szóval röviden ennyit az egy napos tapasztalataimról, remélem segít valakinek a választásban. Nem akarok senkit elriasztani ettől, én is vszínűleg meg fogok vele barátkozni, de az eddigi hangfalpárom után (ami középtartományban szólt leginkább), ez kicsit ebben a tartományban lemarad és most még zavaróan más hangzást produkál, de tudom egy-két nap és már ezt fogja megszokni a fülem!

Összességében jó cuccnak tartom, egy 15-20 négyzetméteres szobába elegendő, főleg ha a basspotit felcsavarod, még a szomszéd is felkopog a seprűnyéllel. :)

Jó választást és használatot mindenkinek, ha esetleg valaki tud vmi jó beállítást, konfigot a középtartomány előcsalogatásához, szívesen venném ha megosztaná velem!

bye

uRSul

(#60) lighty válasza uRSul (#59) üzenetére

lighty
(tag)

Lesz még jobb az a középtartomány 8-10 óra bejáratás után.

(#61) Ndruu válasza bocX (#58) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Üdv!

Szóval a Logitech Z3 faborítást kapott míg Z3-e nevezetű ikertestvére a normál fekete és ezüst-szürke színnél maradt :) A faborításút általában picit drágábban adják mint ahogy így van ez most is (Z3 / 16000 Huf / Computrans) míg a Z3-e normál színű tesója (Z3-e / 15400 Huf / Lord Computer). Gondolom az 600 forint különbség senkit nem vág földhöz :D

Személyes véleményem (merthogy én is egy Z3-e vel rendelkezem) hogy aki szereti az ütős basszust mondjuk filmnézésnél vagy játék közben, az meg lesz vele elégedve. Aki zeneileg instrumentálisabb és a komolyzenét kedveli, annak lehet hogy a közép hiányozni fog. Aki a diszkósabb és HardBass és tudja fene hogy miféle zenéket hallgat, annak a basszus reakciója kicsit lassúnak tűnhet.
Én azért válaszottam ezt a rendszert mert upgrade-eltem egy Creative P380-ról és olcsón kellett egy ütős rendszer. Zeneileg a lassú és mély basszusokkal tarkított HipHop, R&B, Rap kategóriába sorolnám magam és erre a Z3 maximálisan megfelel! Az ajtókat és ablakokat kénytelen voltam megbarkácsolni mert egyes basszusoknál sajnos az üvegek elkezdtek rezegni :D
Sok sikert!

sálálé

(#62) bocX válasza Ndruu (#61) üzenetére

bocX
(tag)

köszi a választ. még meggondolom akkor. lehet egy kicsit hiányozna a középtartomány. én is így vagyok ezel, viszonylag olcsón egy jó kis rendszert szeretnék. bár valaki rá akar beszélni 5.1re mert kevés pénzzel megtoldva azt vehetnék - hát én nemtudom.mindenesetre nekem igy olvasottak alapján bejön a z3/e. :)

[Szerkesztve]

(#63) uRSul válasza lighty (#60) üzenetére

uRSul
(lelkes újonc)

Örülnék neki ha ez változna, de őszintén szólva nem reménykedem (még több óra használat után sem), hogy meg fog változni a középtartomány használata :(

uRSul

(#64) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Neked kell tudnod, hogy mit szeretnél... 2.1-et vagy 5.1-et... meg kell gondolnod hogy kihasználnád-e az 5.1 előnyeit vagy sem.

Ha 5.1 akkor Logitech X-530 (vagy netalántán ha találsz akkor X-540 (az Aquában asszem van 19k-ért :) )) vagy Creative Inspire T5900 (esetleg T7900 ami 7.1es 23k-ért :)) )

Ha 2.1 akkor Z3 vagy Z-2300 (a Mistralban most ''egész olcsó'' :) 28680 Huf

jó mazsolázást :) remélem nem zavartalak össze! :D

UI: a Z3 nál nem tudom mennyire szeretnéd használni a fejhallgató kimenetet... hát ezzel sajna csak annyi a gáz hogy érdemesebb nem használni, mert nem épp a legszebb hang jön ki belőle (ahogy sokan mondják a mélyt elég erősen levágja és torzít is szegény, ezért én ha fejhallgatóval akarok hallgatni, akkor kihúzom a cuccost a gépből és bedugom szimplán a fejhallgatót :) vagy veszel hozzá egy Jack elosztót :) ezzel sem lebeszélni akarlak róla, mert továbbra is azt mondom hogy a basszusért megéri :) mániákus vagyok tudom:DDD

sálálé

(#65) bocX válasza Ndruu (#64) üzenetére

bocX
(tag)

valszeg 2.1 lesz. elhatároztam egyszer, meg végiggondolva nem használnám ki az 5.1-et. zenehallgatás, filnézés, kevés játék. eleinte saját építésében gondolkodtam csak amikor 2.1 tervezésébe fogtam megijedtem hogy milyen árba állna meg :Y , igaz az ütött volna, de mégsem szánok rá annyit és ezért döntöttem inkább veszek egyet készen. amik most vannak hangszóróim, azok jól szólnak, nem dobnám ki őket, és arra is gondoltam hogy megoldom valami 4.1-be. :)

annyi hogy legtöbb helyen amit nézek, logitech z3e-t látok (sima z3at nem), olyan 16,5k az ára átlagba.

amugy van jack elosztóm, eddig is füleshez azt használtam

(#66) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kiskerarak.hu [link] itt lehet csemegézni

Z-3 (faborítású) 15900 [link] Sajna most az oldaluk fejlesztés alatt van, de egy telefon és kérdezősködhetsz.

Z-3e (sima) 15400 [link] nekik műkszik az oldal és akár meg is tudod rendelni! Én is náluk vettem (cirka fél éve 16kért).

sálálé

(#67) Aidan85

Aidan85
(tag)

Hello!

Ma végre én is tulajdonosa lettem egy Logitech X-230-nak, és hát mit is mondjak, el se hiszem, milyen jó.
Nagyon köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólásokat, amikkel segítettetek a döntésben, hogy ezt válasszam. Na meg persze az ára is segített, hogy 8E-ért jutottam hozzá. ;]
Még1szer, köszönöm :R :R :R

(#68) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

8k-ért X-230? bruttóban? garanciával, eredeti dobozban stb? az nagyon megérte neked :) Gratula :C

Azért a Z-3 basszusban odaveri :DDD

sálálé

(#69) Aidan85 válasza Ndruu (#68) üzenetére

Aidan85
(tag)

Így van, megláttam szombat délután a Mistral Pécsi árlistáján és már mentem is érte ma... :))
Elhiszem, h odaver, de nekem ennél nem is kell több egyenlőre, még ehhez is vékonyak a falak itt az albérletben... :DD :DD :DD

(#70) Imy válasza Aidan85 (#69) üzenetére

Imy
(őstag)

8-ért nagyon jó vételt csináltál! :DDD

(#71) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Na itt van leotem a x230.... kulcsintol egyebekrol nem iro semmit aszt mindkei lassa... de a hangja hattttttttttt lehet jatekra oke, de zenet hallhagbnti rajta hattttttttt egyszeruna kataszrofa... lehet hogy fel napi hallgata meg patikamerleges allitgatas utan jobb lenen, de ez igy meglepodnek /kolomben sem arra van/:- ((( sokkal de sokal tobbet vartam volan ettol a cuctol /habar az ara ugye mervado.../ esz ojjan messze van a 250d-tol mint az x230 ara az 250d akkori(!!!) aratol.
Sirok.
Van magas meg mejj, e hiaba tekergetem szetesik, semmi sztrero hatas, vagy puffog vagy nicns mejjj, ehhhhhhhh /meg igy tovabbbb/

udv

neduddki

p.s. akinek labujjara leptem az nyugodtan haborogjaon leglabb megitn jokat rohogok /mod :- )))/

[Szerkesztve]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#72) neduddki válasza neduddki (#71) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

A tobbieknek negyion teccik, nekem akkor se annyira... minth amindne hang a basszubol gyunne:- (((
A legnagyobb bajom vele, hogy nem ringat el, nem varazsol el, mitha egyenes tul ideges es techniokrata volna es egyszeruen annyr afemes az egesz ...
rohattul sajnalom pedig

udv

neduddki

(#73) Alex91 válasza neduddki (#72) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Vegre valaki kimondata ami a valosag...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#74) Ndruu válasza neduddki (#72) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elég nehéz elolvasni amiket írsz! (Eleg nehez elolvas amike irsz) Miért jó ez? :F:F:F:F

sálálé

(#75) uRSul

uRSul
(lelkes újonc)

Nekem is csalódás volt elsőre, de mostanra vszínű megszokta a fülem a hangját, mert már annyira nem tűnik rossznak, persze a középtartományt továbbra is hiányolom, de kb fél-1 óra equalizerezéssel valamivel javítható a dolog. :)
Persze a magas és a mély ilyen árban ennyire képes, ennyiért ne várjunk el többet.

Szóval meg lehet szokni, de ha valaki jobb/szebb/teltebb hangzásra vágyik, akkor vegyen némi plusz pénzért vmilyen szerkezetet (pl Z3, bár annak a hangját még nem halottam).

uRSul

(#76) Imy válasza neduddki (#71) üzenetére

Imy
(őstag)

Én nem igy vagyok vele, ha nem tetszik vegyél egy olcso Geniust, s hallgatsd meg millyen szörnyü! Nekem SPG-16-osom volt, s ahhoz képest elörelépés, s számomra megfelelö. Nincs extra sok pénzem ([link]) Pl a Z5400-ra, ami biztossan szebben szol.

(#77) neduddki válasza Imy (#76) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Engedelmeddel inkabb amasik odalrol kozelitek... vettem inkabb kep pici genelec-et, ami a 250d-t is a mejseges sarba dongolte, pewrsze nem mejjebn hanam eharmoniban szolasban es egyebekben: - )))

udv

neduddki

(#78) Imy válasza neduddki (#77) üzenetére

Imy
(őstag)

akkor döngölje, én a méjre szavazok, nekem az kell :D

(#79) Alex91 válasza Imy (#78) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ja, de attol, hogy van mely, meg szolhat szarul :DD.

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#80) neduddki válasza Imy (#78) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Leht hogy enm artan ameghallgatni nehany zenei darabot a liszt-kiraly sarkon:- )))

udv

neduddki

(#81) Imy válasza Alex91 (#79) üzenetére

Imy
(őstag)

ez persze viszonylagos, nem?

(#82) mohojojó

mohojojó
(újonc)

Hi mindenkinek!!!

Szal elkezdem...
Az van h nagyon nagy gondban vagyok....Nemtok dönteni a hagszórórendszer vásárlás terén!!!!
Két kiszemel áldozatom van, az egyik az x-230-as a másik a Z4-es!!!Tudom h sem árában sem minőségben nem egy kategória a két hangfal...A pénz nem nagyon számít(ez hülyén hangzik de akkoris a minőséget meg kell fizetni). Szal a fő szempont a minőség!!!
Csak az a baj h főleg laptopról akarom használni amiben egy közepes hangkártya van (Realtek AC97es stbstb)!!!Nemtom h képes e olyan minőséget szolgáltatni amilyet én elvárok tőle. Arra gondolok igazán hogy ha szarul hangzik a rendszer a hangkátya miatt akkor nem adok ki érte annyi péntz tehát x-230asat veszek, ha viszont képes arra mait én szeretnék akkor Z4eset!!!
Remélem értitek a problémát(elég hülyén fogazmztam meg)...
Szal arra kérek mindenkit h gondolkodjon el ezen és próbáljon tanácsot adni!!!(én már gondolkodtam rajta sokat de nme jutottam dűlőre)
Előre is kösz!!!

(#83) Alex91 válasza mohojojó (#82) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ha penz nem szamit, akkor Klipsch Promedia Ultra 2.0 :).

Laptophoz ez jo lesz.

(#84) 10GoBall

10GoBall
(fanatikus tag)

Olvasgattam topikban, hogy mi a Z-3 és Z-3e között a különbség. E szerint a sima 3-as fa borítású lenne. Mivel valószínű én is ilyet fogok venni felhívtam egy-két boltot. Ott azt mondták, hogy a sima 3-as sem fa, hanem műanyag fa színű fóliával. Vagyis csak a színe más mint az ''e'' szériának. Máshol meg azt mondták, hogy mindkettő préselt fából van - természetesen mindig csak a mélyládáról beszélek- csak a színűk más.
Most akkor mi az igazság? /Azt tudom, hogy odaát van, de.../
Aki már fogta kézben a hangládát, írja már ide pls, hogy ma a fene anyagból vannak?

[Szerkesztve]

A temető is azokkal van tele, akiknek igazuk volt.

(#85) hejnekem

hejnekem
(lelkes újonc)

hali

azt akarom kérdezni hogy mi a különbség x-230 és a z-3e között? megéri az 5k-s különbség? és még azt hogy ezek elmennek simán egy alaplapi hangkártyán ugye (Realtek, AC '97)

előre is thx

[Szerkesztve]

(#86) hejnekem

hejnekem
(lelkes újonc)

na valaki?

(#87) Imy válasza hejnekem (#85) üzenetére

Imy
(őstag)

Nekem X230-am van notebookra kötve.
Szerintem szépen szol. Elötte 16W-os Genius-om volt, az a mélyet allig tudta, de ez jobban szol. Kicsit elösször lehet soknak fog tünni a mély, de a mélysugárzot lehet hangolni......
z-3e-röl nem tudok nyilatkozni....

(#88) Bon3ss válasza 10GoBall (#84) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

A mély biztosan fából, vagyis pozdorjából van, fóliázva. X-230 és 530 biztosan.

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#89) Ndruu válasza 10GoBall (#84) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a boltosok sem mindig az eszükről híresek... a Z3 mélynyomója fából van (persze préselt fa lemezekből). Szóval a Z3 és a Z3-e is fából van, csak a Z3-on fa borítású fólia (tapéta:)) van) hangra ugyanaz a kettő és eszméletlen basszusra képesek... középtartomány halványabb de ezt már párszor megírtam/megírták.

sálálé

(#90) delirobi

delirobi
(kvázi-tag)

Sziasztok! Most tervezek venni egy ilyen x-230-ast kb 10000-ért. Most sima stereo kb 1000 Ft os Genius hangszórókon élek. Írtak itt az x230-ról jót is rosszat is de gondolom a mostaniakhoz képest izom király lesz. Ugye?
És még vmi. Hágy kábellel csatlakozik a géphez? Ja meg a hangkártya (alaplapi 5.1-es) beállításainál csak 2.0, 4.0 meg 5.1 van most elvileg 2.0 ra kell állítani és úgy azt monnyák hogy jó lesz. Jó lesz úgy?
Ja meg azt írja a termékismertetőben hogy ''Használata játékkonzol-átalakítót igényel.''
Az mi???
Előre is köszi. :)) :))

(#91) delirobi

delirobi
(kvázi-tag)

:O na vki pleez

(#92) Alex91 válasza delirobi (#91) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

A jelenleginel jobb lesz bizta. Ar/teljesitmeny aranya jo. Es ahogy a geniust hallgattad ugy hallgatod ezt is :). Ha konzolra akarod kotni, akkor kell atalakito.

(#93) Imy válasza Alex91 (#92) üzenetére

Imy
(őstag)

konzolhoz való átalakitó az alapcsomag tartalma (X-230 esetében)

(#94) delirobi

delirobi
(kvázi-tag)

Ok köszi. Amúgy PC-hez kell csak nem tudtam mi az hogy játékkonzol átalkító de már vágom. Szval azt monnyátok hogy jó cucc ez az x230? Mit várjak tőle, monnyuk a mélynyomótól?

(#95) delirobi

delirobi
(kvázi-tag)

:))

(#96) Aidan85 válasza delirobi (#95) üzenetére

Aidan85
(tag)

Hi

2 hónapja van nekem is X-230-am, és nagyon meg vagyok vele elégdve. Elötte két kis márkátlan cicergőm volt, még ami az első gépemhez lett véve, 10 éve... :DDD
A mélynyomojó sztem nagyon ott van, filmnézéshez és zenéhez is nagyon bevált nálam. Persze akiknek hiper érzékeny hallása van, biztos, h találnak benne kivetni valót. De hatalmas élmény a 2 kis cicergő után és sokkal jobban szól, mint amit első ránézésre várnál tőle...
Mikor kibontottam csak néztem, h télleg milyen ''pici'' bár media marktban már láttam elötte, és ki is próbáltam, mégis kissé meglepő volt, de amikor ráraktam gépre... húú.... :D
Alaplapi 5.1es integrált hangkariról megy nálam 2.0-ként beállítva, és szoftverből fel van rajt tolva a mély kb 75%ig, a mélyládán meg levéve. Csak filmekhez nyomom fel a mélyládát is, és néha amikor party van nálunk :DD
A géphez egy jackdugós kábellal csatlakozik. A mélyláda pedig egy vastagabb soros kábellal a vezérlő hangszóróhoz.
Jahm és aviknál AC3 codec-ben be lehet állítani, h 2.1en hallgatod a filmet, azthiszem valamit még plusszba dob rajta... :C

Remélem nem írtam semmi hülyeséget... :B

[Szerkesztve]

(#97) Aidan85 válasza Aidan85 (#96) üzenetére

Aidan85
(tag)

Opsz, most látom csak, h majdnem 1 hónapot késtem a hsz-el... bocsi... na mind1, a szándék a fontos... :R

(#98) wolffy

wolffy
(fanatikus tag)

Sziasztok! Nekem is X-230-asom van, de én mär elég dühitönek talälom a mélynyomót. Nekem lassú és tompán adja elö a hangokat. A kategoriájában lehet, hogy klafa és aki egy pici műanyagdobozos cicergőröl tér át annak ég és föld, de azért nem egy nagy durranás. Azt kérdezném azoktol akiknek Z-3E van és hallott X-230-ast, hogy mekkora különbségek vannak? Üt-e a mélyhang tisztán (nem tompán) és elég gyors-e a ketyere? Köszi

(#99) VaniliásRönk válasza wolffy (#98) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha csak a mély számít, akkor imádni fogod a Z-3-at (nekem Z-4 van, de a mélyládája ha jól tudom kb. ugyanaz mint a Z-3-nak), a szatelitek viszont ugyanolyan gyér selejtek mint a 230-asnak, csak kicsit pofásabbak...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#100) wolffy válasza VaniliásRönk (#99) üzenetére

wolffy
(fanatikus tag)

Köszi a választ! Ezek szerint a Z4 jobb választás lenne, mert az a magas hangokat is szebben szólaltatja ha jol értem?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.