Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) Norbi14

Norbi14
(senior tag)

Hali!

Az én x-230 hangcuccom mintha kezdene halkulni...Már jó 4éves az igaz,de szerintetek van rá valami megoldás? Azt is észrevettem ha teljesen lehalkítom és pl zene lejátszóban maxon van a hangerő akkor is lehet nagyon halkan hallani a zenét.

LG Optimus Black

(#252) raszpi

raszpi
(újonc)

Sziasztok!

Ma vettem egy zsír új z-323-t. A jobb hangszóró azonban halkabban szól, mint a bal. Van rá valami megoldás, vagy vissza kell vinnem?
Tapasztalt már valaki ilyet?

Kösz

(#253) ciszfej válasza ptiboy (#2) üzenetére

ciszfej
(újonc)

Szia, nekem pont van egy kiváló állapotú eladó Logitech X - 230-am. Ha érdekel, írj emailt, olcsón adom.

Ifj. Ágoston

(#254) ciszfej

ciszfej
(újonc)

Sziasztok!
Akit érdekel, nekem van egy kiváló állapotban lévő, kb. 1 éves Logitech X-230-as 2.1-es hangfalam. Olcsón adom, mert viszonylag sürgős lenne a pénz. Írj emailt: agostonzajkas@gmail.com
Ágoston

Ifj. Ágoston

(#255) ciszfej válasza runner 125 (#243) üzenetére

ciszfej
(újonc)

Figyelj, a mélynyomó alján van 4 csavar, egyébként meg csak simán le kell pattintani. Nekem ilyet soha nem csinált.

Ifj. Ágoston

(#256) ciszfej válasza runner 125 (#243) üzenetére

ciszfej
(újonc)

Figyelj, a mélynyomó alján van 4 csavar, egyébként meg csak simán le kell pattintani. Nekem ilyet soha nem csinált.

Ifj. Ágoston

(#257) Nyufiful

Nyufiful
(újonc)

Sziasztok!

Nekem is van egy ilyen hangfalam megvan már jó 2 éve és az enyém igen egy hibás darab. Elég extrém hibákat produkál. Pesten laktam albérletben a hűtő ajtajának kinyitásakor majd becsukásakor a hangfal elkezdett recsegni. Hazahoztam itthon működött egy darabig semmi recsegés majd most bekapcsolt állapotban elkezdte venni külföldi rádióadók jeleit és a háttérben szép halkan szól a francia vagy angol esetenként osztrák rádióadása. Elég zavaró mi lehet a hiba oka?

(#258) RaiDEE

RaiDEE
(újonc)

Sziasztok!

Nekem van egy asztali PC-m melyben egy GIGABYTE GA-EP31-DS3L alaplapom ( szerintem semmi különös nincs vele, egy átlagos alaplap) és ehhez egy alaplapi hangkártya tartozik. :Realtek ALC888 HD AUDIO

Tervezem egy logitech x210 vagy egy x230 vásárlását és azt szeretném tudni, hogy érdemes-e ilyen hangkártyára venni ilyen hangcuccot? Olvastam a bejegyzéseket és sokan írták, hogy alaplapi integrálton nyomatják ilyen hangfallal.
A válaszokat előre is köszi :D :) :R

(#259) sosperecek18 válasza RaiDEE (#258) üzenetére

sosperecek18
(őstag)

Ilyen kaliberü hangrendszerek esetében nincs érezhető különbség az alaplapi és egy spec. hangkártya között...

Én a 2. ajánlom, az x-210 olyan kisgyerekes vmi...

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#260) RaiDEE

RaiDEE
(újonc)

Köszi a választ!! :R

Az x 210-es mennyire gyerekes? Nagyon nem éri meg megvenni? Milyen hangerős és hangminőséget képvisel?

(#261) sosperecek18 válasza RaiDEE (#260) üzenetére

sosperecek18
(őstag)

Ha az x-230-hoz viszonyítjuk akkor kb. 50%-a mind teljesítményben mind hangszínben kb...

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#262) RaiDEE válasza sosperecek18 (#261) üzenetére

RaiDEE
(újonc)

Köszi a válaszokat, akkor x-210-et nem veszek semmiképpen. Maradok a 230-nál.

(#263) RaiDEE

RaiDEE
(újonc)

Még lenne egy olyan kérdésem, hogy hol érdemes megvenni/ rendelni az x210-et vagy x230-at? Hol lehet a legolcsóbban megtalálni és kijönni a bizniszből?

(#264) Nudlee válasza sosperecek18 (#259) üzenetére

Nudlee
(tag)

Ezzel erősen vitatkoznék. Nálam az alaplapi hangkártyával übermegafosul szól az X-230 (erőtlen, dinamikátlan, nincs magas stb.), egy audigy -vel viszont nagyságrendekkel jobban szól.

(#265) Shadows

Shadows
(senior tag)

azt mondjátok ezek az új alaplapi hangkarik nem érnek semmit? mondjuk egy creative live-hoz képest mert az van itthon :D

(#266) Imy válasza Shadows (#265) üzenetére

Imy
(őstag)

Az alaplapira nem minden esetben érvényes, hogy nem jó!

(#267) Sznómen

Sznómen
(újonc)

Sziasztok!
Veterán x230 as tulajokhoz lenne egy kérdésem. Hozzájutottam egy említett darabhoz, viszont baj van vele. Laptopon szeretném használni a rendszert, dea mélynyomó abszolut nem szól. A szatelitek még csakcsak szólnak, bár azok sem tökéletesen. A sub nem nagyon akar megnyikkanni, ha ki-be huzom a csatlakozoját, akkor a mély egy reccsenő hangot ad, és ennyi másik 2 pedig nagyon enyhe semmilyen hangot ad. WMplayeren és androidos telon probáltam eddig. Bármilyen hozzáértő segitségét várnám szívesen.
köszi előre is

(#268) Sznómen

Sznómen
(újonc)

Időközben teszteltem egy másik működő x230-cal. Az eredmény: a mélynyomó tökéletes, a szateliteknél baj van. Illetve amikor fülhallgatót dugok a hangfalba, a hangzás szép, viszont halkabb, mint a működő teszt hangfal esetén. Nem tudom mi lehet a probléma. Kábelhibára gyanakszunk.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.