csak beszéltünk
semmi off nincs benne

...
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

csak beszéltünk
semmi off nincs benne

...

Az én Revo-m 3 éve ezt csinálja, csak akkor jó ha a gép elejébe van bedugva de még úgy is megakad néha néha.
XY

az enyém a monitor oldalába van dugva és működik tökéletesen 
[ Szerkesztve ]
konfig: http://zoleeno1.atw.hu

Az mitől lehet, hogy tegnap faszán bekonfigoltam über optionssal mindent, aztán lehibernáltam a gépet és most amikor felélesztettem megint alapon megy minden, pedig a program úgy mutatja mintha be lennének állítva a dolgok.
4.80as SetPoint.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."--- ---- Dropbox account, 2,5 giga tárhely ingyen, bárhonnan: http://db.tt/byNr9zK ----
Szevasztok!
Van egy MX Revolution egerünk, amit anya használ (PC, W7+driver). Többször panaszkodott rá, hogy dupla kattintásokat művel egyszeri gomb lenyomással. Aztán kipróbáltam én is (OS X+driver), nálam nem csinálta, utána jó volt egy darabig majd újrakezdte. Viszont legutoljára én is tapasztaltam. Eddig szoftver hibára gyanakodtam, hogy összeakad pl. a Synaptics tapipad driverrel, de most úgy tűnik hogy hardveres a hiba.
Tapasztalta esetleg más is?
Köszi: rootkiller

Üdv!
Az én revóm is csinálta ezt a bal gombjával.
Én egyből szétszedtem és a mikrókapcsolóját befújtam jó alaposan érintkező tisztító sprayvel.
Aztán fültisztítóval áttöröltem majd megvártam,hogy teljesen megszáradjon.
Azóta hibátlanul működik.
Köszi, már szedem is szét!
Mennyi kontakt sprét nyomtál bele? Mennyi idő kell neki hogy megszáradjon? Egyenlőre úgy néz ki hogy nem jött be, ugye zárt a kapcsoló és csak a gombjánál tud belefolyni a cuccos---

Sokszor alaposan célirányosan próbáltam a kapcsolóba belefújni elektromos kontakt tisztító sprayt.Elvileg el is kellene magától párologni de ez valamiért nagyon lassan tette ezért hajszárítóval hideg levegővel szárítottam.
Már kétszer szétszedtem, belefújtam egy csomó sprayt, egy éjszakát száradt de még mindig nemjó...

Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet ehhez az egérhez külön aksit venni valahol és ha igen akkor az mennyi pénz? Szerintem az aksival lehet baj sokszor csinálta hogy pirosan villogott töltés közbe ilyenkor szétszedtem megigazítottam és rendbe is jött, de most egy új hiba jelentkezik nagyon gyorsan feltölti maxra az aksit majd kb 10 perc alatt lemerül annyira hogy csak az elem világít zölden. Rárakom megint töltőre feltölt kb 5 perc alatt aztán lehet megy egy napig is de van hogy megint 5 perc után lemerül
Gari már nincs rajta mert kb 5 éve vettem.
Benn figyel az Omron D2F-01, tökéletes a cucc!

01 a vege? Nem lesz az tul kemeny egerbe?
Egyszer tevedesbol vettem D2F-L-et -F vagy -01F helyett 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
D2F-01 (D2F211)
Kicsit hangos és kicsit kemény, de ezt találtam...

Nah lényeg,hogy megoldottad.
Már csak aksit kell nézegetni ha behalna.
600 mAh , 3,7 Volt , Li-ion (L-LL11)
Igen jól bírja az akkuja, főleg hogy mutter lelkére kötöttem hogy szállítás közben kapcsolja ki (laptop mellé használta, és annyira nem sokat...)

Már csak aksit kell nézegetni ha behalna.
600 mAh , 3,7 Volt , Li-ion (L-LL11)
Ugyanilyet nyilvan nem lehet kapni, max a Logitech alkatresz shopjabol, jo dragan. (*)
Meg kene nezni, melyik fenykepezogep akkujaval egyezo a merete, illetve a 3 erintkezo elrendezese.
1. generacional az akku tarto oldalan levo 3 elektrodanak van nekinyomva az akku, ezert mehetett tonkre az eger, ha veletlenul ugy odavagtad valahova, hogy kiesett az akku a helyerol, es nem erintkezett.
Masodik generacional kapott pluszban egy acelpantot az akku, hogy ne eshessen ki a tartobol, plusz az akkutarto kabele mar direktben az akkura van forrasztva, ezeknel at kell forrasztani a kabelt az uj akkura.
MX1000-be Pentax DLi7 vagy Fuji NP-120 kompatibilis akku passzolt, Revoban levo joval kisebb akkunak meg nem neztem utana.
*: Pofam leszakad, mar ebbol is van utangyartott.
Ezen a weblapon levo kep meg kifejezetten vicces, megneznem, hogyan teszik bele az MX Revo 2007+ akkujat a kepen levo MX Revo 2006-ba, az utobbi akkutartojanak szetfaragasa nelkul. 
[ Szerkesztve ]

Ma cseréltem ki omron 0757-had D2F mikrókapcsolót ,sajnos tényleg keményebb,de már nem bírtam elviselni a rengeteg dupla kattintást
,Budafoki úton azt mondták a gyári mikrokapcsolót,csak nagy tételben lehetne beszerezni.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Én megszoktam már, illetve nekem nem volt zavaró hogy keményebb. Amikor anya 150 ZH eredményt beír a neptunba akkor lehet hogy zavaró lenne, de így nem annyira...

Budafoki úton azt mondták
Nem csak a tularazott Mikronika van a vilagon, van vagy 25 elektronikai alkatreszes bolt a varosban.
Lomexben regebben csak rendelesre volt puha D2F-01F, minimum 10 db-ot kellett rendelni.
Ahogy nezem, miota tavalyelott hozattam magamnak, azota raktarrol is kaphato...
[ Szerkesztve ]

Igazad lehet,de én pontos típus szerint kerestem,mármint megnéztem az egérben,és lomexben azt mondták ilyet nem tudnak adni
,nem voltak túl segítőkészek ezen a téren.Mikronikában viszont az említett típust ajánlották (140 ft-ért) gondoltam egy próbát megér
,de megnézem majd náluk is. Konkrét típus(omron 1128RN1 D2FC-F-7N)
Annyira nem értek hozzá mint te,és bevallom őszintén csak a beszerelés után néztem meg ezt a fórumot.
rootkiller: 2 nap után már nem olyan vészes,mint az első percekben.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

A noti beépitett bluetooth-al össze lehet valahogy párositani az egeret? Win 7-et használok.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
Ez nem bluetoothos egér. Oké, hogy azon a 2.4 GHz frekvencián dolgozik ez is meg a Bluetooth meg a WiFi is, de más a szabvány, másféle jeleket küld. Ez az egér nem Bluetooth szabványú jelekre van programozva, hanem saját vezérlőjeleket továbbít!
Valami extrán hekkelt dolog játszhat, de szerintem hülyeség!

Ezt olvastam ez egérről a Logitech oldalán Logitech® Bluetooth® MX™ Revolution Laser Mouse ezt pedig az adapterről USB-alapú Bluetooth®-adapter (Bluetooth®-elosztóként is használható) , ezért gondoltam, hogy lehet.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
Egyébként nem lenne rossz ráidomítani az iMac Bluetoothjára az MX 1000-em meg az MX Revolutionom is, ha már a billentyűzet és a tapipad is Bluetoothon kommunikál.

Ha M-RCL124 van az eger hasara irva, es fekete a kereso gombja, plusz ott van mogotte a kekfog logo, akkor sima ugy.
De azt az egeret csak a CDMX5500R keszlet reszekent aruljak.
Ahogy kekfogu MX1000 is csak a CDMX5000-ben volt, kulon NEM!
Mezei, ezust gombos M-RBQ124-ekkel nem fog menni, fuggetlenul attol, hogy fekete vagy fustszinu vevoje van.
Itt irtam egy szosszenetet a 3 MX Revo alfaj kozti kulonbsegekrol.
[ Szerkesztve ]

Itt irtam egy szosszenetet a 3 MX Revo alfaj kozti kulonbsegekrol.
Mondjuk az kimaradt belole, hogy a 2006-os valtozatban meg az akkutartora volt forrasztva az akku kabel, es a tarton levo 3 elektrodanak volt nekinyomva az akku.
Igy fejjel lefele leejteskor kieshetett az akku a helyerol, es onnantol nem mukodott az eger. (amig szet nem szedted+helyre nem raktad az akkut)
Ez a masik ket valtozatban javitva lett, ott mar az akkura van forrasztva a kabel, igy nem lehet erintkezesi problema, plusz kapott egy acel pantot, hogy ki ne essen a helyerol.
Meg a racsnit ki be kapcsolo villanymotoron egyszerusitettek, egyik csatlakozojat lesporoltak az ujabbakrol.