Nos tényleg, szinte hihetetlen: Hétfőn telefonáltam a Logitechnek, elmondtam mi baja az egeremnek és hogy minden tippet és trükköt kipróbáltam már amit a honlapjukon ehhez a típushoz írtak, mert végig akarták csinálni még egyszer live telefonban.
Csütörtökön meg is érkezett az új egér, sajna nem kaphattam már MX Revot helyette felajánlottak egy Performance MX-et vagy olcsóbbat. Nagyon gördülékenyen ment.
Hiányzik a Revo-m, de elég könnyű átszokni a Performance MXre. Ez utóbbi igen ergonómikusra sikerült, nagyon jól kézre áll, csak valóban a zoom gomb hihetetlenül zavaró helyen van, az előre/hátra gombok helyett mindig ezt sikerül benyomni. Ami pozitívum a Revohoz képet, hogy madzaggal is megy, adtak egy USBkábelt hozzá, amit az egér orrába lehet dugni, és ami még pozitív, hogy használat közben is lehet tölteni a cserélhető (!) aksiját.
Elég szépen siklik, a szuperlézer darkfield technológiát nemigen veszem észre mennyivel lehet jobb a Revohoz képest, Razer Exactmaton használom.
Az ügyintéző felhívta a figyelmem, hogy kapni fogok egy kérdőívet nemsokára amit legyek szíves kitölteni, különös tekintettel a jelen ügyintézést véleményezzem, azt hiszem emiatt ment ilyen könnyen mert ezt most vezetik be most van először Magyarországon gondolom imponálni akarnak az anyacégnek, hogy itthon milyen faszán működik minden (bárcsak az ASUS Hungáriánál is ilyen készségesek lennének)...
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION