Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#451) Enton válasza LordDarkness (#450) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A részleteket szivesen vesszük. Hátha mi is jutunk ilyen problémára. :R

Family Guy Online - Closed Beta

(#452) nyunyu válasza Enton (#451) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Gondolom CDMX5500R-je van, annak BT-s az egere, nem az alap kivitel.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#453) Csabee. válasza LordDarkness (#450) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Simán bluetoothal kötötted össze az egered? :) Nem is tudtam hogy úgy is lehet.. illetve csak gondoltam mer van rajta bluetooth jel :)

Üdv: Csabee.

(#454) nyunyu válasza Csabee. (#453) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

mer van rajta bluetooth jel :)

HOOOL?

(Melyik fajta MX Revod van? M/N kene az aljarol.)

(#455) LordDarkness válasza Csabee. (#453) üzenetére

LordDarkness
(senior tag)

Én sem gondoltam mert aztgondoltam hogy kicsit komolyabb a gyári vevő amúgy még az Mx 5500 billt is felismeri és minden funkciója működik.

Rock Katona

(#456) Csabee. válasza nyunyu (#454) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A tetejére van a logo ráfirkálva a görgő alatt!
M-RCL 124

(#457) grabber válasza lakisoft (#431) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Megkésve nincs mit :DDD

Bakker,nekem csak a töltőt kellett elküldenem és nem kellett szétvernem semmit.Az más kérdés,hogy vettem 1k-ért töltőt és azóta is használom tovább a 2 óra alatt lemerülő egeret,de legalább van másik.

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#458) LordDarkness válasza Enton (#451) üzenetére

LordDarkness
(senior tag)

ja tényleg. :B pirosgomb megnyomása után érzékeli az eszközt illesztőprogramot magától feltete win7 és kész is.szóval kelhozzá vagy egy bill vagy egy usb egér amivel kitudod választani a dolgokat enyivel rosszab a gyáritól mert a pirosgombok megnyomása után már felismerte az egeret.

Rock Katona

(#459) nyunyu válasza Csabee. (#456) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Aha, nekem a "sima" M-RBQ124 van, ezt nem ismeri fel a BT.

(#460) Csabee. válasza nyunyu (#459) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pff.. az hogy lehet? Nem egységesek ezek az egerek?

Most akkor az enyém többet ér?:DDD

(#461) nyunyu válasza Csabee. (#460) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ahogy utananeztem, az M-RCL124-et csak a CDMX5500R-be raktak, allitolag kulon nem lehet kapni.

Ha te megis kulon vetted dobozos ujonnan, akkor meg miert nincs kint a Logitech weblapjan???

[ Szerkesztve ]

(#462) Csabee. válasza nyunyu (#461) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt egy billentűzettel vette egy srác, és úgy vettem át tőle!

Most az enyém gagyibb? vagy jobb mint a tiéd?

(#463) nyunyu válasza Csabee. (#462) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Akkor ezert volt furcsa, hogy miert van a tieden BT logo, standalone MX Revokon nincs.

Elvileg ugyanazt tudja a ket valtozat, csak a tied paroztathato barmilyen BT vevovel, mig az enyem csak a sajatjaval hajlando kommunikalni. (BT vevomre ra se bagozott)

Bar ugy remlik, hogy a BT szabvanyban limitalva van a masodpercenkent atviheto adatcsomagok szama, csak mar nem emlekszem mennyire.
Eressz mar ra egy MouseRate progit, hogy mit mutat.
Alap Revoval 125Hz koruli ertek jon ki.

[ Szerkesztve ]

(#464) Csabee. válasza nyunyu (#463) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mennyi ideig futtattad? Én most egy perce nyomom az 80hz-en van..de 105nél feljebb nem sűrűn mászkál :) Ez jó vagy rossz?

(#465) nyunyu válasza Csabee. (#464) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Amig nem hasznalod FPS-re, addig szerintem nem veszed eszre, hogy lassabb, mint a sima Revo.

(#466) Csabee. válasza nyunyu (#465) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mennyi ideig kéne használnom? Néha felugrik 400-ra is :D

(#467) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

Üdv!

Az egér topikja halott, ezért írok ide.

Van egy Logitech VX Revolution egerem, és vele kapcsolatban néhány kérdésem/problémám.

1. A legkevésbé fontos, hogy a SetPoint 4.80-as (vagy akár a 4.72-es) szoftver annyira összezavarja az egeret meg a billentyűzetet is, hogy hihetetlen. Visszafelé írja be a szavakat, mert mindig előreugrik a kurzor, magától kattint meg ilyenek. Elég fura.

2. A görgőn nem tudok átváltani gyors görgetésre. Alul van a Microgear-es átkapcsoló, de megakad félúton, és nem ugrik be a másik helyére. Ez szoftver nélkül is azzal is így volt, nem tudom, összefügg-e egyáltalán.

3. Ami a leginkább zavaró: nehéz vele kattintani. Mindkét gombja tökre nehezen kattintható. Nem szorul vagy ilyesmi, de egyáltalán nem kényelmes, és szerintem nem így kellene lennie. Ha húzok egy ikont az asztalon pl., akkor is néha leteszi, mert az ujjam nem szokott hozzá a szorításhoz. Ilyet soha egyetlen egérrel sem tapasztaltam, a Media Markt-os próba VX-sel sem, csak szerintem ez pl. nem számít gariztatható problémának. De mondom, már akkor elég rossz, ha csak kattintok, ha meg valamit húzni kell, akkor nagyon. És azért játékokban, netes flash-ekben meg a Windows-ban is elég gyakran előfordul ez.

A garival annyi még a gond, hogy Franciaországban vagyok karácsonyig...

Valami ötlet, hasznos tanács esetleg?

Köszi!

(#468) kisgyerek85

kisgyerek85
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van nekem is egy ilyen egerem :), de nem igazán vagyok vele kibékülve.
Először simán az asztalon használtam, de amint egy kicsit megizzadt a tenyerem és a nedvesség lekerül az asztalra az egér kurzora onnantól megállt (arrébb kellett rakni, hogy tudjam használni tovább.
Ezért vettem egy komoly egérpadot (Razer eXactmat) Ezen sem változott semmi :( szóval kb kidobott pénz is volt, mert nekem eddig az asztal is tökéletesem megfelet a régi egeremnek. Jah igen, a régi egerem simán megy annak meg se kottyan, hogy egy kis nedvesség van az asztalon/egérpadon. Most komolyan egy 20-25K huf egérnek megáll a tudománya 2K huf-os meg tökéletesen működik még az én kezem alatt is?!

(#469) nyunyu válasza kisgyerek85 (#468) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Erdekes, nalam max ragad az eger gumiboritasa az izzados tenyeremtol, de a mukodeset nem befolyasolja.

(#470) Csabee. válasza nyunyu (#469) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én nekem a zselétől szokott ragadni az egér, amikor pl megvakarom a fejem akkor zselés lesz picit a kezem, és attól nagyon hamar könnyedén elkezd ragadni az egér :)

(#471) Sylar_

Sylar_
(lelkes újonc)

Srácok, ha problémátok van ezzel az egérrel, valami nem működik rajta, csak csapjátok oda határozottan, de nem túl erősen az asztalhoz és meg fog javulni. Ez nem vicc, frankón.

Én 2,5 éve vettem, tavaly novemberben előjött a duplakattintós hiba. Vissza akartam vinni gariztatni, de előtt elvittem kipróbálni másik gépen. Mire odaértem ott már semmi baja nem volt, gondoltam biztos a Windowsomban van a baj. Visszahoztam és már itthon is jól működött, rájöttem, hogy az út során a zötykölődés segített rajta, azóta még párszor előjött a duplakattintás, megütögettem (1-2 határozottabb asztalra csapás az aljával) és megjavult, szerencsére egy ideje már nem is szórakozik.

De tegnap előjött egy új probléma, elkezdte ezt csinálni töltés közben:
[link]

Egy ideig villog a zöld led, aztán egy ideig a piros, és aztán újra, közben pedig nem tölt semmit. Megtisztítottam az érintkezőket, ellenőriztem nincs-e kihúzódva az adapter kábele, ki-bekapcsoltam az egeret, semmi változás, ugyanúgy nem tölt. Mivel már 2,5 éve használom azt hittem megadta magát az egér aksija, ma már ki is néztem honnan fogok rendelni ebayen új aksit. Rágugliztam hogyan lehetne szétszedni az egeret anélkül, hogy széttörném, mikor megtaláltam ezt a videót. Először nem hittem a szememnek, amikor láttam, hogy a kommentekben azt írják, hogy a töltési probléma egy asztalhoz csapás után megoldódik, és, hogy ez több embernek is bejött, de tényleg így van. Egyszer kellett odaütni és azóta megint tölt rendesen.

Nagyon kényelmes, meg szuper amit tud ez az egér, de én ilyen kontakthibás sz@rt még nem láttam...
Nem tudom, hogy vacak anyagokat használtak benne, vagy a porvédelmet spórolták ki, de ha most vennék egeret, ezek tudatában tuti nem ezt venném.

[ Szerkesztve ]

(#472) Csabee. válasza Sylar_ (#471) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jajam, ezt tudjuk )
Nekem van egy ilyen eladó egerem akit érdekel..:)

(#473) Sylar_ válasza Csabee. (#472) üzenetére

Sylar_
(lelkes újonc)

Kíváncsi vagyok milyen hiba fog előjönni legközelebb. Most nem akarok egérre költeni, de a következőnél veszek egy újat, ezt a vackot meg szétszedem - mivel nem látszik kívülről, hogy hol kell megbontani ezért kalapáccsal ;] bár ahogy elnézem ebben sem én leszek az első :DD

(#474) Csabee. válasza Sylar_ (#473) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem jó, kényelmes egér, csak nekem felesleges ilyen drága.. főleg hogy fiókomba is van 2 egér.. ezt meg eladom míg lehet! :)

(#475) matykooo

matykooo
(tag)

Ez a villogó ledes hiba nekem is előjött... nekem fél vées volt kb akkor, szval akksi nem lehetett... ütögettem kicsit nem jött helyre... na mondom akkor szétkapom!
A talpán le kell húzni a koptatókat asszem mindegyiket, mert mind alatt van csavar...
Szétcsavarozod, kicsit vigyázni kell, nem szabad lerántani a tetejét mert akkor elszakítasz egy kábelt úgy emlékszem... akksit kiszeded megigazítod, összeszereled.. és tádám probléma megoldva... azóta egyszer tapasztaltam újra ilyet akkor odakólintottam a talpának egyből megjött az esze...
Egyébként attól meg nem kell félni h a tappancsok az aljára nem ragadnak vissza... visszragad simán, nagyon erős akármivel van ragasztva, teszel rá valami nehezéket, de még az se kell és 1-2 nap alatt mintha eredeti lenne úgy visszatapad!

''a walesi srác aki legenda lett''

(#476) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eladtam az Mx Revo-t..:) Most már Razerezem újra..

(#477) Daneeka

Daneeka
(senior tag)

Beletörtem egy adóvevőt a laptopomba, lehet ilyet külön szerezni?

(#478) Enton válasza Daneeka (#477) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Válaszodat itt találod:
[link]

Family Guy Online - Closed Beta

(#479) mpepe20 válasza Daneeka (#477) üzenetére

mpepe20
(kvázi-tag)

notebookhoz csak nano vevőset.... :(((

(#480) Lonsi

Lonsi
(tag)

Sziasztok!
Szarakszik az mx revolution egerem. Még a régebbi kiadás, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy van egy újabb is, mivel két gépem van. Az lenne a kérdésem, hogy ez a széttörős technika valóban működik és pontosan hogy is kell csinálni? Kivel mit kell lebeszélnem? Köszi a segítséget!
Üdv: Lonsi

ő izé

(#481) mindfreak válasza Lonsi (#480) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Nem tudom mit akarsz széttörni, de ha él még a 3 éves garancia az egérre és jelented a hibát a Logitech supportnál, akkor kicserélik az egeret. Legalábbis régen így csinálták.

Ha nem erről van szó, akkor bocs, hogy beleszóltam.

(#482) Lonsi válasza mindfreak (#481) üzenetére

Lonsi
(tag)

Természetesen ha élne a gari, akkor visszavinném. Garancia nincsen az egérre, ezért érdeklődöm erről a megoldásról.

ő izé

(#483) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Van valakinek doglott MX Revoja? (akku, mikorkapcsolo)

Az sem baj, ha ripityaratorte, csak az elektronika kene, felteve, ha nem nagyon serult.

[ Szerkesztve ]

(#484) Korcsii válasza Sylar_ (#471) üzenetére

Korcsii
(őstag)

ez vicc, de működik :R

avagy nekem is előjött a villogó piros led töltéskor...

[ Szerkesztve ]

(#485) Korcsii válasza Korcsii (#484) üzenetére

Korcsii
(őstag)

vagy mégse... egy keveset töltött rajta, de utána megint piros lett...

valaki találkozott már olyannal, hogy töltés közben a led kétszer villan pirosan, egy kis szünet, majd kezdődik előröl?

1,5 éves az egér (MX5500 bill társa - csak gondoltam ha már egér, akkor itt kérdezek), szóval elvileg a gyári jótállás még érvényes rá - a kérdés csak az, hogy a kopott hasú egereket, amiknél a matricából is sok helyen csak a fehér háttér maradt (beleértve a számok egy részét is), mennyire szeretik cserélni? doboza megvan, de...

(#486) nyunyu válasza Korcsii (#485) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Szopas.
Ezert vasarlaskor reflexbol felirom minden egyes L egerem sorozatszamat...

Ha kulonallo, fekete vevos (=2006-ban gyartott) MX Revo lenne, akkor mondanam, hogy
m/n: M-RBQ124
p/n: 831869-0000
pid meg ugyanaz, mint a vevon levo pid

Atlatszo, fustszinu vevos (2007+) MX Revoknak mas a p/n-je (810-000422), BTseknek asszem az m/n-je is mas. (M-RCL124)

[ Szerkesztve ]

(#487) Korcsii válasza nyunyu (#486) üzenetére

Korcsii
(őstag)

2008-as (2007 van a vevőn), áttetsző, BT-s (és a velő egybe van a billel)...

a m/n megvan, RCL-es, de a többi, főleg ami bal oldalt volt, már eléggé foghíjas...
p/n meg pid megvan a vevőn - majd a bill topikjában megérdeklődöm, hogy a kombónál is az van-e az egéren...

most már nálam is így lesz... előző (nagyonegyszerű) logitech egeremnél is ez volt, de a revo címkéje strapabíróbbnak is tűnt... és én kis naivan gondoltam, hogy nem lesz baj... nem is volt, két kis pontban lejött ugyan a festék, de még az elején, utána semmi... aztán kb egy év után gyakorlatilag néhány nap alatt elkezdett lejönni az egész nagy cafatokban... na ekkor próbáltam menteni a menthetőt, és leragasztottam, de már késő volt... kb a fele hiányzik...

de kösz az infókat :R

[ Szerkesztve ]

(#488) nyunyu válasza Korcsii (#487) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Vevonek nem ugyanaz a p/n-je, mint az egernek.

Pl. 2007-es vevo 810-000412, mig az eger 810-000422.

(#489) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Most vagy én vagyok hülye, vagy szégyen az új SetPoint.
1. Nincs horizontális görgetés.
2. Nincs olyan mód, hogy gombnyomásra vált a scroll mode-ok között, de ha gyorsan pörgetem akkor automatikusan free spin-re áll. Ezek csak külön állíthatók be.
:W

(#490) nyunyu válasza Tel Elek (#489) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Egyre bugosabb a SetPoint. :(

Elozo ket verzio (4.60, 4.70) ugye alapbol kinaiul telepult, akar angol Win7, akar magyar XP-n probaltam, 4.80-as verzio legalabb emberileg olvashato karakterkeszletu nyelven, angolul probal kommunikalni, de az meg nem jegyzi meg az egerkurzor beallitasait, hiaba van nalam OS-re rakva a kurzor mozgatas modja, gep restart utan mindig a Logitech algoritmusa szerint megy, aztan 3 percbe telik, mire eltalalom a SetPoint ikonjat a 2-3 centinkent ugralo kurzorral. :W
(sebesseg maximumon, gyorsitas off)

Kivancsi leszek, holnap garis cserebe kapott Performance MX vajon melyik SetPointtal megy, mert ha csak a legfrissebbel, akkor instant harakiri.
(Anyad, ahhoz mar 6.0-at ir a Logitech oldala :W )

(#491) Tel Elek válasza nyunyu (#490) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

Nekem is 6.0 van fenn, de ez borzasztó. :(

(#492) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

SP 4.80 is kezeli a Performance MX-et, de 10 perc ismerkedes utan baromira nem jon be nekem ez az eger.

Nem tudom, melyik barom tervezte a zoom gombot pont a mouse 4/5 megszokott helyere, azokat a gombokat meg jo centivel feljebb.
Igy sehogy sem tudom normalisan megfogni az egeret, allandoan beleakadok a folosleges gombba, bongeszo elore/hatrahoz meg nyujtozni kell :W

(#493) DarkDeer válasza nyunyu (#490) üzenetére

DarkDeer
(fanatikus tag)

Üdv Nyunyu!

Régebben a Te leírásod alapján állítottam be, hogy az MX Revolution egeremen a keresés gomb a magyar Google-t alkalmazza. Ugyanez a beállítás nem működik az új 6.0-ás SetPoint-al. Tudnál segíteni?

(#494) gabi123

gabi123
(senior tag)

Sziasztok!

Igaz, nem Revolution, de MX 620.

A teljes történet:

Kb. 2 hónapja anyám véletlenül leöntötte levessel az egeret. Az látszólag azonnal megfeküdt, 1 hét száradás után sem reagált semmire. Aztán teltek a hetek, hónapok, és múlt hét pénteken gondoltam egy merészet, majd rádugtam a gépre.

Láss csodát, az MX 620 2 hónapra feltámadt a halottak közül! Tökéletesen, teljes funkcionalitással üzemelt, nem kell ecsetelnem, mekkora volt a boldogság, egészen keddig. Ekkor napközben -- öcsém elmondása alapján -- egyik pillanatról a másikra megmakacsolta magát a görgő, és ez azóta is tart.

Ezt úgy kell érteni, hogy minden állásban működik (jobb/bal döntés, befelé nyomás), de görgetésre semmi hatás nem történik.

Van esetleg valami tipp? :F

Jól tudom hogy ezekre az egerekre 5 éves gyártói garancia van? Van lehetőség ezt itthon érvényesíteni?

Köszi!

Core 2 Q9650, Gigabyte EP45-Extreme, 2x1 GB HyperX 1066, HD 6850, Enermax Revoluiton 1050W

(#495) Isti2

Isti2
(tag)

Sziasztok!
Akinek ilyen mx revolution egere van, megtenné, hogy leméri
a hossz/szélesség/magasság adatait?
Előre is köszönet. :R

Átadás/átvétel CSAK SZEMÉLYESEN!!! Cuccaim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Isti2 P.Ü.-re ILLIK VÁLASZOLNI!

(#496) lakisoft válasza Isti2 (#495) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

logitech doksiban nézz utána az nem elég?

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#497) nyunyu válasza lakisoft (#496) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Logitech nem kot ilyen adatokat az orrodra.
Bezzeg a Microsoft igen

Egyebkent 125x85x44.

[ Szerkesztve ]

(#498) Motyon

Motyon
(újonc)

Sziasztok
kérdezni szeretném, hogy tudtok-e abban segíteni, hogyan juthatok ilyen USB jeladóhoz? A régi sajnos kettétört és nem szeretnék egeret is venni, csak ezt.
köszi előre is!

(#499) NONPLUSULTRA

NONPLUSULTRA
(lelkes újonc)

Hi.
Be kell vallanom nem olvastam vissza a topicot, mert tul hosszu.
2 eve van MX Revolutionom, mindig is meg voltam vele elegedve.
Ujabban azt produkalja, hogy hasznalat kozben egyszercsak megall a kurzor, kibe kapcsolas, jelado kibe rakasa nem segit.
KB 3x fordult elo, ilyenkor berakom a VX Revolutiont (a laptopomet) egy darabig azzal dolgozom, majd mikor kiprobalasszinten csatlakoztatom az MX-et, voila: mukodik.
Egyre bosszantobb annal is inkabb mert nem hiszem, hogy megtalalnam a garjegyet, nem tudtam hogy 3 evig ervenyes.

Ha lehet ne voodoo megoldast javasoljatok, nem akarom randomra asztalhoz csapkodni meg hasonlok.
Elore is koszi.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

(#500) worxland válasza NONPLUSULTRA (#499) üzenetére

worxland
(tag)

Szia!

Nem kell garjegy, felhívod őket, elég az egér alján található 2 azonosító, ha még garis, akkor kicserélik.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.