így free spinen meg pörög pörög pörög , ki tudja hol áll meg?! xD nekem bejön, de ha a kattanósnak nem lenne olyan hangos hangja akkor lehet azt használnám! 
Üdv: Csabee.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
így free spinen meg pörög pörög pörög , ki tudja hol áll meg?! xD nekem bejön, de ha a kattanósnak nem lenne olyan hangos hangja akkor lehet azt használnám! 

Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mit érdemes az egér alatt használni??
Egérpad milyen fajta, esetleg fehér papír??
Olvastam ezt a teflon tappancsot,ha ez a jó ezt hol lehet beszerezni?
Köszi a választ
Üdv
V
(#353) rootkiller válasza Szaakasvili (#352) üzenetére
A Revolutionon alapból teflon tappancs van. Amúgy hogy ha jót akarsz veszel valami gamer egérpadot, lehet h drága, de megéri. Amúgy nekem se ártana a Revolutionom alá valami.
(#354) rootkiller válasza Szaakasvili (#352) üzenetére
Amúgy meg: Nagy egérpad topik
Hát ami a teflont illeti, nem tudom, hogy mennyi köze van annak a műanyagnak a teflonhoz 
szerintem is műanyagos, de minek alá egérpad?
én a fa asztalomon használom egépad nélkül! egyrészt elegánsabb, másrészt olcsóbb
hisz nem kell egérpadra költeni!
görgős egerek alá megértem az egérpadot, illetve üveg asztaloknál is, vagy erősen lakkozott felületen, na de olyan helyen ahol működik egérpad nélkül? oda minek egérpad?

Hát ami a teflont illeti, nem tudom, hogy mennyi köze van annak a műanyagnak a teflonhoz 
Most hogy emlegettetek, neten rakerestem MX Revo tesztekre, eleg sok helyen kiemeltek a teflon tappancsokat, mint ujitast a korabbi egerekhez kepest.
Annak idejen a doglott MX1000-em utan maradt fel csomag Hyperglide, azt egybol ra is raktam a Revora, nehogy ugy jarjak, mint a szarrakopott hasu, olvashatatlan szeriaszamu MX1000-rel.
Franc se olvasta a teszteket 
Egyebkent tenyleg olyan a tapintasa a gyari talpnak, mint a teflon Hyperglidenak, viszont vastagsagra feleannyi sincs. 
Alatet: Hyperglide kifejezetten hangos, ha a csupasz asztalon hasznalom, emiatt kapartam elo a fiok melyerol az egeralatetet, amit ezereve az MX700 nagyon nem kedvelt a fenyes muanyag felulete miatt.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
én nem raktam az egér alá semmit, mégsem kopik! mért van ez?
Ti domború felületen tologatjátok az egeret?
Akkor a most kezembe lévő MX518-asnak is teflon talpa lehet, hisz ugyanolyan műanyag ez is, mint a "teflon" Revoé 
egyébként lehet hogy tényleg teflon, de nincs feltüntetve sehol, sem a gyártó honlapján.. se tesztekbe
úgyhogy... vagy teflon vagy nem, de tény nekem bejön összességében 

MX518-at eleve teflon tappanccsal hirdettek...

Ti domború felületen tologatjátok az egeret?
Nalam homoru az asztal felulete a rapakolt vizes gep+21" CRT ~60kg-jatol.
Azigen!

hát akkor lehet azér kopik.. bár nemtom érdekes még akkor is..
hisz nem érdes a felülete gondolom én... bár ezekután már azon sem lepődnék meg
60kg. 
21-es CRT-k nem ~35kg-ot nyomnak?
Nekem is volt, sőt 22-es CRT-m és egyik se volt 40 fölött, de azért érződött többnek, ha megemelte az ember 

21-es CRT-k nem ~35kg-ot nyomnak?
De, Eizo F930 29kg a gyari adatai szerint. (valamiert 33kg-ra emlekeztem, ezek szerint rosszul. Lehet, hogy az elozo 21"-es iiyamara emlekeztem.)
Csak hat a gepem most atomjaira robbantva 16.6kg az alatolt digitalis nyunyutomegmero device szerint, plusz 3.2kg a teteje+oldalai ami egyelore moddolni szandekozas miatt nem lett meg visszarakva, es akkor meg a gep melle allitott bazinagy radiator 4.5kg-jarol nem is beszeltem 
Szoval a gepem durvan 25kg.
Bill+eger 1.3kg.
Igy hamar osszejon a 60kg, az asztalon amugy is kallodo kupival egyutt.
[ Szerkesztve ]
érdekes géped lehet
az én asztalomon van max 10kg... monitor hangfal notebook egér bill.. 
jesszus 
Szemétbe a CRT-vel mielőtt tönkremegy a szemed.

Majd ha 80-ert lehet normalis 24"-es TFT-t venni...
Szemem koszoni szepen jol van, 11 eve nem romlott.
kinek mi számít normálisnak!
80ér már a samsung vagy az LG elég jó monitorokat ad.. 
OFF vége!
Egerem továbbra is jól bírja az akksival, gyorsan feltölt és bírja jó darabig
Pontos is, és naggyon király 

Sziasztok.
Szintén beneveznék egy ilyen állatformára, nagy kezem van, de ahogy nézem jópáran szídjátok a revot.
Ennyire cinkes lenne ennyi pénzért?
Most egy mx518-al nyomom, pontosság terén jobb ezek szerint a sima optikai mint a lézer?

mx518-on az van igen
• Teflon talpbevonat: Csaknem bármilyen felületen sima csúszást biztosít, így gyors mozdulatokat is akadozás nélkül végezhet.
több helyen is szerepel ez a leírásában
amugy nekem is mx518- van már három éve, de lehet már négy is megvan az és semmi kopás nem látszik rajta alul, tetején mondjuk a logitech felirat már megsinylette félig 
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
én csak ajánlani tudom! ha "olcsón" hozzá tudsz jutni!

Sziasztok,
Tappancsai mennyire bírják a strapát?

Nektek meddig bírja az aksi?
Mostanában három naponta töltögetnem kell.
Most vagy többet gépezek vagy tényleg gyorsabban merül.

Köszi, elvileg potom 15ért van egy 4 hónapos, csak nem tudom fps-ben mennyire jó.
MX1000-el nem volt gond anno, ezt meg többen szídták/ják a néha kései reagálása miatt játékok alatt.
nekem nagoyn jól bírják a tappancsai, semmi kopás nincs. 
Én januárba vettem 13ér zsír új revot..: )

Köszi 

Na jó, akkor még nem volt válság.Ma már egy tekercs wc papír kerül annyiba
Lődözős gamekra is alkalmas? Nem vagyok hardcore játékos,mx1000 megfelelt ez jobb/rosszabb 
nemismerem az mx1000et... én keveset játszom, de kipróbáltam a Keresztapa2vel, meg a Cs1.6al és tökéletes nekem megfelel!
ÉN ph-n vettem 15ről alkudtam le 

Ha cs-re jó volt, akkor nagy baj nem lehet vele
Köszi a gyorsat 
nincs mit, mondjuk én nem vagyok valami nagy gamer... de nekem megfelel az egér pontossága 

Én sem vagyok egy nagy fanatikus gamer, gondolom jó lesz azért pár fsp játékhoz az egér pontossága?

3 hét használat után úgy néz ki kezdi megadni magát az enyém is!
6 órás intenzív használat és a végén 5 percnyi akadozás után meg se moccant, tehát lemerült, de a ledek max töltöttségre váltottak
, rátettem a töltőre ott meg a legfelső ledtől kezdi tölteni, 30p töltés után jó volt 5 percig aztán megint akadni kezdett és még mindíg full-on vannak a ledek, hiába kapcsoltam ki pár percre...
Valszeg döglődik az aksi... 
[ Szerkesztve ]
XY
próbáld meg megrázni az egeret.. vagy hozzákoccantani valamihez, lehet helyreugrik az akksija, bár nem hiszem hogy ez a gond. vidd vissza garanciába akkor mindenképp... olyan nincs hogy 5 óra használat után lemerül..
ja és én az egér alján lévő kapcsolót nem használom, soha nem kapcsolom ki

Megvettem, kipróbáltam.
Nem vagyok hanyatt esve tőle, a 2. görgő nekem pont útban van (lehet hogy túl nagy a kezem) kényelmetlen fogni az egeret, csak ha hátrébb fogom akkor jó, a felső görgő pedig túl laza oldalirányban.
Ha nagyon lassan mozgatom, kb 1-2 mm/3 sec, akkor nem csinál semmit, emiatt kicsit tétovának tűnik
fear2 alatt semmi gond nem volt, pedig még vártam is pár percet hogy lemenjen alfába az mx
Lehet hogy még szokni kell és 1-2 nap múlva mást mondok, egyenlőre jobbnak találom az mx1000-et.
[ Szerkesztve ]

Most úgy néz ki helyre jött az aksi, legalábbis már nem full töltöttséget jelez (lekopogom), de akkor is furcsa! Akadásaim-kihagyásaim most is vannak. Elképzelhető, hogy azért fagyott le az egér mert nem bír 6 órát egyhuzamban (túlmelegszik
) és kell neki egy kis pihi?!
[ Szerkesztve ]
XY
nem hiszem hogy nem bírna 6órát, nekem kiszokott bírni szerintem annyit.. mitől jött helyre? megrázogattad?

Csak hagytam, hogy merüljön, mert a ledek szerint full-on volt, mintha beragadt volna a jelző, ami szerintem nem stimmel, mert totál kihagyott...
Úgy tűnik, bár nem biztos, hogy a kapcsolat miatt akad, mert ha elpakolok az útjából akkor helyrejön, de nem kellene amiatt akadnia mert egy monitor meg egy billentyűzet van előtte...
Most 2-esen van a led, de szerintem ez sem igaz, mikor full-on volt meg se moccant játék alatt, megvárom míg teljesen zérót mutat és akkor megpróbálom újratölteni.
Eseteleg kipróbálom amit a Logitech oldalán írnak, azt a kapcsolat reset-es dolgot, ha már semmi nem jön be...
[ Szerkesztve ]
XY
azt a resetet mindenképpen próbáld ki, az meg hogy előtte van egy monitor, nem szabad zavarnia, vezetnék nélküli a billed?

Vezetékes. És van még egy kb 20cm-es hanfal is az asztalon.
XY
ezek nem befolyásolhatják, nem garanciás még az egered?

De, garis, még 1 hónapos sincs.
XY
akkor meg mit habozol? vidd vissza 

Hali!
Van itt valaki aki Razer ExactMat paddal használja az egeret? Mert a pados topikban azt írták, hogy nem jönnek ki egymással, pedig olyat akartam venni a Revo alá.
Infózzatok, köszi!
XY
Én kipróbáltam Exactmattal, én nem tapasztaltam gondot, de lehet csak nem vettem észre mi lenne a gond
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Nekem belassult a felső görgő,olyan mintha akadna.Igaz lassan három éves.
Valakinek cseréltek már benne felső görgőt vagy bármi mást?
Gariba javíthatnák ha megtalálnám a számlát...
Persze doboz,összes nejlon,cd,papír megvan csak a számla nincs :/

nekem is ma 3 eve megvan. folyton hasznalom. kb fel evvel ezelott nekem is az volt hogy nekiallt akadni a gorgo. a free spin-t meghajtottam azt kb 1 mp mulva le is allt, vagyis leragadt. ma a gari is lejart, szetszedni meg nem nagyon akartam ugyhogy nem csinaltam vele semmit. aztan idovel megjavult magatol. most ma megint olyan mint ujkoraban.... ki erti ezt
de a lenyeg hogy idovel megcsinalta magat