Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#351) Csabee. válasza oliba (#350) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

így free spinen meg pörög pörög pörög , ki tudja hol áll meg?! xD nekem bejön, de ha a kattanósnak nem lenne olyan hangos hangja akkor lehet azt használnám! :)

Üdv: Csabee.

(#352) Szaakasvili

Szaakasvili
(újonc)

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mit érdemes az egér alatt használni??
Egérpad milyen fajta, esetleg fehér papír??
Olvastam ezt a teflon tappancsot,ha ez a jó ezt hol lehet beszerezni?

Köszi a választ
Üdv
V

(#353) rootkiller válasza Szaakasvili (#352) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

A Revolutionon alapból teflon tappancs van. Amúgy hogy ha jót akarsz veszel valami gamer egérpadot, lehet h drága, de megéri. Amúgy nekem se ártana a Revolutionom alá valami.

(#354) rootkiller válasza Szaakasvili (#352) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Amúgy meg: Nagy egérpad topik

(#355) oliba válasza Szaakasvili (#352) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ami a teflont illeti, nem tudom, hogy mennyi köze van annak a műanyagnak a teflonhoz :D

(#356) Csabee. válasza oliba (#355) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem is műanyagos, de minek alá egérpad?:D én a fa asztalomon használom egépad nélkül! egyrészt elegánsabb, másrészt olcsóbb :D hisz nem kell egérpadra költeni!

görgős egerek alá megértem az egérpadot, illetve üveg asztaloknál is, vagy erősen lakkozott felületen, na de olyan helyen ahol működik egérpad nélkül? oda minek egérpad?:D

(#357) nyunyu válasza oliba (#355) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Hát ami a teflont illeti, nem tudom, hogy mennyi köze van annak a műanyagnak a teflonhoz :D

Most hogy emlegettetek, neten rakerestem MX Revo tesztekre, eleg sok helyen kiemeltek a teflon tappancsokat, mint ujitast a korabbi egerekhez kepest.

Annak idejen a doglott MX1000-em utan maradt fel csomag Hyperglide, azt egybol ra is raktam a Revora, nehogy ugy jarjak, mint a szarrakopott hasu, olvashatatlan szeriaszamu MX1000-rel.
Franc se olvasta a teszteket :))

Egyebkent tenyleg olyan a tapintasa a gyari talpnak, mint a teflon Hyperglidenak, viszont vastagsagra feleannyi sincs. :(

Alatet: Hyperglide kifejezetten hangos, ha a csupasz asztalon hasznalom, emiatt kapartam elo a fiok melyerol az egeralatetet, amit ezereve az MX700 nagyon nem kedvelt a fenyes muanyag felulete miatt.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#358) Csabee. válasza nyunyu (#357) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én nem raktam az egér alá semmit, mégsem kopik! mért van ez? :D Ti domború felületen tologatjátok az egeret?:D

(#359) oliba válasza nyunyu (#357) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor a most kezembe lévő MX518-asnak is teflon talpa lehet, hisz ugyanolyan műanyag ez is, mint a "teflon" Revoé :D

(#360) Csabee. válasza oliba (#359) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egyébként lehet hogy tényleg teflon, de nincs feltüntetve sehol, sem a gyártó honlapján.. se tesztekbe :D úgyhogy... vagy teflon vagy nem, de tény nekem bejön összességében :D

(#361) nyunyu válasza oliba (#359) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

MX518-at eleve teflon tappanccsal hirdettek...

(#362) nyunyu válasza Csabee. (#358) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ti domború felületen tologatjátok az egeret?:D

Nalam homoru az asztal felulete a rapakolt vizes gep+21" CRT ~60kg-jatol.

(#363) Csabee. válasza nyunyu (#362) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azigen! :D :DDD

hát akkor lehet azér kopik.. bár nemtom érdekes még akkor is.. :) hisz nem érdes a felülete gondolom én... bár ezekután már azon sem lepődnék meg :D 60kg. :DD

(#364) oliba válasza nyunyu (#362) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

21-es CRT-k nem ~35kg-ot nyomnak? :) Nekem is volt, sőt 22-es CRT-m és egyik se volt 40 fölött, de azért érződött többnek, ha megemelte az ember :D

(#365) nyunyu válasza oliba (#364) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

21-es CRT-k nem ~35kg-ot nyomnak?

De, Eizo F930 29kg a gyari adatai szerint. (valamiert 33kg-ra emlekeztem, ezek szerint rosszul. Lehet, hogy az elozo 21"-es iiyamara emlekeztem.)

Csak hat a gepem most atomjaira robbantva 16.6kg az alatolt digitalis nyunyutomegmero device szerint, plusz 3.2kg a teteje+oldalai ami egyelore moddolni szandekozas miatt nem lett meg visszarakva, es akkor meg a gep melle allitott bazinagy radiator 4.5kg-jarol nem is beszeltem :))
Szoval a gepem durvan 25kg.

Bill+eger 1.3kg.

Igy hamar osszejon a 60kg, az asztalon amugy is kallodo kupival egyutt.

[ Szerkesztve ]

(#366) Csabee. válasza nyunyu (#365) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

érdekes géped lehet :D az én asztalomon van max 10kg... monitor hangfal notebook egér bill.. :)

(#367) oliba válasza nyunyu (#365) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

jesszus :C

(#368) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Szemétbe a CRT-vel mielőtt tönkremegy a szemed.

(#369) nyunyu válasza rootkiller (#368) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Majd ha 80-ert lehet normalis 24"-es TFT-t venni...

Szemem koszoni szepen jol van, 11 eve nem romlott.

(#370) Csabee. válasza nyunyu (#369) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kinek mi számít normálisnak!:D 80ér már a samsung vagy az LG elég jó monitorokat ad.. :)

OFF vége!

Egerem továbbra is jól bírja az akksival, gyorsan feltölt és bírja jó darabig :) Pontos is, és naggyon király :)

(#371) t.imi

t.imi
(senior tag)

Sziasztok.
Szintén beneveznék egy ilyen állatformára, nagy kezem van, de ahogy nézem jópáran szídjátok a revot.
Ennyire cinkes lenne ennyi pénzért? :F
Most egy mx518-al nyomom, pontosság terén jobb ezek szerint a sima optikai mint a lézer?

(#372) kovsol válasza oliba (#359) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

mx518-on az van igen
• Teflon talpbevonat: Csaknem bármilyen felületen sima csúszást biztosít, így gyors mozdulatokat is akadozás nélkül végezhet.
több helyen is szerepel ez a leírásában

amugy nekem is mx518- van már három éve, de lehet már négy is megvan az és semmi kopás nem látszik rajta alul, tetején mondjuk a logitech felirat már megsinylette félig :D

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#373) Csabee. válasza t.imi (#371) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én csak ajánlani tudom! ha "olcsón" hozzá tudsz jutni!

(#374) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Sziasztok,
Tappancsai mennyire bírják a strapát?

(#375) desigo

desigo
(tag)

Nektek meddig bírja az aksi?
Mostanában három naponta töltögetnem kell.
Most vagy többet gépezek vagy tényleg gyorsabban merül.

(#376) t.imi válasza Csabee. (#373) üzenetére

t.imi
(senior tag)

Köszi, elvileg potom 15ért van egy 4 hónapos, csak nem tudom fps-ben mennyire jó.
MX1000-el nem volt gond anno, ezt meg többen szídták/ják a néha kései reagálása miatt játékok alatt.

(#377) Csabee. válasza -XadAnuX+ (#374) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem nagoyn jól bírják a tappancsai, semmi kopás nincs. :)

(#378) Csabee. válasza t.imi (#376) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én januárba vettem 13ér zsír új revot..: )

(#379) -XadAnuX+ válasza Csabee. (#377) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Köszi :)

(#380) t.imi válasza Csabee. (#378) üzenetére

t.imi
(senior tag)

Na jó, akkor még nem volt válság.Ma már egy tekercs wc papír kerül annyiba :DDD
Lődözős gamekra is alkalmas? Nem vagyok hardcore játékos,mx1000 megfelelt ez jobb/rosszabb :F

(#381) Csabee. válasza t.imi (#380) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nemismerem az mx1000et... én keveset játszom, de kipróbáltam a Keresztapa2vel, meg a Cs1.6al és tökéletes nekem megfelel!

ÉN ph-n vettem 15ről alkudtam le :)

(#382) t.imi válasza Csabee. (#381) üzenetére

t.imi
(senior tag)

Ha cs-re jó volt, akkor nagy baj nem lehet vele:)
Köszi a gyorsat :R

(#383) Csabee. válasza t.imi (#382) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nincs mit, mondjuk én nem vagyok valami nagy gamer... de nekem megfelel az egér pontossága :D

(#384) -XadAnuX+ válasza Csabee. (#383) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Én sem vagyok egy nagy fanatikus gamer, gondolom jó lesz azért pár fsp játékhoz az egér pontossága?

(#385) sti10p

sti10p
(senior tag)

3 hét használat után úgy néz ki kezdi megadni magát az enyém is! :((
6 órás intenzív használat és a végén 5 percnyi akadozás után meg se moccant, tehát lemerült, de a ledek max töltöttségre váltottak :F , rátettem a töltőre ott meg a legfelső ledtől kezdi tölteni, 30p töltés után jó volt 5 percig aztán megint akadni kezdett és még mindíg full-on vannak a ledek, hiába kapcsoltam ki pár percre...
Valszeg döglődik az aksi... :((

[ Szerkesztve ]

XY

(#386) Csabee. válasza sti10p (#385) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

próbáld meg megrázni az egeret.. vagy hozzákoccantani valamihez, lehet helyreugrik az akksija, bár nem hiszem hogy ez a gond. vidd vissza garanciába akkor mindenképp... olyan nincs hogy 5 óra használat után lemerül.. :) ja és én az egér alján lévő kapcsolót nem használom, soha nem kapcsolom ki:)

(#387) t.imi válasza -XadAnuX+ (#384) üzenetére

t.imi
(senior tag)

Megvettem, kipróbáltam.
Nem vagyok hanyatt esve tőle, a 2. görgő nekem pont útban van (lehet hogy túl nagy a kezem) kényelmetlen fogni az egeret, csak ha hátrébb fogom akkor jó, a felső görgő pedig túl laza oldalirányban.
Ha nagyon lassan mozgatom, kb 1-2 mm/3 sec, akkor nem csinál semmit, emiatt kicsit tétovának tűnik :)
fear2 alatt semmi gond nem volt, pedig még vártam is pár percet hogy lemenjen alfába az mx:)
Lehet hogy még szokni kell és 1-2 nap múlva mást mondok, egyenlőre jobbnak találom az mx1000-et.

[ Szerkesztve ]

(#388) sti10p

sti10p
(senior tag)

Most úgy néz ki helyre jött az aksi, legalábbis már nem full töltöttséget jelez (lekopogom), de akkor is furcsa! Akadásaim-kihagyásaim most is vannak. Elképzelhető, hogy azért fagyott le az egér mert nem bír 6 órát egyhuzamban (túlmelegszik :F ) és kell neki egy kis pihi?!

[ Szerkesztve ]

XY

(#389) Csabee. válasza sti10p (#388) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem hiszem hogy nem bírna 6órát, nekem kiszokott bírni szerintem annyit.. mitől jött helyre? megrázogattad?:)

(#390) sti10p válasza Csabee. (#389) üzenetére

sti10p
(senior tag)

Csak hagytam, hogy merüljön, mert a ledek szerint full-on volt, mintha beragadt volna a jelző, ami szerintem nem stimmel, mert totál kihagyott...
Úgy tűnik, bár nem biztos, hogy a kapcsolat miatt akad, mert ha elpakolok az útjából akkor helyrejön, de nem kellene amiatt akadnia mert egy monitor meg egy billentyűzet van előtte...
Most 2-esen van a led, de szerintem ez sem igaz, mikor full-on volt meg se moccant játék alatt, megvárom míg teljesen zérót mutat és akkor megpróbálom újratölteni.
Eseteleg kipróbálom amit a Logitech oldalán írnak, azt a kapcsolat reset-es dolgot, ha már semmi nem jön be...

[ Szerkesztve ]

XY

(#391) Csabee. válasza sti10p (#390) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azt a resetet mindenképpen próbáld ki, az meg hogy előtte van egy monitor, nem szabad zavarnia, vezetnék nélküli a billed?

(#392) sti10p válasza Csabee. (#391) üzenetére

sti10p
(senior tag)

Vezetékes. És van még egy kb 20cm-es hanfal is az asztalon.

XY

(#393) Csabee. válasza sti10p (#392) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezek nem befolyásolhatják, nem garanciás még az egered?

(#394) sti10p válasza Csabee. (#393) üzenetére

sti10p
(senior tag)

De, garis, még 1 hónapos sincs.

XY

(#395) Csabee. válasza sti10p (#394) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor meg mit habozol? vidd vissza :)

(#396) sti10p

sti10p
(senior tag)

Hali!
Van itt valaki aki Razer ExactMat paddal használja az egeret? Mert a pados topikban azt írták, hogy nem jönnek ki egymással, pedig olyat akartam venni a Revo alá.
Infózzatok, köszi!

XY

(#397) Black Dragon válasza sti10p (#396) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én kipróbáltam Exactmattal, én nem tapasztaltam gondot, de lehet csak nem vettem észre mi lenne a gond:)

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#398) desigo

desigo
(tag)

Nekem belassult a felső görgő,olyan mintha akadna.Igaz lassan három éves.
Valakinek cseréltek már benne felső görgőt vagy bármi mást?
Gariba javíthatnák ha megtalálnám a számlát...
Persze doboz,összes nejlon,cd,papír megvan csak a számla nincs :/

(#399) tsii_H válasza desigo (#398) üzenetére

tsii_H
(tag)

nekem is ma 3 eve megvan. folyton hasznalom. kb fel evvel ezelott nekem is az volt hogy nekiallt akadni a gorgo. a free spin-t meghajtottam azt kb 1 mp mulva le is allt, vagyis leragadt. ma a gari is lejart, szetszedni meg nem nagyon akartam ugyhogy nem csinaltam vele semmit. aztan idovel megjavult magatol. most ma megint olyan mint ujkoraban.... ki erti ezt :F de a lenyeg hogy idovel megcsinalta magat :)

(#400) desigo válasza tsii_H (#399) üzenetére

desigo
(tag)

Nah akkor várok pár hetet hátha javuló tendenciát mutat aztán szétszedem..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.