úgy néz ki megoldódott a probléma... az akksit kellett csak megmozgatnom és máris jó lett...
''a walesi srác aki legenda lett''
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

úgy néz ki megoldódott a probléma... az akksit kellett csak megmozgatnom és máris jó lett...
''a walesi srác aki legenda lett''

Sziasztok!
Nekem ugyanez a bajom van MX Revo-val, a Click-to-click-nek annyi.
Beszéltem a Logitech magyar supportjával, akik egy hosszú beszélgetés végén adtak nekem egy ref.számot, majd mondták, hogy fényképezzem le az egeret minden tartozékával, készítsek egy képet úgy is, hogy a sorozatszámai is jól láthatóak, majd törjem össze az egeret, és csináljak képet így is. Ezt küldjem el nekik, amiből látni fogják, hogy valóban van egy használhatatlan egerem, és küldenek helyette másikat. Így nem kell semmit visszaküldenem, nincs postaköltség, ők is látják, hogy nem átvágásra megy ki a játék, én meg csak kapok egy másik egeret a rossz helyett. Kértem a srácot, hogy azért erről egy mailt, vagy egy faxot dobhatna nekem, hogy legyen valami papírom arról, hogy a Logitech mondta, hogy ezt így fogjuk intézni, mert iszonyú hülyén érezném magam akkor, ha mondjuk összetörtem egy MX Revo-t, majd a Logitech meg elhajt a francba, hogy mégis milyen garit akarok érvényesíteni, ők ilyet biztos nem mondtak.
Előre is köszönöm a véleményeket ill. tapasztalatokat.
I hate being bipolar is so good!
Nálam ez probléma lenne, ugyanis lekopott már a talpáról minden. Semmi nem olvasható ott. Hófehér minden...

En rutinosan felirtam egy TXT fajlba az adatait, masreszt a raragasztott HyperGlide tappancsok miatt eleve 2mm-mel tavolabb kerult az asztaltol, igy nem kopik le a kaparos sorsjegy. (Logitechnel alatta mindig NEM NYERT van.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Hát pedig a tappancsok nem koptak el, de alatta a címke eléggé. Ragasztó is elengedte már 

MX1000 tappancsai nekem nullara lekoptak 3 ev alatt, vegen mar a hasan csuszott az eger. 
Ezert is vettem ra HyperGlide-ot, csak megmaradt, miutan hazavagtam a kapcsolocserevel.
Revora meg eleve vekonyabb tappancsokat raktak, mint az MX1000-re, kb. egy hajszal fer csak el a hasa alatt 
[ Szerkesztve ]
Mindenesetre ez az egér elég távol áll a minőségtől
Olvastam pár embertől, ahol a görgőn lévő szilikon megynúlt és emiatt nem lehet tekerni. Nekem a műanyag nikkelezés, vagy mi ez kopott le eléggé a görgőről és látszi ka sárgaréz, ha az akar lenni egyáltalán, mindenesetre eléggé beleáll a kezembe! Akkor az egéren belüli akkumocorgást már meg se említsem, mert látom utóbbi pár embernek is ez volt a gondja! És akkor van a jó öreg jobbgomb, ami nem kattanik már szegényke, pedig nem volt diablozás rajta. Féltettem
Ja meg ha fut az torrent, akkor eszeveszett szaggatásba kezd az egér valami miatt. Nem is lehet irányítani. Tesóm 1000Ft-os rádiós egere nem szaggat utorrent alatt
Kb csak ennyi problémám van szegényegérrel. Ha beadhatnám gariba 5-öt küldenének vissza nekem
Mindenesetre szeretem ezt az egeret, mert tetszik és jó a formája, de csupán ezért szeretem. Minden másban kategórián aluli szegény! Nameg ez a számlekopás. Nem gondolja az ember, hogy megveszi és le is kellene fényképeznie a számot, mert le fog kopni és akkor nincs gari
MInden cuccom Logitech (sznob), de ez most egy rossz vétel volt! Ajánlanám senkinek, biztos van jobb alternatíva!
megkell hogy cáfoljalak! nekem minden tekintetben bejött az egér! teljesen jól funkcionál, nem kopik, alul a felirat sem kopott, semmi sem!
nincs rá egy rossz szavam sem! Akksija nagyonjól bírja
és gyorsan is tölt fel
Én csak ajánlani tudom ;)
Üdv: Csabee.
Örülök, hogy kifogtál egy jó példányt! Amerre járok, jókat nem írnak róla 

Hát, azért úgy látom bőven vannak gondok ezzel a rágcsálóval! Minél bonyolultabb egy szerkezet, annál nagyobb a meghibásodási esélye, ezeket a technológiákat (pl. görgő) meg elég nehéz megvalósítani ilyen piciben, úgyhogy lehet, hogy áll, hogy ami egyszerűbb az jobb... Ennyi panaszt egy 20e-es egérre...
Most állok vásárlás előtt és a G9 a másik alternatíva, pedig a Revo. alapból jobban tetszik, de nem akarok később a garival szenvedni!
(Valaki dumáljon már rá, hogy mégis a Revo. legyen!
)
[ Szerkesztve ]
XY
én 13ér vettem nincs vele gondom
a free spin meg nagyon jó
na meg a fogása... 
Jól néz ki, jó a fogása és jól néz ki, meg jól néz ki
Olyan az egér, mint az Alfa Romeo. Szépnek szép, néha jól muzsikál, de sokszor van vele probléma, de azért nem cseréli le az ember az Alfáját soha!
ez jóó ez tetszik 
én is osztom Csabee tapasztalatát, pedig már jó ideje nálam van a rágcsáló.
Én még egészen korán megvettem, több mint 2.5 éve nálam van, hamarosan betöltjük a 3at.
Idáig nekem még semmi, azaz abszolúte 0 problémám volt vele. Én sem diablózok, de azért igen sokat ülök gép előtt, sokat használom az egeret. Egyik kapcsolóval sincs gond, görgőn nem nyúlt meg a gumi és kicsit sem akadozik. Én is ragasztottam az aljára teflontalpakat, az azért jót tesz neki.
Igaz monnyuk az is, hogy haveromnak egy év után leszakadt a gumigyűrő a görgőről, tehát valszeg gyakori probléma, de úgy látszik nekem sikerült egy jobb darabot kifogni.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

Most kaptam meg a cincogót és elég furcsa így elsőre, főleg a gőrgő ami elég hangos a lassú módban, az előző egereimnek semmi hangja nem volt, és olyan mintha lötyögne. Lehet ennek így kell lennie, de én nem tudom, meg amikor lenyomom a görgőt, akkor nem kattan, hanem csak tompán lenyomódik, ez is elég fura, ez így normális?!...
A szoftvert még nem raktam föl hozzá...
XY

És valaki meg tudná mondani mért szaggat a You Tube videólejátszás miközben mozgatom az egeret?! 
XY
rakjad fel a szoftvert, normális ahogy reagál,ha fennvan a software akkor állítsad a görgőt freespinre, és akkor jó lesz, nem lesz hangja! 

Vélemény 2 nap használat után:
Elég nagy, masszív és nehéz egér, legalbb 2x olyan nehéz mint egy normál egér, kényelmes és jól mozgatható, bár szokni kell az alakját, de nagykezeseknek kifelyezetten kézreáll. Ami nem tetszett az az, hogy a görgő túlságosan elől van és nehéz elérni a mutatóújjunkal, valamit a speciális böngészőindító gomb elég rossz helyre került és gyakran beleakad az ember.
Játék közben (GTA4) néha nem reagál és 1-2 másodperces kiesési vannak, ami sima Windows-ozás közben nem jött elő, lehet azért volt mert még nem tettem föl a softvert...
Click-to-clik-re állítva nem működik a váltás, hanem free spin-ben marad, amíg nem volt fönn a szoftver addig sima lenyomással ment a váltás, valakinek csinál hasonlót?
[ Szerkesztve ]
XY

Tulsagosan elol van a gorgo???
Szerintem te fogod tul hatul az egeret...
Kereso gomb meg ritka hulye helyen van, en pl. ha akarnam, akkor sem tudom megnyomni, mert a mutatoujjam masodik ujjperce ala esik, azt meg nem tudom ugy hajlitani, hogy kozben a bal gombot meg ne nyomjam.
Hatranyulni az ujjam hegyevel meg nem fogok.
Click-to-click allitas: nezd at megegyszer a SetPointot, mivel minden programhoz kulon-kulon lehet allitgatni a gorgo uzemmodjat.
Alapertelmezes szerint pl. bongeszokben ki van kapcsolva az uzemmod valto gomb, es free spin a default.
Ha a gorgo fulon legordited az "All other programs" menujet, akkor ott ki tudod valasztani a bongeszoket, es at tudod allitani, hogy mukodjon bongeszes kozben.
Valoszinuleg eddig csak a nem nevesitett programok futasa kozbeni gorgo uzemmodot sikerult allitanod. 
[ Szerkesztve ]
Youtube videószaggatás? Egérmozgatásnál? Hát ez felettébb érdekes.
1 hónap mulva 1 éve van ilyem csoda egerentyűm, de ilyen hibát még egy géppel sem csinált amire rádugtam. Meg úgy összeségében eddig hibátlan és eddig csak öten akarják, hogy nekikadjam. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Family Guy Online - Closed Beta

Föltettem a szoftvert és már minden ok
, leszámítva, hogy az autómata váltás még mindíg nem jó, túl hamar átvált free spin-be, alig görgetem meg egy picit!
XY

Told jobbra az "auto-shift" pipa alatti csuszkat...
Ja ja, lehet azon is variárlni, hogy mekkora görgetésnél váltson át. Szerény véleményem szerint a legjobb ha ezt a Programját nem is használja az ember.
Olyan dolgokat képes művelni az a szoftver, hogy csak csuhajja. Nézni is alig marad időm.
Szal nekem nem bejövős a gyári soft, más meg nincs hozzá.

Maxra toltam mégse segít
!
Enton: Sajna, ha nincs fönn, akkor játékokban néha kihagy (beakad) pár másodpercre...
XY

Ezert kell a 4.40-es SetPointot hasznalni.
Most a 4.60 van fenn, ez sem rossz, csak neha rosszul inicializalja az egeret, mikor standbybol ebred a gep.
Viszont a 4.00, 4.20, 4.24, 4.26, 4.70 bugos mint a fene.
4.72-ot nem probaltam.

Ugye kivalasztottad elotte, hogy melyik programra vonatkozzon a beallitas? 
Igaz amit írsz, vagyis ezt mondtam én is, egy darabig volt az általad ajánlot 4.40-es de pár reinstall után inkább fel se raktam, mintsem szenvedni azzal is. 

Üdv!
Szerintetek egy Razer Lachesis jobban teljesít játékok alatt, vagy akár a mindennapokban?
Ugye annak papíron sokkal job az érzékelője, meg minden fizikai tulajdonsága.
Meg talán a fogása is jobbnak tűnik, nekem ez a duci forma nem igazán jön be.
Az könnyebb is.
Viszont neki van kábele, de azzal még megbírkóznák. Amit a legjobban sajnálnék az a szervós görgő.
Jah, mivel volt itthon egy rossz revolutionim, tegnap szétszedtem!
A görgő nagyon nem úgy néz ki, mint a reklámfilmekben.
Semmi acél felfüggesztés...
Az akksija, pedig pont olyan, mint a G7-é.

Így látatlanban nem tudnám, de a Razer egy kifejezetten gamer egér, a görgőnek meg nem sok hasznát veszed játékokban.
De a Revo. is elég jó játékra, ha rendesen beállítod, mondjuk én G9x-et vennék, ha már játék...
XY

Most revo-m van, szóval g9-et semmiképp sem vennék. A setpoint egy katasztrófa szerintem.
Amúgy nem csak játszok, szóval a görgő a hosszú PH-s fórumokban kifejezetten jó.
a click to click funkciót hogy célszerű beállítani? az mért hasznos?
Na megpusztult a revo akksija. Lett helyette egy MX518. Össze se hasonlítható a két egér. Milliószor pontosabb az 518
Hol lehet revoba akksit szerezni? Otthoni géphez nagyon jóljönne a 6 éves A4Tech helyett 
Csabee.: úgy célszerű, hogy neked jólegyen. Azért jó, mert nem kell folyton görgetni, hanem egyszer megsuhnitod és ott van, ahol lennie kell 
[ Szerkesztve ]
Mennyi idő után adta meg magát?
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
Kb másfél éves lehetett szegény. 3 hetet még bírta az akkuja, ha kivettem, megtisztítottam, visszatettem, de most már semmi sem segít

Sziasztok!
Van valami ötletetek arra, hogy mit tehetek, ha az asszony összetörte az revom recieverét?
(nem tekintendő megoldásnak, hogy összetöröm az asszonyt! ;) )
Please segítsetek!
Bárkinek bármi ötlete van szívesen fogadom!
Ha van itt logiteches belsős pls segítsen...nincs lehetőségem még egy ilyen egérre újonnan....
Előre is köszi...
Viktor
Veszel használtan vagy újonnan a Logitech-től 
Majd párosítani kell az új recievert és ugyan úgy működni fog 
oliba: Akkor nem sok van hátra az én egeremnek,ahogy hallom,hogy mennek tönkre a revok
De garis még legalább(azt hiszem 3 évig)
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

Van valami ötletetek arra, hogy mit tehetek, ha az asszony összetörte az revom recieverét?
(Nem is tudtam, hogy ketfele vevo van, attol fuggoen, hogy 2006-os gyartasu az eger, vagy ujabb.)

Kb másfél éves lehetett szegény. 3 hetet még bírta az akkuja

Enyem ujonnan ~50 ora hasznalatot birt, ez most ~1.5 evesen mar 30 ala csokkent.
Ennyit szamitana, hogy ez 2006-os szeria?
[ Szerkesztve ]

Hali!
Az enyém még a 2006-s széria.
Néztem az oldalt amit linkeltél. Az a gond, h ők bizony nem szállítanak csak "helyben".
Ezért töröm a fejem vmi magyar lokációjú lehetőségen...
Úgy értettem, hogy tudtam bele életet csiholni, de most már felteszem töltőre, 2x végigfut a csík és jön a vörös villogó led. Elméletileg az enyémbe erősebb akksi került, de legalább előbb megadta magát. Nem tudsz infót arról, hogy honnan lehetne bele szerezni akkut? 
[ Szerkesztve ]

Erintkezesi hiba.
Vmi ruhaba burkolva parszor oda kell vagni fejjel lefele az asztalhoz, attol helyererazodik az akku.
Bezzeg az MX1000 akkujara meg ra volt forrasztva egy csatlakozo, ami nem birt lecsuszni az elektronikarol, ehelyett most valami rugos ize nyomodik az akkunak, ami szeret nem erintkezni 
Na, akkor ezt ki is próbálom 
Lol, beszarás
1 perce töltőn van és még jó 

En is ugy olvastam valamelyik kulfoldi forumon 
Direkt csinalnak sz@r cuccot egy jobol?Muszaj volt ezt a rugos megoldast valasztani 
Sajna nem lett jó
Úgy tűnt, de aztán mégse. Most többször vertem az asztalra és erősebben, megint feltettem töltőre, de most sem lesz jó szerintem, mert a 2. ledről kezdte el a töltést, de még tölt jelenleg
10 emeletes tetejéről izomból vágd a földhöz xD lehet helyre rázódik.....
Nekem még teljesen jól üzemel , igaz még nincs fél éve sem nálam, de tetszik 
thx a választ, még nemjöttem rá ígyse a clicktoclick,re bár nemis nagyon reőltettem, a free spin bejön nagyon
szóval azt használom inkább