Hát olvasgatom ezt a forumot, de nekem eddig semmi.
Elején engem is kicsit elriasztott ez a "FPS-re szar", meg a rengeteg hiba, de belevágtam.
Én nem bántam meg, így 3,5 hónap után semmi extrát nem produkál.
Igaz a gép mindig frissítve van (mindenféle updater aktiválva), de Vistát használok, meg G15 billzetet, meg SetPoint 4.60.122, meg nVidia kártyát, meg mit tudom én mit írjak le, hogy minél pontosabb leírást adjak, de eddig se dupla klikk, de lassulás, se bug, csak a tökéletes kielégítése a gazdinak
(jó ez egy kicsit kemény volt)
Remekül kihasználom a Search gombot, az előre hátra gombot, a görgetést is megszoktam, sőt jobban szeretem a gyors görgöt, mint a kattogós részét.
kb, 1,5 - 3 hetet bír ki egy töltéssel, attól függ mennyit nyúzom.
A vevő és egér közt lévő távolság kb. 60-80 cm (G15 billzet baloldali USB-n lóg a vevő)
Sok játék alatt teljesített már (Dead Space, FEAR, Red Alert 3, Tomb Raider, Unreal Tournament, Left 4 Dead, Half-Life 2, Warcraft, StarCraft, Diablo 2, Crysis, FarCry, és sorolhatnám még 1 ideig, és szó szerint semmi baj, simán játszom velük.
Igaz nem vagyok egy Hardcore gamer, de nem is egy N00b, és én mondom, az embereknek inkább az a baja, hogy nehéz, jobban szeretik a könnyű egeret, a vevője pontos, és nem lassú...
Azért hogy mondjak valami problémát is. pl. a fegyver zoomolást mindig a görgő lenyomására helyeztem, nem mindig működik (10-ből 2szer) és változik a görgő is ugye, azaz gyors vagy kattogó, ezért átzoktam egy másik billentyűre.
Én egy Microsoft Laser Mouse 6000-et használtam, csak már koros volt szegény és lecseréltem... hát nem bántam meg, pontosabb, gyorsabb, szebb, okosabb.
Sokakkal ellentétben én igenis csak ajánlani tudom ezt az egeret. Egy G15-tel igazán remek páros számomra ;)