Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) stevve válasza Muton (#200) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én is pályázok egy ilyen egérre, de én ebay-en keresztül venném. Így megkapom 11-ért szállítással. Olvasgattam a topikot, de ahogy látom, 1-2 embernek meggyűlt vele a baja. Logitech-re nem jellemző a sok hiba, remélem, ennél a szériánál se, ha már ennyibe kerül.

Ha valakinek van tapasztalata, leírhatná, hogy egy MS Wireless Laser Mouse 6000-hez képest milyen ez az egér, mert azt cserélném le. Kicsit már "odavan" szegény. :)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#202) oliba válasza Muton (#200) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudtam szétszedni, pedig kiszedtem az összes csavart. Nem tudtam szétpattintani. Mondjuk most, hogy nincs benne a csavar, megjavult :D Visszaraktam rossz lett. Msot nincs benne, szétesni nem akar. Ha megint rossz lesz a gombja, akkor szétfeszítem egy picit és műküdik megint. 15ezres egérnél ez elég gáz...

AXisBOLD: ez az egér már csak a tűzben fogja magát jól érezni.

[ Szerkesztve ]

(#203) di-courage

di-courage
(újonc)

Jó estét mindenkinek!

Augusztus közepén vettem meg ezt a csoda egeret. Nagyon pofás, szeretem, hasznos az alkalmazás váltó görgője, 1szóval, tökéletes egér számomra.

De mivel az xp-m haldoklott, így kénytelen voltam újra tenni. Utána természetesen felraktam a setpoint-t, és abban a pillanatban, amikor kiírta a setpoint,hogy végzett a telepítéssel, az egerem is, valamint a billentyűzetem is felmondta a szolgálatot, egyszerűen semmire sem reagáltak (a bill.:logitech s510 media). Ezért le kellett hoznom a padlásról a vezetékes billentyűmet, és letöröltem vele a setpointot. Újra indítottam, és már jó is volt... furcsa dolgok...

Vki tud vmi megoldást javasolni? Mert azt már letudtam magamban, hogy 1szerre nemtudom az egeret és a billentyűt konfigurálni,mert nem ismerik fel egymást a setpointok,de inkább akkor az egeret választanám elsődlegesnek. Ez is egy érdekes dolog a logitech-től...

Válaszokat várom, s előre is köszönöm azokat!

(#204) killer2 válasza di-courage (#203) üzenetére

killer2
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Jó ideje nézegetem már ezt az egeret és nagyon tetszik, de így ahogy olvasgatom a fórumot, igencsak elbizonytalanodtam. Nem vagyok profi gamer, de sok FPSt játészok és néhányat azért komolyabban is. Megfelel egy MX Revolution mint komolyabb FPS egér? USB hosszabbˇítóval 10-20 cm-re lenne az egér a vevőtől, így milyen lenne? Vagy felejtős és vegyek inkább G5öt? Az a másik egér, amit nézegetek, csak hát az MX Revo nagyon megtetszett és ránézésre sokkal kényelmesebb is.
Szerintetek használható ez komolyabb FPS játékokra? Nem vagyok nagy FPS kocka, hogy 640x480ba minimumon tolom, hogy meglegyen a négyezer FPS, de azért nem árt, ha jól lehet vele játszani.
Szóval, mit mondtok? Ha főként játékra kell, akkor mindenképp G5 vagy az MX Revolution is van olyan jó?

(#205) Beowulf_78 válasza killer2 (#204) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felejtsd el a vezeték nélküli egereket ha játszol. Nekem G7 volt, és bár nagyon jó egér, játékra alkalmatlan. Ez a véleményem. Nagyon jó a vezeték nélküli, de ahol a pontoság, és gyorsaság számít oda mindenképpen vezetékes kell. G7 után jött a mostani Razer Copperhead zsinóros, és annyira más játszani vele, ég és föld. Az biztos hogy egerek tekintetében maradni fogok a zsinóros Razer-nél, szvsz. jobbak a Logitech megoldásainál... :K kb. 2 éve nyúzom, és tökéletesen müxik. Ettől a Logi még jó, több Logi termékem is van (adatlap), de ha valami jobb, ott nincs mit tenni. :DDD

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#206) killer2 válasza Beowulf_78 (#205) üzenetére

killer2
(kvázi-tag)

Jó ok, akkor ez sajna felejtős. Pedig nagyon jól néz ki, de eddig mindenhol azt olvastam, hogy alkalmatlan FPSekre. Akkor G5? Vagy talán inkább valamilyen Razer? Abból a Copperhead-et néztem, csak a G5 jobban bejött kialakításra. Meg G15 billentyűzetem van és akkor már legyen min2 Logitech, csak mert olyan szépek együtt :)
Te milyen egeret ajánlasz játékra?

(#207) Beowulf_78 válasza killer2 (#206) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a Razer-t ajánlom...teszem ezt úgy, hogy előtte csak Logitech egereim voltak. ;)

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#208) killer2 válasza Beowulf_78 (#207) üzenetére

killer2
(kvázi-tag)

Valami érv van, vagy csak úgy. De tényleg, miért ajánlod jobban a Razert?

(#209) Beowulf_78 válasza killer2 (#208) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ki kell próbálni mind a kettőt. Pixel KFT-nél ki lehet próbálni nagyon sok egeret, különböző egérpadokkal. Menj el, és nézd meg, próbálgasd ki őket. Nem nekem veszed, hanem magadnak, szóval tök mindegy hogy én mit mondok.Az egérvásárlás abszolút szubjektív választáson múlik. Valakinek ez valakinek az.

(#210) killer2 válasza Beowulf_78 (#209) üzenetére

killer2
(kvázi-tag)

Igen, igazad van, ezt nekem kell eldöntenem. Én is valami olyan helyet keresek most, ahol ki tudom próbálni. Köszi a válaszokat.

(#211) bufurc

bufurc
(lelkes újonc)

up

[ Szerkesztve ]

1xer nekem is lesz 1 fasza kis gépem

(#212) Keksz

Keksz
(senior tag)

Nekem vista alatt néha olyan mintha nem menne az egér, pl ha balról jobbra végighúzom akkor néha így megáll.

XP alatt ha jól emlékszem nem volt ilyen gondom.
Plusz sokszor van h egyáltalán NEM mozog.

Ötlet?

(#213) laforge válasza killer2 (#210) üzenetére

laforge
(lelkes újonc)

Én logitech párti voltam mindig. Most egy éve használom a Revo egeret, és hát appám...

Ennyi bugot, hibát, bajt még semmilyen hardver nem produkált. Kezdte a lassúsággal. Az tartott egy hónapig, utána meg-meg akadt néha. Aztán gyors lett, de néha hatalmasat laggolt.
Aztán az is elmúlt és utána tönkrement a töltő egység. Volt, hogy nem töltött hanem még jobban lemerült a dokkon. Állandóan vörösen villogott.
Aztán nem tudom miért, de az is elmúlt magától! (tudom most noobnak, tűnök, de értek annyira a hardverhez, hogy ne írjak ilyet ok nélkül)

Egy ideig jó volt, és most 2 hónapja néha előfordult, hogy duplán klikkelt egy klikk helyett. Először nem tudtam mi történik annyira ritka volt. Mostmár minden 7-8. klikkelésnél duplán érzékel. Hajkitépős.

Már nagyon várom, hogy ez a rontás is elmúljon róla, hogy egy újabb, még innovatívabb hiba jelentkezhessen. (pl random görgőforgás vicces lenne, vagy cincoghatna is akár)

Havonta egyszer teljesen leáll, ilyenkor ki-be kell kapcsolni, és a recievert újra bedugni usb-be.

NE VEGYETEK ILYET! Aki megveszi, magára vessen. És mielőtt pechesnek tituláltok, nézzetel körül a Logitech tech forumán (anyázás és sírás minden oldalon a Revo miatt. Minden felsorolt hibámmal találkozhatsz)

Az "FPS-re nem jó" az marhaság. Bárkit fejbeküldök bármilyen online multizásban vele, parasztvakítás a sok játékos egér, nem múlik azon semmi. Kellően gyors ez is, ha te is az vagy. Ha meg valaki béna hozzá, azon nem segít egy Razer egér sem.

Ami miatt nem tudok megvállni tőle az a design és a kényelem. De a dupla-klikk miatt kénytelen leszek cserélni.

Ha hardverileg stimmelne, ez lehetne a világ legjobb egere, de így csak egy roncs. Akinek meg rendesen megy az imádkozzon minden este, hogy úgy is maradjon.

(#214) nyunyu válasza laforge (#213) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Egy ideig jó volt, és most 2 hónapja néha előfordult, hogy duplán klikkelt egy klikk helyett. Először nem tudtam mi történik annyira ritka volt. Mostmár minden 7-8. klikkelésnél duplán érzékel. Hajkitépős.
Már nagyon várom, hogy ez a rontás is elmúljon róla, hogy egy újabb, még innovatívabb hiba jelentkezhessen. (pl random görgőforgás vicces lenne, vagy cincoghatna is akár)

Nem fog elmulni, mivel a kinai mikorkapcsolo a veget jarja :(

Gariztasd le, amig lehet.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#215) Krisssz

Krisssz
(újonc)

Hali Most vettem egy ilyen egeret és rögtön egy olyan problémám lenne, hogy az egér tetején lévő görgő miért nem görgeti a lapokat pl, firefoxban, vagy windowsban is az ablakokban, vagy bárhol. Nem csinál semmit. Az biztos, hogy jó, mert rádugtam egy másik gépre és ott egyből jó volt. Szerintem valami az én gépembe van, csak fogalmam sincs mi okozhatja ezt, miközben a többi gombja normálisan működik. 4.60-as setpoint van a gépemen. Akinek lenne vmi ötlete azt megköszönném!

(#216) Keksz

Keksz
(senior tag)

Mondjatok már nekem vmi jó egérpadot hozzá.
A g7 -hez volt egy Qck steel padom, pixel.hu -tól, de vhogy azt nem szereti, plusz a fekete asztallapot sem amit alternatíva ként fel tudok neki ajánlani.

Így húzom az egeret a kép bal oldaláról a jobbra, vagy le, és így megáll. Durván! Idegesítő.
Olyan mintha így töltene a gép, és az egér megáll.

Vagy ez vmi más hiba?

Setpoint: 4.60.122

[ Szerkesztve ]

(#217) nyunyu válasza Keksz (#216) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Gep hatulja helyett az elejebe dugd a vevot, hatha a gep fem haza arnyekol tulzottan.

Alatet? Nalam semmi baja sem volt a barna laminalt asztallal, a talpainak gyors kopasan kivul, most egy muanyag bevonatos szivacs alateten kergetem, ezen legalabb nem nyikorog a HyperGlide, meg jobban csuuuuuuuuszik. :))

[ Szerkesztve ]

(#218) xgyuri

xgyuri
(újonc)

Hát olvasgatom ezt a forumot, de nekem eddig semmi.

Elején engem is kicsit elriasztott ez a "FPS-re szar", meg a rengeteg hiba, de belevágtam.
Én nem bántam meg, így 3,5 hónap után semmi extrát nem produkál.

Igaz a gép mindig frissítve van (mindenféle updater aktiválva), de Vistát használok, meg G15 billzetet, meg SetPoint 4.60.122, meg nVidia kártyát, meg mit tudom én mit írjak le, hogy minél pontosabb leírást adjak, de eddig se dupla klikk, de lassulás, se bug, csak a tökéletes kielégítése a gazdinak :D (jó ez egy kicsit kemény volt)

Remekül kihasználom a Search gombot, az előre hátra gombot, a görgetést is megszoktam, sőt jobban szeretem a gyors görgöt, mint a kattogós részét.
kb, 1,5 - 3 hetet bír ki egy töltéssel, attól függ mennyit nyúzom.

A vevő és egér közt lévő távolság kb. 60-80 cm (G15 billzet baloldali USB-n lóg a vevő)

Sok játék alatt teljesített már (Dead Space, FEAR, Red Alert 3, Tomb Raider, Unreal Tournament, Left 4 Dead, Half-Life 2, Warcraft, StarCraft, Diablo 2, Crysis, FarCry, és sorolhatnám még 1 ideig, és szó szerint semmi baj, simán játszom velük.
Igaz nem vagyok egy Hardcore gamer, de nem is egy N00b, és én mondom, az embereknek inkább az a baja, hogy nehéz, jobban szeretik a könnyű egeret, a vevője pontos, és nem lassú...

Azért hogy mondjak valami problémát is. pl. a fegyver zoomolást mindig a görgő lenyomására helyeztem, nem mindig működik (10-ből 2szer) és változik a görgő is ugye, azaz gyors vagy kattogó, ezért átzoktam egy másik billentyűre.

Én egy Microsoft Laser Mouse 6000-et használtam, csak már koros volt szegény és lecseréltem... hát nem bántam meg, pontosabb, gyorsabb, szebb, okosabb.

Sokakkal ellentétben én igenis csak ajánlani tudom ezt az egeret. Egy G15-tel igazán remek páros számomra ;)

(#219) defiant9

defiant9
(tag)

+1 szavazat a "ne vegyél ilyet" -re MX és VX revo egerek 3 különböző konfigban ugyanazt az akadozást produkálták ami az usb vevő ki-be tétele után ideiglenesen megszűnt. A hiba független a vevő távolságától, nem is az árnyékolás okozza(visszadugás után is ugyanúgy le lenne árnyékolva), driver sem számit(setpoint vs. alap egér meghajtó), szvsz. hardverileg bugos.

(#220) matykooo

matykooo
(tag)

Sziasztok!

Most szeretnék venni egy ilyen egeret... Tehát ezzel nincs is semmiféle kérdésem, olvasgattam a fórumot...

Szóval a kérdés amivel hozzátok fordulok, mivel szettet szerettem volna venni, de ez az egér csak a mx5500al van egyben, annak az ára meg mondjuk azt eléggé húzós... így annak a vásárlását kihagyom, ha megveszem a revolutiont, akkor utána mondjuk vehetek hozzá valamilyen vezeték nélküli billt? (logi wave-re gondoltam) Értem úgy, nem fognak kavarodni a jelek vagy ilyesmi? Most lehet hülyének néztek, de nagyon nem vagyok képbe ezekkel a cuccokkal :)

Köszönöm :)

Üdv: Máté

''a walesi srác aki legenda lett''

(#221) defiant9 válasza matykooo (#220) üzenetére

defiant9
(tag)

Vezeték nélküli bill-t jellemzően csak set-ben árulják, a wave-et is.

(#222) xgyuri

xgyuri
(újonc)

Úgy gondolom, hogy nyugodtan vehetsz, ugyanis ha pl. elveszítenéd az MX Revo vevőjét akkor búcsút inthetsz az egerednek, mert nincs másik amivel fogná a jelet... pl. ha van egy lan partyn 10 MX Revo akkor nem ütköznek ;)

Ebből gondolom, hogy a billzet sem ütközne

(#223) nyunyu válasza xgyuri (#222) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

ha pl. elveszítenéd az MX Revo vevőjét

Akkor szol a Logitech supportnak, aztan adnak ujat.
De ahogy elnezem, a CDW-ben is hasonlo vevo van, nem lennek meglepve, ha parositas utan menne az MX Revoval, es akkor nem kene 2 vevot dugni a gepbe.

Parosito progi meg kint van a Logitech weblapjan, de amugy a SetPoint is felrakja.

Paroztatas:
-elinditod a progit
-lenyomod az egeren a bal gombot es nem engeded fel
-eger aljan power off, majd on
-bal gomb meg mindig le van nyomva, 5x jobb gomb
-bal gomb elenged

[ Szerkesztve ]

(#224) levad

levad
(újonc)

Sziasztok
Most vettem egy ilyen egeret, és rájöttem, hogy kell valamilyen egérpadot vennem hozzá. Pontosabban nem szeretném elkoptatni az asztalon :) Nem fps játékos vagyok, úgyhogy nem kell a legkomolyabb, de gagyit se szeretnék venni. Tudtok valamit ajánlani hozzá?
Egyébként még csak 2 órája van a kezem között az egér, és máris beleszerettem :)

(#225) Zelmor_

Zelmor_
(újonc)

Helloka, van egy vadi uj Mx Revom elado. a Hirdetes itt talalhato: [link]

[ Szerkesztve ]

(#226) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Üdv!
Sikeresen eltörtem a revo-m stick-jét.
Nem tudja valaki a magyar logitech e-mail címét?
Megpróbálkoznék velük...

(#227) nyunyu válasza Tel Elek (#226) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

link

[ Szerkesztve ]

(#228) Tel Elek válasza nyunyu (#227) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

De ezt nem angolul kell megírni?
Mondjuk mostmár küldtem nekik egyet englishül.

(#229) david11

david11
(újonc)

Több mint két éve van ilyen egerem, és mostanra teljesen használhatatlanná vált.
Már a kezdetek óta van baj azzal, hogy néha belassul, akadozik ha a gép hátuljába van dugva az usb, ezért előre kellett kivezetni(takarás miatt), de nem is ez a legnagyobb gond.
Pár hónapja vettem észre a jobb klikken, hogy nem nagyon akar működni.Benyomom normálisan(kattan is), de semmi nem történik.Mostanra a helyzet olyanná vált, hogy jóformán erőből támaszkodni kell az egérre, hogy érzékelje a kattintást.
Emellett a bal gombja is már gyakran duplát kattint(jobb is), kijelölni vele szöveget szinte lehetetlen.
Legnagyobb baj, hogy a garit/számlát elvesztettem és nem tudom, hogy meg e lehetne ezt logiteches garival oldani valahogy(ha jól tudom minden termékre 3év gari van).
Esetleg nem garanciálisan ha elviszem egy szervizbe, lehet ezt a kattintást valahogy orvosolni? Esetleg megpróbáljam szétszedni itthon, de megyek ezzel valamire?
Ha tud valaki pls segítsen, mit tudnék tenni.
Végezetül, ha valaki tervez egy ilyen egeret venni és jót akar magának, akkor NE tegye! Kinézetre meg minden másra (főleg a magas árra..) úgy tűnik, hogy nincsen ennél jobb egér, de valójában borzalom az egész.

[ Szerkesztve ]

(#230) nyunyu válasza david11 (#229) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Hazilag mikrokapcsolo csere eleg eselytelen, sikerult elqrnom a felig meg mukodo MX1000-et, mert tulmelegitettem pakaval az elektronikat.

Elobbi linkre irj te is, hogy elromlott a mikrokapcsoloja, adjanak ujat.

Mivel meg nincs 3 eve, hogy gyartjak az MX Revot, sorozatszam alapjan siman jar a gari...

[ Szerkesztve ]

(#231) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Egyebkent amig japan Omron mikrokapcsolot hasznalt a Logitech, akkor meg boven 4-5 ev volt az elettartamuk, de 6-7 eve attertek az olcsobb kinaira, ami tenyleg tonkremegy 2 ev alatt :(

(#232) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom kinek volt mx1000-se,de nekem sose bírta tovább 2 napnál.Viszont Szenteste írtam a Logitechnek,hogy az egeremnek lassan lejár a garanciája és már csak fél napot bírja az akksija.Hajnali 4-kor Karácsonykor visszaírtak ,hogy ha minden rendben a garival akkor küldenek egy revot.
Már csak a postát várom :C

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#233) david11 válasza nyunyu (#230) üzenetére

david11
(újonc)

A bolti gari/számla ahol vettem az egeret már nincsen meg.Egyébként doboztól kezdve minden megvan.
Így is lehet kezdeni vele valamit?
Illetve amit te említettél, ha elviszem egy szervizbe, meg tudják szerelni? Nem szeretném ezt a 20+ ezer forintos egeret kidobni, inkább fizetnék valamennyit a szervizért.

(#234) nyunyu válasza david11 (#233) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nyisd mar meg az elozoleg berakott linket.

Eger aljan levo szamsorok kellenek csak.

(#235) nyunyu válasza grabber (#232) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem tudom kinek volt mx1000-se,de nekem sose bírta tovább 2 napnál.

Nekem uj koraban siman elment 10 napig egy toltessel, pedig nem kimeltem. (napi atlag 12 ora)
2 ev utan meg mindig 4-5 napot birt, csak hat szetment a kinai mikorkapcsolo, en hulye meg nekialltam barkacsolni, ahelyett, hogy Logitechel csereltettem volna a komplett egeret.

MX Revoban viszont feleakkora kapacitasu akku van, mint az MX1000-ben, na ez tenyleg nem birja 3 napnal tovabb.

(#236) grabber válasza nyunyu (#235) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor nem változik semmi,csak újabb egerem lesz pár ezer Ft-ért,mert sajnos az 1000-et vissza kell postáznom németországba.
3 nap még az is jó lenne.Milyen kapcsoló ment szét benne?

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#237) nyunyu válasza grabber (#236) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Bal gomb...

Ocska kinai D2FC-F kapcsolo van benne, mig 10 eve a MouseMan+-ba meg japan D2F-F-et tettek.
Ennek darabja ~250Ft az elektronikai szakuzletekben kiskeraron, szoval Logitech azon az 5 kinai kapcsolon sporol kb. 500Ft-t egerenkent, vagy meg annyit sem :(((

(Ehhe, 1000db-os tetelnel mar alig 0.6-0.7 USD a D2F-F darabja.)

[ Szerkesztve ]

(#238) david11 válasza nyunyu (#234) üzenetére

david11
(újonc)

Megvan, egyetlen baj, hogy az egér alján az összes írás a keretben lekopott, fehér az egész.
(2év2hónapot volt használva átlagban napi 8órát)

(#239) grabber válasza nyunyu (#237) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Működik,kattog is.Én nem panaszkodom rá,bár kíváncsi lennék milyen lenne,ha halkabb.Nincsen vele bajom.
Viszont a görgő kapcsoló hihetetlenül sz@r.Erősen kell lefelé nyomni és akkorát kattan,hogy ébreszteni lehetne vele.
A generic button meg lötyög.

A Revo-nak elég ronda téglalap töltője van.A mostani sokkal szebb szép gömbölyded formák :D

david11: Már lekopott az enyémről minden.Celluxot meg nem rakok rá,mert nem kényelmes annyira.

[ Szerkesztve ]

(#240) david11 válasza grabber (#239) üzenetére

david11
(újonc)

Ezt nem annyira értem grabber.
Le kellett volna ragasztanom cellux-szal az egerem alját? Mivel amin ez rajta van az egér alján szinte egy síkban van az egér talpaival, így egy ilyen ragasztás esetén az egér közepén vastagabb lenne a borítás mint a szélein a talpakkal.De most komolyan, nehogy már erre kelljen gondolnia az embernek, hogy az egér alját védje meg a kopástól, ami a garanciához nélkülözhetetlen.Ráadásul úgy van ráírva, hogy kaparni sem kell, úgy válik le róla...(megnéztem, megvan az összes papír a dobozban amit adtak hozzá, de ezek a számok sehol nincsenek papírra írva).

[ Szerkesztve ]

(#241) grabber válasza david11 (#240) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Én a logitech feliratra gondoltam,ami felül van :DDD Kit érdekel alul a száma,az a logi baja,nekem meg az,hogy jól nézzen ki és ne egy ütőt-kopott egérnek hasson.
Amúgy mázlim van,hogy látszódik a sorozatszám stb.,különben esélyem se lenne a gariztatáshoz.

(#242) david11 válasza grabber (#241) üzenetére

david11
(újonc)

Hát akkor így nagyon sok esélyem lesz bármit is kezdeni vele, nem lehet pontosan kivenni az M/N , P/N illetve a PIDhez írt számokat..
Majd csatolok hozzá képeket, hogy milyen terméket gyártanak >>

[ Szerkesztve ]

(#243) grabber válasza david11 (#242) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Nem fűzök hozzá sok reményt :( Azt mondják,hogy ha láttad a kopást,miért nem írtad le külön a sorozatszámot.Különben úgy sem vesznek át semmit.
Nincs rajta a számlán semmi sorozatszám,dobozon sincs.Bizonyítsd be,hogy ezt az egeret vetted és nem cserélted el valakinek az egerével.Amit így nehéz.

(#244) david11 válasza grabber (#243) üzenetére

david11
(újonc)

Most vettem észre, hogy az USB-n is van külön sorozatszám, amit el lehet olvasni.
Ha jól tudom, minden egérnek saját érzékelője van, így ez alapján még lehet tudnak mit kezdeni vele.
Emellett lefotózom a cuccost, megvan a doboz, CD, logitech garancia meg minden egyéb.

(#245) nyunyu válasza david11 (#244) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Eger azonositoi:
M/N: M-RBQ124 (vevoe C-UX34)
P/N: egyedi, nem ugyanaz, mint a vevoe
PID: ugyanaz, mint a vevo PID-je.

Egyebkent mar az MX700 alja is olyan volt, mint a kaparos sorsjegy fedoretege.
Plusz a tappancsok vastagsagan is sporolnak.

Szerintem direkt csinaljak, hogy ne tudd ervenyesiteni a gyari garit...

(Nalam csak azert ep az 1 eves Revo alja, mert amikor megvettem, atraktam ra az MX1000-rol megmaradt HyperGlide tappancsokat. Az 2mm vastag teflon...)

[ Szerkesztve ]

(#246) david11 válasza nyunyu (#245) üzenetére

david11
(újonc)

Köszi!
Elküldtem közben a levelet, várom a válaszukat.

(#247) xgyuri

xgyuri
(újonc)

Akkor csak nekem van szerencsém ?? mint fentebb írtam, az én Revomnak az ég világon semmi baja, semmi bug, csak a remek élmény!

(#248) david11 válasza xgyuri (#247) üzenetére

david11
(újonc)

Vagy csak nem használtad annyit még, hogy előjöjjön a hiba.
Általában a garancia lejárata(3év) után jelentkezik csak normális használat esetén, de mivel én több mint két évig használtam átlagosan napi 10órában, másfél-két év alatt előjött és tönkrement.

(#249) nyunyu válasza david11 (#248) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Egy eve nyuzom a Revot atlag napi 12 orat...

MX700-am optikaja 2 eves korara hulyult meg teljesen, MX1000-nek meg a mikorkapcsoloja ment szet 2 ev alatt.

De most elore gondolkodva felirtam az eger adatait, aztan ha doglik, akkor nem allok neki itthon szervizelni, mint az MX1000-et, hanem a Logitech support fejehez vagom.

Faxom fog nekik megint 15k-t csengetni iden karacsonykor, hogy legyen egerem.

[ Szerkesztve ]

(#250) david11

david11
(újonc)

Sikerült elintéznem az egeret, azt mondták, hogy ki fogják nekem szállítani az új egeret , és mikor megjött küldjem vissza a mostanim receiverét.
Mondjuk ezt kicsit furcsállom, hogy nem csak akkor küldenek újat, mikor megkapták az usb-t, pedig jól értelmeztem a levelet.
Mindenesetre örülök, nagyon segítőkészek voltak, és pár órán belül válaszoltak a kérdésekre/levelekre.(most már csak várakozni kell, hogy megkapjam a mailt, hogy elküldték)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.