Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#151) nyunyu válasza Tel Elek (#150) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

1000

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#152) Keksz válasza nbk (#1) üzenetére

Keksz
(senior tag)

Na, ma meghozta a futar az egeret.
Sajnos hulla vagyok igy nincs idom kiprobalni.
Annyit tettem h feltoltottem. Ami eleg gyorsan ment.

(#153) jeni válasza nyunyu (#151) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Úgy tudtam,hogy 2000 DPI-s a lézeroptika benne :F :Y

(#154) nyunyu válasza jeni (#153) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Teljesen ugyanugy viselkedik, mint az MX1000 lezere, az meg 1000dpi-s.

Eszrevettem volna, ha novelik a dpi erteket, akkor ugyanis kevesebbet kene tologatnom az asztalon.
(MX1000-et kevesebbet kellett mozgatni, mint a 800dpi-s MX700-at...)

(#155) jeni válasza nyunyu (#154) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Nekem még ma is megvan a MX700 annak,és tény ahhoz képest a 1000 és a Revo több DPI-s,de szerintem a Revo 2000 vagy 1800 DPI is kell ,hogy legyen

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/130&cl=hu,hu

(#156) nyunyu válasza jeni (#155) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ott semmi info nincs rola.

Viszont a netes tesztek tobbsege meg 800dpi-t ir. :F
(Paran persze irnak mindenfelet 1800-tol 2000-ig, ami nyilvanvaloan hulyeseg.)

(#157) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Üdv ámberek!

Lecseréltem a Steelpad S&S-t QcK+-ra. Határozottan jobb. Használja valaki esetleg 5L-el az egeret? VAgy QcK-val tapasztalatok?
Kiváncsi lennék, lehet-e még jobb,mert az S&S-el való "teljesitménye" után már nem vagyok biztos semmiben.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#158) jeni válasza nyunyu (#156) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Ez az információ lézer DPI-re mennyire hiteles :F
[link]

[ Szerkesztve ]

(#159) nyunyu válasza jeni (#158) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Semennyire.

Mivel tok ugyanazokkal a beallitasokkal hasznalom az MX Revot, mint az MX1000-et (pointer speed maximumon, no acceleration), eszrevettem volna ha novelik a dpi-t.
De mivel millimeterre ugyanannyit kell tolni az asztalon, meg tokugyanugy viselkedik,
mint az MX1000, igy szerintem nem valtozott az erzekenysege.

Mivel ezt meg nem szedtem szet, igy nem tudom, hogy ugyanaz az Agilent S6020-as erzekelo van-e benne, mint az MX1000-ben, de eleg valoszinu.

2000dpi-t onnan vehetitek, hogy annyit tud a G7, de abban masik Agilent erzekelo van, nem S6020.

[szerk:]Agilent, akarom mondani most mar Avago nem adja ki a Logitechnek szallitott speci lezeres erzekelok adatait, csak az altalanosakat, S6000 800dpi-s, mint ahogy a vezeteknelkuli egerekbe szant tesoja az S6030 is, S6010 viszont 2000dpi-t tud.
(Hmmm, 6090-es mar 3000dpi :Y )

[ Szerkesztve ]

(#160) nyunyu válasza nyunyu (#159) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Aha, S6030 helyett van most az S7050, de az is 800dpi-s.

(#161) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez az egér egy fos, megbántam, hogy vettem ilyet. 1 hónapja csapkodom csak, de legalább jól bírja. Olyan, hogy ne akadozzon játék közbe, ne álljon meg csak úgy, nem létezik.

(#162) nyunyu válasza oliba (#161) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ha a gep hatuljaba van dugva a vevoje, akkor jo, hogy arnyekol a fem haz, es akadozik az eger.

Probald kihozni egy USB hosszabbitoval/hubbal a monitor ele, aztan egybol meg fog szunni a szaggatas, esetleg dugd a gep elejebe.

Nalam is szaggat neha, miota a megdoglott hubbol visszadugtam a gep hatuljaba. :(

[ Szerkesztve ]

(#163) oliba válasza nyunyu (#162) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Bedugtam a gép tetejébe, mert nekem csak olyan van. Kíváncsi vagyok, hogy jobb lesz-e, de kétlem. Régen nem volt semmi baja, 1-2 hónapja kezdte csak el.

(#164) Muton válasza oliba (#163) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ilyen nálam is van. egy idő után el kezd szaggatni. a probléma okára nem jöttem még rá, mert van olyan, h akkor is vacakol, amikor az egértől 30 centire van az adó. próbáld meg másik portba rakni, nekem mostanában (ha ilyenje van) az segít.

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#165) oliba válasza Muton (#164) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Aham, de hogy megáll az egér és nem mozdul az istennek se? Komolyan 2 percig vártam, kapcsoltam ki az egeret és be, 1 másodpercig jó és vége megint. A portdugdosást szoktam csinálni, szokott neki használni úgy 1 percig, de akkor is olyan, hogy kivágnám az ablakon az egészet. Most a tetejébe van a háznak, de néha most is rángat.

(#166) oliba válasza oliba (#165) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyanolyan szar most is, hogy felül van elhelyezve. MIndegy, kukázom majd

(#167) Muton válasza oliba (#165) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

olyan nálam nem fordult elő, h full megállt. csak egyszer, de akkor azért, mert lemerült. nálam csak max beszaggatott. szerintem nem a 'tipikus' gyenge adó hiba lehet nálad, hanem más, komolyabb. vidd vissza gariba, mielőtt megőrülsz :D

(#168) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Help:

Logi MX Revolution egér XP alatt setpoint software probléma:

Minden indulásnál olyan gyorsra van beállítva alapból az egér sebessége hogy ugy nem igazán használható, ekkor mindig duplakatt az óra mellé betöltődő setpoint icon-ra utána leokézni és beáll arra asebességre amin szoktam használni és beállítottam még az elején!

Valaki hasonlóval találkozott már??

Family Guy Online - Closed Beta

(#169) Muton válasza Enton (#168) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

régi az xp? én onnan tudom, h nem árt már egy reinstall/ghost, h a setpoint elfelejti, h nem akarok free spint adobe, ie és office alatt. hiába állítom be minden újraindításnál ezt csinálj. ilyenkor csak a win reinstall segí. nálam

(#170) oliba válasza Muton (#167) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Jajj...mindig meg akartam nézni, hogy van-e gari még rá. Majd meg is fogom holnap és felmgyek pestre és bedobom az üzletük ablakán :D
Szerintem úgy se lesz gari rá. Ez az én pechnem, ilyen vagyok

(#171) nyunyu válasza Enton (#168) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

SetPoint levakar, 4.40-es verzio felrak.

Legalabbis nekem eddig az tunik a legkevesbe bugosnak, 4.24, 4.26, 4.60-at probaltam meg, de mindegyikkel volt valami bajom, ugyhogy maradok a 4.40-nel.

Minden indulasnal ultralassu kurzor, amig nem nyitom meg a SetPointot, es bokok az Apply-ra az asszem a 4.26-osnak volt a maniaja.

4.40 egyedul az IE freespin beallitasat szokta neha defaultra rakni, ha felebresztem standbybol a gepet.
De kb. 10-bol egyszer, azt meg ki lehet birni.

[ Szerkesztve ]

(#172) Enton válasza nyunyu (#171) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az xp nem a legfrissebb lassan 6 hónapos!:S
Az egér meg csak 3, nem tudom melyik verzióval kezdtem de akkori legujjabbb volt most 4.60.122 van jelenleg és már az elejétől kezdve csinálta ezt a sebbeség elálítgatódást!
Elég volt csak megnyitni a setpoint-ot és már kezdte is a marhaságait, ha az ember békénhagyta nem is zavarta őt!:D

Nah majd megnézem akkor a 4.40-eset hátha az jó lesz!
De lehet megvárom a reinstalt vele. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#173) nyunyu válasza Enton (#172) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ja igen, valamelyik SetPointot csak friss Winre lehetett felhuzni, korabban uninstallalt SetPoint helyere nem. :(

(#174) Nyugdíjas válasza oliba (#170) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Amúgy már ne haraguggy,de aki játékra wireless egeret vesz az se teljesen 100-as :U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#175) Bordoi válasza oliba (#170) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem kellene azt kidobni még. :DDD
A Logitech 3-5 év garanciát vállal a cuccaira.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#176) oliba válasza Nyugdíjas (#174) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Már ne haragudj, de nem sokat játszok és ha win alatt sem megy, akkor teljesen mindegy, hogy játszok-e vagy sem?! :R :R

(#177) Norby(ToG)

Norby(ToG)
(lelkes újonc)

-

[ Szerkesztve ]

Nincs végzet, csak ha bevégzed.

(#178) Norby(ToG)

Norby(ToG)
(lelkes újonc)

Sziasztok.

Van egy ilyen szépséges egerem, eddig semmi bajom nem volt vele, de amikor be akarom kapcsolni a Sleep módot, vagyis nem kikapcsolom a gépet hanem csak altatom akkor a következő hibaüzenettel elszáll az akció:

[link]

4.60.122-es driver van fenn és már történt egy frissítés is mert az előzővel is ezt csinálta.
Esetleg van ötlete valakinek hogy mi a megoldás.
Akkor is ilyen ha nem indítom el a setpoint drivert.
Nem olyan vészes probléma de azért jó volna rá valami megoldás.
Előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

Nincs végzet, csak ha bevégzed.

(#179) nyunyu válasza Norby(ToG) (#178) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nalam tokeletesen mukodik a standby XP SP3 alatt 4.40-es SetPointtal.

4.60-at nem szeretem, bugos.

(#180) Muton válasza Nyugdíjas (#174) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

amúgy már ne haragudj, de létezik játék fps-en kívül is. akinek nem jó egy pnc, rpg, rts-hez egy ilyen egér az sem teljesen 100-as :U

(#181) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

Hali!
Én is egy ilyenen gondolkodom, de a hszeket olvsva elég sok a kritika és így kicsit soknak tarok érte ~15k-t. Igazából az érdekelne, hogy ilyen 'hétvégi párórás játszadozáshoz', mennyire használható/használhatatlan? Nmej átszom sokat, de azért néha kedvet kapok, és elég gáz lenne olyankor állandóan vissazdugdosni a madzagos egerem. Meg ha esetleg tudná a választ valaki arra hogy máásik bluetooth vevő még az egér vevője mellett nem kavar e be? Ha mondjuk mobillal használom közben a másikat.
Egyébként vélemény esetleg, hogy egy MX 5500 Revolution, vagy egy MX Revo + G15? G15 annyiból jobban bejön, hogy van háttérvilágítása, meg a kijelzője funkcionalitás szempontjából talán kicsit jobban kihasználható. Viszont madzagos.. Nem ismerem egyiket sem, így nem tudom eldönteni, melyik lenne job, de ha van valakinek tapasztalata, azt szivesen venném!

üdv!

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#182) Valty válasza dani3l (#181) üzenetére

Valty
(fanatikus tag)

Szia!

Nekem épp egy ilyen G15+Mx Revo párosításom van.

Az egér játékra megfelelő, csak be kell rendesen konfigurálni, eddig nem sokat játszottam vele, de Crysis-ben headsotokat osztogatni vele azért szépen lehet, .

Először én is az MX 5500-at néztem ki magamnak, de mivel a bill.-nek nincs háttérvilágítása, azért letettem róla, és választottam a G15-öt.

A zsinór szerintem nem zavaró. ha nem cipeled sehova, viszont az alávilágítás kegyetlen jó.

:)) :)) :))

(#183) dani3l válasza Valty (#182) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Szia!

Köszi a választ, én is főként a világítás miatt szimpatizálok a g15-tel. Végülis nemhiszem hogy nagyon zavarna a kábel, csak maximum furcsa lenne a mostani kábelnélküli bill után. És a madzag milyen hosszú rajta?

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#184) Valty válasza dani3l (#183) üzenetére

Valty
(fanatikus tag)

Kb. 2 méter + 4 cm az USB csatlakozó a végén... :))

[ Szerkesztve ]

(#185) dani3l válasza Valty (#184) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Az úgy elég korrekt.. azthiszem akkor az lesz + mx revo. Már csak rá kéne vennem magam, hogy kiadjak ennyi pízt egy billentyűzetért és egy egérért :D Merthát mégiscsak bill + egér :)

(#186) jeni válasza dani3l (#185) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Kiváncsiságból kérdezném,hogy a magyarnyelv gomb kiosztásának hiánya a G15-ön nem lesz zavaró? :F :R

(#187) dani3l válasza jeni (#186) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

nemhinném, bár ezen még nem gondolkoztam :D de maximum hozatok egy német kiosztásút osztrákból, azzal még jobban is járok

(#188) Keksz válasza nbk (#1) üzenetére

Keksz
(senior tag)

Vista alatt nincs senkinek olyan problémája hogy akad az egér?
Így ha jobbról balra végighúzom, vagy vissza akkor így akad a mozgása.

Legújabb Setpoint van fent.

(#189) nyunyu válasza Keksz (#188) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Vevo hatul kihuz, haz elejere bedug volt mar?

(#190) Nyugdíjas válasza Muton (#180) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nekem teljesen jó. Sőt valószinüleg mindenkinek. Szeretném maximális meaculpa mellett pontositani, hogy fps-re gondoltam a kis fejemben,de nem fogalmaztam elég pontosan ez tény :B

(#191) Trub

Trub
(tag)

Én is ilyen egeren gondolkodok, de ezek a problémák egy kicsit elveszik a kedvem....
Mikor csinálja ezeket a tüneteket? Remélem csak játékban, mert akkor semmi gond!

(#192) Trub

Trub
(tag)

Nah, egy kicsit utána néztem. Tényleg nem remekel a 2.4-es adóval, de a bluetooth-os változat úgy látszik kifogástalanul működik.

(#193) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Na már megint én :(((
Már rendbejött a szaggatás/megálása az egérnek, cserébe most a bal egérgombot vitte el a nátha. Tálcán helyezgetni folyamatos bal egérgombbal nem tudok, mert egyszercsak kihagy, miközbe nyomva tartom :O

(#194) Aygor

Aygor
(tag)

Látom még nem egészen kiforrott ez az egér .... örülök h maradtam a g7-nél :)

(#195) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Most meg szédszedtem volna, de nem találom az összes csavart ami összefoga :( 3 csavar kijött belőle, de legalább rendbejött. Ha ezen múlik, akkor vissza se csavarom őket :D

(#196) Muton válasza oliba (#195) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

hol vannak a csavarok?

(#197) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok.

annyi rosszat olvastam hogy fel kell tennem a kérdést: megéri logitech mx revolution egeret vásárolni 15-20e Ft-ért?

vagy van jobb termék?

Aurea mediocritas

(#198) oliba válasza Muton (#196) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

A hosszú "teflon" talp alatt kettő és a különálló talp alatt. A másik kettő alatt nem találtam. Nem tudom hol lehet még, csak ennyit találtam, szétjönni nem jött szét.

AXisBOLD: személyes tapasztalat alapján nem éri meg. Lehet én fogtam ki 1000-ből 1-et, ami ennyire szar, nem tudom :W

[ Szerkesztve ]

(#199) AXisBOLD válasza oliba (#198) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát sok fikát írtak róla, de érdekes hogy ph teszten nagyon dicsérték :F +olvastam olyat is aki oda meg vissza volt tőle.

kívánom neked hogy gyógyuljon meg az az egér :R

Aurea mediocritas

(#200) Muton válasza oliba (#198) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

thx! gondoltam, h a talpak alatt lesznek, de így ha szét akarom majd szedni, nem kell mindel levenni.
ahogy hirtelen utánanéztem, csak a csavarok fogják :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.