Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Egy dolgot általánosságban nem szabad elfelejteni! Vannak a rádiós egerek meg vannak a gamer egerek.A 2 üzem sajnos sokszor nem kompatibilis.A rádiós kényelmes zsinórmentes,ugyanakkor nem tökéletes játékok alá.A zsinórost ellenben nehezebb elhelyezni a kábele miatt, viszont pontosabb,gyorsabb,játékok alá tökéletes ez nem is vita tárgya,egyszerű fizika.Akinek problémája van játékok alatt a rádiós egérrel mert nagyobb részben játszik, talán a legjobb megoldás beszerezni a Revo mellé egy zsinóros egeret.Amikor játszol bedugod oszt kész, egyéb feladatokra pedig ott a Revo.Sajnos 1 egérrel problémás mind a kényelmességet és a pontosságot eszközölni.Kompromisszum.
Én G7-est nyüstölök már 1 éve,előtte pedig MX 700,MX1000,MX 510 használtam.Nagyon meg vagyok elégedve vele és csodálkozom hogy a 2 aksis megoldás amit a G7-nél alkalmaznak miért nem volt jó a Logitech-enk. :F Ez az 1 aksis egérrel együtt töltöm megoldás amit a Revo-nál eröltetnek nem volt kényelmes számomra már az MX1000-nél sem.Részben ezért is váltottam.Szar dolog ha melózok folyamatosan, elfelejtem rádugni és a melót azért kell felfüggesztenem 2 órára mert lemerült az egér.A G7-nél hála isten ilyen nincs, ezért nem is értem miért tértek vissza erre a megoldásra. 1 előre 2 hátra koncepció...nem ezt szoktuk meg a Logitech-től. :U :F

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#102) JohnDo

JohnDo
(tag)

Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy revolution egér alá ,vagy bármilyen lézeres egér alá milyen anyagu alátétet érdemes venni ? Probáltam speed pad en ,az leette róla a csuszofelületet mivel recés a felszine,most vettem egy recom ot ez tükörsima,viszont ezen ugyérzem tapad.
Simán az asztal felszinén jobban csuszik ,viszont az nem jön be mert az összes koszt összeszedem vele.

Elöre is köszi

John Do

(#103) desigo

desigo
(tag)

Üdv

Az oldalra scrollozást lehet valahogy folyamatossá tenni az Uber beállításainál? Mert elég zavaró,hogy akad...

(#104) Muton válasza JohnDo (#102) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

rendszeres takarítás és kézmosás. ezek a kulcsszavak :)
emellett a legolcsóbb megoldás is

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#105) JohnDo válasza Muton (#104) üzenetére

JohnDo
(tag)

Az a baj hogy dohányzom a gépnél ,a kosz alatt a cigihamut értettem . Közben megoldodott a kérdés ,kiprobáltam egy mezei textil padot ,ezzel megvagyok elégedve perpill.

Köszi

John Do

(#106) Muton válasza JohnDo (#105) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

az más. a cigihamu előszeretettel mászik mindenhova (különösen a billentyűzetbe), még körültekintő 'használat' mellett is.
szerencsére már ez a probléma ~3 éve nem érint :))

azt meg én is kezdem észrevenni, h sok alap dolog jobb, mint a hightech csillagszórós megoldás

[ Szerkesztve ]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#107) lepence

lepence
(kvázi-tag)

Hello!
Pár hónapos az Mx-em és pár napja össze-vissza villogtatja a töltöttség jelző lámpáit.
Töltés közben narancs,zöld, piros szinekben világít, használat közben legalul narancsos és villog(full töltésen is) felette rendesen égnek a zöld lámpák????
Mi a fene lehet vele?
Amúgy szuper.

(#108) atosz

atosz
(őstag)

Nekem ugyan VX-em van (hova lett a topicja?), de azt vettem észre, hogy a görgőmet nem lehet rendesen pörgetni. Vmi dzsuva kerülhetett bele vagy csapágyas lett én nem tudom. Lehet ezzel vmit kezdeni házilag vagy dobjam vissza gariba? Ez utóbbira se időm, se energiám...

(#109) laforge

laforge
(lelkes újonc)

Hello, bölcs Revo userek.
Volt itt több hozzászólás azzal kapcsolatban, hogy az egér mozgása akadozik, néha megáll, szaggat. Nekem ugyanet a tapasztalatom az egy hetes egeremmel!

Ki hogy oldotta meg? Érdemes kicseréltetni a gyártóval? (amennyiben széria hiba) Van valami szoftveres megoldás, esetleg ütközhet az alaplappal? Eddig MX700-am volt, soha nem volt baj vele. Nem tudom megállapítani, hogy mi lehet a konkrét oka.

Az egérpadom steel series, alaplap asus p5k, nem wifis internet.

(#110) JohnDo válasza laforge (#109) üzenetére

JohnDo
(tag)

Én közelebb tettem az egér vevőjét ,vagyis nem a gép hátuljába dugtam be hanem van egy usb hub az asztalon amit amugy is használok és abba. Azóta nem rángatózik.

Érdekes az előző egerem egy mx 1000 es volt ,annak az aksija is többet birt ,és a távolsággal se voltak gondjai. Egy lépés előre kettő hátra by Logitech :)

[ Szerkesztve ]

John Do

(#111) JohnDo válasza atosz (#108) üzenetére

JohnDo
(tag)

Én a garira szavaznék mert ha szétszeded és nemtudod megjavitani akkor dupla sux. Gari is ugrik gondolom ha kibekkelik hogy turkáltál benne.

John Do

(#112) laforge válasza JohnDo (#111) üzenetére

laforge
(lelkes újonc)

Köszi a tippeket! Nekem a távcsökkentés nem hiszem, hogy bevállna. 3 méterről is ugyanolyan a szaggatás mint 1-ről.
Most próbálok setpointot frissíteni, mert a supoortosok ezt írták, de nem igazán látom, miért segíthet.

Ha nem javul meg, marad a gari, de kicsit bizonytalan vagyok, mert ha ez széria hiba, akkor lehet, hogy lesz vele pár köröm.

(#113) dikmen

dikmen
(fanatikus tag)

Hi!
Szerintetek melyik jobb játékra?
MX Revolution vs. MX1000?
:R

(#114) Anthony28 válasza dikmen (#113) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem volt MX1000 is és G7 is...ha a játék a fontos mindenképp zsinórosat vegyél!
Razer Death Adder, Copperhead közül válassz játékra.Mondhatom magam pártatlannak, de ezek a Razer egerek....nagyon jók. :K

(#115) dikmen válasza Anthony28 (#114) üzenetére

dikmen
(fanatikus tag)

Zsinórosat semmiképp sem szeretnék, mert nagyon idegesít amikor beleakad valamibe a kábel. :)

(#116) Anthony28 válasza dikmen (#115) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig játékra a zsinór nélküli nem pontos bármilyen DPI-t is tud.Kell venni egy jó egérpadot, azon pedig van zsinórelvezető mütyür. Func Archetype 1030 pl. ;)

(#117) nyunyu válasza Anthony28 (#116) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Inkabb az a problema, hogy a vezeteknelkulinek van valamennyi keslekedese a drotoshoz kepest. (MX1000-e kb. 50ms)
Masreszt meg eleg rosszul viseli az optikajuk, ha rangatod, mint floki a labtorlot, mivel kompromisszumot kellett kotni a masodpercenkenti letapogatasszamban, hogy ne zabalja le tul hamar az akkut az eger.
Mondjuk low sense-zel jatszva eleve leszakadna a karod fel ora tomeny CS utan, mivel legalabb 2x nehezebb mint egy pehelysulyu MS IMO. :D

Egyebkent szerintem az MX Revolution joval konnyebb, mint az MX1000.
Tobb helyen is olvastam, hogy kevesebb ideig megy egy toltessel, mint az MX1000, valoszinuleg kisebb kapacitasu, tehat konnyebb akkut raktak bele.
(MX1000-ben lecsereltem az 1700mAh-s nehezeket 1000-esre, igy kb. olyan nehez lett, mint a Revo)

Koca FPSre egyebkent az MX1000 is tokeletesen alkalmas, ha meg birod szokni a sulyat.

Ja, MX1000-ben kozepen van a lezer, mig Revoban nagyon oldalra kerult, igy figyelni kell, hogy mindig egyenesen tartsd, ne csavard a fuggoleges tengelye korul, mert azonnal odebbugrik a kurzor, amerre nem akarnad. :O

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#118) dikmen válasza nyunyu (#117) üzenetére

dikmen
(fanatikus tag)

Én már régóta egy olcsó trust optikai, vez. nélküli egérrel játszok, és nem zavar, ha félóránként egyszer elugrik az egér. Azért ennyire hardcore gamer nem vagyok.
A revo-ban tényleg bezavar az hogy oldalt van a szenzor? Akkor ő már kilőve, mert én kicsit sréhen tartom az egeret. Akkor mx1000-lesz,de mindenképpen valami vezetéknélküli.

(#119) nyunyu válasza dikmen (#118) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

MX700-nal meg megertettem, mivel az aljan levo ceruzaelem tarto miatt mashol nem fert el az optika.
Revoban gondolom az MX1000-hez hasonloan az eger hatahoz van rogzitve az akku, igy nem ertem, miert nem raktak kozepre a lezert.

Megszokas kerdese, anno az MX700-at megtanultam ugralasmentesen mozgatni, csak eleinte okozott problemat a jelenseg.

Ha ferden tartod az egeret, addig nincs gond, amig az orra fixen egy iranyba nez. (parhuzamos marad a kiindulo pozicioval)
Problemat csak akkor okoz, ha tologatas kozben csavarod is az egeret.

(#120) morceaux

morceaux
(fanatikus tag)

Helló!

Tegnap beújítottam egy MX Revolutiont.
(csak most olvastam a topicot, de szerencsére egyelőre semmi hiba nem jelentkezett)
Hacsak az nem, hogy a HL2-ben nem tudom tetszés szerint konfigurálni a gombokat.
Szeretném pl. hogy a zoom az a baloldali görgővel működjön, a lámpa a Search gombbal,
Use pedig a felső görgő klikkjével. Oldalsó gombokat tudtam konfigurálni újratöltéshez és gravity gunhoz. Persze ezt is csak úgy ha kilépek a Setpointból.
De a bal görgőt nem fogadja el, a Search gombot igen, viszont kilép a játékból amikor megnyomom, és megjelenik a kereső...

Előre is köszi a segítséget.

http://www.summitpost.org/object_list.php?object_type=3&contributor_id=30661

(#121) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

SetPointban csinalj kulon profilt a HL2nek.
Zoom gombot rakd multiple keystrokes-re, akkor elore billenteskor a keystroke1-nek beallitottat, megnyomaskor keystroke2-hoz beallitottat, hatrahuzaskor meg a keystroke3-hoz beallitott billentyuket "nyomja meg".
Search billentyut is at tudod konfiguralni, hogy melyik gombnak feleljen meg.

[ Szerkesztve ]

(#122) nyunyu válasza nyunyu (#121) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Manage programs gombra katt, majd add...

(#123) morceaux válasza nyunyu (#122) üzenetére

morceaux
(fanatikus tag)

Köszi, eddig én is eljutottam, azonban a keystroke beállításoknál ctrl+gomb kombinációkat kér. Adjak meg a HL2-ben ctrl+gomb kombinációkat, és azt állítsam be a setpointban is?

(#124) nyunyu válasza morceaux (#123) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Erdekes, nekem a sima, ctrl nelkuli betuket is bevette a SetPoint 4.00.121, amikor az elobb kiprobaltam, mit csinal a keystroke.

(Ej, de tudom ruhellni a SetPointot, amikor nyomok egy apply-t, vagy cancel-t, aztan egybol visszarakja defaultra IE alatt a gorgot :O )

[ Szerkesztve ]

(#125) Api(cs:s) válasza nyunyu (#119) üzenetére

Api(cs:s)
(tag)

Ez viszont akkor elég idegesítő lehet, mivel szerintem az emberek többsége letámasztotta csuklóval mozgatja az egeret, és ennek köszönhetően a mozgás csak úgy kivitelezhető, hogyha az egér orra köríven mozog, pedig nagyon kinéztem magamnak ezt az egeret, és az ára már annyira nem is horribilis mint régebb, de ez engem tuti kiidegelne :(

(#126) ProXim

ProXim
(újonc)

Üdv Mindenkinek!

Végigolvastam a topicot, mert ma délutánig meg voltam róla győzödve, hogy az életem teljesebb lenne egy Revoval, de a földönkívülis boltban elültette a bogarat a fülembe az eladó srác: ha játékra is kell, vegyek ingább G9-et. Az igazság, hogy 40%-ban játékra (nem kevés FPS-sel), 60%-ban meg egyébre (Net, képszerksztés, írás stb) használom, és nem tudok dönteni, már ott tartok hogy táblázatban gyűjtöm, melyiknek mi az előnye :DDD Ez az akadozós dolog a Revonál eléggé lelombozott :( A teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy fél éve használok csupán egy MS Wireless Laser 6000-est, és még ha pontos is, de nehéz, tisztíthatatlan, a görgője meg csak szabadon futó és olyan nehezen jár, hogy fáj már az ízületem tőle :(

Ja, és az nem zavar, hogy sokak szerint rusnya a G9-es. Árban meg kb ugyanaz, 17-19 EFt.

Üdv

PrX

(#127) nyunyu válasza ProXim (#126) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Akadozas csak akkor jelentkezik, ha a gep hatuljaba dugod az USBs vevojet.
Ha a gep elejebe, vagy hosszabbitoval elorehozod, akkor nem.

(Francert kellett Logitechnek atallnia a 2.4GHzs radiosavra, ami osszeakadhat a BlueToothszal, WiFivel, ahelyett, hogy tovabbra is a jol bevalt fastRFet hasznalta volna 27MHz-n, mint az MX700/1000-nel. Azok vevoje joval erosebb volt.)

(#128) ProXim válasza nyunyu (#127) üzenetére

ProXim
(újonc)

Igen, ezt olvastam, végül is át lehet hidalni... tulajdonképp a legjobb lenne 1 napig használni mindkettőt, hogy el lehessen dönteni. Több milliós tesztautókat odaadnak hétvégére, kéne ilyen egérből is :K Ha pedig tényleg a WiFi zavar be, az nem jó hír, mert a szomszédnak itt van a fal túloldalán a wireless routere, azt tudom is. Hát-hát, nem áll nyerésre az MX :(

PrX

(#129) nyunyu válasza ProXim (#128) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

ZavarHATja.

Nalam nem akadt ossze a tole egy meterre levo routerrel.

Viszont ez a SetPoint megorjit.
Este toltes idejere kezembe vettem a tartalek MS WMO egeremet, erre a szokasos lassu sebessegenek a felevel vanszorgott a kurzor.
IntelliPointban beallitottam a maximalis sebesseg+no accelerationt, akkor visszaallt a normalis sebessegre a WMO.
Reggel veszem le toltorol a Revot, erre az allt neki vanszorogni. :(
SetPoint megnyit, beallitasok latszolag rendben, de azert biztos, ami biztos alapon vegigkattintgattam azt is, azota sem sikerult pont ugy beallitanom, ahogy este toltes elott mukodott. :O

SetPointot taskmanbol kilove meg alig cammog a kurzor balrol jobbra, kb. a 400dpis WMO szintjen megy.

Bezzeg az MX1000 teljesen jol viselkedett SetPoint NELKUL, alig kellett tologatni az egeret az asztalon, ha faltol-falig hasznaltam a desktopomat.
Itt meg SetPoint nelkul 2x annyit kell mozgatni az egeret :O
Nem ertem, hiszen elvileg ugyanaz az 1000dpis lezer van mindket egerben...

Ha meg felrakom az SPt, mert kene az intelligens kerekhez, akkor meg allandoan elallitodik benne valami. :(((

IntelliPoint sokkal stabilabb, meg feleannyi ramot sem zabal, viszont nem kezeli az USBs nem Microsoft egereket :(
Megkockaztatom, hogy az altalam annyira utalt MouseWare is hasznalhatobb volt, mint a mostani L egerekhez fejlesztett utodja...

[ Szerkesztve ]

(#130) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Ja, legfrissebb IntelliPoint 6.2 osszesen 4772KB ramot eszik, mig a SetPoint 6300+14588=20888KB-t :O

(#131) morceaux válasza nyunyu (#124) üzenetére

morceaux
(fanatikus tag)

Érdekes, nekem is :)
Csak valahogy rosszul értelmeztem a leírást, és ctrl kombinációkkal próbálkoztam... HL2-ben meg amikor szerkesztettem a billentyűparancsokat, ahogy lenyomtam a ctrl-t, azt tette be rögtön a funkció mellé... hogy én mekkora egy hülye vagyok :)
Viszont a baloldali görgőhöz nincs keystroke assignment, csak zoom-ot vagy document flip-et enged. Nembaj, ezzel együtt tudok élni...

Szerk: nekem is a zárójeles dolgot csinálja, beállítom All programs-nál hogy görgő változtatható legyen, majd HL2-höz hogy maradjon click-es, és utána clickes lesz minden programnál... ez bág... :(

[ Szerkesztve ]

(#132) nyunyu válasza morceaux (#131) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

[ Szerkesztve ]

(#133) morceaux válasza nyunyu (#132) üzenetére

morceaux
(fanatikus tag)

Ez nekem ménem?
Hazamegyek, ellátom a baját :)
Most így hirtelen verziószámot se tudok, az egérhez való CD-ről telepítettem a Setpoint.

(#134) nyunyu válasza morceaux (#133) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nalam a neten levo legfrissebb verzio van fenn.

(#135) morceaux válasza nyunyu (#134) üzenetére

morceaux
(fanatikus tag)

Na feltettem én is, így már működik. :)

(#136) Gh0sT válasza atosz (#108) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Bár elég régi a kérdés, de azért megválaszolom, hátha másnál is előfordult.
Valószínűleg nem lett csapágyas az egér, mindössze a görgőn lévő gumigyűrű kinyúlt egy kicsit és ezért megszorul. Én pont ma szedtem szét, mert tarthatatlan volt az állapot ugyanazt gondolva mint Te, hogy vagy csapágyas lett, vagy kosz került bele. Nos, meglepődve tapasztaltam, hogy egyik sem. Jobban szemügyre véve a gyűrűt, igen rossz anyagból van, mert iszonyatosan nyúlik és nem veszi fel az eredeti alakját. Tehát ha egyszer kinyúlt, akkor vége. Mivel az én egerem nem garanciális, ezért jobb megoldás híján elvágtam és megszabadultam tőle. Még gondolkodom, hogy visszaragasztom, de egyelőre így is egészen jó.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#137) cs_zsolt válasza morceaux (#135) üzenetére

cs_zsolt
(újonc)

Csak ajánlani tudom hozzá ezt a "kiegészítőt" (vagy itt vagy máshol volt már korábban)
[link]

Onnantól kezdve pl a hüvelykujj görgő is 3 gombként konfigurálható, az opciók száma pedig zavarbaejtően sok lesz.

Vagyis nagyon király, bármi megoldható vele. Legalábbis a normál Vindóz programokban, játékokról nem tudok nyilatkozni.

[ Szerkesztve ]

(#138) Z.m.Z

Z.m.Z
(tag)

Sziasztok

Nekem egy MX1000-em van, és egészen sokáig (kb 1 év) semmi gond nem is volt vele,de pár hete teljesen meghülyült,játék közben (FPS) hirtelen az eget nézem,majd össze vissza lövöldözök,érthetetlen pláne Bioshock alatt idegesítő mert hirtelen átvált a plasmidra,aztán vissza fegyverre teljesen magától és az eget nézi és ratatázik amíg valamit meg nem nyomok. :W :W Persze teljesen váratlanul kezdi. De már megőrülök tőle. Ha valaki tapasztalt hasonlót akkor írja meg a megoldást légyszi.

(csak a felesleges fáradozások elkerülése érdekében,oprendszertől,drivertől,töltöttségtől teljesen függetlenül csinálja,mert ezeket már teszteltem,cseréltem,próbáltam.)

Köszi

Ohh... Régi szép idők.... Amikor az SP még azt jelentette South Park.... :-(

(#139) ArchiCAD

ArchiCAD
(újonc)

Szevasztok!
Valaki használja ezt az egeret ArchiCAD11-hez?

A görgetővel való zoomolásnál az esetek 95%-ában scrollozik is a program fel ill. le. Ez másnál is így van?

Nagyon sürgős lenne, ha valaki tud segíteni nagyon hálás lennék!
Előre is kösz!

[ Szerkesztve ]

(#140) jackass3

jackass3
(újonc)

az egér tökéletesen működik, csak a design-jával van gond. A jobb oldala erősen el kezdett foszlani. A vékony fóliaszerű anyag szépen kezd lejönni.
Iszonyat leélten néz már ki.

(#141) Keksz

Keksz
(senior tag)

Sziasztok,
a héten már talán én is gazdagabb leszek 1 MX REVO-val. A hétvégén meghalt a G7-es egerem 2 és fél év után, felvettem a kapcsolatot a logitech európai központjával, végigjátszottunk pr troubleshootingot és mivel G7-et már nem gyártanak ezért választhattam hogy G9 v MX Revo-t küldjenek. Mivel a cordless funkció nagyon kell, a REVO-ra voksoltam. Kiváncsi leszek rá! Olvastam jót és rosszat is, a G7-től biztos fura lesz átszokni arra hogy nincs két akku, hanem fel kell rakni a dokkolóra, de majd meglátjuk mennyit bír. Jó ez a 3 év gyártói garancia, nem bántam meg hogy anno ilyen drága egeret vettem, jó volt a support hozzá.
üdv,
Keksz

(#142) nyunyu válasza Keksz (#141) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

3-4 naponta ki lehet birni, hogy ejszakara a toltore van rakva.

Amugy meg sokkal kenyelmesebb, mint a G7, meg a lendkereke is bejovos.

(#143) jeni

jeni
(PH! addikt)

Éppen ilyenem van a szekrényemben bedobozolva.IMivel,hogy a lézeres Genius 535-t használom ami tudja 2000Dpi-t ráadásul kényelmes és vezetékes.Ezt csak heccből vettem.Viszont agályosnak tartom,hogy aksi cserére szét kell szedni.Egy áruházban láttam egy ilyett szét gyilkolva.A lendkereke ami oldalt van az csak fél állású és ha erőltetve van akkor a gumi része lejön.Legalábbis ott ezt láttam.lehetséges,hogy meggondolom magam és dobozostúl eladom.még töröm rajta a fejem

(#144) nyunyu válasza jeni (#143) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Miutan az MX1000-et sikerult kivancsisagbol szetbarmolnom, aztan amikor tonkrement, akkor nem tudtam legariztatni.
MX Revonal nem leszek ilyen hulye, ha netan doglodik az akkuja, akkor visszakuldom a francba, adjanak ujat, nem allok neki sufnituningolni.
Egyebkent a 2.5 eves MX1000-nek nem az akkuja ment tonkre, hanem a kinai mikrokapcsoloja mondta be az unalmast.

Oldalso kerek: azt csak benyomni, meg elore/hatra huzni lehet, tehat 3 gombnak felel meg.
Gyari szoftverrel kb. semmire sem hasznalhato, Uberoptions-szal viszont szabadon allithato, hogy a 3 gomb mit csinaljon.

(#145) Keksz válasza nyunyu (#142) üzenetére

Keksz
(senior tag)

Meg jo hogy a toltoje nem usb-s :)
Igy igazabol barmikor lehet tolteni.

Ha meghal az akku akkor megint intezem a logitech europai ugyfelszolgalattal. Mivel a magyar azt mondta delutan kettokor hetfon hogy most zarva vagyunk, kerjuk ismetelje meg hivasat hetfotol pentekig 8 es 18 ora kozott ;)

(#146) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Elromlott a G7-em, vettem egy revolutiont.
Szerintem sokkal jobb egér!
:C

(#147) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Egyébként a gyorskeresést nem lehet magyar guglira állítani valahogy?

(#148) nyunyu válasza Tel Elek (#147) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

c:\program files\logitech\setpoint\search.xml-nek a Google szekciojaba beleirod, hogy:
<PREFERENCE Name="Hungary" URL="http://www.google.hu/search?hl=hu&amp;q=" DefaultCGIParamPrefix="" DefaultCGIParamSuffix="" LCID="3076"/>

Aztan utana lehet magyar Google-t hasznalni.

[ Szerkesztve ]

(#149) Tel Elek válasza nyunyu (#148) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

Nagyonszépen köszönöm! :R

(#150) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Egyébként tudja valaki, hogy hány DPI-vel büszkélkedik a jószág?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.