Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech MX1100

(#351) csigi válasza canniball (#350) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Béka poraikra. :DDD
Nyolc hónap... az szép volt. Kb. napi átlagban mennyit ment az az egér?

ASRock 970 Extreme4 + Phenom II X4 955 BE eladó.

(#352) canniball válasza csigi (#351) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó kérdés. Heti öt napon kb. 10-12 órában megy a gép, de nyilvánvalóan ezalatt nem végig ülök mellette. Pontosabbat sajna nem tudok mondani...

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#353) csigi válasza canniball (#352) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Az mondjuk átlag napi nyolc órai használat. Úgy igen sokáig bírta, már-már hihetetlen... Viszont ha rendszeresen nem vagy ott, akkor ugye elmegy az egér pihibe.
Magam jóval kevesebbet tartom bekapcsolva, ellenben akkor használom is.
No ebből se számolunk ki semmit... :) Mindegy, ha elmenne egy fél évet, azt mondom szuper jó.
Köszi.

(#354) canniball válasza csigi (#353) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát van hogy csak 10 percre hagyom magára, van hogy 1,5-2 órára...csak hogy könnyebben számolhass. :D
A fél év szerintem meglesz. :K
Amúgy most nézem szépen lement az ára: tavasszal még 15k-ért vettem, most már 9-10k-s áron beszerezhető...

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#355) csigi válasza canniball (#354) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Igen, magam is azért sasoltam ki, mert ölég baráti lett az ára. 9K-ért vettem.

(#356) KPepe válasza HXY (#347) üzenetére

KPepe
(őstag)

Értem, köszi!

A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

(#357) mpepe20

mpepe20
(kvázi-tag)

nekem besz@rt 1,5 éves korában...persze 1év gari volt rá... :(

(#358) Attici válasza mpepe20 (#357) üzenetére

Attici
(senior tag)

A Logitech termékekre 2 év gari van!

"Soha ne feledd a Schwartz erejét!"-Yoghurt

(#359) HXY válasza Attici (#358) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nem teljesen igaz. Ha magától a Logitech-től veszed, akkor 3 év gari van rá.

Ha viszonteladótól, akkor 6 hónaptól 3 évig terjedően bármi előfordulhat.

(#360) canniball válasza HXY (#359) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De a 3 év gyártói gar. akkor is él, nem?

(#361) HXY válasza canniball (#360) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nem. Oda kell visszavinned, ahol vetted, és annyi garancia van rá, amennyi a számlán, vagy az üzlet garjegyén van.

Samsungnál tutira így van. Sok üzlet szürkeimportból hozza a készülékeket, amiket a magyar Samsung szervíz nem vesz át. Gondolom a Logitech-nél is így van.

(#362) szutyis

szutyis
(kvázi-tag)

Sziasztok
Kérdésem a következő lenne.
Elkezdtem tölteni az egerem (USB) honnan fogom tudni ,hogy készen van? (most zölden villog)
Átlagos töltési idő szeretnék még tudni.
Előre is köszi a választ.

(#363) bmw535d

bmw535d
(újonc)

Sziasztok nekem is ilyen egerem van (mx1100) elég sokat elakad, kihagy aztán jó egy félórát majd megint vacakol, az elem jó :-)
Valakinek ilyen tapasztalata?

(#364) csigi válasza bmw535d (#363) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Az adóvevő kütyü hol van az egérhez képest? Közelebb próbáltad?

(#365) bmw535d válasza csigi (#364) üzenetére

bmw535d
(újonc)

kb 1 méter, biztos nem az, valszeg visszaviszem, valaki mondta nekem hogy vegyek fekete alátétet de tuti nem az a hiba. valamikor megy 2 órát is aztán jön a vacakolás....

(#366) csigi válasza bmw535d (#365) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Egen, akkor a távolsággal nem lehet gond... Nekem is kb. méter, ráadásul egy asztallapon keresztül, mégis jó.
Illesztőprogi a legújabb? Bár az ilyet nem kéne, hogy csináljon, inkább hardvergond lesz szerintem.
Nem is tudom, esetleg próbáld meg egy másik számítógépben... kizárandó minden más hardvert. :U

(#367) bmw535d válasza csigi (#366) üzenetére

bmw535d
(újonc)

próbáltam de baromi nehéz kitalálni hogy ez-e a hiba mert van hogy 2 órát is tökéletesen megy, tehát a tied hibátlan?

(#368) csigi válasza bmw535d (#367) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Enyémen még soha nem tapasztaltam a Te hibád. Amikor "elalszik", na utána ha odakapok, kell néhány tizedmásodperc, hogy "felébredjen". De ez gondolom normális...

[ Szerkesztve ]

(#369) bmw535d válasza csigi (#368) üzenetére

bmw535d
(újonc)

azért köszi :-)

(#370) Warek válasza bmw535d (#363) üzenetére

Warek
(tag)

Az enyém is így kezdett működni utána 2 hétre a jeladó tönkre ment benne. Amit természetesen nem tudtak megcsinálni gariba.

(#371) bmw535d válasza Warek (#370) üzenetére

bmw535d
(újonc)

de azért remélem kicserélték...

(#372) Warek válasza bmw535d (#371) üzenetére

Warek
(tag)

Nem, volt már nekik az árát kaptam vissza.

(#373) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen egér vételén, az elnne a kérdésem , hogy mi a különbség a tölthető és nemtölthető között, mármint ha a nem tölthetőt veszem és rakok bele egy akksit akkor tudom tölteni vagy ez eleve nem lehet ? Tölthetőhöz van valami dokkoló mint pl mx1000 hez? Árban mennyi a különbség a 2 között? Köszi

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#374) csigi válasza Sasal1ty (#373) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Szia.
Én a nem tölthetőt választottam az ára miatt. Egy pár elemmel is elmegy jó sokáig (min. fél évre teszem), de mehet bele akku is. Azt viszont utána magadnak kell feltöltened, az egérrel nem lehet, ha erre gondoltál...
Amikor én vettem 4-5K -val volt olcsóbb.

(#375) Sasal1ty válasza csigi (#374) üzenetére

Sasal1ty
(tag)

Szia!
Honnan tudom megkülönböztetni melyik tölthető és melyik a nem tölthető ha pl webről szeretném megvenni? Media marktban néztem ott 25 ezer :D de találtam webshopot ahol 10k .

(#376) csigi válasza Sasal1ty (#375) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Nem tudom, azon kívül, hogy a nem tölthető az olcsóbbik.
MM és társait inkább felejtsd el. Én pl. itt vettem... perpill 6275Ft a tölthető??? Ez meg túl olcsó, lehet elírtak valamit? Egy telefont megérhet...

(#377) Sasal1ty válasza csigi (#376) üzenetére

Sasal1ty
(tag)

Na megrendeltem Iponba 6k ért holnap átveszem és kiderül milyen. :)

(#378) Tin válasza Sasal1ty (#377) üzenetére

Tin
(kvázi-tag)

a tölthető, MX1100R. hétvégén rendeltem, ma hoztam el. papírdobozos, van egy receiver, egy usb-miniusb töltőkábel, az egér, benne egy tölthető AA akku, és egy papíros soknyelvű manual. hibátlanul működik, ennyiért nagyon megérte.

viszont, órákon át próbálgattam beállítani a setpointot. végül leszedtem az egészet, egyszerűen nem tudtam jól beállítani. így anélkül windowsban tök jól megy (pointer speed=4, enhance on), bár 1-2 funkció nem működik, de legalább jól van beállítva az egér.

sima windowsban, webezés, stb, ti hogy használjátok? hogy lehet úgy beállítani, hogy a setpoint ne csessze szét a windowsos beállításokat? 4.80-as verzió.

(#379) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Sziasztok!
Átvettem az egeret mint kiderült ez az újratölthető verzió megvagyok elégedve vele jó kis egér ennyiért meg szerintem nagyon megérte. :)

(#380) csigi válasza Sasal1ty (#377) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Hinnye, de lement az ára! Ezek szerint nem vicc volt csak az a 6K... Ennyiért nagyon nagy vétel szerintem ez az egér.

Tin: Őőő konkrétan mi a gondod a SetPoint beállítással? Nekem sikerült azzal is, bár 1-2 napos szoktatási, állítgatási periódus az megvolt.

(#381) SSlyTR válasza Sasal1ty (#379) üzenetére

SSlyTR
(kvázi-tag)

hali!

OEM-et vettél ugye?
Tényleg zacskóban árulják? minden kiegészítője megvan? cd, kábel, leírás

(#382) Tin válasza csigi (#380) üzenetére

Tin
(kvázi-tag)

Ja, eléggé lement. A doboz szerint 2008-09-23-i gyártású, szerintem ezek ilyen készleten maradt darabok, amiket most akciósan kiárulnak. De kit érdekel, tökéletesen működik minden, és nagyon kényelmes. Aki ilyesmin gondolkodik, szerintem ne habozzon, ilyen egeret ennyiért a jövőben sem lehet venni.

A SetPoint elég vacak sajnos. Most felraktam az előző, 4.72 verziót, most már újraindításnál nem vágja felül az "OS implementation" pipát, hanem normálisan megy az oprendszer beállításokkal. Azért sem örülnék ha felülírná, mert a notebookon szoktam a touchpadot is használni néha, szóval jó lenne ha megtartaná az oprendszer beállításokat is.

Neten olvastam, sokan szidják. Most az asztali gépen fent van, a notin viszont nincs, így anélkül annyiból szar, hogy nincsenek next/back illetve görgő bal/jobb gombok. De szerintem ez nem fog igazán zavarni.

Az 1-2 napos megszokás nálam is játszani fog, ma leültem, és megint állítottam picit, de most már kezd jó lenni:)

(#383) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Hy!
Milyen egérpadot ajánlotok hozzá ? Most asztalon használom.

(#384) SSlyTR

SSlyTR
(kvázi-tag)

Én is átvettem 5600ért egy nagyon jó vétel.
1 bibi van csak vele: Hogyan lehet beállítani, h a rendszer hangerejét lehessen csökkenteni/növelni? Egyszerűen nem találom meg a setpoint-ban. (win7-em van)

(#385) SSlyTR válasza SSlyTR (#384) üzenetére

SSlyTR
(kvázi-tag)

közben megtaláltam, kár hogy nem lehet a hüvelykujjhoz tenni, csak a dpi helyére.

(#386) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Ugy tunik, kifuto modell az MX1100R, azert akcios.
Logitech weblapjarol mar levettek.

Szoval akinek kell, az most vegyen, mert kesobb nem lesz :(

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#387) nyunyu válasza SSlyTR (#384) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

bibi van csak vele: Hogyan lehet beállítani, h a rendszer hangerejét lehessen csökkenteni/növelni?

De lehet, hogy ez uberoptions specifikus.
Ha gyari SetPointban nincs, akkor tedd fel ra az uber-t.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#388) csigi válasza Tin (#382) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Mondtam, hogy szokni kell... ;)

Sasal1ty: PH! nyeremény egérpadom van alatta. :D Ami igazándiból egy CM Stacker ház kiegészítője akart lenni.
Meg aztán ragasztottam még az egér aljára tefloncsúszkát is. Illetve néhány hetente, mikor eszembe jut adok a padnak kis Pronto-t.

(#389) darky4e

darky4e
(tag)

Ha minden igaz vasárnap én is kézbe vehetem a saját MX 1100R-emet ipon comp.-nak köszönhetően! Ott már nem lehet sajnos kapni a kedvezményes áron! :( Én még 5800 Ft ellenében juthattam hozzá. :R Sajnos most már nem lehet az OEM-hez hozzájutni ott! De aki kitartó és ismeri a google címét az 6000 Ft körül talál rengeteget :) Én rengeteg helyen találtam! Amint hozzászoktam írok majd véleményt! :))

(#390) balbla

balbla
(tag)

Sziasztok!

Én is vettem egy ilyen egeret, légyszíves mondjátok már el, hogy kell-e valahol látnom amikor a felbontást állítom?

köszi :R

Ha valami működik ne piszkáld!!!

(#391) Thrawn válasza balbla (#390) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mit kellene látni? :F

Different songs for different moods.

(#392) balbla válasza Thrawn (#391) üzenetére

balbla
(tag)

Valami csúszkát vagy valamit, egyáltalán honnan tudom, hogy mi az aktuális dpi?

(#393) Thrawn válasza balbla (#392) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A SetPointban kétféle értéket állíthatsz be a DPI-váltó gomboknak, ezek között tudsz váltani.

Different songs for different moods.

(#394) balbla válasza Thrawn (#393) üzenetére

balbla
(tag)

Köszi. Azt hittem, hogy ennél azért kifinomultab a dolog :((

(#395) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Sziasztok!
Nektek is szokott lenni vételi problémátok? vagyis nem reagál az egér nekem néha pedig kb 1méterre sincs a vevő az egértől.

(#396) troland26

troland26
(senior tag)

valaki dobhatna linket..vagy adhatna tippet , hogy hol van még oem egér készleten ...mert én google-val nem találok (lehet béna vagyok)

(#397) dolezsal

dolezsal
(lelkes újonc)

Nah nekem is lett egy ilyen rágcsálóm. Nagyon jó. Kérdésem, hogy az gáz ha a kisujjam meg a gyűrűs ujjam lelóg és nem fekszik rá a jobb oldali barázdára? Meg, azt szeretném megkérdezni, hogy aki fpsel játszik, az nem tudja, hogy lehet beállítani a rejtett gombot újratöltésre a fegyverben? Hasznos lenne...
Köszönöm!

(#398) ImI87

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Rakott már v.ki teflon talpakat az egérre?
Létezik v.mi gyári szett erre, vagy csak egyénileg lehet megoldani?

Amúgy ha külön teszek rá talpakat, akkor az egér magassága a felülettől megnő 2-3 mm-rel, szerintetek ez befolyásolna bármit is?

(#399) csigi válasza ImI87 (#398) üzenetére

csigi
(PH! addikt)

Én tettem rá egyedi, nem hozzá való a tefloncsúszkát. Gyári nem tudom létezik-e. Egyszerűen egy kocka alakból ollóval vágtam ugyanolyan formát, mint ami az egér alján lévő. És sokkal jobban is csúszik vele. Meg a Prontó is megy rá néha... :D
A vastagsága egyáltalán nem olyan vészes, még így is csak olyan 1mm-re van a pad felett. Vagy legalábbis az én csúszkám csak ~cirka vastagabb papír vékonyságával bír.

(#400) Fix

Fix
(tag)

Sziasztok
Vettem egy ilyen egeret de még vacilálok, hogy meg tartom e mert én segg meg vettem és az után olvastam itt végig a topikot. :W
Bár már feltettem eladásra.
Én nem ezt a verziót szerettem volna hanem az elejében USB-set.
De már elhoztam és fel is bontottam és kb. 5perc-se ki próbálás erejéig.
Ami elég is volt a kereskedőnek, hogy ne vegye vissza.
Bár most, hogy végig olvastam a topikot mindenki (90%-a) megvan elégedve vele még a nem orrában USB-és verzióval is.
Nekem ő lenne a harmadik Logitech egerem és már fent van a setpoint a mostani öregecske MX 1000-es jóvoltából. De nem tapasztaltam semmi féle setpint problémát sőt. Csatlakoztattam az egeret Win7 felajánlott egy telepítést és utána setpointban benne is volt mind két egér. A távolság: nekem az asztal alatt van a gépem de az asztalon keresztűl az egér és vevője között kb van 80cm. Ez alatta rövidecske teszt alatt nem tapasztaltam semmiféle akadást.
Amitől én vissza riadtam egyedül töltésénnek a megoldása amitől tartok.
De ez az én problémám mert én szoktam COD4-ezni és emiatt valszeg nem biztos, hogy bírna 8 hónapot (úristen 8hónap).
Még egy valamit meg próbálok.
De ha valakit érdekel az egér itt megtalálja.

Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech MX1100
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.