Nekem sem az egererzekenyseg miatt van a pad, hanem a jobb csuszas miatt 
Konfig: Fekete világító vasdoboz
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Nekem sem az egererzekenyseg miatt van a pad, hanem a jobb csuszas miatt 

Na megvettem az egeret. Meg nagyon szokatlan. Lesz 1-2 het mig hozzaszokom, de remelem menni fog. Igy elsöre tetszik.

Nekem steelpad 4s-en nem működött.
Rég jártam erre. Van vmi uj driver vagy vmi + a mi egerünkhöz?
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

4S-en nem próbáltam, de a 4D mind2 felén tökéletesen megy, ellenbena régi ms egeremmel, ami csak az 1ik felén akart működni.

Van vmi uj driver vagy vmi extra cuccos a mi egerünkhöz?

Hát azt írták hogy a lézeres egerek nem mennek steelpaddal.
Béláim!!! Gyúrunk vazze?

Így van. A 4S-sel biztos, hogy nem megy.

4D-vel prímán megy. Mind2 felületén. Holott az MS intelli 4.0 nem vitte a simábbikat.

Van olyan, aki ezt és az mx610-et is használta? Melyik volt jobb?
Soirée...

mx610 nem vmi uj mouse?

Szeptemberi, ha jól emlékszem.
Soirée...

Üdv!
Valszeg ilyen egerem lesz nemsokára.
Milyen padot tegyek alá? Pl. a Mistral termékei közül
Meddíg bírja az akksi napi 6-7 óra használat esetén?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Sziasztok!
Akadt egy kis problémám és nem tudom mit állíthattam be rosszul... Újra raktam a winfos xp-met (SP2) felraktam a legújabb setpointot és a mászkálós/lövöldözős (
) játékokban (pölö quake 4, Boiling point, Gun sötöbö) amikor megyek a muksókámmal a WSAD gombokkal nemtom az MX1000-esemmel irányítani, egyszerűen olankor nem reagál az egérre... Kipróbáltam egy másik gagyi egérrel és azzal meg működött rendesen (az MX1000 USB porton van, a gagyi a PS/2-ben, de próbáltam már úgy is hogy az MX1000-et dugtam az egér csatijába és úgy se ment..
) Ha valakinek előfordult ilyen és tudna segíteni vagy ha esetleg kapcsiból tudjátok mi lehet ennek az oka akkor légyszi írjatok, halvány lila gőzöm sincs mi törpénhetett... Úgy emléxem winreintall előtt ment rendesen...
HELP PLEASE! 
Egyébként marha jó az egér, volt olyan hogy otthon voltam 1 hét szabin, naponta sztem vagy 12 órát tologattam az egeret és akkor merült le 4 nap alatt... Szal bírja a kiképzést 

UP, emberkék segítsetek!!! 
[Szerkesztve]

ne, ne, ne agyaljatok ennyit rajta... 
Megoldottam a problémát ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nekem volt egy ilyen egerem. El is adtam 1 hét után. Minden nagyon király, DE BAROMI NEHÉZ!!!!!! 1 óra WOW után sajgott a kezem. Játékosoknak nem ajánlom, inkább garfikusoknak, ahol fontos a pontosság. 

Sziasztok!
Ha mindenkeppen vezeteknelkuli eger kell, de nincs 22 rugom egy G7-re, de azert neha jatszom is, akkor az MX1000, vagy az MX610 a jobb valasztas?
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571

Senki nem akar tanacsot adni?
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
én szoktam alég sokat játszani Quake IV és COD II s nekem jó volt az MX1000-es
úgyhogy személy szerint tudom ajánlani, de az mx610-et nem ismerem.

Koszi!
Valakinek van tapasztalata az mx610-el is esetleg?
mondjuk azt azért hozzáteszem, hogy nem vagyok full profi gamer, illetve, hogy egyszer kétszer előfordult, hogy felnézett a gameben az ipse, de nem volt vészes. (állítólag ez előfordulhat bármely optikai egérnél). Jah s jó mert elég érzékeny kis egér 

Jó kis egerentyü ez. Én nagyon megvagyok elégedve vele. 
A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok..
szerintem aki egy ilyen egérrel nincs megelégedve azzal bajok vannak 

[Szerkesztve]

hali mindenki!
szeretnék egy hónnapon belül beújítani egy mx 1000 re!
lenne egy pár kérdédem
aqua 3 egérpadon megy e?
és hogy mi az ideális ár mostanában !?
köszi a válaszokat
lehet hogy kis kézfej-ezdés kell és akkor már nem sajog az ember keze MX1000 használata után?! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem a részvétel a fontos, hanem a győzelem! Not the action, but the victory! www.25ora.ro

Én ezt nem értem. Miért kellene edzés. Ha meg már az kell, akkor ott nagy gondok vannak a fizikális erőnléttel. Nem egy féltégla ez. 

szerintem sincs semmi baj ezzel az egérrel... Simply the best! 

szerintetek mi az ideális ára?
[Szerkesztve]

Ha áfával kell akkor 14,de lehet van olcsóbb csak én nem kerestem eléggé.

http://www.kiskerarak.hu/prices/cat?c=33.0&t=10386 

http://www.mistral.hu/arlista.php?id_shop=14&id_cat=000012022#000024022 

Én köbö 2 hónapja 17E-ért vettem...
Jól lement az ára 
[Szerkesztve]

Én egy hete cseréltem MX1000 az MX510esemet ég és főld a kűlőnbség a két egér kőzőtt szerintem, az MX1000 javára (CS: Sourceban legalább is, 3 hónap kihagyás után jobban ment ezzel mint 510 bármikor). Mistrálba 12.5e az meg elviselhető ár.
[Szerkesztve]
SCJP 6

[link]
Az elem azóta van benne, és még mindig megy, és egy 1m esést is kíbírt
Karc és működési gond nélkül.
Soirée...

Én is akkor vettem, és 14500-ért. Nem az ára ment le, hanem nem jó helyen vetted.
Nézd meg a kiskerárak.hu-n. Van még olyan ótvaros kereskedő, aki 25 bruttó-ért adja. 
Az ilyet helyből agyon kellene lőni. 

De Januártól ÁFA csökkenés 5%-k.
Akkor már ''csak''24970''lesz.

Kényelmes az egér? Nem túl nagy?

Ez mindenkinek egyéni izlés dolga, de ha bemész egy mediamarktba akkor ott kivannak rakva és kézbeveheted és akkor már el tudod dőnetni hogy jó-e vagy sem.
SCJP 6

nekem van 1 eladó, érdekel vkit? megvan mindene 
Asus A8N-SLI Premium,X2 3800+ Toledo @ 2800Mhz 1.425V + 7700cu,, 2x512 Kingmax HC@560Mhz, Maxtor Dmax10 16mb cache, 500W FSP BS, TT Tsunami Dream black, Logitech cuccok. WD Raptor 150GB 10.000rpm, 16mb cache

És efektiv mennyi lenne ? Azonkivül, állapota, kora, neme, vallása. Ja az nem.

Jó állapot, asszem most lesz 1 éves.fiú.doboza megvan.hibátlan,
9k
Asus A8N-SLI Premium,X2 3800+ Toledo @ 2800Mhz 1.425V + 7700cu,, 2x512 Kingmax HC@560Mhz, Maxtor Dmax10 16mb cache, 500W FSP BS, TT Tsunami Dream black, Logitech cuccok. WD Raptor 150GB 10.000rpm, 16mb cache

Volna egy kis gondom az egeremmel
Úgy volt beállítva hogy a scroll görgő jobbra/balra billentésével előre/hátra lehetett lapozgatni az oldalak között! Na most ezt egyszer csak elfelejtette,és vissza sem tudom állítani
Controll center/driver version 2.47.864 Valakinek ötlete?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!