mx500-ra minek ki-bekapcs?
MX700/900-on még ok, hogy ne használja az elemet, ha nem akarod, de kanócos cuccon?
Aki hülye, haljon meg!
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

mx500-ra minek ki-bekapcs?
MX700/900-on még ok, hogy ne használja az elemet, ha nem akarod, de kanócos cuccon?
Aki hülye, haljon meg!

Nálunk is meg lett már rendelve pár darab, de nem tudom mikorra jön meg...
Elég nagy határidővel szállít a Logitech... 
Aki hülye, haljon meg!
A hivatalos sajtó bejelentés szeptember 1, addig nem jelenhet meg róla anyag.
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

mx700-am van 
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
itt is van:Bővebben: link
kb. 70 euró
lehet, hogy én meg lecserélem az mx700-at erre a csodára.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
és árulni sem lehet? mert az általam említett linken raktáron van!!
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

ez egy gyönyörűségesség. 
kellkellkell.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
Hivatalosan nem, de biztos vagyok benne, hogy lesz kereskedő, amelyik kijátsza a szabályokat.

most gondolkodtam el az mx 510-en, de ahogy nézem várok vele egy kicsit. Kiváncsi leszek az első tesztekre... Ilyen egérnél a pénz nem számít ![;]](/dl/s/v1.gif)

Az még hagyján hogy a pénz nem számít de ráadásul úttörő is, mert lézeres!
(elgépeltem)
[Szerkesztve]

Rádiós cucc, szvsz azzl van összefüggésben 
De az is lehet hogy ftp-n kapcsolódik a driverhez és ezzel tudod resetelni, hgy kérjen új IP-t a vevőegységtől 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Végre egy szép Logitech egér, el se hiszem! Nem fake a kép? 
Ha lesznek belőle farkas példányok is, akkor megvan a köv. egerem. 

Ja és Li-ionos aksi lesz benne, uh. könnyebbnek kéne lennie a mostani MX7/900nál. 60 juróért is láttam már.
Én megvárom a drótos verziót asszem

gamer nemvesz vezetéknélkülit tuti....
hát ln maradok a sajátomnál...
~ Arcana ~

MS inteli 1.1A sztem elég ez mindenre
nálunk meg ugyse 60€ lesz hanem jóval több 
:)
kb... 
~ Arcana ~
Sőt, nem hivatalos disztribútoron keresztül akár még olcsóbb is lesz, mint a külföldi listaár. Lásd MSIntExp4.0.
Fade_Away: a sok gamer megveszi az Exp4.0-át, pedig rosszabb az optikája, mint az MX, ráadásul rosszabb a frissítési rátája még PS2 porton is, mint az 1000-esnek. Sajnos sok szívós legenda tartja magát. Ezzel együtt lehet, hogy az MX1000 nem jó egér, egy hetet várni kell az első tesztekre.
[Szerkesztve]

Énis kiváncsian várom, jelenleg egy MX510-est használok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 

Ez teljesen igaz! 

Szép. De bal kézzel hogyan használnám
Lesz belőle balos?
[Szerkesztve]
®
Nem igazán hiszem.
Giccses. Giveme mx500.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

lehet tudni valamit a hatósugaráról?
a mostani microsoft egerem kb. 1métert bír elmozdulni a vevőjétől, ami elég tragikus.
ha jól értettem a bluetooth-os egerek 10m körül még mennek. lehet hogy lassabb a bluetooth, de úgyse játszom, viszont jó lenne ha tudnám távírányítani a filmnézést.

mamámmmm!!!! ez nagyon tetszik! egy dolog miatt aggódom: az MX700-nál (röpke kézbevétel/játék alapján), hogy ha lemegy ''idle''-be, akkor ha megrántom az egeret, kb 0,5-1 mp kell, míg reagál. ez sok. ezt kéne levinni egy ''madzagos'' szintjére, és tuti vennék ilyet.
a formája nekem nagyon tetszik, az elemtöltő allapotjelzés pedig szvsz nagyon jó (és régen várt) ötlet.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Az én Logitech egerem megy már 10m távolságból is, és az még nem is az új FastRF, mint az MX700 vagy az MX1000.
Egyébként ha még nem lett volna:
Logitech MX 1000 Laser Cordless Mouse: 20038 Ft (Bruttó - mágikusbot bété)

Mond a bolt címét!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
Bővebben: link.. Egyéként írtam az elferdített nevét..

Köszi, ez tényleg ott van. Csak az a kérdés van e nekik, vagy csak kiírták. Láttam már ilyet. Holnap telefon!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

megint drágább itthon a nettója ,mint kint a bruttó
osztrákiában 61 euro
Azt hiszem, először fogok kiadni 6k-nál többet egy egérre. 
while (!sleep) sheep++;
Hát ez van. Én csak írtam, hogy van. Egyébként nem is olyan hűdehiperdrága.. (bár mint mondod, lehetne olcsóbb is..)
Légyszi a konfigodat a ''konfig'' mezőbe rakd be, ne az aláírásba...

nemsok értelme van
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

már látom előre:
legalább 5 Mx500 eladó cserélhető MX1000- re topik lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
:)
Van egy Cordless MouseMan Pro-m, cserélném MX1000-re, de adjatok már mellé olyan vevőegységet is, ami bírja a billentyűzetet+FastRF, mert a mostani csak egy bill+sima Logitech RF.. 

Azt mongyátok meg, hogy a logi mért nem csinál olyan egeret többet már aminek világít a logi logója? Most olyanom van (kék mouseman wheel), a dual optikat cseréltem le rá. Északa istenül néz ki. 
[Szerkesztve]

explorer évekig egyik hanem legjobb volt és még mostis jók közé sorolnám. Nemkönnyű letaszítani trónról főleghogy Logitechek +8, +10eft és ez a +10eft CSAK hcgamereknek éri meg.
Napi 1-2h játékhoz 3-4h munkához bőven elég egy exp4.0.

egy kérdésem lenne: ha vennék egy Logitech Cordless Desktop MX szettet meg egy MX1000 és akkor ezek igy egyut ellennenek? (szettben levő MX 700 menne masik géphez
ez igy muxene vajon mx700 kulon mx1000 meg a billentyuvel?
)
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a bináris számrendszert és aki nem...
A kérdés csak az, hogy a billentyűzet működik-e az MX1000-s dokkjával, de szerintem nem. Mert ahhoz, hogy az MX700-st tudd használni egy másik gépen, ahhoz kell a dokk is.
http://bashtravel.com/

Akkor mi lehet itt a megoldás? Szeretnék egy jokis Wireless Logitech Bill-t meg egy MX1000-est.
De nem igazan találok csak billt. Aszthiszem ebbol megen Logitech folhivás lesz..
Tehát akkor az igazi kerdés az h a szettben lévő bill megy-e MX1000 vevőjével.
Holnap telefonálok
[Szerkesztve]
A megoldás a várakozás. Szerintem később biztos lesz majd szettben is kapható az MX1000-s, és ha valami diNovo-féle billentyűzet lesz mellé, akkor már cserélem is. Nem mintha nem lennék megelégedve a diNovo-val, de így a hírek alapján az MX1000-s nem lesz melléfogás. 

Várnék én ha nem jovő heten menne mostanaban utoljara ismeros ausztrába
De most meg vagyok love h mit csinaljak... legyenLogitech Cordless Desktop MX for Bluetooth, vagy valahogy meg lehet ezt igy buherálni.
A biztos az ugyfélszogálat... Az az egy baj h ez a megoldás (Cordless MX + MX1000) nem tul kolcséghatékony mert megveszek potyára egy MX700-at ami 10e vel megdobja a cehhet
De holnapra (ma du-ra) eldontom h mi legyen...
(#94) kamikaze boci válasza pallmallka (#89) üzenetére
Az MX1000 ugyanazt a FastRF rádió technológiát használja, mint az MX700. A kérdés az, hogy mennyit változtattak/javítottak rajta.
Három lehetőség van:
-Az egyik, hogy kompatibilis, ekkor simán megy a vevővel a bill.
-Nem kompatibilis, de nem akad össze. Ekkor ugyan két USB portot foglalsz, de működnek az eszközök.
-Nem kompatibilis, és még össze is akad. Elég nagy figyelmetlenség lenne a Logitechtől, nem hiszem. Ráadásul előfordulhat, hogy a következő MX kombóhoz nem terveznek új bilentyűzetet, akkor viszont egyértelmű a kompatibilitás.
Szóval szerintem menne a dolog, de én is azt mondom, várj. Egyrészt mert most még sok a nyitott kérdés, másrészt mert az újdonságok ára egy-két ónap alatt is sokat esik.
[Szerkesztve]
(#95) Avicularia válasza pallmallka (#91) üzenetére

100 % hogy nem megy a MX 1000 dokkolójával az MX bill
ha megnézed az MX700 egér ,és az MX szett dokkolóját nem ugyanaz
az egéré nem kezel mást csak az egeret
[Szerkesztve]
(#96) kamikaze boci válasza Avicularia (#95) üzenetére
Az nem jelent semmit, hogy kívül milyen
Manapság elég ritka a konfig az aláírásban...
(#97) Avicularia válasza kamikaze boci (#96) üzenetére

a ledek is hiányoznak a sima csak egér dokkolóról
tuti nem kezeli a billt
(#98) kamikaze boci válasza Avicularia (#97) üzenetére
Nincs 700-am, nem tudom.
De a 2szett'' dokkolója talán kompatibilis.
Erre én is gondoltam, de ekkor elvész az MX1000 előnye ugye, a FastRF.

nagyon vacilálok... végre elhatároztam magam, hogy veszek egy PS2-t (Gran Turismo 4 nemsokára megjelenik, nekem az pedig nagyon szívem csücske...), erre megjelenik az MX1000... asszem 20Ft-os feldobás lesz ebből, mert nagyon nem tudok dönteni.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!