Reggel van, még nem.
De az biztos más terület..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
h3lls
(kvázi-tag)

TOMKTOM
(kvázi-tag)
Akkor is vesszek meg, ha megértem, hogy miért az MX700-ast hoztad példának. Se nem a leggyorsabb, se nem a legpontosab...
Mert még ha az MX510-et, vagy a Razer Diamondblack-ot hoztad volna példának, akkor azt mondom, hogy ok...
Egyébként meg a megadott link HCgame-es példával, és 1ms reakcióidővel vagdalózik...
Az 1ms reakcióidővel az a gondom, hogy ezt egyrészt legfeljebb az usb tuningolásával lehet kihasználni, másrészt a példának hozott RÁDIÓS MX700-as már csak a rádiós jeltovábbítás miatt sem tudja. Tehát a HighEnd bemutatására már emiatt sem alkalmas.
A HCgame-es példával meg az a gondom, hogy már milliószor leírtuk, hogy sem a topiccímbeli MX1000-es, sem az általad említett MX700-as nem igazán arra való. Arra ott van az MX510, illetve most már a Razer D....
Akkor kérdem én, hogy miért az MX700-nál fejeződött be az egérevolúció???????
''A technika az álmokból születik...''

Deniboj
(újonc)
Na jó, leírom a _TAPASZTALAT_-aimat mert elég volt a sok spekulációból, irreális véleményről, agyatlan ''0,112861524-ms-mal gyorsabban reagálsz vele'' típusú kommentektől.
Előzmények:
Kb 1 éve van MX-700-asom, megjelenésekor rögtön lecsaptam rá, anno. 27-ért vettem. Elég sokat használtam, főleg FPS-re, DC-t nyomom tavaly óta klánban, nem mondhatnám hogy keveset játszom, az ezüst rész már kezd lekopni több helyen is. Akksija ma is kb 5-6 napig bírja napi 8-9 órányi tologatás mellet. Hozzá kell tenni, hogy naponta ott van a töltőn általában.
Hétfő óta MX-1000-em van, majd' 40%-kal volt olcsóbb, mint annak idején a 700-as.
Kibontottam, felraktam a töltőre pár percre amíg isntallált a szoftver, aztán elkezdtem tolni.
Tapasztalatok röviden:
- amíg el nem olvastam a felemelem-az-asztalról-odébbrakom-nem-azonnal-mozog cikket, észre sem vettem! Egyszerű oka van, nem szoktam felemelni az asztalról.
- a szoftverét ha nem kapcsolom ki, nem kezeli le DC-ben az oldalsó gombokat
- ugyanúgy 5 gombosként látja a DC, mint a 700-at.
- design-ról mindenkinek megvan a saját véleménye. Nekem kézre esik, kicsit rövidebb mint a 700
- könnyebb!!!! ha akarjátok, lemérem mind2-t patikamérlegen.
- lézert nem lehet látni
- jóval magasabbról érzékeli az asztalt ha felemelem
- ... asszem hirtelen ennyi. Ha értelmes kérdésetek van, tegyétek fel nyugodtan, megpróbálok válaszolni.
Végszó:
''HC gamereknek'' is nyugodt szívvel ajánlom, vegyetek nyugodtan (már ha kaptok)
Felejtse el már mindenki (legalább is Logitech esetében) azt, hogy rádiós = nagy késleltetés. A ''FastRF'', amivel a drótnélküli XM-ek dolgoznak, ugyanolyan késleltetésű, mint az árnyékolt(!) csavart érpáré. (És általában a drótos egerek drótja nem árnyékolt)

Balli
(őstag)
Te max milyen távolságról tudod irányítani a gépedet az egérrel? Úgy hogy még ne szaggasson az egér-kurzorja. Hol vettes s mennyiért?
Athens 2004

Deniboj
(újonc)
A kedvedért megnéztem, a szobám átlóban 6m, de még ott sem szaggatott. (Már amennyire elláttam a monitorig). amúgy most is 0,5m-re használom az adótól.
Egy BT-nél vettem, ha ügyes vagy, kiszámolhatod mennyiért... 

TOMKTOM
(kvázi-tag)
Ezt próbálom én is megértetni a sok sütőtökkel, de nem hisznek az embernek...
A Far Cry-t már végignyomtam vele, szal van game tapasztalatom az egérrel...

Balli
(őstag)
Akkor biztos jó áron vetted 
Köszi hogy megnézted, csak azért kérdeztem mert egy igen nagy álmom egy projector beszerzése s ha egyszer meglesz akkor nagyon is jó fog jönni az a pár méter
Athens 2004

dshk
(fanatikus tag)
én is megvettem, de ez nem nekem való. Kell valakinek? 15 000 Ft

h3lls
(kvázi-tag)
Volt szerencsém kipróbálni. Tedd mondjuk a CSt 0.68as sensre és jácc le vele egy wart. Hát köszönöm nem. Ugyanis nincs akkora asztalom meg helyem hogy ne emelgessem, de mihelyst felemetem és leraktam már gondolkodott hogy hol is van. (egyéni)

h3lls
(kvázi-tag)
Valahogy így van. De ezt a sok ''sütőtök'' nem fogja fel. Igaz tomktom?

SeatZola
(senior tag)
Érdekelne! Hívj fel holnap reggel 7.15 után, de 8.30 elött. Ha nem hívsz veszek máshol.

dshk
(fanatikus tag)
SeatZola,
tudod ugye kivel szórakozz legközelebb

SeatZola
(senior tag)
Szia! Aki ismer a neten, tudja, hogy nem szoktam szórakozni, főleg nem az üzletben. Nekem hál istennek nem igazán számít 15k. Ha szerinted azért mert az elvemhez - miszerint azzal nem üzletelek, aki nem tartja be pontossan amit megbeszéltünk egy ügylet kapcsán, amit megbeszéltünk - tartom magam a szavaiddal élve ''nem normális'' vagyok, akkor biztosan neked van igazad. De ha én azt mondom, gogy 11.00 órakor ott vagyok valahol, akkor nem 13.15-órakor megyek oda. A másik, mely szeint hívtál engem telefonon, abban is sántít, hogy ha engem nem tudtál elérni, akkor miért nem hívtad az emberemet, az ő számát is tudtad. Én hívtam őt is és téged is. Na akkor itt ki a korekt és ki nem ?

dshk
(fanatikus tag)
Az ''embereddel'' beszéltem meg hogy mikor találkozok vele, odamentem, kiderült hogy meggondoltad magad, és ahelyett hogy 1. állnád a szavad, 2. bocsánatot kérnél, még van képed megideologizálni a hülyeségedet. Pedig nincs ezen mit magyaráznod. Még az a szerencse, hogy ilyen fa..pokkal csak párévente hoz össze a sor. Továbbiakban azt írsz amit akarsz, nem én vagyok az az ember, akivel neked beszélgetni kell.
[Szerkesztve]

SeatZola
(senior tag)
[OFF]
1. nem gondoltam meg magam, most is MX 1000-et szeretnék venni.
2. Bocsánatot felénk az szokott kérni aki nem tartja be a megállapodást, s az itt nem én voltam
3. az nem ideológia, hogy megbízhatatlan emberrel nem kötök üzletet, csak megszokás!
4. fantasztikus a Net, hogy személytelenül tudsz mocskolódni igaz?
5. én nem minősítelek, mivel nem is ismerlek, de azért gondolkodj egy kicsit!
Ha még emlékszel úgy indult az egész, hogy fix időpontban kértem, hogy hívj fel. Ezután beszéltél az ''emberemmel'', akivel 11.00 órában állapodtatok meg. Ezután én lemondtam a máshol megrendelt egeret, mert Te 2k-val jobb árat mondtál. 11.15-kor hívtam a barátom, de Ő semmit sem tudott rólad. Ekkor 3 x hítalak, de te nem vetted egyszer sem fel. Ezután én 12.45kor mondtam a havernak, hogy ha eddig nem jelentkeztél, akkor ezután már nem is kell, mert nem bírom, ha hitegetnek. Javíts ki ha szerinted nem így történt. De ha egyenes ember vagy akkor te is tudod, hogy így volt. Mindezektől függetlenűl lehet, hogy más esetekben mindenben korrekt voltál másokkal, de ebben az esetben - nem tudom miért, talán figyelmetlenség, kapkodás stb - nem jártál el korrektül.
[\OFF]

TOMKTOM
(kvázi-tag)
Örülök neki, hogy szétoffoljátok a témát...
Egy kis video a lézer működéséről:
Bővebben: link
Bővebben: link

MoP_FX 57
(őstag)
Nekem lenne egy ertelmes kerdesem:Erdemes valtani MX 700-rol?Maskepp megfogalmazva ,nyujt ez annyival tobbet ,hogy megerje a valtast?

harry
(PH! kedvence)
Sztem nem. Illetve az is fontos: mire használod?
Ha játék akkor fölösleges váltani, elég új még a technológia, vannak hibái (pl felemelem, majd gyorsan lerakod és elrántom akkor késik).
Irodai felhasználása jobb lehet tiltwheel miatt/jobban vannak gombok elehelyzve, de sztem ennyit nem ér meg a +pénz.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

MoP_FX 57
(őstag)
Oké ,akkor leirom,mire kene.
-Jatek,egyaltalan nem jatszik szerepet (kicsi Commandos,semmi FPS-jelenleg
)
-Fo resz:Internetezes ezzel kapcsolatban DC++,video nezes,zene hallgatas,MSN messenger,YAHOO messenger.
Nagyreszt ezekre kellene.

harry
(PH! kedvence)
Sztem nem érné meg, mx700 is egér.

MoP_FX 57
(őstag)
Ezt az indokot,azert koszi!

harry
(PH! kedvence)
Jaj, véletlen kimaradt
MX700 is jó egér 

TOMKTOM
(kvázi-tag)
Nem éri meg váltani MX700-ról az MX1000-esre, de ezt már fentebb leírtuk, csak olvasni kéne.

MoP_FX 57
(őstag)
-olvastam es egyebkent mar kaptam valaszt

K!sCs0k333
(tag)
CSáó!!!!!!!!!!
Engem érdekelne az egér!!!!!!!!!!!!!
Mennyiért, tudod adni hol és mi a telszámod! Megbeszéljük! AMúgy ha már nincs meg akkor melyik boltban lehet kapni Budapesten??????
Kösz a helpet!
MSN = kisvaranusz@hotmail.com

Ombi5
(senior tag)
udv!!
VAn 1 Logitech Mx duo szettem de szeretnek Mx 1000-et es megoldhato e az,hogy Mx 700-at dokkoloval egyutt eladom es Mx 1000 dokksija latja e majd a billemet?

harry
(PH! kedvence)
mailed megkaptam, majd holnap megnézem, h mx1000 vevője látja-e a billt.

Ombi5
(senior tag)
Okksa THX!
Nemsemmi a cucc?
Itthon 20k? vagy ekörül?
Where you go how is up to you

Ombi5
(senior tag)
Brutto jah!

K!sCs0k333
(tag)
CSáó!!!!!
Very nagy kérdés!
Logitech Mx510 vagy Microsoft Intellimouse Explorer 4.0
Melyiket vegyem????
Ajánljatok!!! THX
(#484) kamikaze boci válasza K!sCs0k333 (#483) üzenetére
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

K!sCs0k333
(tag)
CSá Kami!
Látom fikáztad egyiok egeret!!!
Amúgy te melyiket választanád???????????????
(#486) kamikaze boci válasza K!sCs0k333 (#485) üzenetére
Nem fikáztam, csak a negatív tulajdonságairól beszéltem.
Én mindkettőt használom, de pontos munkához, játékra kizárólag az 510-est. A többi pénz kérdése...
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

Ombi5
(senior tag)
ujra hattha vki tud segiteni!
udv!!
VAn 1 Logitech Mx duo szettem de szeretnek Mx 1000-et es megoldhato e az,hogy Mx 700-at dokkoloval egyutt eladom es Mx 1000 dokksija latja e majd a billemet

TOMKTOM
(kvázi-tag)
16800 tokkal vonóval.

Deniboj
(újonc)
Lézeres videóhoz:
- Király, én is megnéztem webkamerával.
Súlykülönbség:
- 4g az 1000-es javára.
MX-technológia:
- Khmm. Átb*szás. Akinek van MX 1000-e, rángassa meg jó gyorsan egyik irányba az egeret. Tapasztalható egy bizonyos sebesség felett, hogy egész egyszerűen _NEM MOZDUL_ el az egér. A 700-asom simán megy, az 1000-es meg nem. Milyen jó hogy nem kettőt vettem... céghez bevittem, játékra marad a 700.
Véleményem a következőképpen alakult: ''FPS-re tökéletesen alkalmatlan''

harry
(PH! kedvence)
Nekem egyáltalán nem laggolt be gyors rántásoknál 
Ami zavar, h ha felemelem az egeret, majd _gyorsan_ lerakom és elrántom, akkor csak késve reagál. Igaz ezt fps alatt nem nagyon szoktam észrevenni.

harry
(PH! kedvence)
mx1000 vevője nem látta a billt nálam, szal ez így nem fog menni. küldtem egy mélt is.

Ombi5
(senior tag)
THX megkaptam!
Szomoru vagyok! 

harry
(PH! kedvence)
gondolj a jó oldalára... marad pénzed, és ha kijön egy mégjobb egér eladod a szettet és megveszed azt meg egy billt
A baj csak az, h vezeték nélküli bill nagyon ritka. Sztem nincs is 

xcbiker
(PH! addikt)
mi most hoztunk az egyik ügyfélnek.
nem rossz kis cucc, de nem fogom lecserélni az mx700-am (cordless desktop MX) erre.
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Ombi5
(senior tag)
Lattam ugyanilyen bill 5000 ft-ert de vezetekes! 
DE nagyon ravagyok kattanva erre az egerre ,meg amugy is mire kijon ujabb logi eger ilyen kategoriaban az minimum fel ev! 

Deniboj
(újonc)
Létezik kb 6000-ért infrás billencs, van is ilyenem. Acert a márkája.

Deniboj
(újonc)
1.) Vidd ki a kurzort és az egeret mondjuk a monitor jobb oldalára.
2.) Fogd meg az egeret, és _NAGYON_ hirtelen rántsd meg balra legalább 15 cm-en át, akkor látni fogod.
Igen, a felemelem-odébbrakom-várok-bekapcsol megvan.
Kíváncsi vagyook a következő típusra, majd talán az jobb lesz.

Deniboj
(újonc)
Izé, Acer...

Ombi5
(senior tag)
Ne nevetess logitech utan lol beszolas!