én is veszek egyet, de megvárom, mire eltelitődik a piac, és nem kell kiadnom érte 20e forintot....
mondjuk kaárcsonyi meglepire
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
ricsik
(senior tag)

AceTom
(fanatikus tag)
Biztos elfogult voltam, de nekem tényleg jobbnak tűnt a Dual Opticalom, mint az mx700, és nagyon szokatlan volt nem vezetékessel játszani. DE ez tényleg megszokás már csak. Viszont driverben ugyanolyan beállításokkal valahogy jobban tetszett az én régi bevált egerem.
És valóban nem veszek újat, amíg ez jó, és tetszik. 

harry
(PH! kedvence)
Ugyebár mx1000nek beépített aksija van, amit az adóvevőjével (dokkoló) tölthetünk, ami USB vel kapcsolódik a géphez. Tehát egér csak akkor töltődik, ha gép is be van kapcsolva, vagy kikapcsolt állapotban is kap veszt USBtől? Vagy BIOSban be lehet állítani, h kikapcs után is fesz alatt legyenek az USBs eszközök 
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Tif
(kvázi-tag)
itt a válasz
Mindjár írok tobb linket is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

iguana
(senior tag)
a töltő delejt nem az usb-től kapja (a töltőáram leadására alkalmatlan az usb), hanem adapterről. mx700-nál is így van...tehát mindegy, hogy a géped ki van kapcsolva, vagy sem.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

harry
(PH! kedvence)
Tehát a fenti képen látható töltőt még be kell dugni adapterbe? Vagy hogy?
vhol már láttam USBs akku töltőt +asszem a4tech is ilyet használ. vagy az megint más?

Tif
(kvázi-tag)
Itt van pár link. Magam örömére kerestem, de gondoltam megosztom veletek:
Bővebben: link
[Szerkesztve]

iguana
(senior tag)
igen. az adaptert be a dokkolóba, egér a dokkolóba és tölt is.
1ébként az előbb elhamarkodottan mondtam, h alkalmatlan töltésre
szorri.ha jól sejtem az usb-ből maximálisan felvehető áram az 500mA. tehát lehet erre (is) használni. ha muszáj. 
[Szerkesztve]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

harry
(PH! kedvence)
Köszönöm, asszem megtaláltam amit kerestem

ricsik
(senior tag)
ahogy mondod. akkoriban, mikor a dual optika megszületett, nem tudtak megfelelően precíz optikát gyártani, vagy túl drága lett volna, így inkább belepakoltak szegény rágcsálóba kettőt. Ez igen jót tett neki, korában a legpontosabb mice lett. Én mais ezt használom, mióta megjelent, de egyszer nem fordult elő, hogy elugrott volna a mutató, vagy hogy lassu lett volna. Egy igazi fasza kis egér.
Most haverom nyüstöli egy hete, odattam neki, érezze, milyen is egy jó logi egér.
Amit most tesztelek aza kék mouseman wheel, de sokkal gyengébb. Kevésbé gyors, precíz, és néha ugrál.
Ha olcsóbb lesz azért meglesem magamnak ezt az ezrest is.

Hun'reeth
(őstag)
Köszi a tesztelést !
Kellően alapos volt. Ugyanankkor a #243 -ban ez a ''MouseMan Dual akár csak a felét tudja a mai csúcsegereknek'' szerintem kicsit erős. Látszik, hogy nem volt dolgod a dualopti-val. 
Most már évek óta nyűvöm a magamét és azt kell mondjam tulajdonképpen tökéletes. Iszonyúan pontos (CAD) nagyon jól reagál soha nem éreztem egy pillanatnyi bizonytalanságot sem. Természetesen vannak hátrányai: vezetékes, csak 4 gomb van, csak jobbkezeseknek jó igazán, a lapáttenyérrel rendelkezőknek ill. virsliujjúaknak kicsi.
Ezzel együtt valószínüleg beruházok egy mx1000-re. 
''Öregember nem gyorsvonat!''
''''MouseMan Dual akár csak a felét tudja a mai csúcsegereknek'' szerintem kicsit erős.''. Itt egy konkrét értékre, a képfrissítés gyakoriságára gondolok.
Egyszerűen azért, mert akkoriban nem lett volna ember, aki megfizeti a 3000-es képfrissítési gyakoriságot (annyit ad egy egérért, mint egy teljes számítógép ára).
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

harry
(PH! kedvence)
Pallmallka mondta, h majd ő is nyom egy tesztet szombaton. Remélem meg lesz 
Most már biztos vagyok, hogy kell nekem egy ilyen 
Btw. egy Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks nevű drótnélküli egér eladó
(azt a fantáziadús nevét szeretem a legjobban benne
)
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

harry
(PH! kedvence)
Te hol veszed? Én valszeg itt - Bővebben: link
Eddig 3 helyen láttam - egyik bolt nem bpesti, szal az ugrott, maradt ez meg a magicwand 
[Szerkesztve]
Nem eszik olyan forrón a kását
Én még várok egy kicsit vele. Majd ha lejebb megy egy kicsit az ára, akkor. Végülis elvagyok a mostanival is.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Re-Tech
(fanatikus tag)
Jah, nekem is Dual Opticalom van és szintén meg vagyok elégedve vele. Sőt, így elméletben nem tudom milyen alkalmazás az, ahol 4 jól elérhető/használható gombnál többre van szükség. Fogtam már MX 500at, de bevallom már nem emlékszem arra, hogy mennyire használható helyen van pl. a görgő előtti gomb. Aligha hiszem h kényelmesen használható. Mondjuk UT alatt jól jönne 1 ötödik gomb, asszem a Die Bitch-et bindelném rá 

Tif
(kvázi-tag)
Érdemes várni vele a karácsonyi nagy hajtásig? A jó öreg MouseMan Wheel is 99 decemberében került hozzám 10 eFt-ról volt leárazva 6800 Ft-ra.
[Szerkesztve]
Ötödik gomb a legtöbb játék alatt nincs a béna szoftver miatt. (Még mindig nem emésztettem meg, hogy így el tudták búrni..)

Steroid
(kvázi-tag)
Én is beruháznék lassan egy új egérre, csak egy kérdésem lenne! Sűrűn járok lan partykra és ott mi nem alszunk két napot és 10-12 órát pihenés nélkül nyomjuk namost ez az egér kibír legalább 10 órát folyamatosan töltés nélkül?
Most egy 4 éves logitech görgös rádiós egerem van és ez kb 2 hónapot bír egy pár ceruzaelemmel szóval megvagyok vele elégedve de azért ez a görgö néha hátrány tud lenni ezért szeretnék valami újjabba invesztálni ami zsinórnélküli 
How fast we Burn, How fast we cry, The more we learn, The more we die... [M83]

harry
(PH! kedvence)
Akkuról annyit, h elvileg 4 órás töltéssel 21 napig üzemel és 10perces töltéssel egy napig is bírja. Szal elvileg nem lesz vele probléma.
Ki, én három napig használtam napi 12-14 órában (többnyire játék), töltés nélkül, ahogy kivettem a csomagolásból.

Tif
(kvázi-tag)
Kanmikaze neked az osszes eger megvan mi a honlapodon van?
Igen.

Speed
(PH! addikt)
Na most jön a nagy kérdés! Szerintetek megér anyit? Microsoft Inteli Mause 4.0-át érdemes MX1000-re cserélni?
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

dshk
(fanatikus tag)
régimódi egérpadon, amin az MX510/Exp4.0 simán kiakadt
kifogytam az ötletekből, hogy min lehetne még kipróbálni
Kipróbálhatnád töksima (fehér) bútorlapon, azon az MsExplorer 4 meg se nyikkant, kiváncsi volnék ez működik-e.
Fehér erezetlen lamináltlap a billentyűzettartó/egérpadom, működik rajta.
Én nem sietnék a cserével, ha MX500-at, MX510-et, MX700-at, MX900-at vagy MSExp 4.0-át, Wireless Opticalt használnék, de ízlés kérdése...

dshk
(fanatikus tag)
impresszív

Hun'reeth
(őstag)
Másnak nincs ilyen egere? Szívesen olvasnék még több ''tesztet'' mielőtt veszek egyet. 

harry
(PH! kedvence)
Én már rendeltem, de csak szept végére jön meg 
Nem tud valaki olyan helyet, ahol hamarabb be lehet szerezni?
varázspálcáék is 2hetet mondtak... e-connetet nem kérdeztem, de ott csak 1 év gari van rá, és az kevés.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Van 4 DB-om, azonnal elvihető 3 év személyesen érvényesíthető garival, de számla az én nevemre.
18500 peták.
Akit érdekel, írjon ide, mailba, vagy csörgessen meg.
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

harry
(PH! kedvence)
mindjárt megy a mél 

L3zl13
(PH! nagyúr)
Válaszoltam.
Aki hülye, haljon meg!

harry
(PH! kedvence)
re mail, akkor veszek egyet 

Hun'reeth
(őstag)
Egy hülye kérdés: Kipróbálható? 

Pest?

Crion
(senior tag)
És játékra érdemes ilyet venni? Gondolom azért ez is késik...ami pl egy quake tipusú játéknál hátrány.
Vagy várjam meg a zsinorós verziót?
[Szerkesztve]

ptiboy
(senior tag)
szerintem várj
ha nemakarasz töltögetni..
netre tökétletes!
:)

Auslander
(tag)
Nekem 2 is
(No jo, egyik a gyereké).
Tesztet tõlem ne várj, én csak használom...
A kígyó és a zsiráf közt nem csak az a különbség, hogy az egyik vízszintesen, a másik függőlegesen hosszú....

L3zl13
(PH! nagyúr)
Igen Pest.
Kipróbálni nem lehet. 
Még 3 darab van belőle. Harry már elvitt egyet.
Aki hülye, haljon meg!

harry
(PH! kedvence)
Bizony, már beizzítottam, csak vidkari szervízben van, szal addig no game, talán majd pénteken tudok mesélni róla.

harry
(PH! kedvence)
Nálam egy kicsit billeg, ez fura. Hátulról nézve a bal oldalát kicsit le lehet nyomni (~1mm).
Drivert érdemes felrakni? 2 progi van hozzá: SetPoint és Log Control Center. Ezek nélkül nem működik egyik gomb (bal oldat a középső amin egy ablak van).

L3zl13
(PH! nagyúr)
Az az alkalmazás váltó gomb. Az nem fog működni driver nélkül. Hogy szkségd van-e rá, az más kérdés.
Aki hülye, haljon meg!

Hun'reeth
(őstag)
Oké.
Akkor arra várok, hogy egy hc gamer tesztelje!
Persze boci-n kívül bár ő sem az.

Hun'reeth
(őstag)
Azt hiszem megvárom, hogy szélesebb körben megjelenjen a kiskerekben. Talán ki is lehet majd próbálni.
Végülis még ráér. 
mennyiért szórják a farkatlan pajtást?
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

aDM|RaL^
(őstag)
szar vagy jó? lehet veszek egy iet, holnap szülinapom van.
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

L3zl13
(PH! nagyúr)
Nekem még egy darabom van 18500-ért.
Egyébként változó, de asszem most nem sok van belőle az országban.
Aki hülye, haljon meg!

harry
(PH! kedvence)
Erre valaki
Mi a francért billeg? Netezés közben picit zavaró.

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Aus visszadobelja a meljeimet a postafiokod... lecci irj ma egyet es akor mogirom a cimet, nahogy ma karba vesszenek azok a tokok:- )))))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni