akkor viszont jól jártam. a garipapír érvényes, pecsételt, tehát innentől kezdve kötelezettségük van. az más kérdés hogy szegény eladó nőn fogják behajtani az árát ha 3 év utan viszem szervizbe ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
ricsik
(senior tag)
Hmm, rossz híreim vannak, bár lehet, hogy csak a meggyötört oprendszer a hibás. Holnap újra húzom a gépem.
keressen meg mailben az, akinek hasonló egere van
[Szerkesztve]
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

Hun'reeth
(őstag)
Látom már többen is hozzájutottak a kicsikéhez!
Csak azt nem értem, hogy miért nem ír valaki valami igazán tesztelős hangvételűt róla. Egyedül a gombokról van infó, hogy keményebbek mint az mx700-é. Kicsit bőbeszédűebben ha kérhetném T. tulajdonosok! 

''Öregember nem gyorsvonat!''

anulu
(PH! nagyúr)
csatlakozom. de én kérnék ''élménybeszámolót'' Battlefield, Q3A, UT2004, vagy vmi fps-ről. lehetőleg úgy, hogy egy picit ''idle-ban'' van az egér, és utána kerül megrántásra. ekkor van-e késés, vagy azonnal felveszi a tempót. főleg ez az info kéne nekem...
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Auslander
(tag)
En nem vagyok jatekos fajta. De:
hogy egy picit ''idle-ban'' van az egér, és utána kerül megrántásra. ekkor van-e késés
Nincs.
A kígyó és a zsiráf közt nem csak az a különbség, hogy az egyik vízszintesen, a másik függőlegesen hosszú....

anulu
(PH! nagyúr)
tehát ha 5-10mp-ig nem nyúlok az egérhez, utána megrántom, gyönyörűen követi?!
ha igen, akkor holnap után (akkor jön fizu) robogok ilyen egeret venni!
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Auslander
(tag)
Különben milyen ez az mx1000 ? lézeres? játékra jó? elemes vagy aksis?
Lezeres, beepitett lithium-ion akku, es allitolag nagyon jo jatekra is. En nem jatszom vele, csak a gyerek. Ket napja szereztuk az egereket, eddig nem panaszkodott a gyerek 
A kígyó és a zsiráf közt nem csak az a különbség, hogy az egyik vízszintesen, a másik függőlegesen hosszú....

Auslander
(tag)
Szerintem azert probald ki a boltba, hogy hogyan is van ez... En azt sem tudom mikor megy 'idle' modba. Az is lehet, hogy 10 perc utan
Ennyit persze meg nem vartam. De ha akkor, amikor az akku töltöttseget jelzo ledek kialszanak, akkor az kb. 10-15 mp (de lehet hogy 5), nem mértem. Utana is indul mint a raketta
Feltuno volt, hogy nem ugy reagal, mint az MX-700-as, hanem ahogy illene.
[Szerkesztve]

anulu
(PH! nagyúr)
megnyugtattál
asszem ebből egérvétel lesz 

M@trixfan
(őstag)
Nagyon bejön az egér. Refresh rate a szokásos USB-s 125 Hz?
twitter: MatrixfanLive
allitolag nagyon jo jatekra is
Várjatok a vásárlással, ha kifejezetten játékra veszitek az egeret. Újra húzom a gépet, mert lehet hogy a sok korábbi ''bentragadt'' egér driver vagy egyéb szemét miatt vannak gondok, de vannak. Kb. 1-1,5 nap.

Hun'reeth
(őstag)
Természetesen én is ilyesmire gondoltam de még egyéb dolgok is fontosak.
Mennyire érhetők el ill. használhatóak az oldalsó gombok, van-e pl. amelyiket körülményes nyomkodni? a scroll oldalazó lehetősége használható-e vagy esetleg zavaró? Milyen a gombok minősége, mennyire határozottan kell nyomni vagy kicsit puhák? A felület anyaga miatt esetleg több órás használat után megizzad-e az tenyere a usernek vagy sem, ilyenkor csúszik-e eseteleg az egér? Inkább a kis kezűeknek vagy a lapáttenyerűeknek jobb a fogása? vagy mindkettőnek? stb.
Szóval mindenképpen megvárom kamikaze boci beszámolóját. 
[Szerkesztve]

anulu
(PH! nagyúr)
én inkább ''lapáttenyerű'' vagyok.
a kérdéseid jók, kamikaze boci ''élményeit'' mindenképp megvárom. úgyis csak szerdán jön fizetés, akkor viszont valamilyen egeret mindenképpen venni fogok, mert szegény Saitek-em megadta magát 

Hun'reeth
(őstag)
Kösz. Azért is írtam ezeket, hogy ne csak olyan hozzászólások legyenek, hogy ''király, abszolút nem késik, vegyétek!!!'' meg hasonlók. Nekem egy dualopti-m van de ha vezeték nélkül tényleg jó lesz ez az egér akkor valószínüleg lecserélem mert a 4 gomb néha kevés. De csak ha többen egybehangzóan azt mondják: jó!

anulu
(PH! nagyúr)
nekem nagyon fontos, hogy ne késsen, mert elég sokat FPS-ezek, ahol gyors halált tud jelenteni, ha rosszalkodik az egér... 

Auslander
(tag)
... Fast RF, which uses the 27 MHz band, allows mice to deliver up to 125 reports per second, approximately 2.5 times more than other RF-based cordless mice...
A complete charge for the mouse takes 3-4 hours, which typically lasts 21 days. In addition, with rapid recharge after 10 minutes in the cradle, the mouse is charged for a full day´s worth of use.
Bővebben: link
[Szerkesztve]

anulu
(PH! nagyúr)
holnap reggel 9 környékén hívlak, hogy mikorra érek ki Újpestre, ok?

L3zl13
(PH! nagyúr)
Bazz mégse...
Elfogyott. 
Nap közben még volt pár darab...
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

anulu
(PH! nagyúr)
nagyon kár...
azért köszi... 

anulu
(PH! nagyúr)
felhívás a köznek!
aki tud eladó MX1000-et, pls ne kíméljen! holnap mindenképp kéne, mert meghalás határán van az egerem, viszont mást nem nagyon vennék... most délután végigtelefonáltam fél Budapestet (kiskerek), a legtöbb helyen még nem is hallottak róla, vagy ahol igen, ott fogalmuk sem volt, hogy mikor lesz kapható. szóval. feltett szándékom, hogy holnap veszek egy ilyen kütyüt, csak még azt nem tudom, hogy hol (és mennyiért...)

iguana
(senior tag)
árlistában én itt láttam: Bővebben: link
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

kíváncsi
(őstag)
Hi all!
Auslander küldtem mailt de a postafiókod megtelt így nem sikerült elküldenem 
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

anulu
(PH! nagyúr)
sajna csak MX700 és 900-uk van, a ''komolyabb'' cuccokból 

harry
(PH! kedvence)
Én eddig itt láttam.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

anulu
(PH! nagyúr)
pls valaki, aki nagykerben dolgozik, és van nekik, vagy mittomén, help! 

anulu
(PH! nagyúr)
köszi a mail-t, megnéztem, csak 2 nap az nagyon sok, mire kiszállítják 

iguana
(senior tag)
ez Bővebben: link ?
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

harry
(PH! kedvence)
De a mostanid műxik, vagy nem?
Én kölcsön tok adni egyet. Van itthon golyós régi egér elfekvőben. Cserébe annyit, hogy ha meglesz az mx1000 kipróbálnám 
De ahogy gondolod.

anulu
(PH! nagyúr)
csak előrendelésük van egyelőre 

harry
(PH! kedvence)
Találtam itt is:
Két napos maratoni haverkodáson vagyok túl (sok csikk, banánhéjak, karikás szem, zéró meló
), már van véleményem. A saját, ezért nem biztos, hogy mindenkivel egyet fogunk érteni.
:
-gyors, nem késik a vezetékesekhez képest (nem vagyok profi játékos, de évek óta heti 15 órát minimum játszom, jó egerekkel, biztosan észre venném, ha gond lenne).
-pontos (Shoppozgatok, CAD-ben nem tudom kipróbálni, de biztos vagyok benne, hogy ott sincs gond vele)
-kényelmes (nem annyira, mint az 500/510, de jobb, mint az MSExp4.0).
-jól csúszik, jobban, mint az mx510, ami szerintem a széles talpaknak köszönhető (időnként el is felejtettem, hogy a rádióssal játszom).
-a felületérzékenységről szóló marketing szöveg nem kamu, tényleg elképesztő; szokatlan is, hogy az egeret sokkal jobban meg kell emelni, ha elfogyott az asztal
- a mélyített hüvelykujj felöli árok miatt nagyon jól meg lehet fogni
-gyorsan felébred (azonnal, nem látni késést)
:
-gáz szoftver
-a Tilt Wheelt csak MS programokban lehet (ne) használni (és csak a szoftverrel, amit ugye kár felrakni)
-a vissza/előre gomb sokkal jobb volt az 510-en, de nem rosszabb, mint Exp4.0-án (ugyanaz a baj, túlságosan előre került, ha valakinek túl hosszú az ujja, nem éri el rendesen)
-a középső gombon elcseszték a döntés/benyomás közötti egyensúlyt (benyomni nehezebb, mint dönteni, ettől billegős, meg kell szokni).
-festett (bár nekem az MX500 se kopott)
Szóval nagyon jó kis egér, vegyétek.
[Szerkesztve]

harry
(PH! kedvence)
Mesélnél egy kicsit a felület érzékenységről, egyáltalán ez mit jelent
Szinte bárhol használható, vagy épp fordítva?
bárhol, törölközőn, mély szövetű bársony nadrágon, agyonkarcolt íróasztalon, régimódi egérpadon, amin az MX510/Exp4.0 simán kiakadt
kifogytam az ötletekből, hogy min lehetne még kipróbálni
Neduddki macsekját kihagytad. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

anaqer
(PH! addikt)
Köszönjük hogy megosztottad tapasztalataidat.
Azt hiszem én benevezek egyre amint megjelenik itt a kies Veszprém cityben.
Megváltás lesz ezután az első generációs optikával szerelt ergonómiai katasztrófa (Logitech Wheel Optical) után.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
Kipróbáltam Metőczparti Arnoldon, a rövid szőrű csíkos boxeren. Sajnos, ha ''szőriránnyal'' ellentétesen mozgatom, azt nem jön be sem a kutyának, sem az egérnek.
Viszont szőr irányában vagy arra merőlegesen lehet FPS-ezni
[Szerkesztve]
LOL
Amugy tényleg örülök, hogy írtál tapasztalatot (Te vagy az egérmágus és ha a működésben nem vettél észre nagy hibákat akkor nem olyan rossz ez az egér). Lehet Én is benevezek egyre, mert az MX700-asomon már kopik a festék.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Lager
(tag)
Már csak 1 kérdés marad ki veszi meg az MX500 am?

harry
(PH! kedvence)
Jó. Nagyon jó 
Amint sikerül eladni a vinyómat veszek egyet (valaki vegye már meg, lásd aláírásom)

AceTom
(fanatikus tag)
A kopott festék miatt veszel új egeret???
De amúgy kamikazeboci szerint ez is kopik...

AceTom
(fanatikus tag)
A kopott festék miatt veszel új egeret???
De amúgy kamikazeboci szerint ez is kopik...

AceTom
(fanatikus tag)
Sry, kétszer ment véletlen.
És még mindig nem sikerült tesztelned kamikazeboci egy MouseMan Dual Optical-t? Nagyon érdekelne, hogy szerinted milyenek a mostani egerek. Én ugyan ki tudtam már próbálni mx700-zal összevetve, de annál szerintem jobb volt a Dual Optical. De lehet, hogy ez nálam csak a megszokás miatt volt... nemtom, de a driverben ugyanolyan beállítások mellett nekem lassabnak tűnt, játszani meg nem tudtam, bár ez csak a megszokás kérdése.
Na, szóval az érdekelne, hogy mx1000 már jó mindenre még így vezeték nélkül is, vagy maradjak a régebbi egeremnél? (Nem mintha mostanában akarnám lecserélni)
Sajnos MouseMan Dual még nem volt a kezemben, de azt tudom, hogy még akkoriban készült, amikor a felbontás volt a minden. A sokkal fontosabb képfeldolgozás sebességre (képfeldolgozási rátára) nem sokat adtak (túl drága volt a megfelelő chip). A hivatalos számot nem tudom, de meg lennék lepve, ha a MouseMan Dual akár csak a felét tudja a mai csúcsegereknek. Szóval az MX1000 biztosan jobb, de ha nem vagy elégedetlen akkor semmiképpen ne cserélj.
Egyébként tényleg fontos a megszokás, én legalább 30-40 órát használok egy egeret (úgy, hogy közben másikat nem vagy alig veszek kézbe), míg eldöntöm magamban, hogy cimborák leszünk vagy sem.

anulu
(PH! nagyúr)
na, lett új ''patkányom''. sajnos nem MX1000-es, mert egész Budapesten nem sikerült 1 kib*szott darabot sem felhajtanom. úgyhogy 5év garanciás MX700 lett a kicsike. hát nem tudom. ha ennek a továbbfejlesztése az MX1000, akkor milyen lehet.
nekem ez az első rádiós egerem. bevallom férfiasan, hogy nagyon féltem tőle, főleg azután, amit barátnőmnél tapasztaltam a rádiós A4Tech egerénél (megmozdítot, és ha idle-ban volt, akkor 3-5 mp-en belül reagál is...
). ezek után hazahoztam. mielőtt összepakoltam volna, még a Saitek utolsó leheleteivel UT2004-eztem egyet, hogy a reakcióidőket tudjam hasonlítani.
gép kikapcs, egér összapakol, gép be, egér tölt fél órát, UT2004 elindít. direkt úgy csináltam, hogy billentyűzettel navigáltam, és csak a lövöldözés kezdete előtt kaptam le az egeret, hogy minél inkább ''pihent állapotból'' éledjen. jelentem, ugyanaz, mintha vezetékes egérrel játszanék! tökéletes ez (is). sajnálom, hogy nem MX1000 lett belőle, de az MX700-asnak is piszkosul örülök! amiatt is, mert végre nem fogok frag-ről lemaradni, mert az egérkábel beleakadt valamibe, és így nem mozdult...

Re-Tech
(fanatikus tag)
Jó nagy kipi lehetett az aszalodon ha mindig elakadt a drót
Mondjuk én a helyedben vártam volna akár 2 hetet is az újabb egérre, de te tudod

Tif
(kvázi-tag)
Aki vett az az árakat és a bolt nevét (várost) ossza meg a fórum olvasói között.

anulu
(PH! nagyúr)
az van. sajna nem tudtam várni, mert az előző egerem már használhatatlan volt 

Tif
(kvázi-tag)
Akkor vettem volna egy 800 Ft-os geniust arra a 7 napra

harry
(PH! kedvence)
Az előző oldalon írtunk egy párat. Én valszeg a jövő héten veszek. Addig keresek hozzá egy szép billt