Hogy sikerült ezt az MX1000-t már ennyire lelakni? Legalábbis úgy néz ki a képen, amelyik alulról mutatja.
Aki hülye, haljon meg!
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Hogy sikerült ezt az MX1000-t már ennyire lelakni? Legalábbis úgy néz ki a képen, amelyik alulról mutatja.
Aki hülye, haljon meg!

pallmalka! Tartod még a 18.500-as ajánlatod? Mert akkor belevágok és kérek egyet. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

18500-ért tőlem is kaphatsz. 
Ráadásul magyarországi garóval.
Aki hülye, haljon meg!

Nem is hangzik rosszul!
Szintén pécs?
Mondjuk online 16.000-ért tudnám megvenni. 
De mondjuk még nem 100%. A pre-paid rendszert nem igazán bírom.

Nem. Én Pest.
Aki hülye, haljon meg!

E-connectben 18.375.- De csak egy év gart adnak... Gyárilag 5év van a logi egerekre, nem?

Gyárilag 5 év, de ahol én venném ott is csak 3 év lenne most az MX-re asszem.
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

Nos akkor minden vissza.
Mert így 14.676-ért meg tudom venni. Azaz nettóért. Ha meglesz tesztelem! 
![;]](/dl/s/v1.gif)

Hol vennéd, hogy 3 év a gari s 18,5k br.?

CHS-ben. Megérdeklődtem egyébként erre az egérre gyárilag 3 év gari van jelenleg.
Aki hülye, haljon meg!

nem bíznak annyira a lézerben, vagy a Li-ion akksit tartják 3év élettartamúra...
Ha szeretnék egy ilyet, Te 18,5k-ért 3év garival tudnál nekem hozni?

HI!
Es honna szerezted????? igyirelekkk!!! drakula hozzaaa:- ))))
udv
neduddki
p.s. na jo poen lenne ha siekrulne egyet szerezni, mert most vegre vagy szurke/fekete /duapopt/, vagy fekete minden cuccom:- ))))))
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Jó kis egér a dualopti mi? ! 

P Én is olyat használok. 

HI!
Na most leszz mingya csunyakar mondas, de nekem jo0bban bejott mint az mx500, nagy kedvencem a kicsike, /ja es tovvnyire nem jaccom, foleg nem fps-t, na jo toredelmesen bevallom a farcry-val aze jaccotam, de szencsegtoro modon, e diszes tarsasagban lwe se merrem irni:- ))))/
udv
neduddki
A tappancsa ilyen karcos gyárilag. Meg a sok tapizás
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu
Már csak 3.

HI!
En nagyon remenykedem, hogy ezutan is ennyi bajom/bajunk lesz a logi-kal mint addig volt:- )))))))) es akkor nem erdekel kulonosebbnne a logi-k kerdese.
Talan ez az egyeteln hw dolog amivel eddig meg nem volt problemank, a bj58-al besztos, pedig hacsak az ugyfel nem vmi szar ezer forintosat akar akkor ez az alapjoszag!!! Egy-ket vagonnal ma besztos elattunk belole:- ))))
udv
neduddki

Miért már csak?
Nekem azt mondták, hogy változó, hogy mire mennyit adnak.
Retail egerekre általában 5-öt szoktak, de erre az egy modellre valamiért 3 évet adnak csak.
Aki hülye, haljon meg!

Most vettem, 20k volt bruttó. 3 év gari van rá.
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
Már MX510 is csak három volt. Szerintem rájöttek, hogy a többi cég egy évéhez viszonyítva ez is elég.

De az OEM egereik 3 évéhez viszonyítva nem sok...
Aki hülye, haljon meg!
Melyik cég ad OEM-re 3 évet?

CHS-ben S69-re annyi van.
Aki hülye, haljon meg!
Én az új(abb) Logitechekről, illetve más gyártók termékeiről beszélek
Többet egy cég sem fog adni, mint a gyári, a gyári pedig újabban 3 év.
[Szerkesztve]

Meddig jó egy ilyen egérben az aksi? Nekem még nem volt aksis egerem.Ha teljesen lemerűlt, csak akkor szabad tőlteni?

Te hol vetted?

Ez itt a nagy kérdés.
Az előző verzióban MX700 cserélhető ceruza akksi volt.
Azt akkor volt érdemes tölteni, ha már lemerült, a NiMH akksik memória effektusa miatt. De ha már tönkrement az akksi, akkor lazán kicserélhetted.
Ebben Li-polimer akksi van, ami technológiailag jobb, nem gond, ha félig töltöd/félig töltve teszed a töltőre, tovább bírja egy töltéssel, de nem cserélhető egykönnyen. Szóval ha behal... 
Persze 2-3 évig bírnia kell, ha idő előtt meghal akkor gondolom garancia, de utánna...
Aki hülye, haljon meg!

Vidéki vagyok, kecskeméthez közel.

Ahogy a technika fejlődik, 3 év múlva ugyan milyen egerek lesznek már? Ha 3 évet bír az aksija, tökéletesen meg leszek elégedve.

Én remélem beszarik 2.5 évesen, mert gariban kapok újat

Na vettem egy ilyen ultimate Logitch MX-et. Már nem 1000-est, de egy 300-ast igen. Felraktam a legújabb szoftvert. Hogy lehet megcsinálni hogy abban az ablakban scrollozzon, amelyik fölött a kurzor van, nem abban ahol a fókusz? (Ezt az Azona gagyiegerem tudta.)
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

CHSből van? Gari csak rajtad keresztül érvényes? Ha nem akkor asszem én is befizetek egyre. Még tervezek...
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

én hétfőn vettem mx 510-et hertában és 5 év garit adtak rá 

szvsz nem tud ilyet a logitech driver
sajnos a logitech nem túl jó szoftverben

azis hihető, mert gyárilag csak 3 van az 510-re.
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

Nagyon jól néz ki! De 18K egy egérért!
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

énis sokallom
túl misztifkálják a dolgot, ien lézer oan lézer. előállítási költség 20ft
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

Aha. Hát ez igen sajnálatos... az Azona gagyiegér drivere komolyan jobb az ultimate Logitechénél? 

Ez kész. Abban a driverben, ami az egér CD-jén van, ott még lehet ilyet csinálni (hogy a kurzor alatti ablakban scrollozzon)... a frissen letöltöttben már megszűnt e funkció.
Mondjuk a régiben meg kicsit szarul van megcsinálva, mert egy scroll-t csinál abban az ablakban ahol a fókusz van, majd átrakja a fókuszt a kurzor alatti ablakba, és ott hajtja végre a többi scrollt. (És a Winampban így mindig egy kicsit lejjebb tekeri a hangerőt, mielőtt a Playlistben elindul lefele.
)

továbbolvastam... akkor tét nélküli
[Szerkesztve]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a bináris számrendszert és aki nem...

Én ma vettem kettőt
Egy kellett a gyereknek is. MX-700 megy nyugdíjba.
A kígyó és a zsiráf közt nem csak az a különbség, hogy az egyik vízszintesen, a másik függőlegesen hosszú....

Majd mondjad hova dobod, megbeszéljük és elmegyek az ablakod alá érte 

Kár lenne több mint 1000 km-t utazni érte 
A kígyó és a zsiráf közt nem csak az a különbség, hogy az egyik vízszintesen, a másik függőlegesen hosszú....

HI!
Szia Aus, reg lattalak, majd jottok latogatoba mamahoz akko rodalalok ablak ala!!!:- )))
De meselj rol amijjenek a tapasztalatok!!! a 367 megvan meg vagy aszt is kidobtad???:- )))) aze ma erdese lehuzni aszt aZ ezrest!!!:- ))))
Asztali herkentyud hogy valt be???? /felvevo/
udv
neduddki

Hi
Tapasztalat: Király !
Nekem nagyon bejön a cucc. Egy kicsit, mintha keményebb lenne a két gombja, mint az MX-700-é, de a görgö sokkal finomabb, nem beszélve a tracking-ről. Olyan helyeken elmegy, ahol 700-as megfeküdt. Gyerek tesztelte KondicioNulla-val. Teljesen oda van érte (előtte ms intellinouse volt nekije). Csak ajánlani tudom. De nagyon.
A 367 az 365, de megvan még mindig. Nem is cserélem le másra. Gyerek(14) ezzel rohangál lanpartira. Szállítani nagyon baró
No persze a képe sem gagyi. Én még várok, mert most kezdenek elérhető árba lenni a 1600x1200 körüli cuccosok (1000 Euro). No majd ha ez lecsuszik 600 körülre, akkor beujitok én is
Gondolom a sat receiverre gondolsz. Megvan. Nezek vele mindent, amit csak lehet (vikingek, digok, spanyolok jonnek rendesen. No persze a magyarok is.).
OFF
Ellenberger jó lenne, ha küldenél nekem egy postai címet, mert a cartridge-okat kihajitom a kukába mingyá
(DVD-RAM....)
ON

Más:
Bekötötték a 3 Mbit-emet pár hónapja....
~360 kByte/sec letöltés 

HI!
Mingya elsirom magam!!! Ugy sajnallak!!!! Hogy birod eszt aszar vilagot???:- ))))
udv
neduddki
p.s. cim megy!!! mejjik kukaba dobtad megyek kibanyaszom!!!:- ))))))))

kételkedéseden felbuzdulva megnéztem a garipapirt mégegyszer. Az 5 év van beixelve, szal....
[Szerkesztve]

Sziasztok!
Sry, hogy így bepofátlankodom ide egy nem ide illő dologgal 
Auslander azt szeretném megkérdezni tudnál-e nekem segíteni egy ebayes vásárlásban. Egy boxkesztyűt szeretnék venni illetve egy rövid box gatyát. De szinte mindenhol ez van : nur innerhalb Deutschland
. Ha a kesztyű nem is menne akkor csak a gatya is jó lenne belefér egy levélbe is. Pénzt utalnám stb. 
Ha nem akkor nem csak írj ne hagyj kétségek között hánykódni 
Különben milyen ez az mx1000 ? lézeres? játékra jó? elemes vagy aksis?
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
Szerintem csípőből nyomját a ''szokásos'' 5 évet.
Gondolj bele. 4 év 11 hónap múlva az egér beadja a kulcsot. Visszaviszed a nagykerbe, ők küldik a gyártóhoz. A gyártó meg csak széttárja a karjait, meg a fejét rázza, hiszen ő csak 3 év garanciát ad. (Persze az igazsághoz tartozik, hogy a nagykerben simán lehet egy-két évet ''csúsztatni'' az eladási dátumon, azaz a garancia kezdetén.)
Szóval őrizd azt a papírt, értékes.