Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech MX1000

(#1001) Kis Fraky válasza Kis Fraky (#994) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

A feketének van külön neve: Logitech MX1000 Midnight :)
Olyan ez az egér mint egy nagy puffadt béka nem? :DDD

[Szerkesztve]

Old VOLKSWAGEN'S Never Die! They just get LOWER!!

(#1002) zsiga667 válasza Kis Fraky (#994) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Az enyém a másodikra hasonlít, de kicsit halványabb és kicsit kékebb, olyan Bluetooth-színű. :) Bár nemtom lehet-e külön is kapni ezt a színt.

(#1003) TheSilencer válasza Kis Fraky (#1000) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

mindjart lovok rola par kepet ;)

I ♥ my Pit bull

(#1004) Kis Fraky

Kis Fraky
(senior tag)

Nagy változás lesz egy ilyen után nem? :)
[link]

(#1005) Kis Fraky válasza zsiga667 (#1002) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

Nekem a zöld is tetszik! Mondjuk ha kiraknak elém 8színt akkor aztán nemtom mit csinálok! :)
Alig várom már hogy megvegyem! :DDD

(#1006) TheSilencer válasza Kis Fraky (#1005) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

8 szint tuti nem fognak, max egy szinbol van tobb arnyalat, amit irtam is , h tegnap kb 8bol valasztottam ki ezt, ez volt viszonylag a legsotetebb ;] / midnight-ot akartam :O / , az a zoldes annyira nekem nem jott be, inakbb ez a sotetszurke

I ♥ my Pit bull

(#1007) TheSilencer válasza Kis Fraky (#1000) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

nos itt vannak a kepek ;)
[link]
[link]
[link]
[link]

[kép]

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#1008) Kis Fraky válasza TheSilencer (#1007) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

Húú ez nagyon szép! Jajj nekem is meg kell vennem! :) Tegnap vetted? kira! :)
Mennyi idő alatt merül le kb.? és nem csak USB-n lehet tölteni ugye?
vagy amikor elmész otthonról és bekapcsolva hagyod a gépet akkor rárakod a töltőre?

(#1009) Kis Fraky válasza TheSilencer (#1006) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

8 árnyalatból is nehéz választani! Miért akartál Midnight-ot? csak színbe különbözik nem?

(#1010) TheSilencer válasza Kis Fraky (#1008) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

figyi haveromnak ~egy hetet megy el, tegnap nekem mar kettesen volt mikor meghoztam,azota nonstop,es nem ment lejjebb meg!
van alul rajta kikapcs gomb is, de asszem 20mp utan kb lekapcsolja magat... / a tetlenseg miatt

I ♥ my Pit bull

(#1011) h_143570 válasza TheSilencer (#1007) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Nekem is pont ilyen van.

SCJP 6

(#1012) TheSilencer válasza Kis Fraky (#1009) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

csak a szinben persze!
nekem a sotet teccik :U

I ♥ my Pit bull

(#1013) Kis Fraky válasza TheSilencer (#1010) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

Az kira! Lehet hogy holnap én is megtom venni! :D

(#1014) h_143570 válasza Kis Fraky (#1008) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

USB-n nem lehet tőlteni, csak az álványához adott fali csatlakozon keresztűl kapja az állvány az áramot tehát gép nem kell csak 220, ez valószinűleg azért igy van megoldva mert 500mAh nál erősebb aksi van benne, és igy az usb már nem birná rendesen tőlteni. Nálam 7-8 napig birj pedig nyuzva van napi 6-8 orában, kb 15 perc alatt feltőlt addig hogy 4-5 órát birja tehát nem lesz gond vele.

[Szerkesztve]

SCJP 6

(#1015) Kis Fraky

Kis Fraky
(senior tag)

MX518-at akartam venni és elmentünk az Auchanba csak úgy vásárolni (nem az egérért!) és ott megláttam egy MX1000-est! Na azóra beleszerettem! Nekem az kell! :)

(#1016) Kis Fraky válasza h_143570 (#1014) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

Szóval akkor a vevőegység be van dugva a a 220-ba és USB-be egyszerre ugye?

(#1017) h_143570 válasza Kis Fraky (#1016) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Igen a vevőegység falbol szedi az aramot a tőltésre, az USB-n meg az adatok mennek, de adnak hozzá egy USB-PS2 átalkitot is szoval a gombozat meletti lukba is bedughatod ha nem lenne szabad usb helyed, mert a gyártó szerint nem szereti az USB hubokat..

SCJP 6

(#1018) TheSilencer válasza Kis Fraky (#1016) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

van hozza egy tolto ezt bedughatod a dokkoloba / nem kell csak ha toltod/, egyebkent a vevoegyseg siman USB-be

I ♥ my Pit bull

(#1019) Kis Fraky válasza TheSilencer (#1018) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

De nem tesz benne rosszat ha bedugva tartom azt is nem?

Senior tag lettem! :)

[Szerkesztve]

(#1020) Kis Fraky válasza h_143570 (#1017) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

mér nem szereti az USB-t?

(#1021) TheSilencer válasza Kis Fraky (#1019) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

nem tesz rosszat, de minek ha nem toltesz vele :F
a vevonek usb eleg, ha meg toltod bedugod ;)

I ♥ my Pit bull

(#1022) h_143570 válasza Kis Fraky (#1020) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Az USB hubot (vagy magyarul az usb osztokat, vagy még egyszerűben az olyan eszkőzőket amik tőbbfelé osztanak egy usb portot, kűlőn kell őket megvenei drága pénzen) nem szereti, a direkt USB rádugással semmi baja. Azért nem szereti mert minden egyes oszto okoz némi késletetést és ez olyan mértékű már hogy egyes ''vájt'' kezű és szemű gamerek észreveszik ezt a késleltetést álitólag. De a mai alaplapokon van 6-10 USB port tehát csak találsz egyet amire kőzvetlenűl rádughatod.

[Szerkesztve]

SCJP 6

(#1023) Kis Fraky válasza TheSilencer (#1021) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

Oké! Remélem holnap megtom venni! :)

(#1024) Kis Fraky válasza h_143570 (#1022) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

jah értem! :) Szóval a ketté osztott USB portot nem szereti! :) Igen van szabad USB portom! :) Ami most van egerem az is ment USB-n és egyszercsak nem müködött rajta, na akkor kellett átdugnom PS/2-re! :)

(#1025) Kis Fraky

Kis Fraky
(senior tag)

MX1000 teszt:
[link]

(#1026) TheSilencer válasza Kis Fraky (#1025) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

elolvastam...
''..ez a sorozat az első, játékos körökben is elfogadott rádiós egér.''
hmm vhogy ebben egyetertek :D

I ♥ my Pit bull

(#1027) h_143570 válasza Kis Fraky (#1025) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Hát az oldalsó gombokat én speciel kényelemesen elérem és elég sokszor megy napi 16+ orában és eddig a csuklom kőszőni jól van. De ez mindekinek egyéni azért javasoltam hogy előbb probáld ki hogy kényelmes-e a számodra, meg ha már ott vagy akkor az mx518al is őssze tudod hasonlitani (én is igy csinltam igaz volt még egy G5 ős teszt alany is, majdnem az lett de, az oldalsó gombok kellettek inkább, meg akkor már legyen vezték nélkűli ha lézereset veszek, a G7 azért lett elvetve mert semmi kedven 6 óránként aksit cserélni, meg drága és a criuse és az oldalso gombok hiányoztak rola mert nem csak gamhez kell; sőt az mx1000 doboza marha jol néz ki, meg azért az egér sem egy csunyaság).

[Szerkesztve]

SCJP 6

(#1028) h_143570 válasza TheSilencer (#1026) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Én szintén, tényleg jóra sikerűlt pedig féltem tőle mint a tűztől hogy drágán vettem egy sz**-t (RF válaszidője), de kiderűlt hogy nem és sz**-á alláza az mx510esemet ami nem semmi azért, soha tőbbé optikai egérem nem lesz csak lézeres legalábbis mig ki nem találnak valami jobbat.

SCJP 6

(#1029) DaniL [MoE]

DaniL [MoE]
(újonc)

Nekem is ilyen egerem van. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!
Egyetlen rossz tulajdonsága talán az, h így kb. fél év alatt, szinte teljesen eltűnt róla a Logitech logo :) Lekopott... Azért ezt nem vártam volna egy ilyen árú/minőségű terméktől...

(#1030) otteszq

otteszq
(lelkes újonc)

Sziasztok.Most szeretnék egeret venni 2 választás van MX1000 vagy G5.Melyik a jobb??Meddig birja az MX1000 töltés nélkül??

(#1031) h_143570 válasza otteszq (#1030) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Ezt a témát veséztűk egész nap (vagyis az előző 2-4 oldalon), harmadszor nem szeretném beirni ugyanazt (remélem nem haragszol, nem akarom elvennia keresés őrőmét :D). Lapoz vissza és megkapod minden kérdésedre a választ remélhetőleg. Ha továbi kérdéseid lennének természetesen legjobb tudásunk szerint meg probáljuk megválaszolni.

[Szerkesztve]

SCJP 6

(#1032) Motion_Blur válasza otteszq (#1030) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

G5 jobb játékra (ugyan nem sokkal), de az MX1000 ergonómiája felülmúlhatatlan ;)

Kb. 1 hétig bírja az akksi, napi 6-7 óra használat mellett.

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1033) harry válasza Motion_Blur (#1032) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

MM-ban egyszer fogtam egy G5-öt de elég fura volt :F Maga a felület; érdes a hüvelykujjnál, nagyon nem tetszett - valamint baloldalt egy gombbal keveseb van. Pozitívum, hogy magasabb, mint az MX 518, és oldalra billenthető a görgő, és lézert raktak bele (bár ezzel tudtommal voltak problémák is).

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#1034) otteszq

otteszq
(lelkes újonc)

Ehez a hibához mit szóltok?????

http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/1/y/99/z/2.html

(#1035) h_143570 válasza otteszq (#1034) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Én CS:Source alatt teszteletem nálam nem jelentkezet a felemelés és viszarakási probléma vagy csak azért, mert a legujabb setpoint volt fent (de ha nem a legfrisseb driver van fent akkor meg is érdemled hogy nem műkődik jól), a minimális késletetést nem vettem észre (max akkor lehet észreveni ha az egér energia takarékos modba váltott és utána mozditod meg,és ugyebár 20 másodperc egér mozgás nélkűl = halál), a gyors mozgásokat is birta a 180fokos fordulatokkal egyűt. Ja leglább 5 órámba kerűlt megszokni amig nem sikerűl addig maga volt a pokol, de miután megvolt lényegesen jobban ment mint mx510el. A súlya teszi pontossá a kiss drágaságot, mert véletelenűl nem megy arrébb csak ha akrja felhasználó. Az idegbeteg egérrángató magas sensiblitiyvel játszó steelpados őrűlteknek valószinűleg nem való, de kőtve hiszem hogy kidobnál 40-50K-t egy egére meg egy egérpadra.
Ja a videokat sem IE-vel sem Operával nem birtam megnyitni, még ftp progival sem ment,szóval valamibe bele kell kőtni ne hogy már egy RF-es egér jobb legyen egy veztékesnél.

Melesleg ezek miatt a feltételezet hibák miatt paráztam tőle annyira, de mint kedrűlt alaptalanul, a legujabb driverel nem volt vele gond, bár lehet hogy anélkűl is jó lett volna, de nem kockáztatam.

De mint mindenkinek aki ilyet akar venni annak azt mondom menyjen be egy mediamarktba és markolja meg, ha van ismerősének akkor probálja is ki. Mert az egér jó csak meg kell szokni, mint minden jo dolgot.
HC GAMER meg ugy is megveszi 20+ért a G5 őt vagy G7 et meg hozzá mégtőbbért az egérpadot, mert HC GAMER mindeből a legdrágábal nyomul, ami nem feltételnűl jó vagy az átlag embernek mindegy.

SCJP 6

(#1036) Kis Fraky

Kis Fraky
(senior tag)

Helló! Azt a drivert tegyem fel amit kapok hozzá vagy szedjem le a logitech.com-ról?

(#1037) h_143570 válasza Kis Fraky (#1036) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

[link]
Itt a link hozzá, bár e nélkűl is műkődik, igaz játék alatt még nem probáltam hogy mit csinál a setpoint nélkűl, viszont utálom ezt mondani, de a microsoft tud egér drivert irni vagy venni.

[Szerkesztve]

SCJP 6

(#1038) EQMontoya válasza h_143570 (#1035) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

G5 meg G7 amúgy kúvajó, de tényleg csak annak, aki ki is tudja használni.. amúgy drága

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#1039) h_143570 válasza EQMontoya (#1038) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Pontosan, de azért az mx1000 sem egy egyszerű bovli cucc.

SCJP 6

(#1040) Motion_Blur válasza EQMontoya (#1038) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A G5/G7 vásárlók 99%-a nem tudja kihasználni ezeket az egereket.

Kíváncsi vagyok arra, aki 2000 dpi-vel CS-zik, vagy CoD-ozik...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1041) Motion_Blur válasza h_143570 (#1039) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Haver hozzávágta az asztalhoz a G5-öt, meg is kakilt 2 nap alatt. MX1000 strapabíróbbnak bizonyul ;)

(#1042) EQMontoya válasza Motion_Blur (#1040) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

annak ideális esetben 3 méteres karja van :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#1043) Motion_Blur válasza EQMontoya (#1042) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én már próbáltam G5-el CS-zni, de 1000 dpi-nél nem tudtam feljebb rakni. Már 1600 dpi-n olyan volt, hogy ha csak véletlenül is hozzáértem az egérhez, akkor is forgott vagy 3-at velem a világ :D

(#1044) otteszq

otteszq
(lelkes újonc)

Na szóval megvettem az MX 1000-es egeremet. :C Nagyon jól néz ki jobban mint a G5!!!!!Csak a görgő recsegése idegesít,az MX 310 nem recseg így :O Ezen lehet állítani a Dpi-t??? Ha igen hol?

(#1045) h_143570 válasza otteszq (#1044) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Am MX1000 a felbontás állitást nem támogatja, viszont ha beltalálod a megfelelő érzékenységet (sensibility) a játékokban és megszokod a sulyát akkor ez a funkció nem fog hiányozni, szerintem.

SCJP 6

(#1046) Kis Fraky

Kis Fraky
(senior tag)

Ma veszem meg az MX1000-est!

(#1047) Kis Fraky válasza Kis Fraky (#1046) üzenetére

Kis Fraky
(senior tag)

Megvan az egerem! :D :C :DD Utolsó darab volt a boltban! :DDD
Töltenem kell vagy már fel van?

(#1048) h_143570 válasza Kis Fraky (#1047) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Kb 2/3 os tőltőtségel adják csak ne felejtsd el az alján lévő bekapcsolo gombomt arrébb huzni. :DDD

SCJP 6

(#1049) TheSilencer válasza Kis Fraky (#1047) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

ugyis latod az toltottseg jelzon, pl en amikor kivettem a dobozbol, 2-esen volt

I ♥ my Pit bull

(#1050) TheSilencer válasza h_143570 (#1048) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

jah, meg a laser korul levo foliat leszedni, haverom egy hetig ugy hasznalta :C :D

I ♥ my Pit bull

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech MX1000
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.