Értem ,kösz.
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Értem ,kösz.

Egyebkent ~3k egy ilyen utangyartott akku.
(Most nezem, digifenykepnel 12k a gyari Pentax DLi7, 15k meg a Fuji NP-120
)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Sajna már az enyémre nincs gari.

Akkor ez valo neked.

Kösz szépen a segítséget.

Hy!
Még a legelsők között vettem ezt a kis szuper mx1000 egeret.Viszont ostanság csinál érdekes dolgokat gondolom az akksi lesz a ludas.Kérdem én,hogy lehet-e kapni bele uj akksit és hol ill mennyiért?
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

Én is imádom ezt az egerentyűt,, és szintén megjelenés körül vettem, de még nincs baja az akksinak, pedig használom rendesen.
Peace!

digitalisfenykepezogep shopban, csak Pentax DLi7-et, vagy azzal kompatibibilis akkut kell keresni. (Pl. Fuji NP-120)
Bocsika nem voltem körültekintő.Na pénteken ugy is nyakamba veszem Bp-t 

Meg azt a pesti boltot is belinkeltem, ahol vettem a konnyu akkut...
Nekem is mx1000-em van és megvagyok vele elégedve. Gari már nincs rá, de az akksijával még nincs baj.
Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

UP a jó kis egérnek, lassan 6 éve használom, és semmi gond vele! 
Ha adok - megszokod - azabaj...

Azt meg hogy?
MX700 ert ide 2002. november elejen, MX1000 csak valamikor 2004. nyaran jelent meg.

Ez biztos? Emlékeim szerint már több mint 5 éve vettem 
Ha adok - megszokod - azabaj...

Egy MX5000 részeként van egy ilyen mx1000 egerem.
Kérdésem az lenne, hogy az xp-s setpoint driver 100 mega feletti volt,
a vistás meg mind 50 egynéhány... Ezáltal (feltételezem) nincs olyan opció,
mint a régi driverben, ahol át tudom konfigurálni a gombokat különféle billentyűkre.
Valakinek van erre megoldása vista alá?
(Xp-s driver meg nem megy sajnos fel...)
Előre is köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=dO5em1rn5Ik

Biztos.
2002. november 5-en sikerult hozzajutnom az MX700-hoz, elsok kozott az orszagban.
MX1000 jo masfel evvel kesobb jelent meg.

???
Emlekeim szerint ~56 mega az XP-s Setpoint 4.40.
Ujabbakat le se toltottem, mivel ez a verzio legalabb mukodik, nem ugy, mint a 4.0, 4.24, 4.26, 4.60...

Hát nekem a 3.30-as van fenn xp-n, az 109 mega...
Vista 64 alatti használatról van tapasztalatod, vagy csak
XP alatt használod?

Vistat hasznaltam 1 honapig, annyi boven eleg volt belole...
Ugyfeleknek vett irodai gepeken is azzal nyitok, hogy downgrade XP-re.

Ja ja sejtettem, hogy érdemben nem tudsz majd igazán a kérdésre felelni,
de azért köszönöm...

Nem hinnem, hogy koze lenne a csomag meretenek a hasznalhatosaghoz.
Uj SetPoint altalaban annyiban tud tobbet, hogy tamogatja az idokozben megjelent Logitech kutyuket is, mivel mostanaban eleg sok uj cucc jott ki, igy nem csodalom, hogy megnott a merete.
Na meg kijavitanak par regi bugot, meg prezentalnak ujakat is 
Ha meg a gyari SetPoint nem eleg jo neked, akkor rarakod az UberOptions-ot, aztan utana mar tenyleg ugy programozod a gombokat, ahogy akarod.
Most nezem, meg mindig a bugos 4.60-nal tart a Logitech, weblapjuk szerint a vistas verzio ~60MB, XP-s ~50MB.
(vinyomon levo XP-s 4.40 54MB)
[ Szerkesztve ]

Megoldódott...
Nekem tökéletesen működik a 4.60-as verzió, nem tudom miben nyilvánul
meg a bugossága, mert amire nekem kell, arra tökéletes (letiltani a sok
baromságot az mx5000 billentyűzetén, meg ráprogramozni a billentyűket
az mx1000 plusz gombjaira.
Megy most már Vista64 alatt is, csak vlite-tal nagyon megnyírbáltam, és
ezért nem rakta fel a megfelelő részeket a driver.
A méretbeli különbség meg valami fenetudja miből adódhat
, mert
amúgy a 3.30-as is csak annyit tesz fel, mint az általad említettek...
Csak ugye először nem tudtam mire asszociálni, mint hogy biztos azért nem
rak fel bizonyos részekt, mert kisebb a driver, következésképp nincs benne.
A linkelt motyót meg köszönöm, majd megnézem mit lehet vele.
Most a Dead Space rámkényszerítette driverinstall kapcsán kezdek rájönni, milyen
kurva jó is ez az egér! 
Pedig már egy éve használom driver nélkül...
[ Szerkesztve ]

Atnyalaztam a Logitech weblapjat, igazabol csak az XP 64bit ala valo SetPoint 107MB, osszes tobbi valtozat 50-55 koruli.

Az mx1100-ről még nincs saját topic???
Kéne róla vélemény.
Üdv!
Dell E6410

De van de VAN! 
http://prohardver.hu/tema/logitech_mx1100/friss.html#msg4
Üdv!
Dell E6410
Sziasztok!Hol lehet,kapni az egérhez talpakat.Mert elkoptak már és az alján csúszik.
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

Hyperglide?
Elvileg letezik MX1000-hez is, de idehaza foleg az MS-1 alverziot kapni, ami csak meretben ter el tole, de az nem erdekes, ha az eredeti talpra ragasztod ra.
Viszont utana nem art valami egeralatetet rakni alaja, mert asztallapon hulye hangja van. 
Egeralateten viszont siklik ezerrel, valosaggal szarnyakat kap az eger tole.
[ Szerkesztve ]
Köszi.Tudsz valami olcsó helyet,mert 2k-ért nem akarok venni.
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

Apron pont hirdet valaki.
Egyebkent meg 2k-ert is megeri, mivel a csomagban 2 adag van.
Utana meg ugyis vered a fejed a falba, hogy miert nem elobb vettel 
[ Szerkesztve ]

Üdv all.
egy észrevétel.
nekem csak a driver telepítése után nem lehet jól beállítani az egret. majd kap egy Updatet utána meg nem lehet beállítani (érzékenység és ilyeneket)
ez csak nállam fordult elő.?
vagy másnál is van ilyen!!!!
ha igen akkor jó lenne egy normális driver setpoint-tal együtt..
Üdv.
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!

Sziasztok!
Tudom nem jó topic, szval van egy logitech edge-m, most jött meg...
szval kicsit zavar az a Z meg az Y, ezt meg lehet cserélni? Vagy ne nagyon próbálgassam mert tönkrevágom?
''a walesi srác aki legenda lett''
Sziasztok!
Leejtettem az mx1000-et és azóta "darabosan" megy. Mi lehet a baja?
Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

Porcicába ejtetted...
Szóval tényleg.. akkor szokott ilyen szaggatottan ugrálni, ha a lencse előtt van valami kosz, pihe.. ellenőrizd.

Hali! Nem tudom találkoztatok-e már ezzel a "jelenséggel": az egér görgője nem működik, a setpointban be van állítva (szerintem) minden jól, de nem működik. Amúgy az egeret eddig alig használtam, mert még a "régebbit" nyűttem, szval igencsak megkímélt állapotban van. Töltöttem le hozzá friss drivert, de úgysem működik... Mi lehet az oka? 

Masik gepen sem megy?

Hát megtaláltam az okot: Nem vettem észre h a scrolling size "none"-on van... 

Szevasztok!
Régi (kb. 3 éves) Mx1000-em van, mintegy egy éve nem használom. Annak idején nem akart az akksi töltődni, ezért került a rágcsáló a szekrénybe, pedig imádtam. A napokban a kezembe került, gondoltam, teszek egy próbát vele. Az akksi feltöltődött, viszont nem sikerül a "kapcsolatot létrehozni" az egér és a vevő között. Valamilyen ötletetek, tanácsotok nincs ezzel kapcsolatban? Köszönöm a válaszokat
!
[ Szerkesztve ]
T-s Nokia E6 kedvező áron eladó!

Vevon connect gomb megnyom, aztan eger aljan levo.

Sajnos nem segít a dolog, én is így csináltam
. Az egér alján mikor megnyomom a "Connect" gombot, az akksi töltöttségjelzője pirosra vált. Ez már nem emlékszem, hogy régen is így volt-e.
A Setpoint pedig ahhoz nem kell, hogy az egeret használni tudjam, ugye?
[ Szerkesztve ]
T-s Nokia E6 kedvező áron eladó!

setpoint nélkül is megy, csak akkor nem tudod úgy konfigurálni az egeret, meg nem dobja fel az ablakot, ha merül az egér. Ha megnyomod a connect gombot és pirosra vált, ez nekem valami érintkezési hibának tűnik/tűnhet.
Nekem is ilyen egerem van, de most tervezem, hogy eladóm és az is kb. 3 éves, de sosem volt vele gondom
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Hy Bálint.
Olvasgatom és látom nagy guru vagy.MX1000 hát elsők között vettem és ajnos "gyengélkedik".Ma csinált olyant bekapcsoltam a gépet és a kurzor semerre sem ment.Kb 3-4* ujrinditgattam az szgépet és semmit.Kihuztam minden csatit majd vissza és semmi.Akárhányszor inditottam ujra sajnos a kurzor középpen csűcsűlt.
Egeren a reset ill az adón a reset gombot is használtam de semmi igaz amikor benyomom az egeren a resetet akkor piros led felvillan.
Átmentem a szomszédhoz kértem egy másik egyszerü egeret és azzal minden frankon ment.
Gondoltam kihuzom a csatit majd be az mx1000 és láss csodát erőre kapot és elindult.
Mi lehet a baj akksi tőltődik semmi baja..

Bocs, hogy ilyennel pofátlankodok ide, de hol lehet ilyet kapni: Wireless Desktop MK700?
k2, én a biorobot

2010 . 5 éve működik hibátlanul az MX 1000 rágcsávó
az aksit is kb 4-5 naponta töltöm.igaz ,hogy 2 hónapja már csak internetezésre használjuk a régi gépet .nagyon meg vagyunk elégedve vele.

hogy tudnam megjavitani a talpacskáit? alig érzékeli hogy rá van rakva a töltöre, mintha lekopott volna az áram vezetö réteg.
olyan baja is van hogy néha 2x 3x kattint 1 helyett.. házilag tudnék vele csinalni valamit?
már nem garis több mint 2 éve vettem
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

Középső gomb kattintási problémával találkozott már valaki? Mintha elfáradt volna, hol megy, de inkább nem. Megoldás? Köszi!
Tud valaki olcsón aksit MX-1000 -hez? (cs-lb2rc)
Privinél írd be a témát, köszi!

Sziasztok,
nagyon sok év használat után kezd betegeskedni a bal egérgombom mikrokapcsolója.
Szétszedtem, hogy kicserélem, de nem tudom, hogy a felső panelt hogyan lehet egyszerűen elválasztani a nagy, alsó alaplaptól.
Valaki próbálta már? Nem nagyon szeretném azt a 2x8-as (vagy hányas) csatlakozó sort is kiforrasztani.
Egyenlőre megpucoltam az mikrokapcsoló érintkezőit, befújtam egy kis WD40-nel; most jó, de ki tudja, meddig húzza így...
Aludni kell, anélkül meghalok.

no gáz van 
mx1000 szegény kis egerem magától balra húz ...mozog mintha valami rángatná
úgy kell ellentartanom ...fárasztó 
ez már a döglődés jele?
[ Szerkesztve ]

Próbálj meg új akksit tenni bele, a haverom Genius-a is ezt csinálta és az akksicsere segített.
k2, én a biorobot

egyenlőre beszereztem egy új normális egérpadot (qck mini) vagy 2 napig frankó volt vele...tegnap délutántól mostanáig megint balra húzott magától...úgy 10 perce elkezdtem nézni új egér után a netboltokban és abbahagyta 
az a baj, hogy a matricája alatt van a csavar és nem szívesen piszkálnám meg...ki tuja ha még írok a logitech mo-nak talán cserélnék is..bár a gari idő lejárt..de egy próbát talán megér
amúgy miylen akksi való bele?
de ha már szétszedésre adom majd a fejem lehet elég lesz egy alapos takarítás..elég sok por belekerülhetett a 6 év alatt

http://www.youtube.com/watch?v=O7Jp1oj_WxA
k2, én a biorobot

köszi !
ez nagyon jó !

Üdv mindenkinek! Az egér töltős vevőjére lehet valami módon más eszközt is csatlakoztatni? Konkréten a szintén Logitech Cordless Desktop Optical billentyű-egér páros billentyűzetét szeretném az MX1000 vevőjére csatlakoztatni. Az eddigi infók szerint az egér vevőjén nem szerepel a Dual felirat, míg a kombóén igen. Szeretném kiküszöbölni a két vevőegység használatát, hogy csak az egéré maradjon üzemben. A kombóén működne ugyan az MX1000, viszont így nincs töltés, tehát az egér vevőjének használata lenne az ideális. Valakinek van tippje?
Az élet halált okozhat!

A gyenge akksi okozhat olyan problémát, hogy "akad" a mozgás, vagy néha belassul, szóval olyan "ugrálós"... 
Az elsők között vettem, de napok óta akadozik, nem tudok vele dolgozni.
Cseréljem az akksit, vagy nézzek másik egér után? 

Nézd meg az optikát, nincs-e valami apró szösz vagy egyéb szennyeződés, erre érzékeny.
Az élet halált okozhat!

Azon már túl vagyok, sajnos. (mint az öreg bácsi a bordélyházban...
)

Nekem ilyen jelenséget csinált egy lehellet-vékony textilszál. Nem tudom, az akksi cseréje megoldaná-e a hibát Nálad. Az enyém is elég régi példány, mindennapi használatban, de az akku még 100%-os. Mellesleg rohadt drága is, 7-8000 között van, utángyártottat meg nem találni. Meggondolandó egy új egér.
Az élet halált okozhat!

Az szép...
Revo MX-et néztem, az itt helyben 16e lenne... Az sem olcsó mulatság.

Megoldódott a rejtély...
Az adó és az egér (nagyon) közelébe került az Altec Lansing ATP3 egyik szatellit sugárzója...
Elvileg (mágnesesen) árnyékolt, valahogy mégis zavarta a kapcsolatot, amikor az egérpad bal széléhez ért az MX1000.
Kicsit átrendeztem, azóta tökéletes.