Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech g9

(#51) Barett 50cal

Barett 50cal
(senior tag)
LOGOUT blog

császtok sztetek akkor jo a G9??
:F

Time you enjoy wasting, isn't wasted time

(#52) HSM válasza Barett 50cal (#51) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Sztem nagyon zsír!
Bár nekem szerencsére nem lötyög... De sztem azok a példányok javítva lesznek...
A görgő zseniális, a rágcsálókényelmes, jól konfigurálható, és hihetetlen gyors/pontos.

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#53) Gh057

Gh057
(lelkes újonc)

Nekem sikerült megoldani azt a pici kotyogást ami volt, és nem is kellet nagyon belemerülni a munkába. Ahogy az a képen is látszik, a markolaton lévő kis "kampóra" kellett tenni egy nagyon kevés celluxot, és máris ugyanolyan stabil lett, mint bármelyik másik, amelyik markolatának nem volt ez a kis szépséghibája.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#54) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

Sziasztok, a kérdésem:

MX Revolution, vagy G9???

játékra lesz, 1 ezres a difi köztük. Szerintetek? :F

:R

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

(#55) HSM válasza G^zC^mp€r (#54) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Sztem ez nem kérdés :D
Ha nem zavar a kábel, a kevésbé profi microgear, de bejön h könnyebb és kisebb és a tutira pályázol, sztem g9.

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#56) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Msotmár én is 1 hete g9-el nyomom. Vettem hozzá egy Everglide Titan szövet egérpadot, és simaliba működik. Egyelőre még csak alapfelhasználó vagyok, de ha lesz egy fél napon, akkor nekiállok Setpointozni...

(#57) G^zC^mp€r válasza jer1cho (#56) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

én most agyalok rajta nagyon. nekem is Everglide titan fnatic padom van, razer diamondback magma-val, ami két hónapos, és meghalt a bal gomb :W:W:W

sztem G9 lesz, csak olyan csábito az a két görgő a revolution-ön :B

(#58) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha már itt vagyunk! Nem tudtam rájönni, hogy hogy kell kinyitni a "súlyfiókot" az egéren. :B
Nem akartam feszegetni...

(#59) G^zC^mp€r válasza jer1cho (#58) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

tesztben olvastam, h alul van kapcsoló talán :F

amugy ugy néz ki mégis revolution lesz, mivel argep alapján, 18 körül mozog minden boltnál a G9, de sehol sem kapni. Nincs raktáron SEHOL :W

most hivogatom a revolution-t árusito üzleteket, eddig 1-ből 0 :(((

(#60) Gh057 válasza jer1cho (#58) üzenetére

Gh057
(lelkes újonc)

Csak simán benyomod, és a rugó kilöki... pont mintha notiba tennél memóriakártyát az olvasójába, azt se húzni kell, hanem benyomni és "kilövi" magát.
Szerintem aki a két görgő és a G9-en dilemmázik, az inkább a G9-et vegye, mivel nem igazán értem, minek is kellene két görgő....

(#61) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

mégis csak G9-et vettem :DDD

nagyon jó fogása van, de csodálkozásomra a hozzá adott cd-n csak egy telepitő file volt :F

mind1, letöltöttem az ujat, most telepítem, a sulyozos cuccot kiprobáltam, de sztem sulyok nélkül pont jó. plussz súllyal nekem nem tetszett :F

amin nagyon csodálkoztam az az, hogy a ph-s tesztben a preciziós markolatra mondták, h nem izzaszt (ez ugyebár az érdes változat) alapbol a másik van rajta, az nekem elsőre nagyon kényelmes volt (elég nagy kezem van), viszont a másikat már a dobozbol kivéve megutáltam ;] hozzáértem, és kivert a víz tőle, szó szerint :DD szal marad az XL markolat, mindjárt kiprobáljuk crysis alatt hogy muzsikál ;]

:R

(#62) jer1cho válasza Gh057 (#60) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sokmindenre gondoltam, de erre nem. Hattalmas köszönet! :R

Azt hittem az is a burkolatos gombbal nyílik. Én is az alap burkolatot használom, az vált be! Na, megyek is UT-zni.

(#63) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

egy kis gondom támadt, mikor a gombjaimat állitanám be, ami működik is szépen, kivéve a close gomb. a + - gomborka probáltam, hogy a + a teljes méret, és a - legyen a close gomb, de nem működik. :( a teljes méret az megy, meg minden más is, de a close gombot akárhova rakom, nem működik. még ugy sem, hogyha keystroke vagymi, és akkor alt+f4 :(

erre tud vki megoldást? :O

(#64) G^zC^mp€r válasza G^zC^mp€r (#63) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

közben megoldódott :C

nemtom mitől, de örülök neki :R

(#65) sinya16

sinya16
(újonc)

Hi
ahogy észrevttem kettőtöknek is van Everglide egérpadja g9-el. Low sens-re mennyire jók együtt?

(#66) jer1cho válasza sinya16 (#65) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem jól csúszik, de én majdnem maxon használom az egeret, úgyhogy nem rángatom sokat rajta...

(#67) sinya16 válasza jer1cho (#66) üzenetére

sinya16
(újonc)

hali!
hm.. nem csinálnál egy próbát? beállítanád jó alacsony sens-re és áthúznád az egeret a pad egyik szélétől a másikig "fénysebességgel" (minél gyorsabban :))?

(#68) 7600 GS

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ma vettem meg életem első gamer egerét és nem bántam meg,hogy a G9-et választottam!
Nagyon kényelmes,ahoz képest,hogy mekkora.Olvastam róla teszteket is,és viszi a pálmát.A súlyok is faszák,akkor a két cserélhető hátlap is.Ez már csak egy apróság,hogy be lehet állítani,hogy milyen színű legyen a led. :)
És télleg ez a legjobb egér a piacon.Sztem egy Deathadder-t simán odaver.Akkor a Logitech Setpoint is nagyon faxa.Sztem aki mindenképpen csúcsegeret akar,az ezt vegye,garantált,hogy nem fog csalódni.Aztán még ez a tárolható profil is jó ötlet a Logitech részérőlHát igen,nemhiába,látszik,hogy a svájciak megint alkottak. :K Szerintem ha valaki G5-ön töri a fejét,az előbb a G9-en is gondolkozzon el.Az egér 8 gombos.Ez a véleményem erről a High-tech egérről.

Üdv:Marcik@

[ Szerkesztve ]

(#69) whYz válasza 7600 GS (#68) üzenetére

whYz
(senior tag)

már nem azért de ha ez az első gamer egered akkor honnan veszed h veri a többit? lehet h nagyon örülsz neki de ez igencsak szubjektív...

(#70) 7600 GS válasza whYz (#69) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Csá!

Több teszte is olvastam,szinte minden számtech oldalon,és mondták,hogy szerintük is ez a csúcsegér.Szal van mire hivatkoznom.

(#71) Gh057 válasza sinya16 (#67) üzenetére

Gh057
(lelkes újonc)

Fénysebesség tesztet én az első napokban csináltam, és meg sem reccent, szinte mm pontosan ugyanoda értem vissza, ezt onnan tudom, hogy nekitoltam a G15-nek, majd onnan elrántottam a másik irányba, majd a monitor széléhez érve ahonnan indult pont akkor koppant az egér a billen. Persze minden egyéb "marhaságot" ki kell kapcsolni, és egér a legalacsonyabb felbontáson kell, hogy menjen. Marhaság alatt a a Speed és Acceleration-t értem, amik nem a valóságot tükrözik...

(#72) whYz válasza 7600 GS (#70) üzenetére

whYz
(senior tag)

hát nem 1 teszt van ami azokat megcáfolva egy másik egeret kiált ki királynak...
szal mind csak 1 teszt a sok közül

mivel nincsenek összehasonlító elemzések amikker össze lehetne hasonlítani az egereket igy ezek mind szubjektívek lesznek mint te magad... elmondhatod, hogy jó, de h legjobb?

(#73) sinya16 válasza Gh057 (#71) üzenetére

sinya16
(újonc)

hi
az jó, ésmilyen egérpadod van?

(#74) Barett 50cal

Barett 50cal
(senior tag)
LOGOUT blog

Hy all!!

Ma lett emg a G9 hát nem mondhatom azt hogy egy 'szar ' már bocs
sztem egy kcsit a markolatai nem egy 13 éves kezére készultek na mind1.Sztem nagyon jo és megvok vele elégedve. :K :C

Time you enjoy wasting, isn't wasted time

(#75) Dare2Live válasza whYz (#69) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez egy baromi szubjektív dolog, nekem pl aza döntő, hogy a koreai SCsek mit használnak. Ezért van 4éve MX510em. :)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#76) Jimbóka

Jimbóka
(újonc)

Hi all!

Pár alapvető kédésem lenne.
FPS játékokra mi a jobb, a lézeres vagy az optikai egér?
Úgy vettem észre a G9et kevésbé használják pro vagy hardcoregamerek (kinek hogy tetszik)
mint modjuk a Razereket. Ahogy olvastam a Lachesis meg a DA blogját, ha valaki kérdezte milyen egret vegyen senki sem ajánlotta a Logitech G9et sem a G5öt. Most akkor pl a DA jobb gamelésre mint a G9? Milyen egérpadot ajánlotok pl egy G9eshez? Én egyszer probáltam egy Corepadot a G5ömmel és nekem nagyon bejött ez a páros. Mi a vélemény a Corepadrol? Én is gondolkodom új egéren és nemtudok dönteni G9 vagy Razer DA vagy estleg valami más.

(#77) whYz válasza Jimbóka (#76) üzenetére

whYz
(senior tag)

előszöris nekem nincs g9-em
sokak szerint(többség) a lézer alkalmatlan játékra és ez mindig is igy marad... a pro gamerek terjesztik ezt nagyon szal inkább az optikait szeretik...
razer blog elég vicces :DD sztem megemlítenének egy logi egerek azonnal moderálva lenne szal attol sokat ne várj
szerintem, és ez saját vélemény, legalább annyira jó gamere a g9 mint a da, viszont kell a g9hez egy jó pad. corepad mondjuk g5-el tökéletes volt énis használtam egy jó darabig de az uj lézerek(ikari) már nem szereti(egyáltalán nem!!!) szal elöbb próbáld ki azt utána vegyed meg :)) ss sx-el tuti hogy menne az egy baromijó pad baromidrágáért de nemsokára jön a razer változata is érdemes megvárni ;)
da-nak mind1 a pad nincs vele semmi mizéria (max h leér a hasa de az könnyen kezelhető) szal jó kis megbízható egér... és biztos többen használják mint a g9-et(és nem azért mert jobb lenne!)

(#78) Jimbóka válasza whYz (#77) üzenetére

Jimbóka
(újonc)

Az ss sx razer változata a desturctor lesz? G9 alá jo lenne mondjuk egy Everglide Titan Monster Mat Fnatic Edition? Milyen vélemények vannak erröl a padrol?

(#79) whYz válasza Jimbóka (#78) üzenetére

whYz
(senior tag)

ja a destructor
valszeg nem lesz jobb max minimálisan nagyobb(csak azért is! :DD ) viszont lehet olcsobb lesz

(#80) G^zC^mp€r válasza Jimbóka (#78) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

G9-em van fnatic egér paddal :DD nagyon tutkó... :K:K:K

(#81) di-courage

di-courage
(újonc)

Hy all!

Vki tudna nekem segíteni olyanban, hogy megmérné hogy milyen hosszu és milyen széles a G9es egérke?
Valamint milyen vezetéke van (ugy értem, hogy a G5ösnek ilyen érdekes vezetéke van) és milyen hosszú!

Thx!!

(#82) di-courage válasza whYz (#77) üzenetére

di-courage
(újonc)

Egyetértek whYz-val/vel :) Sztem nem olyan észrevehető a különbség a lézer és az optikai között (sztem), de az állítólagos logitech megbolondulás az benne van azért a levegőben (bár sztem ezeknél az egereknél már nem valószinű)

Én azt mondom, kinek mi a kényelmes, és milyen igényei vannak etéren, úgy válasszon egeret magának.

Nekem ami ideál, az egy G7-G9 turmix :D cordless és 8 gombos :) jah és legalább 2000 dpi... :R :DD :))

[ Szerkesztve ]

(#83) kuk@c válasza di-courage (#81) üzenetére

kuk@c
(újonc)

G7-em elhalálozása miatt a Logitech gariban cserét ajánlott.

MX Revolution és G9 között lehetett választani, több teszt végignyálazása után a G9 mellett voksoltam. /remélem nem bántam meg, 2 napja nyúzom még csak/
G7 után szokni kell... Legalábbis azt hogy vezetékes... Egyébként egy nagyon precíz és pontos egér, szinte beleolvad az ember kezébe...
A vezetéke lehetne vékonyabb, elég vaskos és nem tűnik igazán hajlékonynak... Akár egy kemény merev cipőfűző...
Ebben a kategóriában már elvárná az ember hogy olyan vezetéket alkalmazzanak, ami szinte észrevehetetlenül lóg a egérből ki...
Ezt most nem azért mondom mert idáig wireless egerem volt, hanem mert öcskös X718-as A4tech-én fényévekkel jobb kábel van...
A vezeték elég hosszú, kb. 2m lehet...

Lemértem az egeret:
érdes műanyaggal: hosszra: 110mm, szélességre 72mm,
simával: hosszra: 105mm, szélességre: 77mm

"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."

(#84) di-courage válasza kuk@c (#83) üzenetére

di-courage
(újonc)

Köszi a méreteket! Esetleg magassággal tudsz szolgálni? :)

Amugy mi volt a baja a G7ednek? És mennyi idős volt mire felmondta a szolgálatot?

(#85) kuk@c válasza di-courage (#84) üzenetére

kuk@c
(újonc)

Szivesen... :)

Magasság:
érdes: 36mm
sima: 40mm /kicsit púposabb/

Én az érdessel használom... Kegyetlen jól fekszik a kézben, szinte tapad a tenyérhez...
Csak az a fránya cipőfűző... Azzal még barátkoznom kell... :)

G7:
2 éves volt, egyszer gépezés közben megállt... Szokás szerint kezdtem nézegetni hogy mi lehet, kihúztam az akksitöltőjéből az adóját, és hát ekkor meglepődtem: igen forró volt... :(
Az egérnek valszeg kutya baja, az adó nyekkent meg...

Egyébként minden elismerésem a Logitechnek a garanciális ügyintézés menete miatt: a bolti garancia már lejárt, felhívtam a mo.-i képviseletet, ahol bekérték a szokásos számokat+számla másolatot... Kérték hogy adjam fel Németországba a cuccos adó részét, és megígérték hogy megérkezésekor azonnal küldik a cserét, ezesetben G9-et... A telefonálgatás+postára adás múlthét pénteken volt... Akkor lepődtem meg, amikor tegnapelőtt csütörtökön a UPS futárával megérkezett a G9... Németországból...

(#86) di-courage válasza kuk@c (#85) üzenetére

di-courage
(újonc)

Fuu Istenkirály vagy ! :D köszi mindent! Igy már elgondolkodik az ember... :)

Gondolkodtam azon, hogy vennék egy G7est. Mert jó a formája, állítható rajta a dpi, az aksis megoldás is viszonylag tetszik (bár tartok tőle egy kicsit). A legfontosabb az egészbe: gamer egér és cordless !
De sajnos sokan mondják, hogy kifekszik, meg hogy már nem is gyártják, szal kicsit elkeseredtem rajta : :(( A G5 naon nem tetszik, mert ugyebár vezetékes, + 1 gombos a régi, az új meg... oké hogy +2 gombos, de az ronda kék szín... szeretem a kéket,de nem ennyire :F

És akkor el kezdtem nézelődni a G9-nél... mondom eléggé fura kinézete van, nekem nem jön be, meg minden. De mikor megláttam, hogy mennyit tud, akkor már azért elgondolkoztató.
Igazából nekem a legnagyobb problémám az a fránya vezeték, mert most is egy V400as laptop egérrel tolom és mindig változtatom az egér helyét (hol ide, hol oda teszem (azaz az asztal egyik sarkából a másikba, ahogy kényelmes fejemnek tetszik :) )).
Szal dilemmázok ide-oda...

Te mit ajánlasz? Érdemes befektetnem egy G7be, vagy inkább a G9, és akkor küzködjek a vezetékkel?

UI: 16500ért tok G7et szerválni, 18000ért meg G9et!

(#87) kuk@c válasza di-courage (#86) üzenetére

kuk@c
(újonc)

Kicsit off, de nézzétek el:
Hát igen... Én is a vezetéknélküliség miatt vettem anno G7-et... Jó a formája, a tudása se elhanyagolható /6,4MP; 2100dpi/... Az akksik: intenzív használattal napi cserélgetés, persze akksik kizárólag gyorstöltés módban... Nem nagy dolog, pár mp a csere, de ha épp játék közben kell végrehajtani, akkor kicsit idegesítő...
Sokan nem tartják igazi gamer egérnek... /a cordless mivolta miatt/
Nekem az égvilágon semmi más bajom nem volt vele eddig az időpontig...

Amit viszont furcsálok: Logitech levette a termékpalettájáról és nem is lett igazán alternatívája... Szal valószinűleg rájöttek valamire, ami miatt nem kreáltak cordless gamer utódot... Ezért is ajánlották fel cserére MX Revo-t, és a G9-et...
G9 mellett azért döntöttem, mert:
1., nem volt G7; :(
2., MX Revo-nak nem tetszik a nagy mérete, ill anyaga /kényelmesnek lehet hogy kényelmes, de izzadt tenyérrel szerintem igencsak csúszkál a kézben/;
3., G9: 3200dpi; nagyon jó anyagválasztás;
4., az alakja: képekről kissé furának látszik, de meg kell lesni! Más lesz a vélemény azonnal... :)

Hát ha G9-et veszel, azzal fogsz küszködni amivel Én is: CIPŐFŰZŐ...
/már azon filózok, hogy veszek egy X sorozatú A4Tech egerentyűt, és haverral átrakatom a vezetékét a G9-re/

Ajánlani mindkettőt tudom: nagyon meg voltam elégedve a G7-el, annak ellenére is hogy behalt 2 év után...
A G9-et még a cipőfűző ellenére is, mert jobb a fogása mint a G7-nek, ill. a tudása is nagyobb...

Szal ha cordlessre vágysz nyugodtan vegyél G7-et, ha új dizájnra és technikára akkor G9... ;)

(#88) G^zC^mp€r válasza kuk@c (#87) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

mi a bajotok a cipőfűzővel? :F

(#89) di-courage válasza G^zC^mp€r (#88) üzenetére

di-courage
(újonc)

Hát már jó ideje cordless-es egeret használok, szal kicsit fura lenne hozzászokni.

(#90) kuk@c válasza G^zC^mp€r (#88) üzenetére

kuk@c
(újonc)

Kb. 7 éve használtam cordless egeret, néha bill.-t is...
Ezért iszonyatosan szoknom kell most a kábelebancot... És hát ennek olyan a kábele, mintha egy tömör drótdarab lógna ki belőle... A4tech-é meg vékony, hajlékony, szinte észrevehetetlen...

Dehát ahogy mondani szokták: egyéni szocprobléma.... :) Majd megszokom egyszer... /vagy nem :D /

(#91) whYz válasza kuk@c (#90) üzenetére

whYz
(senior tag)

nem véletlen ilyen szövetkábel
a vékony műanyag könnyen megtörik, ugye legnagyobb hibája razer egereknek stb, szal logikkal ez nem történik olyan gyakran ;)
de ha nincs hely tényleg elég gázos hogy eltolja még az egeret is, és nem lehet tolni se, de nekem nincs ilyen problémám vele :DD

(#92) EQ

EQ
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Sajnálom, hogy kicsit megfeletkeztem erről a topikról, de volt rengetek más dolgom.
Az egérke KB 1 hónap után visszakerült hozzám, a boltba azt mondták, hogy kivizsgálták Logitechnél és mindent rendben találtak, azt mondták hogy az a 2-4mm lötyögés szerintük természetes... amit én kicsit sérelmezek, de belefáradtam a huzavonába.
A lényeg, hogy ugyanazt az egeret kaptam vissza és kénytelen vagyok ezt használni.

No_Oname01 kérdezte priviben, hogy milyen egérpaddal használom, játékba próbáltam e és mik a tapasztalataim.
Én egy sima 200FT-os textil egérpadon használom a cuccot és igazából meg vagyok elégedve vele, jól csuszik rajata még talán egy kicsit jobban is mint kellene, MX500 után nehéz volt erre a csuszásra átszokni, föleg a sokkal érzékenyebb és pontosabb lézer miatt. Engem nagyon zavart, hogy a G9 sokkal rövidebb és alacsonyabb mint az MX volt, az a típus vagyok aki szereti, ha az egész tenyere alatt van valami, de pár nap alatt hozzászokott a kezem és már tetszik is hogy teljesen beleolvad a tenyerembe, még talán jobban mint az MX.
A játékokba is szerintem jól szerepel, igazából én inkább a kényelemre megyek, mert azzal amivel játszok (WoW) nem annyira a gyorsaság és a pontosság a lényeg, hanem az ha napi 8 órát van a kezemben akkor az kényelmes legyen.
FPS játékokba annyira nincs tapasztalaom, napi 1-2 órát szoktam játszani CoD4-el és itt sincs probláma az egérre, pontosan szépen lehet fejest lőni vele. :)
Egyébként nagyon szuper kis program van hozzá, amivel minden csilli-villi dolgot be lehet állítani, és a sok gombot is nagyon hasznosnak tartom.
Talán csak egy probláma van vele ami nekem nagyon nem tetszik, hogy a görgö gomb (középső) nagyon kemény és kényelmetlen, nagy erőkifejtést igényel a lenyomása/lenttartása.

Most hirtelen csak ennyi jut eszembe az egérrel kapcsolatba, ha valami kérdés lenne még akkor szívesen válaszolok.

u.i.: Ha magamnak veszem és nem ajándékba kapom valoszinüleg G5 lett volna a választás és ezt még mindig tartom. :)

Üdv.: EQ

A számítógép jobb, mint a szex.

(#93) whYz válasza EQ (#92) üzenetére

whYz
(senior tag)

hát azért ilyen lötyögésért nem vittem volna vissza
1. magadtól is megtudod csinálni csak egy kis ész kell hozzá
2. mit tudnának vele csinálni? :DD kb azt amit csináltak de ez már előre látható volt
3. 1hónapot meg se ér ez az egész

én is igy jártam ikarival h lötyögött a gombja megkérdeztem mit tudnak vele csinálni de nem volt konkrét választ igy várható lett volna az eredmény... most viszont már teljesen megőrült az egér igy nyugod szívvel viszem vissza és várható h kicserélik :))

(#94) di-courage válasza EQ (#92) üzenetére

di-courage
(újonc)

Hali!

Nekem volna egy kérdésem még :) A görgő gombját megnéznéd, hogy CoD4ben miként irja ki? Ugy mint: Middle Mouse Button, vagy ahogy nekem a Logitech V400-asomnál: ctrl :((

thx!

(#95) EQ

EQ
(kvázi-tag)

Hello!

Honnan tudhattam volna, hogy szarnak bele az egészbe Alien-be, ismerösnek ilyen hibáért kicserélték az egerét, kapott egy zsir lötyi mentes patkányt, a különbség annyi volt, hogy a Logitech-et hivta nem a boltba vitte vissza. Sajnos még fiatal vagyok és hiszek abban, hogy vannak normális segitőkész emberek szép hazánkban, de egyre jobban kezdek kételkedni. Ha lesz egy kicsit több idöm akkor sztem én is felveszem a Logitech-el a kapcsolatot, korrekt cégnek ismertem meg. Egyébként is egy 20 ezres egérnél még nekem kelljen sufni-tuningolni?! :W
Most sajna nem vagyok otthon, alap állapotba sztem middle button, de minden programozható a programba ami az egérhez van.

Üdv.: EQ

A számítógép jobb, mint a szex.

(#96) No_Oname01 válasza EQ (#95) üzenetére

No_Oname01
(újonc)

EQ köszönöm szépen a kimerítő választ! Ezekszerint ideális az elején egy 200Ft-os textil pad is, mert ha most beruházok egy ilyen rágcsálóra nem lessz rögtön kp-m, hogy vegyek egy 5k HUF-os egérpadot alá. Nekem nem okoz gondot a vezeték nagy asztalom van elfér. :DD

Jah majd a boltba kibontatom és ha lötyög akkor kérek másikat. :DDD

G5-öst vennék (a refresh verzió érdekel)

(#97) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy kis összefoglaló:

Az első gépem megvételelkor a hagyomásnyos billentyűzet+egér páros alkalmaztam. Olyan 5-6 évvel ezelőtt rámjött, hogy rohadtul utálom a vezetékes egeret, ezért akkor egy vagyonért vettem egy Logitech EX110-et (cordless bill+egér), amit imádtam, főleg a minőségét, és hogy vezetéknélküli. Akkor megfogadtam, hogy soha többé vezetéket. Miután kezdett kiöregedni, akkor elkezdtem nézelődni, ennek lett a végeredménye egy Logitech MX3200 szett. Hallottam, hogy nagyon f@szák a lézeres egerek, ez is az, ezért tiszta jó, és vezeték nélküli, ami nagyon fontos, akkor még nem tudtam, hogy azért ez nem ugyan az. (Hozzáteszem van vezetéknélküli Gamepadom is Logitech.)

Elkezdtem nézegetni a gamer egereket, de egyik rondább volt, mint a másik, és ráadásul mindegyik VEZETÉKES. Na, ez volt, ami miatt nem kellett soha. Viszont elkezdtem egyre többet FPS-ezni, és egyre lomhábbnak éreztem a rágcsálót. Körülnéztem, hogy mi lenne a jó választás...csak Logi jöhetett szóba. Ne sértődjön meg senkim de a Logitech összes G egere ronda, mint a bűn, kivéve a 9-es. Úgyhogy csak ez jöhetett szóba, viszont ez is vezetékes. Kb. 2 hónapomba tellett, mire rávettem magam, hogy van az annyira jó, hogy megéri a vezetéket.

Úgy döntöttem megveszem, csak játékra, mellette meg megmarad a MX3200-as szett mindennapi használatra. Vettem hozzá egy Everglide Titan GamingMat egérpadot, a szett összesen közel 25K-ba került. Amióta bedugtam a G9-et a gépbe, azóta meg se mozdítottam a régi egeremet, és annyira lesz@rom a vezetéket, hogy eladtam az MX3200-as szettet, éppen érkező félben a Logitech G15-ös billentyű, csak, hogy az egerem ne érezze árván magát. Pedig ez nálam nagy szó, mert avezeték nélküliégnél már csak a fekete szín a fontosabb, ez meg szürke, de mind1. Imádom, szeretem, várom a billentyűt hozzá. Az egérpad meg rohadt jó, nagyon jól kijönnek a rágcsálóval. (A 200Ft-os egérpad használatát nem javallom, mert olyan lesz, mintha jégen próbálnád meg az egeret a pontosságra ösztökélni, és pont abban nem lesz jó, amiért 20K-t adsz egy egérért.) Úgy voltam vele, hogy megvette közel 5K-ért, ha bírja 2-3 évig, és akkor cserélem, még mindíg jobb, mintha vettem volna 7-8K-ért egyet, ami kicsit tovább bírja.

(#98) Gh057 válasza jer1cho (#97) üzenetére

Gh057
(lelkes újonc)

Hát igen, a vezetéknélküliek lomhábbak, ez nekem is feltűnt, pl a Logi VX Revolution... A cipőfűző kábel meg egyenesen tetszik, a G5-nél nem tört meg 2 év alatt, pedig sokszor becsípte az asztal...
Neked melyik G15 jön? Ha jól tudom az első szériásat ami nekem van, már nem is lehet kapni, pedig az sokkal jobb, mint az utód... :O szal én tuti nem cserélem az enyémet, csak ha kinyúlna, bár remélem az nem most lesz.

(#99) di-courage válasza Gh057 (#98) üzenetére

di-courage
(újonc)

Jó, hát a VX revo az egy másik kategória... azon tuti van pihentető mód is, mint pl az én V400-as laptop egeremnél is. Kicsit idegesítő... de amugy meg nem rossz kis egér, bár game-re tényleg nem alkalmas sztem. Ezért kéne egy G7es vagy egy G9es :)

Amugy meg nekem tetszik még az mx revo,de az meg iszonyat drága már :F

(#100) scabi78

scabi78
(kvázi-tag)

Hali!
Én is szeretnék G9-et és a haveromtól érdeklődtem a mouse után, akinek fél éve ilyen van. A küldött képen tisztán látszik, hogy a simább felületesnél, nagyobb hüvelykujjúnál az ujj végén és tövénél feljött a vékony fólia. Kérdem én, ez természetes egy 20e ft-os egértől fél év használat után? Természetesen nem! Akinek már fél éve g9-e van, kérem ossza meg velem, velünk a véleményét. Köszi.

Tiszta Windows, rendes ház!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech g9
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.