Elvileg erre a termékre 5 év volt a garancia, ha jól emlékszem. De a blokk azért nem árt hozzá...
...Ötlete mindenkinek van :)
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Elvileg erre a termékre 5 év volt a garancia, ha jól emlékszem. De a blokk azért nem árt hozzá...
...Ötlete mindenkinek van :)

Köszi, eddig úgy néz ki h rendeződik a dolog
: [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Mától énis becsatlakoztam a g9 tulajok táborába 
Elsőre nagyon tetszik az egér 
http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted :)

De kapható a G9x, valaki kérdezte, DE NEM AJÁNLOM!!! Razer impertor a tutinyerő!!! Amúgy várjatok egy picit, tudok valamit amit ti még nem. És érdemes megvárni...

G9X nekem nemkell 
Ezt is 1600dpi-n használom, és tökéletes.
Az mitől lehet, hogy csináltam profilt, de nem akar az egér a profilok közt váltogatni.
Beállítom a profilt meg minden, setpointba rányomok, hogy apply, megpróbál váltani, mert a led színt is próbálja váltani, de csak villog párat, és visszaáll az alap profilra. Próbáltam gombal állítani, úgy is hogy alkalmazás aktiválja, és set pointból is. Gombnál, nem történik semmi, csak visszaállítja az alap értéket, ha növeltem a dpi-n, alkalmazás indításánál, minden marad ahogy van, mintha semmi nem történne, set pointba ha beállítom, a kék led átvillan pirosra 3x 4x, és utána megint alap beállítás. Már rámásoltam egér memoriájára is a profilt.
[ Szerkesztve ]
http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted :)

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna,hogy böngészés közben a görgö jobbra-balra való kattintásával megyek előre-vissza és mindig 2 lapot ugrik, mit kell a set point-ban állítani,hogy csak 1-et ugorjon ? 
Szerintem ...

Másfél éves használat után elhalálozott a G9 egerem, kábel hiba, a textil szét mállott rajta 
A Logitech ügyfélszolgálata nagyon megértő volt, átérezték a gyászomat kaptam ezért egy új egeret 
A legfontosabb G9 egyes részeit felajálanam akinek elveszett vagy eltörött a két markolat és a súly készletrül lenne szó érdeklődés PM-ben
Asus P7P55D deluxe Core I5 750 Cpu SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5 8GB BlackDragon 1600hz Ram CTF 700-14CS Táp

Sziasztok!
Én kb. 1.5 éve vettem a G9emet, és az alábbi jelenséget tapasztalom: bedug USBbe műxik 2 percig és utánna kikapcsol. Én kontakt hibára gyanakodok de lehet hogy belül adta meg magát. A pixelbe vettem ami ugye már megszűnt, hova forduljak. Bytheway nem vagyok benne biztos hogy megadta magát de firmware-t nem találok hozzá, lehet hogy csak ennyi a baja?
A válaszokat előre is köszönöm, Teddy

Hali.
A vége felé írtam le a történetemet, van telefonszám is, velül beszéljél : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Sziasztok!
Logitech G500 am van, és szeretném makrózni.
Tudna nekem ebben segíteni valaki ?
Sajnos az egeremnek nincs külön topikja 
Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

Valaki segítsen!Van egy G9x-em amit 8 hónapja egy razer mantis speed egér padon használtam és egyik pillanatról a másikra nem megy rajta! (akad és szinte alig mozdul meg kurzor! )Az asztalon meg simán működik! De én ezt nem értem reggel még jó volt estére meg használhatatlan!Mind ha valami történt volna valami a lézerrel!Nem koszosa pad és nem került szősz a lézer elé!Driver csere megvolt!Valakinek valami tipp?
MSI P55 GD65,i5 750, MSI 560GTX-TI 448 TwinFrozr III OC,8GB Corsair Venglance,CM Hyper 212,Corsair TX 650 v2,Thermaltake V3,G9,g15

Üdv
van egy g9 es egerem viszont ugy vettem hogy a teflontalpak 0ba koptak
hol tudok hozzá venni?
melyik bolt árul g9hez mert sajnos nemnagyon találtam.
Köszönöm 

Sziasztok.
Valakinek valami tapasztalata van ezzel az egérrel kapcsolatban:
SAITEK Cyborg R.A.T. 7
Azt olvastam,hogy elég jó,de azért szoftveresen van egy kis gyermekbetegsége de az orvosolható. Illetve nagyobb kezűeknek nem ajánlott,bár ezt a képekről amit látok az egérről erősen kétlek..Illetve hogy még nehéz.
Kérlek segítsetek milyen-melyik egeret válasszam(elsősorban fps-sel játszom azon belül is a megjelenő BF3-hoz venném a rágcsálot. )
Vagy Logitech ???????
Sziasztok!
Feltettem az egerem driverét és az egér igencsak máshogy közlekedik a kijelzőn mint amit eddig megszoktam.
Ez bekapcsolja (vagy netán ki) a szoftveres egérgyorsítást? 
Tehát ez a normál és így kell használni, majd megszokom?