De precízek azok nagyon is! Ezek szerint már ként féle is van a boltokban, amennyi rev-es dolog van manapság a boltokban, oda kell figyelni nagyon.[Lengyel]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
S*Tom*
(senior tag)

DonMedve
(PH! addikt)
Kellene egy kis help pls!
A COD2 profilom valamiért nem indul vista alatt!Van tippetek miért?Vagyis ha a cod2-t indíttom megy,de ha xfire-ből indíttom akkor nem!COD4-el semmi baj,de cod2 nem megy xfire-ből!
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

juhig12
(tag)
Sok ezer egeret kipróbáltam már, de a g9 az mindent ver. Az első 1 hét az kínszenvedés volt.. Nem ment a játék sehogyse. De mostmáááár
LEGJOBB!! És csak az fikázza, akinek volt már több mint egy hétig. Nem hogy 20 percet játszottam vele oszt nem tetszett és eladom.... -.-
![;]](/dl/s/v1.gif)

DonMedve
(PH! addikt)
Igen egyetértek!Az első pár nap halálos volt,de most már kezdem érezni! 
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

VAN der BOSS
(őstag)
valaki nem tudja hogy setpointba hogy kell betenni a makrot pl egy gombra kettő parancsot mint például ha nyomok gameba egy fire-t de a következő kattra meg valami más pl sprint
//unrealnorth.com

oXyg3n
(tag)
üdv mindenkinek!
Ha minden jól megy hétfőtől már én is g9 tulaj vagyok
Napi rendszeres játék mellett meddig bírja a felülete az XL markolatnak?

VAN der BOSS
(őstag)
Én 1 hónapja gyötröm úgy napi 6-8 óra játékkal és eddig semmi elváltozást nem tapasztaltam az XL markolaton
//unrealnorth.com

oXyg3n
(tag)
Köszi! Mert itt olvasgattam a topikot, hogy lekopott valakinek és gondoltam megkéredezem milyen gyorsan, mert izzadós a tenyerem!

oXyg3n
(tag)
Nah végre megkaptam az egeret, és így elsőre is nagyon kényelmes, bár még egy kicsit szoknom kell! Így első kézfogásra az XL markolat jobban bejött!

VAN der BOSS
(őstag)
Üdv a klubban 
//unrealnorth.com

pok.tom
(senior tag)
Hali
Tud valaki segíteni hogy tudom kitisztítani a g9es egeremet?
azt hittem idáig hogy az egérpad a rossz és azért húz hirtelen félre az egér
de kicserélt egérpadnál is keletkezik ez a hiba.
Azt gondolom hogy valami maszat belemehetett a szenzorba.
Történ már mással is ilyen?
ty.
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

pok.tom
(senior tag)
jelentkezik
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

oXyg3n
(tag)
Én még csak pár napja használom, szóval nincs ilyen jellegű problémám, szerintem előfordulhat!

mickey999
(újonc)
Üdv mindenkinek !
Valaki tudna nekem segiteni hogy a G9-esem miért hagy ki a klikkeléskor játékban meg windowsba néha? Driver-t frisitettem már , az se segitet... és folyamat kihagy játékba mikor lőnék a fegyverekkel
Gari meg nincs rá sajnos.
Előre is köszönöm a segitséget ha tudna valaki.
mick

twollah
(PH! nagyúr)
Van par otletem.
Megdoglott a mikrokapcsolo.
Lehet az USB port ahol van az eger doglodik.

mickey999
(újonc)
És hogy tudok megbizonyosodni arról hogy ez a probléma ? Esetleg ha ez akkor mivel lehet megjavítani?
mick

twollah
(PH! nagyúr)
Atrakod masik USB portra.
Ha tenyleg dolgott akkor kuka, vagy elviszed valami szerelohoz.
Szedd ossze magad, felnott ember vagy gondolkozz onalloan.

foxi69
(tag)
Az egeret visszavittem a vásárlás helyére (jótállási jegyet ugyanis nem adtak, így fogalmam sincs, hogy ki szervizeli), de a mai napig sem történt semmi érdemi. Se egér, se pénz. Ilyen support mellett nem valószínű, hogy a közeljövőben a cég termékeiből bármit is veszek

sti10p
(senior tag)
Tudja valaki, hogy G9x-et miért nem lehet még kapni a boltokban és, hogy mikor lehet majd? Még a Logitech oldalán se lehet.
XY

Barney™
(fanatikus tag)
A setpoint driverben is benne van már a képe hónapok óta.
Igazánjó lenne már végre, ha elérhető lenne.
My SSD is faster than your HDD

foxi69
(tag)
Tegnap jött a telefon a boltból, hogy a 1,5 hónapos távollét után visszajött a szervizből az egér, mehetek érte. Sajnos semmit sem csináltak vele!!!! Azt mondta az üzletvezető, hogy a Logitech visszaküldte"Teszt OK" jelzéssel.
A jelenlegi helyzet: a javítás nem sikerült, cserélni nem cserélték, a szerződéstől való elállással nem élhettem (nem kaptam vissza a vételárat), úgyhogy "harcolhatok" a pénzemért a Békéltető Testület bevonásával.

Ilyen support mellett az életben soha több Logitech terméket és csak ezt tudom másoknak is ajánlani!!!!

VAN der BOSS
(őstag)
Persze megértelek de akkor is hogy tudtál abba bele menni hogy ne adjanak garancia papirt ha boltól vetted,annélkül persze hogy nem fogják kicserélni és megnyugtatlak hogy más termék esetében sem lesz másként,vagy egyáltalán hogy gondoltad csak ugy kicserélik papir nélkül?
//unrealnorth.com

foxi69
(tag)
Azt mondták, hogy a számlával tudok a garanciális jogommal élni, amit egyébként nem is vitattak. Ez sajnos a magyar forgalmazók "specialitása". Egyébként a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról 4§ 2. ezt egyértelműen rögzíti is.
A számlám természetesen nálam van és ennek megfelelően nem is igen hibáztam (hacsak ott nem, hogy EZT és ENNÉL (Extreme Digital Zrt. - Miskolc) a forgalmazónál vettem). 
Kemény egyébként az a forgalmazó, aki nem javít(tat), nem cserél és a pénzt sem akarja visszaadni. Ez totálisan jogszabálysértő, úgyhogy valószínűleg a Békéltető Testület segítségével majd rendeződik az ügy és persze a Fogyasztóvédelem sem fog szó nélkül elmenni a cég által folytatott gyakorlat mellett.
[ Szerkesztve ]

Retro66
(újonc)
Sziasztok!
Nekem van egy eladó G9esem, 5hónaposan garanciával. Apróhírdetést is feladtam. Akit érdekel írjon pm-et
Sziasztok!
Őőőm, csak nekem mozog a görgő a helyén, ha az ujjammal piszkálom jobbra-balra, vagy másnál is? Nagyon laza a gombja. 
Hali!
Nekem is mozog a görgő a helyén, elsőre nekem is fura volt, azthittem gyári hiba
Dde aztán rájöttem hogy nem csak előre hátra tudod görgetni a görgőt hanem oldalra is tudsz klikkelni, ha jobban megnézed van ott két kis nyíl 
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

S. Szabi
(fanatikus tag)
Nagy valószínűség szerint (a boltban azt mondta az eladó 100%, hogy ezen a héten megjön) pár napon belül meg lesz nekem is a kis Logitech G9-em. Már alig várom! 
[ Szerkesztve ]
Lol! Tényleg!
Köszi, megnyugodtam. 

S. Szabi
(fanatikus tag)
Na végre, egy kicsit megkésve, de megvan! Itt Egerszegen vettem 15.500 Ft-ért! Már most imádom!

S. Szabi
(fanatikus tag)
Ti a "Report Rate" -t mennyire állítottátok be? 500 v. 1000 esetleg kisebb? Mi a különbség?

Randall1017
(tag)
Na ma hozzám is eljutott egy ilyen csoda
igaz használni nem igazán tudom mert gipszbe van mindkét kezem... Na de majd 2hét múlva ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem sírok, csak izzad a szemem

twollah
(PH! nagyúr)
Nekem 125-on van a report rate.

jonner
(tag)
Egy olyan problémám lenne, hogy elég kicsi a kezem és általában nem érem el a bal oldali hátsó gombot az egereken (MX 518). Az 518 után nézegettem, melyik lenne jobb és a Razer DeathAdder mellett döntöttem. Nagyon jónak találom az egeret, de ez nagyobb, mint az 518. Pár óra játék után fáj is a kezem.
Lassan feladom, hogy olyan egeret találjak, amin ki tudom használni a hátsó gombot is, de azért hátha tudtok segíteni. A Logitech G9 a képeken kisebb, mint akár a Razer, akár az MX 518 vagy G5. Akinek van ilyen egere és használta már valamelyik másik említett delikvenst is, az meg tudná mondani, hogy a hátsó gomb közelebb van-e az egér hátuljához (vagyis inkább ahhoz, hogy könnyebben el lehessen érni)?
Ha nincs, akkor lehet, hogy egy G5-re nevezek be idővel, mert bármennyire jó is a DeathAdder, nem az én kezemre találták ki.
szerintme pont középen van. 
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

jonner
(tag)
Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy akkor ugyanúgy nem érem el. 
Hiszen, ha a G9 kisebb, meg más az ergonómiája, stb....
Az a baj, hogy nem láttam még sehol kirakva, ahol tesztelhetném. Pixel-ben sincs.
menj el a Media Markt ba ott mindig kivan állítva egy példány

jonner
(tag)
Látod, nem is gondoltam volna, hogy ott találok kirakva. Köszönöm az infot.
Nincs mit, nagyon király egér, csak ajánlani tudom. 

Big
(újonc)
Hali!
Melyikben láttad kirakva? Én a soroksárinak írtam, de basznak válaszolni, hogy van-e náluk...
Köszi!
Big

twollah
(PH! nagyúr)
Masnak is konnyebben jar a gorgo a sok hasznalattol?
Vagy csak en tekergetem tul sokat?

VAN der BOSS
(őstag)
vagy csak ugy felejtetted az egér alján a szabadonfutás gombját 
//unrealnorth.com

twollah
(PH! nagyúr)
Annyira hulye nem vagyok.
Egyszeruen csak mintha konnyebben jarna a "racsnis" gorgetes.

foxi69
(tag)
Ma megoldódott végre a probléma. A Logitech magyarországi képviselete nagyon segítőkész volt és küldtek egy új egeret. 
Azt változatlanul tartom, hogy az Extreme Digitalnál soha többet semmit nem veszek, mert az ügyfél náluk a vételár kifizetése után már egy nagy senki!
Nem nekem kellett volna telefonálgatnom és leveleket írnom, hogy a jogos kifogásomat a helyén kezeljék.
Ha hozzárendelek pl. a Gamer profilhoz egy programot, akkor alap esetben zöldre kéne váltani a LEDeknek, amikor elinditom a progit? Valamiért nálam nem csinálja. (Win7)
Áh megvan, nem vettem észre profile managerben a gombot.
MX Revolution mellé vettem egy G9-est, mert a Revo csak erős kompromisszumokkal volt alkalmas. A G9 pontosabb, gyorsabb, könnyebb, tehát nem kérdés, hogy játékra csakis G9. Tisztára beleszerettem.
A súlyokat tartalmazó kis szelencét ki sem bontom, így frankó, hogy szinte nincs is súlya. Ahhoz mondjuk nem elég kényelmes, hogy órákon át markolásszam netezés közben, de arra ott van a Revo. Ami hiányozna a G9-ből, ha ő lenne a fő egerem az az automatán váltó microgear.
[ Szerkesztve ]
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

babicsbalu
(őstag)
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy itthon lehet-e kapni más markolatot G9-hez?
Mert az USA-ban lehet ID Grip néven kapni ,csak nem tudom ,hogy itthon van-e ilyen. 
Szerintem ...
Itthon csak a 2 gyárit forgalmazzák.
[ Szerkesztve ]
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

babicsbalu
(őstag)
ejj de kár
pedig már a mintát is megterveztem rá 
Szerintem ...

KDavid17
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Ma, ha nem baj belépek a klubba egy g9-el. Reggel hozta a futár, hardverkerből vettem 13k-ért. Eddig nagyon bejön mondjuk meg kell szoknom még. Nagy kezem van és mégis kényelmesen elférek rajta. Súlyokat nem használom, jó lesz dísznek
.
Nem tudom melyik markolatot használjam, mind2 jó. Ti melyiket használjátok?