Nekem ez a fajta kopott le...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
VAN der BOSS
(őstag)
Akkor ez a gumis XL egyébként milyeneket lehet rendelni kintről?
jah egyébként nekem Steelseries 5L van az egér alatt.
[ Szerkesztve ]
//unrealnorth.com
Igen, a gumis...én igazából ugyan ilyet szeretnék, mert asszem még 1 féle van, de az elég csicsa...
Én Everglide Titan-t használok, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Lejárt az idő... 
Még van egy olyan lehetőség, hogy olyat csinálnak, amilyet akarsz. Képből megcsinálják...nem tudom pontosan hogy működik.

VAN der BOSS
(őstag)
Na ezt viszont jó lenne valahogy ki deriteni,érdekelne egyededi markolat
//unrealnorth.com
Holnap futok egy kanyart a neten...

DonMedve
(PH! addikt)
DE HONNA VAN????Honnan linkelted be?
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

DonMedve
(PH! addikt)
Engem is!Gyerekek nekem az XL is kicsi!
Méretre nem lehet egyedit kérni??? 
[ Szerkesztve ]
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve
Az nincs. És az egyediből" is csak ez a fajta van, az a rücskös nincs....
Íme az egyedi. 20 dodo...
Mondjuk érdekes lehet, hogy vajon sikerült-e megcsinálni ugyan azt az anyagot rá.
[ Szerkesztve ]

DonMedve
(PH! addikt)
Ha 3-an rendelünk az 60$!Uhh
250HUF 1$!Régen volt amikor ennyiért ment!Ami annyit tesz 15000HUF!Valszeg csak a jövő hónapban menne ha mindenkit érdekel!Legalábbis nekem.Csak akkor előre le kellene tárgyalni!De akkor olyan amire te képedet rakják olyat lehet kérni?Mert csak akkor érdekel!

DonMedve
(PH! addikt)
BOSS!
Kiszálltunk a Kone-ból,meg is halt a topic!!! 
[ Szerkesztve ]
Aha, olyan. Felmész az oldalra, feltöltesz egy képet, és megszerkeszgeted. Ott a link, ki is tudod próbálni. Igazából a postán tudunk spórolni...már, ha hazahozzák egyáltalán. Ebbe a hónapba én se feszegetném ezt a kérdést. 

S*Tom*
(senior tag)
Talán azért mert nem sok embernek van olyan fasza egere!
Egyébként grat, de akkor, ha már ennyit vártatok miért nem előrendelésre G9x?!
Lehet az egy "picit" drágább lesz...ehhez azért ők is nagyon értenek. Kiadjuk lényegében csak más színben és dupla annyiért...

S*Tom*
(senior tag)
Nem gondolnám, hogy a duplája mert így sem kevés. (kint 100$ körül néztem)
A jobb szenzor és a festés nem indokolná a dupla árazást, gondoltam max 5-10k kell rádobni a simára, habár ahogyan a forint áll. 

DonMedve
(PH! addikt)
Lehet igazad van!
Jó egér az,csak féltem.Nem tudom.Ez meg furcsa!
Amúgy fasza,mindent tud amit várok egy egértől!Tudásra nekem találták ki,de formája,hovatovább kicsit furi!Remélem meg tudom szokni!

DonMedve
(PH! addikt)

DonMedve
(PH! addikt)
Nem tudom már hol olvastam,de ha valaki megkóstolja ezt a szettet ami a képen van,mélyen a zsebébe kell nyúlnia!Több száz eurora fog rúgni az ára! 
A Headset nem mozgat, abbal logiék nem nagyon járnak az élen... 
A G19 viszont kellemes. Hasonló a G11-emhez, de letisztultabb, olyan kis....jó. 
A G13 se rossz, de azt tudom, hogy az drágább lesz, mint a G11 most. És alig van rajta gomb...

DonMedve
(PH! addikt)
Neked is G11-ed van?Nekem is,jó kis bill.,de ez a G19 tényleg szép!
Ott van az adatlapomon: G20 (G11 + G9 = G20) 

S*Tom*
(senior tag)
Már néztem a képet, nagyon szép így egyben.
A rev2(kék) G15-öm nem cserélem le G19-re.(tényleg az lcd vagy már oled?)
Van egy régi Razer CH-m+Kone, esteleg később majd egy mamba szerű egér.
A fejhallgatóm egy mikrofonos logitech bőven kiszolgál multiban és msn-re, egyenlőre nem kell jobb.
Padban gondolkodom és már keresgéltem, de nekem nem G13-om lesz, ha minden igaz, mert 70EU és nem jó a billentyű kiosztása multihoz, ha nem találok mást, jobbat valószínű [ez] lesz 30EU-ért.
(#218) DonMedve Nekem így is közel 60k-ba fájt idáig a rengeteg cserét nem számítva. A tendenciát nézve minden csak drágább lesz. Lassan már úgy is megbékültem a helyzettel, hogy darabonként 20k alatt nem kapok semmi jót, ha valami meg tetszik nekem az meg szinte mindig a legdrágább.

S*Tom*
(senior tag)
Ha valakit érdekel a logitech [G szett] nagyobb felbontáson.
Tényleg ez is egy új darab, vagy csak nekem? [G7 carbon doboz] [G7 carbon]

VAN der BOSS
(őstag)
Hát ebből a szettből talán a bill ami kéne most perpill ,az egér kérdés remélem megoldódott egy időre,szal kéne vmi logi bill ami kényelmes is
//unrealnorth.com

DonMedve
(PH! addikt)
Ha jól emlékszem a cikket akkor ez már oled!A Cyber Snipa nekem is tetszik,én is gondolkozom rajt,de egyenlőre ráér!Fülhallgató nekem egy cosmics 5.1 van,az is jó nekem!
Én utána sem számolok!

DonMedve
(PH! addikt)
Nekem egy Logi Wave-ra fáj a fogam! ![;]](/dl/s/v1.gif)

VAN der BOSS
(őstag)
én is azzal szemezgetek mert ,úgy árba még elfogadható, ez is tetszik csak ez drága már és nincs hun kiosztású ugy tudom
//unrealnorth.com

DonMedve
(PH! addikt)
Olyan 17K-tól kezdődik!És csak angol!De vagány!De egy Wave jobban kellene! 

foxi69
(tag)
Sziasztok!
Egy 3 hónapos G9-nél jelentkezett a következő hiba.
A nagy sebességű mód csak függőlegesen tartva illetve fejjel lefelé működik.
Ezt mi okozhatja? Házilag javítható vagy "csere"? Hogy működik ezeknél a cuccoknál a gariztatás?
A válaszokat előre is köszönöm.

VAN der BOSS
(őstag)
Ha van rá gari akkor vissza a boltba ahol vetted és kb cserélik, hacsak nem bontottad meg az egeret mert akkor ugrik a gari
//unrealnorth.com

S*Tom*
(senior tag)
Sajnos szinte minden jobb logi angol, de meglehet találni az ékezetes betűket simán. A z/y az ember pár mozdulattal megcseréli és utána el kell felejteni a lefele nézést.
A wave kinézetre nekem olyan mintha megolvadt volna húgom logi media elite.
A G szériás strar trek-es retro forma nekem jobban bejön. Meg ez legalább villog meg világít haveroknak. 

adm
(őstag)
g9 lett volna a következő egerem, de jött a frissítés. g9x-ről lehet tudni már valamit?
pecs2100.hu

S*Tom*
(senior tag)
[G9x]
Külföldön kb. 100$, itthon előrendelhető.

VAN der BOSS
(őstag)
Ennyiért még nem kell majd ha lemegy 10k-t akkor majd fontolóra veszem 
//unrealnorth.com

adm
(őstag)
igen ezt én is megtaláltam. az itthoni árra az elején legalábbis 30k-t tippelek, ami azért túlzás. itthon hol lehet előrendelni?
pecs2100.hu

S*Tom*
(senior tag)
Persze teljesen jó a mostani is, ha nem kell gariztatni!
10k szerintem nem mostanában lesz, ha azt nézem a G9 2év alatt 5k esett néhány kiskerben, pár boltban meg még mindig egekben az ára, drágább mint volt megjelenésekor. A régebbi modelleket nézve, a G5rev1, MX518rev1, Razer DBrev1 kb. 5-6 év alatt csökkentek 10k környékére, de ezek akkori kinti alapára sem volt 30k!
(#235) adm
Itthon a 30k-t egyenlőre optimista kijelentésnek tartom, az új csúcs inputok árát nézve kicsivel több lehet majd(az én tippem 33-40k körül).
A razer mamba forintos beárazását kb. 2hónapja várom, de az is vastagon 40k felett lesz.
[link] Az előrendelést, ha akarod itt megteheted.
Mielőtt szólna valaki, a boltot nem ismerem, a linket pár napja a google dobta.
VAN der BOSS
Az 5-10k rádobást G9x-re szerintem benéztem! (alien, lord 16k-s G9-hez viszonyítva).

DonMedve
(PH! addikt)
És ügye ezt tetézi,hogy romlik a forint! 

S*Tom*
(senior tag)
Az is, meg egyébként régóta szinte minden! A média meg minden nap lapátolja a sz.rt ránk.
A G19-es, ha tényleg oled, tuti nagyon szép sdk-i lesznek.
Az egérrel viszont semmi gond, sokaknak feleslegesnek tűnhet a G9x 5000DPI-je, de az érzékenység állításával max.dpi-re szépen belehet majd azt is lőni. Én úgy érzem nem erre vártam, igaz pár éve a mostanira is ezt írtam egy másik topikban.
Egyébként kíváncsi vagyok G9-en milyen dpi-t és milyen érzékenységet használsz(használtok)? Win/IE/játékok
Nálam fullhd-n 3200dpi-n 2.3-3as sense között, kb. 5cm és átszaladok keresztben a monitoron. ![;]](/dl/s/v1.gif)

DonMedve
(PH! addikt)
"Nálam fullhd-n 3200dpi-n 2.3-3as sense között, kb. 5cm és átszaladok keresztben a monitoron."-Uhhh!
Isz akkor gámába is 5cm alatt megteszed a 360°-ot.
nah én gameba eléggé low sensen nyomom.Mármint az egér,nem,ő full HD-be nyomja
3200dpi-n,meg 1000Hz-en megy.De a játékban,én ugye COD-os vok 0,13-on van.Ugye Roccat Taito padom van,ez ugye 320mm széles,na ezen játékban 3x húzom végig az egeret mire megteszek a karakteremmel 360°-ot.Win-be 800dpi/500Hz!
[ Szerkesztve ]

VAN der BOSS
(őstag)
nah ezt jótól kérded
hát evidens hogy full dpi +1000hz de kell is UT2004-be van hogy 2mp alatt 3x kell 360°-t fordulni, Quakewars-ba is is fullon tolom ott viszont a senset kicsit vissza vettem,de mondom én szeretem a nagy dpi-t igy szoktam meg
//unrealnorth.com

S*Tom*
(senior tag)
Azért is kérdeztem, hogy milyen dpi-t használtok mert egy másik topikban nagy vita volt, hogy nem kell, felesleges a magas vagy max dpi és sokan inkább a 800dpi+magas érzékenységhez ragaszkodtak mint a 3200/5000dpi és alacsonyabb érzékenység.
Én pld.:
Razer DBrev1 en 1600dpi 1000Hz(Usb hack) 6-os sense
Razer CH 2000dpi 1000Hz 4-6-os sense
Roccat Kone 3200dpi 1000Hz 2.3-3-as sense
Ezen a beállításon kézfej, újjak segítségével lehet uralni a teljes képernyőt egy kisebb padon is és nem kell a kart mozgatni.
Nem mondom, hogy a lowsensének nincsen előnye mivel vegyes érzékenységet használok én is a játékokban(cfg-ben beállítva, kézzel nem kapcsolgatom), de számomra [így] használhatatlan volna.
Itt egy kisebb Kodiak[teszt videó] az újabb egerekről, benne van a G9x is.

VAN der BOSS
(őstag)
És ott volt a kulcsmondat a videoban hogy miért az az egeret használja most is (intelli 1.1)"Mert megszoktam"
//unrealnorth.com

DonMedve
(PH! addikt)
LOL!Előnye annyi,hogy brutálisan pontos vagy!COD-ba általában rifle szerverekre megyek,közelharcban megfognak,sőt mondhatni esélyem 0,de távolságról,a füléből a szőrt kilövöm a gyökérnek!kaptam is már sokszor,hogy aimos,meg stb.!KB. úgy lapátolok én is mint a srác a videón! 

DonMedve
(PH! addikt)
"kaptam is már sokszor,hogy aimos,meg stb.!"
Az előbb lewh-ztak!

VAN der BOSS
(őstag)
hát ha úgy lapátolnál akkor kéne hozzá fél négyzetméteres egérpad 
//unrealnorth.com

DonMedve
(PH! addikt)
Hát a jelenlegi kicsi is! 

S*Tom*
(senior tag)
Én a 0.13 senséből levágtam egyből! Az nagyon erősen lowsense play.
Méretre egyik roccat pad sem kicsi, mivel mind a három típus 40×28cm és lowsense.
Ha nagyobb pad kell majd a G9-nek, akkor jó lehet:
Razer MANTIS Control Mat 44.4×35.5cm
Razer GOLIATHUS Alpha MousePad - Control 44.4×35.5cm
Everglide MonsterMat 44.4×35.5cm
SteelPad QCK heavy 45×40cm
SteelPad QcK+ 45×40cm
Ha ezek is kicsik még mindig, akkor :Qpad UC X-large 50×36.5cm 
Egyszerűbb és olcsóbb megoldás, ha kicsit(pár tizedet) fentebb tekersz a sensén. Ha nem, pár négyzetméter filc szőnyeg

DonMedve
(PH! addikt)
A Taito az 32cm!

S*Tom*
(senior tag)
Ott valamit benéztem, vagy a centi rossz németben, vagy lenyesték a boltban méretre, esetleg van olyan is
[Taito 40×28as] és [3x 40×28cm]
[ Szerkesztve ]