Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech g9

(#201) jer1cho válasza VAN der BOSS (#200) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem ez a fajta kopott le...

(#202) VAN der BOSS válasza jer1cho (#201) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Akkor ez a gumis XL egyébként milyeneket lehet rendelni kintről?
jah egyébként nekem Steelseries 5L van az egér alatt.

[ Szerkesztve ]

//unrealnorth.com

(#203) jer1cho válasza VAN der BOSS (#202) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, a gumis...én igazából ugyan ilyet szeretnék, mert asszem még 1 féle van, de az elég csicsa...

Én Everglide Titan-t használok, nagyon meg vagyok vele elégedve.

(#204) jer1cho válasza jer1cho (#203) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lejárt az idő... :W

Még van egy olyan lehetőség, hogy olyat csinálnak, amilyet akarsz. Képből megcsinálják...nem tudom pontosan hogy működik.

(#205) VAN der BOSS válasza jer1cho (#204) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Na ezt viszont jó lenne valahogy ki deriteni,érdekelne egyededi markolat

//unrealnorth.com

(#206) jer1cho válasza VAN der BOSS (#205) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Holnap futok egy kanyart a neten...

(#207) DonMedve válasza VAN der BOSS (#198) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

DE HONNA VAN????Honnan linkelted be?

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#208) DonMedve válasza jer1cho (#204) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Engem is!Gyerekek nekem az XL is kicsi! :B Méretre nem lehet egyedit kérni??? :C

[ Szerkesztve ]

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#209) jer1cho válasza DonMedve (#208) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az nincs. És az egyediből" is csak ez a fajta van, az a rücskös nincs....

Íme az egyedi. 20 dodo...

Mondjuk érdekes lehet, hogy vajon sikerült-e megcsinálni ugyan azt az anyagot rá.

[ Szerkesztve ]

(#210) DonMedve válasza jer1cho (#209) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Ha 3-an rendelünk az 60$!Uhh :Y 250HUF 1$!Régen volt amikor ennyiért ment!Ami annyit tesz 15000HUF!Valszeg csak a jövő hónapban menne ha mindenkit érdekel!Legalábbis nekem.Csak akkor előre le kellene tárgyalni!De akkor olyan amire te képedet rakják olyat lehet kérni?Mert csak akkor érdekel!

(#211) DonMedve válasza VAN der BOSS (#205) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

BOSS!
Kiszálltunk a Kone-ból,meg is halt a topic!!! :U

[ Szerkesztve ]

(#212) jer1cho válasza DonMedve (#210) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aha, olyan. Felmész az oldalra, feltöltesz egy képet, és megszerkeszgeted. Ott a link, ki is tudod próbálni. Igazából a postán tudunk spórolni...már, ha hazahozzák egyáltalán. Ebbe a hónapba én se feszegetném ezt a kérdést. :U

(#213) S*Tom* válasza DonMedve (#211) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Talán azért mert nem sok embernek van olyan fasza egere! :DDD
Egyébként grat, de akkor, ha már ennyit vártatok miért nem előrendelésre G9x?!

(#214) jer1cho válasza S*Tom* (#213) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet az egy "picit" drágább lesz...ehhez azért ők is nagyon értenek. Kiadjuk lényegében csak más színben és dupla annyiért...

(#215) S*Tom* válasza jer1cho (#214) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Nem gondolnám, hogy a duplája mert így sem kevés. (kint 100$ körül néztem)
A jobb szenzor és a festés nem indokolná a dupla árazást, gondoltam max 5-10k kell rádobni a simára, habár ahogyan a forint áll. :(

(#216) DonMedve válasza S*Tom* (#213) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Lehet igazad van! :U :D
Jó egér az,csak féltem.Nem tudom.Ez meg furcsa! :F Amúgy fasza,mindent tud amit várok egy egértől!Tudásra nekem találták ki,de formája,hovatovább kicsit furi!Remélem meg tudom szokni!

(#217) DonMedve válasza S*Tom* (#215) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Az elején egy 30-asba bizti benne lesz!De nem csak ez lesz újabb,a G15-nek is lesz újabb darabja.Asszem G19 lesz.Meg még jön egy csomó új cucc!

Valami ilyesmik lesznek!

[ Szerkesztve ]

(#218) DonMedve válasza DonMedve (#217) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Nem tudom már hol olvastam,de ha valaki megkóstolja ezt a szettet ami a képen van,mélyen a zsebébe kell nyúlnia!Több száz eurora fog rúgni az ára! :Y

(#219) jer1cho válasza DonMedve (#217) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Headset nem mozgat, abbal logiék nem nagyon járnak az élen... :(

A G19 viszont kellemes. Hasonló a G11-emhez, de letisztultabb, olyan kis....jó. :DDD

A G13 se rossz, de azt tudom, hogy az drágább lesz, mint a G11 most. És alig van rajta gomb...

(#220) DonMedve válasza jer1cho (#219) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Neked is G11-ed van?Nekem is,jó kis bill.,de ez a G19 tényleg szép!

(#221) jer1cho válasza DonMedve (#220) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ott van az adatlapomon: G20 (G11 + G9 = G20) :D

(#222) S*Tom* válasza DonMedve (#217) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Már néztem a képet, nagyon szép így egyben.
A rev2(kék) G15-öm nem cserélem le G19-re.(tényleg az lcd vagy már oled?)
Van egy régi Razer CH-m+Kone, esteleg később majd egy mamba szerű egér.
A fejhallgatóm egy mikrofonos logitech bőven kiszolgál multiban és msn-re, egyenlőre nem kell jobb.
Padban gondolkodom és már keresgéltem, de nekem nem G13-om lesz, ha minden igaz, mert 70EU és nem jó a billentyű kiosztása multihoz, ha nem találok mást, jobbat valószínű [ez] lesz 30EU-ért.

(#218) DonMedve Nekem így is közel 60k-ba fájt idáig a rengeteg cserét nem számítva. A tendenciát nézve minden csak drágább lesz. Lassan már úgy is megbékültem a helyzettel, hogy darabonként 20k alatt nem kapok semmi jót, ha valami meg tetszik nekem az meg szinte mindig a legdrágább.

(#223) S*Tom*

S*Tom*
(senior tag)

Ha valakit érdekel a logitech [G szett] nagyobb felbontáson.

Tényleg ez is egy új darab, vagy csak nekem? [G7 carbon doboz] [G7 carbon]

(#224) VAN der BOSS válasza S*Tom* (#223) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Hát ebből a szettből talán a bill ami kéne most perpill ,az egér kérdés remélem megoldódott egy időre,szal kéne vmi logi bill ami kényelmes is

//unrealnorth.com

(#225) DonMedve válasza S*Tom* (#222) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Ha jól emlékszem a cikket akkor ez már oled!A Cyber Snipa nekem is tetszik,én is gondolkozom rajt,de egyenlőre ráér!Fülhallgató nekem egy cosmics 5.1 van,az is jó nekem! ;] Én utána sem számolok!

(#226) DonMedve válasza VAN der BOSS (#224) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Nekem egy Logi Wave-ra fáj a fogam! ;]

(#227) VAN der BOSS válasza DonMedve (#226) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

én is azzal szemezgetek mert ,úgy árba még elfogadható, ez is tetszik csak ez drága már és nincs hun kiosztású ugy tudom

//unrealnorth.com

(#228) DonMedve válasza VAN der BOSS (#227) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Olyan 17K-tól kezdődik!És csak angol!De vagány!De egy Wave jobban kellene! ;)

(#229) foxi69

foxi69
(tag)

Sziasztok!

Egy 3 hónapos G9-nél jelentkezett a következő hiba.
A nagy sebességű mód csak függőlegesen tartva illetve fejjel lefelé működik.

Ezt mi okozhatja? Házilag javítható vagy "csere"? Hogy működik ezeknél a cuccoknál a gariztatás?

A válaszokat előre is köszönöm.

(#230) VAN der BOSS válasza foxi69 (#229) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Ha van rá gari akkor vissza a boltba ahol vetted és kb cserélik, hacsak nem bontottad meg az egeret mert akkor ugrik a gari

//unrealnorth.com

(#231) S*Tom* válasza DonMedve (#228) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Sajnos szinte minden jobb logi angol, de meglehet találni az ékezetes betűket simán. A z/y az ember pár mozdulattal megcseréli és utána el kell felejteni a lefele nézést.
A wave kinézetre nekem olyan mintha megolvadt volna húgom logi media elite.
A G szériás strar trek-es retro forma nekem jobban bejön. Meg ez legalább villog meg világít haveroknak. :)

(#232) adm

adm
(őstag)

g9 lett volna a következő egerem, de jött a frissítés. g9x-ről lehet tudni már valamit?

pecs2100.hu

(#233) S*Tom* válasza adm (#232) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

[G9x]
Külföldön kb. 100$, itthon előrendelhető.

(#234) VAN der BOSS válasza S*Tom* (#233) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Ennyiért még nem kell majd ha lemegy 10k-t akkor majd fontolóra veszem :)

//unrealnorth.com

(#235) adm válasza S*Tom* (#233) üzenetére

adm
(őstag)

igen ezt én is megtaláltam. az itthoni árra az elején legalábbis 30k-t tippelek, ami azért túlzás. itthon hol lehet előrendelni?

pecs2100.hu

(#236) S*Tom* válasza VAN der BOSS (#234) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Persze teljesen jó a mostani is, ha nem kell gariztatni! ;)
10k szerintem nem mostanában lesz, ha azt nézem a G9 2év alatt 5k esett néhány kiskerben, pár boltban meg még mindig egekben az ára, drágább mint volt megjelenésekor. A régebbi modelleket nézve, a G5rev1, MX518rev1, Razer DBrev1 kb. 5-6 év alatt csökkentek 10k környékére, de ezek akkori kinti alapára sem volt 30k!

(#235) adm
Itthon a 30k-t egyenlőre optimista kijelentésnek tartom, az új csúcs inputok árát nézve kicsivel több lehet majd(az én tippem 33-40k körül).
A razer mamba forintos beárazását kb. 2hónapja várom, de az is vastagon 40k felett lesz.
[link] Az előrendelést, ha akarod itt megteheted.
Mielőtt szólna valaki, a boltot nem ismerem, a linket pár napja a google dobta.

VAN der BOSS
Az 5-10k rádobást G9x-re szerintem benéztem! (alien, lord 16k-s G9-hez viszonyítva).

(#237) DonMedve válasza S*Tom* (#236) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

És ügye ezt tetézi,hogy romlik a forint! :W

(#238) S*Tom* válasza DonMedve (#237) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Az is, meg egyébként régóta szinte minden! A média meg minden nap lapátolja a sz.rt ránk. :C
A G19-es, ha tényleg oled, tuti nagyon szép sdk-i lesznek.
Az egérrel viszont semmi gond, sokaknak feleslegesnek tűnhet a G9x 5000DPI-je, de az érzékenység állításával max.dpi-re szépen belehet majd azt is lőni. Én úgy érzem nem erre vártam, igaz pár éve a mostanira is ezt írtam egy másik topikban.

Egyébként kíváncsi vagyok G9-en milyen dpi-t és milyen érzékenységet használsz(használtok)? Win/IE/játékok
Nálam fullhd-n 3200dpi-n 2.3-3as sense között, kb. 5cm és átszaladok keresztben a monitoron. ;]

(#239) DonMedve válasza S*Tom* (#238) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

"Nálam fullhd-n 3200dpi-n 2.3-3as sense között, kb. 5cm és átszaladok keresztben a monitoron."-Uhhh! :Y Isz akkor gámába is 5cm alatt megteszed a 360°-ot.
nah én gameba eléggé low sensen nyomom.Mármint az egér,nem,ő full HD-be nyomja ;] 3200dpi-n,meg 1000Hz-en megy.De a játékban,én ugye COD-os vok 0,13-on van.Ugye Roccat Taito padom van,ez ugye 320mm széles,na ezen játékban 3x húzom végig az egeret mire megteszek a karakteremmel 360°-ot.Win-be 800dpi/500Hz!

[ Szerkesztve ]

(#240) VAN der BOSS válasza S*Tom* (#238) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

nah ezt jótól kérded :) hát evidens hogy full dpi +1000hz de kell is UT2004-be van hogy 2mp alatt 3x kell 360°-t fordulni, Quakewars-ba is is fullon tolom ott viszont a senset kicsit vissza vettem,de mondom én szeretem a nagy dpi-t igy szoktam meg

//unrealnorth.com

(#241) S*Tom*

S*Tom*
(senior tag)

Azért is kérdeztem, hogy milyen dpi-t használtok mert egy másik topikban nagy vita volt, hogy nem kell, felesleges a magas vagy max dpi és sokan inkább a 800dpi+magas érzékenységhez ragaszkodtak mint a 3200/5000dpi és alacsonyabb érzékenység.
Én pld.:
Razer DBrev1 en 1600dpi 1000Hz(Usb hack) 6-os sense
Razer CH 2000dpi 1000Hz 4-6-os sense
Roccat Kone 3200dpi 1000Hz 2.3-3-as sense
Ezen a beállításon kézfej, újjak segítségével lehet uralni a teljes képernyőt egy kisebb padon is és nem kell a kart mozgatni.
Nem mondom, hogy a lowsensének nincsen előnye mivel vegyes érzékenységet használok én is a játékokban(cfg-ben beállítva, kézzel nem kapcsolgatom), de számomra [így] használhatatlan volna.

Itt egy kisebb Kodiak[teszt videó] az újabb egerekről, benne van a G9x is.

(#242) VAN der BOSS válasza S*Tom* (#241) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

És ott volt a kulcsmondat a videoban hogy miért az az egeret használja most is (intelli 1.1)"Mert megszoktam"

//unrealnorth.com

(#243) DonMedve válasza S*Tom* (#241) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

LOL!Előnye annyi,hogy brutálisan pontos vagy!COD-ba általában rifle szerverekre megyek,közelharcban megfognak,sőt mondhatni esélyem 0,de távolságról,a füléből a szőrt kilövöm a gyökérnek!kaptam is már sokszor,hogy aimos,meg stb.!KB. úgy lapátolok én is mint a srác a videón! :DDD

(#244) DonMedve válasza DonMedve (#243) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

"kaptam is már sokszor,hogy aimos,meg stb.!"
Az előbb lewh-ztak! :W :(((

(#245) VAN der BOSS válasza DonMedve (#243) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

hát ha úgy lapátolnál akkor kéne hozzá fél négyzetméteres egérpad :)

//unrealnorth.com

(#246) DonMedve válasza VAN der BOSS (#245) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Hát a jelenlegi kicsi is! :Y

(#247) S*Tom* válasza DonMedve (#246) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Én a 0.13 senséből levágtam egyből! Az nagyon erősen lowsense play.
Méretre egyik roccat pad sem kicsi, mivel mind a három típus 40×28cm és lowsense.
Ha nagyobb pad kell majd a G9-nek, akkor jó lehet:

Razer MANTIS Control Mat 44.4×35.5cm
Razer GOLIATHUS Alpha MousePad - Control 44.4×35.5cm
Everglide MonsterMat 44.4×35.5cm
SteelPad QCK heavy 45×40cm
SteelPad QcK+ 45×40cm

Ha ezek is kicsik még mindig, akkor :Qpad UC X-large 50×36.5cm :Y

Egyszerűbb és olcsóbb megoldás, ha kicsit(pár tizedet) fentebb tekersz a sensén. Ha nem, pár négyzetméter filc szőnyeg ;] ;)

(#248) DonMedve válasza S*Tom* (#247) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

:DDD
A Taito az 32cm!

(#249) S*Tom* válasza DonMedve (#248) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Ott valamit benéztem, vagy a centi rossz németben, vagy lenyesték a boltban méretre, esetleg van olyan is :DDD [Taito 40×28as] és [3x 40×28cm]

[ Szerkesztve ]

(#250) DonMedve válasza S*Tom* (#249) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Vagy a németek mégse olyan precízek??? :F

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech g9
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.