Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech g9

(#151) mickey999

mickey999
(újonc)

Üdv mindenkinek! Lenne egy problémám a G9-el kapcsolatban . Már a második G9-em van mer az egyik nem érzékelte h klikkelek COD2-ben és most ez az uj garanciás 2 napos se érzékeli nagyon csak egy fokkal jobb mint az elözö ! Pedig mikor a legelső G9-m volt akkor 3 hétig remekül muzsikált,és már nagyon ideges vagyok h a második is ien :( ! Aki tud segiteni elöre is thx!

mick

(#152) marinea2

marinea2
(tag)

Én maradok a G5 ösömnél :DDD

ez a totyik is jól megvan halva

http://www.androidcentral.com/samsung-galaxy-s2-i-want-believe

(#153) KDavid17

KDavid17
(fanatikus tag)

Szerintetek g5 vagy g9-t vegyek? g5 fogása pont tökéletes számomra.(próbáltam)
1 Steelpad qck heavy-n mozoghatna a kis rágcsáló :D

(#154) EQ válasza KDavid17 (#153) üzenetére

EQ
(kvázi-tag)

Szia!

Szerintem jobban jársz a G5-el minden tekintetben, de ha csak a fogást nézzük akkor én azt tudom mondani, hogy a G9 sokkal rövidebb és alacsonyabb a G5-nél. Nekem sok idö kellett mire átsoktam MX500-ról erre a patkányra, de mostmár tökéletesen megszokta a kezem és kényelmesen elférek rajta.

Üdv.: EQ

A számítógép jobb, mint a szex.

(#155) MasterDeeJay

MasterDeeJay
(senior tag)

Hali mindenkinek!

Megírom a véleményemet erről a rágcsálóról!

Szegény kis mx518-am kicsit elhasználódott - középső gomb néha érzéketlen, szétkopott az egész - de ez 2.5 év után talán elfogadható, meg voltam vele elégedve, de váltanom kellett az állapota miatt. Szóval keresgéltem az utódot. És miért is ne lehetne egy G9.
Vezetékes párti vagyok, és ennek az egérnek különösen tetszett ez a cipőfűző szerű madzagja. Formára képeken csúnyácskább mint az mx518 vagy a G5, de az életben sokkal szebb. A 2 borítás közül a gumiszerűt használom, súlyokat nem raktam bele, szeretem a könnyű az egérke egy kicsit. A görgője érdekes, én a fokozatosan működő módját használom, azt szoktam meg. A másik módjában ha nagyobb lenülettel pörgetem meg és elengedem akkor kb 5 másodpercig pörög magától. A 3200dpi-t nem éreztem semmivel sem pontosabbnak mint az mx518-nál, sőt ilyen téren meg voltam elégedve a régi mx-el mert nekem valóban nem kell több 1600-nál. Most persze 3200-on használom, de erősen visszavettem a sebességét. Néhány rosszat is:
A középső gomb, azaz a görgő lenyomása nehézkes, ugyanitt az oldalra scrollozás szinte használhatatlan annyira nem áll rá az újjam (ugyan nem használom, de ha már rajta van akkor legyen jó). A borítás kicsit lötyög, normál használatkor nem jelentkezik de ha felemelem az egeret akkor lehet hallani hogy 1mm-ert elmozdul.

Megérte az árát, 16680Ft kellett fizetnem érte. Itt rendeltem meg, a kiszállításért nem kellett fizetnem. (bár felhívtak hogy 2eFt lesz, de a futár csak az egér árát kérte)

Minecraft szerver: http://mcph.dyndns.info/

(#156) Interceptor

Interceptor
(őstag)

Hi!

Az lenne a kérdésem a gombok mennyire használhatóak játékban az egeren? föleg wow-ra használnám. thx

“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

(#157) whYz válasza Interceptor (#156) üzenetére

whYz
(senior tag)

hát wowra maximálisan :)
de wowra kb minden gamer egér tökéletesen használható :D

(#158) hunsi

hunsi
(újonc)

sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy ezeken az egereken (G5-G9, pl) lehet-e autofire-t beállítani?
Lineage2-t játszott-e valaki velük és mire tudta ott használni? A makrókról mint lehetőség valamit mondanátok? Erről leírást nem találtam és csak a DPI miatt nem vennék ennyiért egeret.
köszi a segítséget

(#159) EQ válasza Interceptor (#156) üzenetére

EQ
(kvázi-tag)

Szia!

Kb 1 éve használom az egeret 90%-ba WoW-ra, ami 4+4óra raidet jelent heti 5x. A középső gombot kicsit nehezen lehet kattintani, ezért azt nem is bindeltem be, a jobbra-balra(görgő)-t használom. Ezekkel is van néha, hogy nem hajtódik végre amit szeretnék csinálni, különösen ha nem elég erősen toltam ki jobbra vagy balra. A Hüvelykujjnál lévö gombok közül én csak közelebbit használom mert a távolabbit, ha el akarom érni akkor az egész tenyeremet kell mozgatnom, mert nem elég hosszú az ujjam és erre lusta vagyok. ;)
Egyébként megvagyok elégedve az egérrel, a sok gomb miatt sztem mindenképpen jó választás WoW-ra.

(#160) hunsi

hunsi
(újonc)

Szia, köszi a választ, de kérnék még pontosítást :)

- melyik egeret is használod? (ha minden igaz a G5)
- makrónak lehet billenyűleütést is programozni? pl F7, vagy ilyesmi?
- autofire akkor nincs rajta gonodlom?

köszi a választ előre is

[ Szerkesztve ]

(#161) EQ válasza hunsi (#160) üzenetére

EQ
(kvázi-tag)

Szia!

Igazából előtted író emberkének próbáltam válaszolni. Én a G9-et használok, azt be lehet állítani, hogy pl: valami gomb az F7 legyen. Ezzel az autofire dologgal én még nem találkoztam, de annyi mindent tud ez az egér, hogy én kb a felét se használom ki. Valami okosabb ember biztos tud majd neked segíteni ezzel kapcsolatban.

(#162) jeni válasza EQ (#161) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Szia
A 3000 DPI-t valóban tudja??
A Logi MX Revo-hoz hasonlitva ha nem veszem figyelembe a vezeték nélküliséget és a DPI-nagyságát akkor melyik lenne jobb?Ki lehet használni a nagyobb felbontás a hétköznapokban és ajáték mennyivel lenne jobb rajta

[ Szerkesztve ]

(#163) hunsi

hunsi
(újonc)

Még egy nagyon fontos kérdésem lenne, G5-ön gondolkozom (a G9, stb kicsi a kezemnek szerintem) de sima asztalon és az ágyban esetleg egy könyvön, vásznon (firmware 1.2-vel) mennyire működik?
Esetleg a Genius Ergo 500-550-555 ismerős valakinek? 555-öt hol lehet kapni?

Igazából nekem nem a 2000-3000 DPI miatt, hanem a programozható gombok miatt érdekel az egér.

(#164) BemApo válasza jeni (#162) üzenetére

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

2000 max ami még használható játékban szerintem, bár már az is sok egy picit, de ne ez legyen a fő szempont, mert ezt mindegyiken állíthatod, ha mást nem hát szoftverrel, inkább azt nézd hogy mennyire áll kéze, ha meg mindenféle furcsa felületen akarod használni mint Révay lexikon meg szendives tálca akkor inkább végy optikait MX518 ast a forma ugyan az, az új verzió 1800 Dpi tud, ami bőven jó, és sokkal kevésbé érzékeny arra hogy milyen felületen használod.

UpTheBruce!

(#165) Interceptor válasza EQ (#159) üzenetére

Interceptor
(őstag)

Thx! Bár annyira nem győztél meg, a probléma nekem is az a mostani "alap" egeremmel, hogy nem mindig reagál a gombnyomásra.

“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

(#166) BemApo válasza Interceptor (#165) üzenetére

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

a vezetékeseknél ritka a késés, de érdemes megnézni hogy mennyin megy az usb frissítés, mause rate checker el, 500 Hz már frankó az 1000 még sokkal jobb, bár ott már nem érzékelsz különbséget, de jó érzés ha bírja az egér, ez csak a jobb típusok sajátja, de valószínű hogy nem ártana spórolni egy új pocokra :))

UpTheBruce!

(#167) NewmanHD

NewmanHD
(fanatikus tag)

Ki, milyen egérpaddal használja az egeret? Mit ajánlotok ehhez az egérhez? Most adtam el a Razer Pro1.6+Pro Pad-omat és kipróbálnék másikat. Először a VX Revolution-t nézegettem, de inkább maradnék a zsinórnál és ez még olcsóbb is. Nem tudom, kb 3-4-5 ezret szánnék egy egérpadra, ami mondjuk 3 év múlva is egérpad marad és ajánlott egy G9-es mellé.

(#168) jeni válasza hunsi (#163) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Szia

Nekem a Genius Ergo 525 van amit a Király utcában vetem origináltan 5700 Ft-ért.Ebben az ársávban nincs ennél jobb :C

A felbontása 2000 DPI lézeres vezetékes,prógramozható a menűje segíségével.,jól nézz ki,kell ennnél több :) :DD :K

A genius Ergo 555 még itthon nincs forgalomban,talán valamely külföldi web oldalon megtalálod

(#169) BemApo válasza NewmanHD (#167) üzenetére

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

Razer Goliathus (speed), Func U széria, Razer Mantis, Steelpad QCK, Zalman mp1000, zek amik SZERINTEM nagy jók és árban is jók, de ami szerintem most a legesleg jobb az a Razer Destructor de az már 2 -2.5 x ennyi be fáj,

UpTheBruce!

(#170) racrac válasza HeGePK (#2) üzenetére

racrac
(újonc)

Nekem jelenleg G5-m van. Használtan vettem, ennek ellenére gyári állapotban volt :) Nekem csupán egy problémám van vele, hogy 400 dpi alá nem lehet vinni a minimum értéket. Én gyorsan hozzászoktam az egérhez, de ha esetleg más ül le a gépemhez, küszködik vele rendesen :D Mindenesetre kívácsi lennék a G9-re, szerintem nemsokára be is alakítok egyet, de a G5-től biztosan nem fogok megválni. Eddig nálam ez az egér a csúcs.

[ Szerkesztve ]

(#171) Cocó

Cocó
(kvázi-tag)

Tiszteletem az Uraknak!

Most jöttem a Media Marktból, vagy 25x megtapogattam a G5öt, G9-et, de nem igazán tok dönteni, holott tök más a kialakításuk. :F
A G9 mintha hangyányit kényelmesebb volna, de sztem kb ennyivel lehet jobb játékra a G5.
Mi erről a véleményetek??FPS játékokban melyik szerepel jobban??

:R

(#172) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

G5 kék változatának jó izzadságnyelős a teteje, és a G9-ről olvastam hogy a két cserélhető burkolata más-más anyagúak. Az egyik ilyen mint a G5-é vagy teljesen más ez a kettő mint ami a G5-nek van? valaki meg tudná mondani?

(#173) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Na megfogdostam őket a MM-ban, hát mondhatom elég nagy különbség van a két egér közt.. A G5 nekem sokkal jobban bejön, a formája miatt pihentetőbb rajta tartani a kezem, a G9 a tömzsibb burkolattal sokkal rövidebb és lelógnak róla az ujjvégeim.. :( Nem tetszik annyira, de sajna a hosszabb burkolattal nem tudtam kipróbálni, hátha azzal más lenne a helyzet.

(#174) juhe1

juhe1
(újonc)

hello
A g9-es egerem alá milyen egerpadot ajanlotok most egy steelpad qck-m van de szerintem nem ez a legjobb ala (olyan 4k körül vennék) en razer mantisre gondoltam de nemtudom h speed v a controlt valasszam illetve meg az excatmatre és a Goliathus Speed is szoba johet
Esetleg ha vkinek van tapasztalata valamelyikrol irja meg pls!
Foleg cod2 cod4 ,(sniper alá gondoltam.))

[ Szerkesztve ]

(#175) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy létezik machez G9 driver? A hivatalos oldalon nem látok, pedig ez az egér tetszik most a legjobban :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#176) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

2008 december 28atol en is Logitech G9es tulajdonos vagyok.

Hihetetlen kenyelmes az eger.

Netezesre vettem kar, hogy nincs ilyen formatervvel olcsobban.

(#177) YoOo

YoOo
(újonc)

Sziasztok,

Ma vettem egy ilyen egeret.
Segítenétek a setpointal jól beállítani? FPS játékokhoz kellene. Főleg a "buttons" "pointer" és "scrolling" menükbe kellene a help? Hogy a legalkalmasabb?

(#178) bOtX

bOtX
(fanatikus tag)

helósztok!

Nem tudjátok, hogy hol lehet kapni egyedi markolattal?

(#179) bOtX válasza bOtX (#178) üzenetére

bOtX
(fanatikus tag)

Már megvan. Csak az USA ban :O

(#180) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Engem inkabb az erdekelne, hogy hol lehet hozza tartalek markolatot kapni.

(#181) VIBO

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

üdv néktek

beszereztem egy g9et
csak sajna a görgője nem müxik
vmi 5let hogy hogy lehet megcsináltatni?
gari nincs már

Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)

(#182) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e kapni Logitech G9-hez teflontalpat? Ha igen, hol? Esetleg markolatot?

És milyen egérpad illik alá? :F

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#183) twollah válasza Vasinger! (#182) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Na ez a kerdes engem is nagyon erdekelne, mert jelenleg az asztalon koptatom az egerem, mert azon siklik a legjobban.

[ Szerkesztve ]

(#184) Vasinger! válasza twollah (#183) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most eléggé gondolkodóba estem egy Steelpad QCK-n. Sok jót hallottam róla, csak az a kérdés, G9-cel hogy viselkedik. :F

(#185) twollah válasza Vasinger! (#184) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Talaltam otthon egy ultra gagyi egerpadot es ugy csuszik rajta az eger, mintha jegen siklana.
Vegre nem az asztal lapjat koptatom.

(#186) Vasinger! válasza twollah (#185) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogyan lehet berakni ilyen toolbart minden hsz végére? :U

(#187) twollah válasza Vasinger! (#186) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Letolt, feltolt a PH! oldalara, belinkel, orul jol.

(#188) Vasinger! válasza twollah (#187) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De te ezt minden hsz.-ed végére beírod, vagy az aláírásodba írod a BB kódokat? :F :F

Már rájöttem, van esetleg egy ilyen scripted ami mindig berakja a hszed végére? :D

[ Szerkesztve ]

(#189) twollah válasza Vasinger! (#188) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Berakom kezzel minden hozzaszolas vegen.

(#190) Aviszti

Aviszti
(kvázi-tag)

na végre megtaláltam ezt a topicot is egy kérdésem lenne g5 vagy g9 jatékhoz???

Megbizhatoságom http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=+%09+Aviszti

(#191) VAN der BOSS válasza Aviszti (#190) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Szerintem tök mindegy ha van rá pénzed G9 ha kevesebb van akkor G5 semmi bonyolult nincsbenne ;)

//unrealnorth.com

(#192) Aviszti válasza VAN der BOSS (#191) üzenetére

Aviszti
(kvázi-tag)

hát nem tudom.. :) elmegyek a mediaba és megnézem meik ál joobana a kezembe :)

Megbizhatoságom http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=+%09+Aviszti

(#193) kerlac

kerlac
(senior tag)

A G3 totyik halott, ezért itt kérdezem, ha vkinek lenne ötlete:

G3 vagy A4tech X7 (ilyenem van jelenleg és meg vagyok vele elégedve, de a logitechet kipróbálnám jobb-e)?

G5 és 9 nekem hatalmas, ezért a G3-ra gondoltam. természetesen játékhoz használom....

(#194) twollah válasza Aviszti (#192) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

De ne az MMban vedd, mert ott zenes felara van, december vegen 30 ezer local credit korul volt az ara.

Most, hogy a Forint gyenge, mashol is kicsivel 20 ezer local credit felett van az ara.

(#195) VAN der BOSS válasza twollah (#194) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Igen MM-ben én valamelyik nap 29k-ért láttam hát kissé el van árazva

//unrealnorth.com

(#196) DonMedve

DonMedve
(PH! addikt)

Uraim!Tiszteletem mindenkinek!És jelezném,hogy a mai nappal beléptem a G9 tulajok táborába!Köszönöm!

twollah,hol lehet ilyen bannert szerezni??? :F

[ Szerkesztve ]

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#197) jer1cho válasza DonMedve (#196) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üdv a klubban kolléga! :C

(#198) VAN der BOSS

VAN der BOSS
(őstag)

Akkor csatlakozom én is:)

medve itt van egy

//unrealnorth.com

(#199) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha már ilyen szépen összejöttünk...

Nekem lekopott az egyik markolat. Gondolam veszek másikat. Csak nem olyan egyszerű, csak kintről lehet megrendelni...ami persze nem olcsó mulatság. Ha összefognánk egy páran, akkor leosztva lehet nem is lenne olyan vészes.

Van akit érdekelne egyáltalán a dolog? Mert akkor utánajárok, hogy kb. mennyire jönnek ki /db. Asszem olyan 4-5K körül van egyébként...

(#200) VAN der BOSS válasza jer1cho (#199) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Az attól függ melyik markolat mert én az xl-s használom a másikat ki se bontottam annyira borzalom a fogása
Egyébként nem rossz ha van egy tartalék a rosszab időkre

//unrealnorth.com

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech g9
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.