Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech g9

(#101) HoldChore

HoldChore
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Embörök ez egy gamer egér! Szép vagy nem szép? Ha csak ez miatt nem veszel ilyet akkor te azt is megkérdeznéd, hogy van e rózsaszínben. (Igaz először én is csak nézegettem a képen, hogy mi ez :) Meg cserélhető tető? minek? esetleg rózsaszínben? Még nem tudom, hogy melyik jobb, így erről nem nyilatkozom.)
A második g5 egeremet vittem vissza garanciába egy-egy év múlva, de most már g9-et kértem helyette. Az elsőnek az egyik oldalirányú gombja lett nehezen kapcsolható, a másodiknak beesett az oldalsó gombja. Ezekből a hibákból tudnak fejleszteni. Nekem is lennének ötleteim a g9-ergonomiájához, de hát az embereknek nem egyforma a kezük:) A kesztyűiparban dolgoztam, így tudom, de például lehetne a cserélhető tokok nagyságával játszani, igaz ez drágítja a cuccot. Erre az egérre már ráállhatnak különféle moddergyártók is.
Nos ez jobb annyival, hogy megérte ráfizetni. Mivel én hardcore gamer vagyok, így már az az egy plusz gomb a hülyejkujjnál is sokat jelent:) (szoktam első is lenni :) )

Nagyon hasznos szerkesztéshez az egyenessegítő opciója, ami segít egyenes irányban húzni az egeret, Erre felhívom a figyelmét akik rajzolnak. Állítható az érzékenysége, hogy hol hagyja el a húzott egyenes írányt. Persze aki megszokta a ctrl-t annak indegy, játékhoz pedig ki kell venni.)
A programozhatósága csúcs dolog, főleg, aki a számítógépen él, mint én.

Adok nektek is tippet hátha valakinek használ. (van pár egér mögöttem főleg Logitech)

A régi ps2-es egeredet hagyd bedugva a gépben és legyen kéznél: Ez pl. akkor jó, ha tömöd a fejed a gép előtt zsírosdeszkával. Ha nem játszol, akkor az az egér is megteszi, de ha csak a 20000 HUF-os G9-ed van előtted azt fogod összekoszolni, mert össze fogod!
Szóval csak akkor nyúzd, ha kell ennek a teljesítménye. Ez már nem egér, hanem drága játékperiféria!

Egérpadok: Vannak a görgős egerek, azok görögnek :) vannak az optikaiak azok néznek színt és recéket :) És vannak a lézerek, nos ezt már huzigálhatod bárhol. Ha rádsóznak drága egérpadot az a te bajod. Úgysem találsz otthon olyan homogén felületet, ahol megcsúszna a lézeres egered (nem a taplpáról beszélek). (talán az említett zsíroskenyéren :)
Végy egy darab átlátszó (vagy rózsaszínű :) ) öntapadós fóliát és ragaszd fel a egerezőhelyedre. Ezen jól csúszik a teflontalp, könnyű cserélni és tisztítani.

Na ennyit most, minden titkot nem osztok meg :)

Talán még annyit, hogy ne ezt az egeret csapd az asztalhoz, ha nem találtad el az ellent :)

Arra vigyázz, hogy ha játszol ha nem és lézeres egerre térsz át, innen már nem lesz visszaút a görgős és optikai egerek világába !

Szóval hajrá, ez egy csúcsrágcsáló! (Lopott szó)

"Az élet nem valaminek a főpróbája ami majd eljön egyszer, hanem maga az élet!"

(#102) G^zC^mp€r válasza HoldChore (#101) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

ezt a hosszu összefoglalót most miért írtad? :F

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

(#103) HoldChore válasza G^zC^mp€r (#102) üzenetére

HoldChore
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

hogy örüjjé vazze:)

"Az élet nem valaminek a főpróbája ami majd eljön egyszer, hanem maga az élet!"

(#104) G^zC^mp€r válasza HoldChore (#103) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

no offense, csak nem értem :) nekem g9 van, imádom

(#105) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon szeretnék G9-et de félek tőle. eddig a logitech cuccaim nem voltak túl jók. a fejhallgatóm két hét után elpottyantotta a mikrofonját, a PS2controllerem meg úgy másfél év után szétment (az 5 éves sony még hibátlan).

Én vagyok a PH! királya.

(#106) harylmu válasza DEJVID (#105) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ne félj tőle, jó kis egér. Csak elég drága, inkább vegyé' Razer DeathAddert :)

(#107) DEJVID válasza harylmu (#106) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

a razerek nem tetszenek formára. a G9 a képeken sztem nagyon szar de élőben nagyon tetszett. egy jó ideje vezeték nélküli egeret használok így a vezetéktől is félek kicsit. lehet hogy nem zavarna csak nem tudom h mennyire hajlékony.

Én vagyok a PH! királya.

(#108) G^zC^mp€r válasza DEJVID (#107) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

semennyire nem hajlékony :DDD de attol függetlenül istenkirálybestofever egér :DD nekem iszonyatosan tetszik, nagyon jól összevan rakva, és iszonyat nagy huntert tud csinálni mindenkiből;]

(#109) di-courage válasza DEJVID (#107) üzenetére

di-courage
(újonc)

Üdv!

Én is gondolkozom a G9en, és én is főleg a vezetéktől tartok. Nekem is már jó ideje cordless egerem van (logitech V400) és kicsit fura lenne megszokni(de azért itt lesz mellettem :) )
Én azt csináltam, hogy fogtam egy vezetékes egeret, és azzal toltam párszor, hogy mégis, megtom-e szokni a vezetéket...

Egész jól megbarátkoztam a vezetékkel,de azért itt lesz a kisegerem tartalékba :)

Szal, nem kell félni tőle, sztem,de ha veszel, akkor már olyan helyen vedd, ahol olcsobb.
Ahol min 17-18 kiloért adják. Többet én nem adnék ki érte...

(#110) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

pár képet tudnátok linkelni kedvcsinálónak a saját egérkéről?

Én vagyok a PH! királya.

(#111) di-courage válasza DEJVID (#110) üzenetére

di-courage
(újonc)

Én is örülnék neki ;)P

(#112) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

naaaaaaaaaaaaaa legyen már valamíííííííííííííííííííííííííííí. képeket akarunk!!!!! :))

[ Szerkesztve ]

Én vagyok a PH! királya.

(#113) DaXx

DaXx
(újonc)

Sziasztok!

Én miután meghalt a razer copperheadem G9-et vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. :D Szerintem sokkal jobb minőségű mint a razer volt meg kényelmesebb is, meg jobb is meg minden :D
Itt van pár kép róla, nem a legjobb minőség, dehát ez van :B :D
[link]
[link]
[link]

XBL Gamertag: DaXx777

(#114) JxOxExY

JxOxExY
(kvázi-tag)

pár napig használtam az egeret. elöször megijedtem mer valami brutal nagynak figyelt a csomagból.
aztán pár óra CS és medal után egyszerüen nem állt visssza a kezem a Cyber-snipa-mra.
iszonyat kényelmeses elfél rajta a kezem söt a nagy gomboknak hála még 1000x kattintás után se volt hogy lenyuszott volna az egér szélére az ujjaim :C :C

tel : 06 20 284 0494

(#115) Söri

Söri
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Én vettem egy G9-es egeret megvan 3 hónapja és néha kicsit megrázza az ujjam. Alig érezni de hát akkoris 20ezer volt és ez szerintem ebben a kategóriában már elég idegesítő. :W Veletek sohasincs így? Mert engem az hogy naponta egyszer megcsípi az ujjbegyem az nem zavar de hát félek hogy valami komolyabb baja lesz.

[ Szerkesztve ]

(#116) Söri

Söri
(kvázi-tag)

Rájöttem hogy itt valami nagyon nem kóser mert már a monitorom is.......... :))

(#117) scabi78

scabi78
(kvázi-tag)

Te UFO vagy, azé ráz. :))

Tiszta Windows, rendes ház!

(#118) 7600 GS

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Ti milyen nem túl drága (7-8) ezres egérpadot ajánlanátok hozzá?

(#119) DEJVID válasza 7600 GS (#118) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

nekem Razer exactmat van remélem jó lesz vele. a mostani optikai ezerszer jobb vele mint simán az asztalon

Én vagyok a PH! királya.

(#120) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

megvan az egér. 5percet használtam és sztem egyszerűen tökéletes. majd még később írok a tapasztalataimról.

Én vagyok a PH! királya.

(#121) sourcer válasza DEJVID (#120) üzenetére

sourcer
(lelkes újonc)

Nekem is 5 perce van meg, és iszonyat zsír :C :))

One Shot One Kill, No Luck Just Skill

(#122) catoon válasza Söri (#115) üzenetére

catoon
(újonc)

hellooo!

Azt hittem, hogy velem van a baj, de engem is folyamatosan ráz az a büdös patkányszerzet, méghozzá a görgőnél. Nyilván valami statikus töltődés de télleg elég fura.

Én a g9-et januárban vettem éshát nálam is jelentkezett ez a lötyögés probléma (na nem 2-4 mm mert már majdnem fél centi ugye..... :C de azért érzik)

Viszon ami szerintem sokkal nagyobb gáz egy ilyen kategóriájú egérnél, az az, hogy a gumírozott burkolatú változatnál elkezdett nekem is leválni róla ez a gumis réteg. A poén az egészben az hogy nem is ott ahol hozzáérek.... :W :W :W

Az első elválást nézegettem azt hittem rá, hogy valami kosz elkezdtem lepiszkálni és egyszercsak megindult a hámlás (pedig még a nap se sütött rá) :F
és a legszomorúbb az egészbe, hogy nem is áll meg a hámlás csak akkor, ha egy pengével körbevágod és leszeded a fölösleget. Van rajta egy másik buborékosodó hámláskezdemény, de ezt nem bántom, nehogy azt higyjék a gariba, hogy pengével vágdosási hajlamom van... :)

Vissza kellene vinnem gariba, csak a hátam közepére se hiányzik a vele járó bohóckodás, időkiesés. Szal minden kedves leendő tulajnak a figyelmébe ajánlom, hogy ilyen problémával is számolni kell.

(#123) whYz válasza catoon (#122) üzenetére

whYz
(senior tag)

bemész boltba sztem egyből kicserélik... nem kell semmit bohockodnod :DD
mindenképp megéri, főleg egy ilyen egérnél :DD

(#124) Źşë' válasza catoon (#122) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

fuhh szintiugy jartam en is, huvelykujjamnal volt vmi szosz en ugy lattam, nekialltam kaparaszni es lejott a boritasa:s eleg lehangolo volt!

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#125) Fulter

Fulter
(újonc)

Hali!
Én próbáltam több fajta egérpadot, (és más egereket is), de nekem a g9 + razer exactmat (control oldal) combo vált be leginkább játékokhoz, ezt csak ajánlani tudom!
A Logitech nagyon jól eltalálta a kiegészítőket, és sztem ez a legfőbb pont, amiben jobb lehet, mint a razer. A cserélhető burkolat, és legfőkébb a súlyozás. Én a súlyokkal sokat szórakoztam, de sztem megéri a fáradtságot, mert ha a saját szubjektív érzésednek megfelelően súlyozod, sokat javulhat a rágcsáló kezelhetősége :)

Hibák...
Én is az XL burkolatot használom (fél éve) de még nem jött fel a fólia róla..
Nem lötyögnek a burkolatok, full stabilan áll rajta mind2 :)
A talpai nagyok, és pontosan fekszenek az egérpadon (egyenletesen kopik, és nem ér le máshol, csak ahol kell)
A kábele, tényleg inkább drót, mint kábel, de engem nem zavar, meg tudtam oldani az elvezetését.
Nem rázott meg még soha..
(elég jó példányt sikerült kifognom, úgy éreztem, miközben olvastam a topicot) :)
Nekem az egyetlen problémám, hogy a görgő elkezdett szorulni... amikor megvettem, a görgő szabad állapotban jól meggörgetve kb 17-19sec ig forgott, most jó, ha van 3sec... Ez gondolom elsőre elég érthetelen probléma, de fanatic gamerek esetleg már tudják mire gondolok :) FPS játékokban, ha lövést beállítod a felfelé görgetésre, és meglendíted, akkor azok a fegyverek, amiknél minden lövésnél kattintanod kell, soha nem látott sebességgel fognak lőni!!
(pl: a COD2-ben az M1 Garand, 333fps-sel, ezzel a görgővel gyorsabban lő mint másoknak a thompson :)))
Ennyi lenne rövid véleményem a kedvenc kis háziállatomról :)

[ Szerkesztve ]

"All creation has the promise of heaven, and still you travel the road to hell!"

(#126) Fulter válasza Fulter (#125) üzenetére

Fulter
(újonc)

Ezőző hsz javít:
Kicsit jobban belegondolva a sec hosszába:), inkább 10-12 sec volt régen most meg 2 se... :/

"All creation has the promise of heaven, and still you travel the road to hell!"

(#127) Balaka válasza Fulter (#126) üzenetére

Balaka
(újonc)

Sziasztok.
Nekem is ez a bajom.A görgő szorul.Cod2-vel játszom és elég idegesito.
Szerintetek mit tegyek? :W

(#128) Źşë' válasza Balaka (#127) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

lehet h ki kell pucolni. belement vmi dzsuva

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#129) Fulter válasza Balaka (#127) üzenetére

Fulter
(újonc)

Sajnos nem tom mit lehet vele csinálni, engem is érdeklene megoldás...
A kipucoláson gondolkodtam, de egyszerűen nem tudtam szétszedni az egeret :S

(#130) Źşë'

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

ha mar loginal tartunk van egy g15os billem, es a space alatt lett egy folt, lekopott a festek :s az benne a gaz h oda nem is szoktam tenni a kezem, kikene paroslabbal rugdalni azokat akik ezt a festest meg gumiboritast kitalaltak, ennyire lamo technikusok neammar h legyenek a logitechnel :S gaz

[ Szerkesztve ]

(#131) combustion

combustion
(újonc)

Nah csajok vettem 1 ilyen patkányt, iggen kajak, marhajó;) eddig még semmi baja(1hónapos) de a markolatokkal annyi bajom van csak h nemtok dönteni h melyik a jobb :)) codban nagyon lehet vele aprítani meg úgy amúgy mindenben dehát azért van:d

[ Szerkesztve ]

More than innovation its revolutiont for the new genetation

(#132) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

jó rég írtam már ide. az egér nagyon jó de inkább tökéletes :D mindkét markolat kényelmes, a görgő szuper, a gombok kifogástalanok, a súlyozás is marha jó és a szoftver is király. drága egér de megéri az árát az utolsó fillérég.

Én vagyok a PH! királya.

(#133) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

ja és egyáltalán nem zavaró a vezetéke. a dobozban összetekergetve volt ezért tele van éles kanyarokkal a vezeték mikor kibontod de egy hét se kell és a lényeges része (egér előtti 10-20cm) kiegyenesedik.

Én vagyok a PH! királya.

(#134) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

tyűűű de kihalt a topik :( :( :(

Én vagyok a PH! királya.

(#135) Wazzovski

Wazzovski
(újonc)

Helo

Én is boldog G9 tulajdonos lettem. :DD

Lattam videókban, hogy ha a egér görgőjét átrakjuk gyors pörgésre, akkor a játékban a fegyver szedni fogja az elleneket és nem kell allandóan nyomva tartani a bal gombot.Csak hogy lehet ezt beállítani?? :U

Amúgy az egér nagyon frankó súlyozással lehet jatszani de megtalaltam a tökéletes combót számomra.Nagyon jó hogy végre nem ragad hozza a kezemhez az egér mert az előzőt(olcso BenQ-s) feszítővassal tudtam csak lekaparni a kezemről 1 izzasztó TF 2 párbaj után.

Egérpad amit használok hozzá az a Razer eXactMat es annak is a speed-es része, mert a masik oldala nagyon serceg az egér alatt es zavart.

(#136) DEJVID válasza Wazzovski (#135) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

a görgőt átkapcsolod szabadon forgóra a játékban pedig a görgőre teszed a tüzelést :U

Én vagyok a PH! királya.

(#137) Wazzovski

Wazzovski
(újonc)

Kösz

Mai nap olyanra lettem figyelmes hogy szaggatnak a jatekaim!Gondoltam gyors restart segit!
Nem segitett,akkor johet a virus irtas, ez sem segitett, aztan vettem eszre hogy mikor megmozditom az egerem akkor minden belassul. Akkor csinalja csak ha mozgatom az egeret, mitől lehet? Mar szombattol hasznalom es nem volt semmi gond, idaig! ;] :(

(#138) Wazzovski

Wazzovski
(újonc)

Megoldottam, mar jó :C

Ui. nem volt mod-om ezert irtam így.

(#139) DEJVID válasza Wazzovski (#138) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

na és mennyire jön be az egér? ugye hogy a legeslegkirályabb? :DDD :C

Én vagyok a PH! királya.

(#140) Gh057

Gh057
(lelkes újonc)

Fúú gyerekek, rossz lett a kedvem... :O
A sima markolatnál feltűnt, hogy a hátrafele gombról lekopott a festék, de ez még nem is gond, de a markolat jobb oldalán elkezdett a saroknál lejönni a gumiréteg... Azért ilyen drága egérnél ez szerintem nem megengedett... Itt van róla a kép:
G9 markolat
Ezt garanciába kell cserélniük nem? Ez eléggé kellemetlen, főleg, hogy most ott érezni is lehet, hogy kicsit "hiányzik belőle" egy darab, nincs egy síkban a felület...

(#141) Gh057

Gh057
(lelkes újonc)

Most nézem nem csak nálam van ez a lejövő burkolat probléma... :(
Źşë' és catoon ti visszavittétek gariba? Én is most amiatt nem hívom őket, mert még nem zavaró, csak egy kis helyen jött fel ahogy a képen is látszik, de akkor is feljött. Lehet majd csak megkérdezem a boltot, hogy mi a teendő, de első gondom az, hogy 180km-re vagyok a bolttól, a másik meg ez a fárnya időhúzás, mert a múltkor is 2 hetet kellett várnom a DVD írómra, aztán + 1 hét mire megjött az új, és addig egér nélkül elég lehangoló lesz...

(#142) DEJVID válasza Gh057 (#141) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

egy vezetékes golyós egér azthiszem 360 ft. azzal kibírod a gari ideje alatt :)) egyébként mióta használod az egeret? nekem már megvan egy ideje és semmi kopás eddig. kopp-kopp.

Én vagyok a PH! királya.

(#143) DEJVID válasza DEJVID (#142) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

március 10 óta használom.

Én vagyok a PH! királya.

(#144) Gh057 válasza DEJVID (#143) üzenetére

Gh057
(lelkes újonc)

Január 9-10 körül vettem, azóta használom, de elég szar, hogy így elkezdett kopni, de ahogy látom ez sem egyedi probléma... addig igaz, hogy tudok venni valami egyszerű egeret, na de az nem lesz G9 :DD Akkor azt mondod próbáljam meg felvenni a kapcsolatot a bolttal?

(#145) DEJVID válasza Gh057 (#144) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

logihoz mennék inkább

Én vagyok a PH! királya.

(#146) Wentar válasza Gh057 (#144) üzenetére

Wentar
(újonc)

Megoldás a problémára. Tudom hogy ennyire jó ez az egér de azért hokizás közben lerakhatnád a markodból.

Ívfényes termitkarabély eladó (önvédelmi, tömegoszlatási célokra tökéletesen megfelelő)

(#147) Gh057 válasza Wentar (#146) üzenetére

Gh057
(lelkes újonc)

Na most aztán szétröhögtem az agyam...

(#148) DEJVID válasza Wentar (#146) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

kösz. ilyet még egy párat...

Én vagyok a PH! királya.

(#149) Lewzke

Lewzke
(senior tag)

Szerintem nagyon jó .... Logitech rulezzz :DD

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#150) DEJVID válasza Lewzke (#149) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

legeslegjobb :R

Én vagyok a PH! királya.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Logitech g9
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.