Nemrég vettem egy logitech g5-ös egeret, de az a problémám vele hogy nem tudom beállítani a játékokon belül a plusz gombokra hogy mit csináljanak.
Tehát pl multkor próbáltam fearban beállítani a back gombra a gránát dobást de mintha nem is érzékelte volna hogy megnyomtam olyankor a back gombot. De ugyanez van a jobbra balra görgetésnél is. Csak a bal meg a jobb gombot és a normális görgetést tudom beállítani valamilyen funkcióra. Ez már több játéknál is jelenkezett.
Ez nem valami beállításon múlik a setpointban?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Sztojcsi
(fanatikus tag)

Jasonchan
(őstag)
Nézz már vissza bakker
Az előbb írták le ,hogy 573. hsz. 
"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

Zaparozset
(kvázi-tag)
Valaki meg tudja mondani esetleg, hogy hol lehet kapni a G7-re teflon talpakat! Sajna szét kelett szednem mert leejtettem és a görgő elmozdult benne, és azok a fránya csavarok a teflon alatt vannak és le kellett szednem. Ami azt illeti nem sikerült tökéltesen leszednem 
Sz.F.P.

Windex
(tag)
Hello!
Megtudná valaki mutatni/mondani hogy hogyan néz ki a G5-höz adott jótállási jegy? Akárhogy is nézem a dobozt, nem találok benne semmi olyasmit ami jótállási papírra hasonlítana. 
The Cylons were created by man. They rebelled. They evolved. There are many copies. And they have a plan.

Ayg0
(senior tag)
Üdvözletem!
Szeretnék érdeklődni, hogy nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehetne kapni az alábbi egerek közül valamelyiket?
Logitech G5 SE [link]
Logitech G5 SE Battlefield [link]
Fontos lenne, mert karácsonyra lenne ajándékba! Előre is kösz!
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
(#656) Max Powell válasza Zaparozset (#653) üzenetére

Max Powell
(újonc)
hali
teflontalpakat pl: pixel.hu
nekem g5 van, es az eredeti gyarinal sokkal jobban csuszik a teflon talp, amit kapni lehet
Udv
Én se kaptam olyat, nekem a számla a garanciapapír is. (rá is van írva, tudod apróbetűs rész)
2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0

IzI
(kvázi-tag)
Hi
Igaz az hogy G szeriak icemat2 padon nem jok? Reszetelnek akkor is ha megvolt firmware frissites.Van vkinek G3 es icemat2 hasznal hozza?!

Windex
(tag)
Nekem nincs a számlámon apró betűs rész,
csak annyi hogy az a papír kell a garihoz. (ez elég + a doboza)
The Cylons were created by man. They rebelled. They evolved. There are many copies. And they have a plan.
Nekem a G5 nem ment valami jól ''Tesco gazdaságos'' textilpadon
Mindenesetre én simán a lakkozott asztallapot használom és azon sem és a textil padon sem tapasztaltam bármilyen rendellenességet a mozgásban semmilyen körülmény között. Nekem gyárilag az 1.1-es firmware van a G5-ön.

Ayg0
(senior tag)
A Logitech G5-öt próbálta már valaki Razer eXactMaten? Ha igen, mik a tapasztalatok?
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

edyke
(újonc)
Hello
Lenne egy nagyon extrem kérésem de ha valaki tud rá időtszakítani annak nagyon köszönöm.
Kéne egy lista azokról az egérpadokról amin profin fut a Logitech G5.
Kb: 8-10 egérpadra lenne szükségem. PLS!!!
edy
Steel 5L-en tökéletesen megy 

gerjus
(senior tag)
Nekem corepadon megy tokeletesen ....
Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

Windex
(tag)
Steel QcK-en is tökéletesen működik.

MatheuS 92
(újonc)
1cerűen nem tudom eldönteni mejiket válasszam

Razer db
Razer ch
Logitech MX518
Logitech G1
Logitech G5
a válaszokat péntekig adjátok meg mert megyek pestre és nem szeretnénk üres kézzel vissza jönni
köszi
. MatheuS
A PÉNZ NEM SZÁMÍT DE MAX 25-30 DE EZ A PLAFON-tudom hogy ennyiért ne is árulnak
mostanság
holnaap péntek és én megek pestre 
légysz válaszokat tapasztalatokat!!!!!!!!!!!!!
Én szeretem a G5-met! 
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

mcmike
(senior tag)
Nekem végülis MX518-am lett a napokban, tökéletesen meg vagyok vele elégedve...
Pro:
- 1600dpi
- 500Hz-et tud
- Nagyon jól néz ki 
- Viszonylag normális árkategóriába esik (10-11k)
Kontra:
- Kicsit izzadós felülete van
- Asszem nem tud 1000Hz-et (még nem próbáltam...)
- Nagyon vastag a kábele
, de így legalább tartós lesz valszeg...
- Infrás, még nem lézeres
kb. ennyi...
Beleolvasgattam ebbe a fórumba is mielőtt döntöttem az MX518 mellett, mivel G5-ön is gondolkodtam. Egy picit eltántorított az a pár probléma amiket említettek. Nem tudom végülis bebizonyosodott-e azóta, hogy az 1.1-es firmware tökéletes... 
Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

gerjus
(senior tag)
Hat alapvetoen szerintem a razer vagy logi azt csak te dontheted el fogas alapjan mert eleg mas a ket eger 
Ha logi akkor sztem G5 en nagyon szeretem , a razeren szerintem az oldalso ket gomb nem esik kezre logiban a jobbra balra billeno gorgo az nagyon ott van sztem.... 
Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/
Nemtudom, h. más topicban is feltetted e a kérdésed, de milyen választ vársz egy Logi G5/G7 topicban? 
Ettől függetlenül én nagyon meg vagyok elégedve a G5-el. Kényelmes (persze kinek mi, de még nem találkoztam olyan emberrel, aki megfogta és nem állt neki kézre). A vezeték egyáltalán nem zavarő és sztem ha akarnám se nagyon tudnám megtörni. A gombjai tökéletesek, az összes kézre áll. Nagyon pontos, még egyszer sem ugrott meg játék közben (ha jól emlékszem
) A dpi állítást ugyan feleslegesnek tartom, de aztis nagyon jól be lehet állítani. A súlyok is jól használhatóak, tényleg úgy súlyozod ki ahogy neked kényelmes. (Én a változatosság kedvéért nem rakok bele súlyt
). Nemtudom mit lehetne még írni. Ha külsőleg tetszik, akkor garantáltan meg leszel vele elégedve.
Ha a pénz nem számít akkor egyértelműen G5
(remélem még időben
)
#668:
''bebizonyosodott-e azóta, hogy az 1.1-es firmware tökéletes...''
az én válaszom egyértelműen az hogy igen, semmi ''rántási'' problémám nem volt az egérrel egyszer sem.
[Szerkesztve]

Larry303
(őstag)
Elmagyarázná nékem vki, hogy ez az 500Hz mit is takar???
Annyira tisztában vagyok vele, hogy az usb port sebességéhez van köze, de sztnék tisztábban látni...
Amúgy g5 öm van és fogalmam sincs hogy milyen sebeséggel csatlakozik az usb portra...
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-
500Hz azt jelenti hogy 1 másodperc alatt 500 alkalommal küld adatot a gépnek az egér. Így leegyszerűsítve
Az egered elméletileg 500MHz-es sebességgel csatlakozik de ennek úgy őszintén nincsen jelentősége hacsak nem egy hardcore gamer vagy 

Larry303
(őstag)
Köszi, amu én is azthiszem ho elég lesz 
Jah és ezt elolvasva [link]
beálítottam tegnap az egerem és hát óriás különbség volt nah....eddig 1600-2000 dpi n használtam....magyarul bekaptam a marketing horgot, 600-800 környékére állítva voltam vele tegnap a legpontosabb.....
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-
az hogy ki hány DPI-n a legjobb az egyéni... én pontos célzásnál 400-600 DPI-t használok, míg normál esetben 800-1600 
Eddig egyedül a painkillernél használtam 2000DPI-t
ó napot emberek!!!
most készülök kimenni ausztriába és ott fogok venni egy cincogót.két kiszemeltem van: az elsó a logitech mx518 a másik meg a logitech g5.na az mx518 37.96 euróba kerül a g5 meg 54.96 euróba kerül.megér annyi plusszt a g5 vagy vegyem az mx518-at?melyik milyen egér?ezalatt azt értem hogy nekem most egy noname genius 500ft-os görgős egerem van mennyiben jobbak ezek.illetve mennyive jobb a g5.tulajdonképpen én a gép előtt mikor ülök kb 70%-ban netezek ide is kell a gyors egér illetve 30%-ban játszok de nem igazán fps-ezek.unokatesómnak pár éve mx510-e van tökéletesen meg van vele elégedve én is fogtam nagyon jó.de sajna olyat már nem lehet kapni
és mégegy választási lehetőség van: razer krait razer diamondback és razer cooperhead.az ő árait nem tudom hova sorolhatóak be?és jobbak mint bármelyik logitech?
[Szerkesztve]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
valaki léci segitsen.ma délutánig el kell dőljön mert holnap megveszem és ott nem leszek net közelbe.kérlek segitsetek
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

N3v3r7and
(kvázi-tag)
Én most egy G5-öt szeretnék venni de kéne egy egérpad, mivel eddig csak az asztalt használtam. Mivel fut jól az egér? Csak textílen? Én most egy Nova Killert néztem ki.
Vélemény? 
A mostani egerednél bármelyik jobb lenne. Ha nem játszol, felesleges 20 rongyos egeret venni, bőven megteszi egy microsoft intelli explorer is, amit 10 alatt megkapsz. mx518 és G5-is nagyon jó egér, razerre nemtudok mit mondani, mert még egyhez sem volt szerencsém, de kinek mi jön be, semmiképpen sem mondanám jobbnak vagy rosszabbnak mint a logitech-ek, inkább más
Az biztos, ha G5 mellett döntesz, akkor sokáig nem kell egérre költened.
Nem csak textil padokon megy jól, de azokat szereti a legjobban. Műanyag padokkal ( + üveggel) vigyázz, mert van amin nem megy rendesen.
na akkor már megvan aminek lennie kell mindent tudoka két egérről(mx518 g5)már csak egy kérdés: melyik a megbizhatóbb?melyikre van több gari?
G5-re tuti garancia van, ezt merem állítani. Én spec ingyen kaptam mégegyet ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szodalit
(újonc)
Logitech G5 görgőjének jobbra és balra mozgatását lehet használni játékban pl töltésre, vagy valamire?
ha igen akkor hogyan? mert generic buttonnak nemlehet beállítani
[Szerkesztve]

Intruder A 6
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Énis beneveztem egy G5-re!
Már alig várom hogy megérkezzen!
írtátok hogy nemárt Frimwaet frissiteni!
Adna valaki egy linket róla?
logitech.hu

Intruder A 6
(fanatikus tag)
Hali!
Melyik a legujjab Frimware?
Mert a magyar oldalon az 1.1 van csak!
De az egeren ez van alapból!
Az a legújabb.

Windex
(tag)
Az 1.1 a legújabb tudtommal.

Intruder A 6
(fanatikus tag)
Oké, akkor megnyugodtam!

b.zoli34
(lelkes újonc)
573-as hsz
ide nem írok semmit

N3v3r7and
(kvázi-tag)
Hello!
Már rég tervezem egy g5 megvételét, de most az egyik haverom lebeszélne róla mondván, hogy neki már volt de kontakthibás volt... válasszak mást. Ez ilyen gyakori? Garancia vonatkozik rá? 

LordVader80
(őstag)
Sziasztok!
Szerintetek az miért van, hogy a G7-es egerem miután bebootol a windows és betölt mindent, csak lassan ''tér'' magához, kell neki 2-3 perc, hogy a beállított dpi-t tudja. Addig olyan lusta, mintha alapegér lenne.
Valami ötlet esetleg? 
May The Force Be With You!

b.zoli34
(lelkes újonc)
onnantol müködik normálisan mikor a setpoit betöltődik . lehet, hogy nállad annyi
program indul a winn-el együtt , hogy ennyi ideig tart
ide nem írok semmit
Nem tudom nem hinném hogy ez sűrű probléme szerintem is a sok progi indulása miatt vagfy elem miatt lassú.

LordVader80
(őstag)
pedig olyan sok program nem indul, vagy csak nem tudok róla.
pl a tálcán jobb oldalt csak a hangerőikon és a hangkari cucca, az egérke vezérlője, daemontools, poweriso és egy bluetooth ikon van. Ez nem sok szerintem.
De azért köszi a segítséget, lehet, egy win ujrarakás segit majd. 
Esetleg ha van vmi már ötlet, akkor várom..... 
May The Force Be With You!

h4xor
(kvázi-tag)
Udv
Tudja esetleg valaki hogy lehet-e kapni Magyarorszagon G5 Special Editiont?
Ilyet: [link]
Mindenkepp erdekelne, ha valaki tud infot, kozolje plz. 
btw: Kint van a Logitech oldalan az 1.2 Firmware update, ha valakit erint.
hali
én nem tudok ilyenről de engem egy battlefield verzió érdekelne.enyémet unom már és az tetszik.szal ezt keresek:[link]

spaktor
(újonc)
Sziasztok azt szeretném megképrdezni,hogy kaptam egy mx revolutiont.
Szeretném kérni a véleményeteket tapasztalatotokat.
Előre is köszönöm.
Ui:. Ha valaki tudan egy részletes leírást adni a revóról akkor azt nagyon megköszönném.

-conrad-
(őstag)
Sziasztok,
van egy g5-ös egerem amivel wow-ozok, és arra lenne szükségem, hogy az egérgörgő az middle buttonnak számítson,mint más egereken. Az sem lenne rossz, ha a görgő jobb-bal irány meg button 4-5 lenne, de ez másodlagos. Szóval van erre valami lehetőség? Most ugye zoomnak számít a görgő, de ha másra állítom akkor sem érzékeli mint middle button. 
Valami ötlet?