Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#501) cousin333 válasza Bubibéka (#500) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link], [link], [link]
Kereső: [link] ;]
Már egy másik topickban is válaszoltam.

[Szerkesztve]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#502) Bubibéka válasza cousin333 (#501) üzenetére

Bubibéka
(újonc)

Köszi szépen a választ már csak 1 dologra lennék kíváncsi..azért nem vettem G15 öt mert enm volt magyar nyelvű maga a klaviatúra és az zavart...a G11 esetében máshogy lesz ?? Tehát lesz -e magyar nyelvű változat is ??

(#503) Bubibéka

Bubibéka
(újonc)

Jah meg 1 dodlog kimaradt :R ugye a G11 nél is életben marad az a logitech billentyűzeteknél érvényes szabáj :R h kéztámasz az jár hozzá.. mert eggyik képen sem láttam..

(#504) cousin333 válasza Bubibéka (#502) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem esélyesebb, mit a G15-nél, de nem tennék rá nagy összegben. Ha konkretizálnom kellene: szerintem NEM.

szabály

Nem tudom, ennyiért már csak adnak hozzá. Bár a kivétel erősíti...

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#505) Bubibéka

Bubibéka
(újonc)

Helló, egy G5 ös egerem van ami elég jó és azt szeretném kérdezni h milyen egérpadot vegyek hozzá.Azt hallottam h a lézeres egerekhez a szövet egérpad jó vagy az üveg.Hát nekem QPAD om van és az a 2 eggyütt JÓ választás v idővel cseréljem le?

(#506) Eagl3 válasza Bubibéka (#505) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha jól működik rajta, akkor minek cserélnéd le :F
Amúgy tényleg a szövet padokat szeretik legjobban a lézeres egerek.

(#507) HarryDEC

HarryDEC
(tag)

Sziasztok.
Mostmár én is egy G5-ös rágcsáló tulajdonosa vagyok :DDD. Természetesen egyből vannak kérdéseim:
Tesztek valamit a teflontappancsok alá? A teflon nagyon jól csúszik, de nem kopik el viszonylag hamar?

Korán keltem, hol az arany?

(#508) HarryDEC válasza Gabbana (#492) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Nekem is pont ezt csinálja.
A görgő működik oldalra (job-bal), + előre-hátra. Valamiért lenyomásra nem reagál. De a softverben sem számít hogy mit állítok be.

[Szerkesztve]

(#509) Eagl3 válasza HarryDEC (#508) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes... nekem pl, ha lenyomom a görgőt, akkor előjön a nagyító és ha fel ill. le görgetem, akkor nagyítja-kicsinyíti képet...

Teflon talpakra nem érdemes semmit ragasztani majd ha esetleg elkopik...

(#510) HarryDEC válasza Eagl3 (#509) üzenetére

HarryDEC
(tag)

1.1-es frimware -el és 2.60.606 driver van fent nekem. Gondolom ez jó. Nem tudom mi lehet a gond , de akkor ezek szerint nem egyedi. Valakinek valammi 5let?

(#511) HarryDEC válasza Eagl3 (#509) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Hali!
Működik! Béna voltam (vagyok) :U. Csak eddig félig nyomtam le a gombot. Nemtom, nekem nagyon nehéznek tűnik a görgő lenyomása. Eddigi egereimnél (utoljára mx510) ez nem volt ilyen. Nálatok is ilyen hmm: érdekes :F

(#512) Eagl3 válasza HarryDEC (#511) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, elég nehézkes lenyomni a görgőt, én nemis használom semmire...

(#513) HarryDEC válasza Eagl3 (#512) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Hát én sem fogom használni. Game közben nagyon nem áll kézre (nekem). Képeknél nagyítani / kicsyteni meg a nehézkessége miatt nemfogok vele. :O

(#514) Mrdav

Mrdav
(kvázi-tag)

Egyik haveromnak g7-ese van NAGYON ÁLLATT egér :R

Majd egyszer

(#515) Eagl3 válasza Mrdav (#514) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz, h. ezt megosztottad velünk :P

(#516) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

A kérdésem a következő lenne: a G7, és az MX1000 rádiós rendszere között van bármiféle különbség is, vagy egy az egyben az ugyanaz? köszi

(#517) h.anachron válasza EQMontoya (#234) üzenetére

h.anachron
(újonc)

Nem vagyok éppen profi gamer, de arra kíváncsi lennék, hogyha éppen lemerül az mx 1000 akkor van e olyan lehetőség mint G7-nél?

[Szerkesztve]

(#518) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

hi all!

A G5 firmware -e updatelhető 64bit -es windowson ?

Ill egy elméleti kérdés... :
A Razer Copperhead egeremnek olya baja támadt, hogy egyet klikkelek vele és kettő lessz belőle... Elvittem a pixelbe merthogy még garis, viszont van rá esély, hogy Logitech G5 -re tuggyák lecserélni ? Elvégre úgyis újabb 1 év garit kéne vállalniuk a Razerre, szal olyan mintha adnának egy zsír új Razert 1 év garival INGYEN...

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

(#519) Eagl3 válasza oO7 (#518) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valószínű, h. tudod frissíteni 64bites winen is, úgytudom, h. ez az egérben buherál. Szóval ha újrarakod az XP-t, akkor sem kell megint frissíteni a firmwaret.

Klikkelj vele sokat, add el az egereket és vegyél magadnak vmit.
Nem értem pontosan, h. mit is akarsz valójában. Tehát most egy Razer egered van, ami nem működik úgy, ahogy kéne. Ezt te visszaviszed gariba és G5-egeret szeretnél elhozni érte?
Sztem semmi akadálya, de biztos kell ráfizetned valamennyit. G5 azért drágább.

(#520) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

valahogy úgyvan ahogy montad... nem jól működik és nem akarok még1x razert...
bár télleg lehetne egy kis ráfizetéssel (1000 HUF-al drágább asszem a G5) G5 -öt szerezni... nem kéne szarakodni

JA... a 64 bitet meg azér kérdeztem mert pl a razer 64bites drivere nem tuggya frissiteni az egér firmware-ét ... azt énis tudom hogy a firmware az egéren van :)

[Szerkesztve]

(#521) Eagl3 válasza oO7 (#520) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha tényleg rosz az egered, és van még rá garancia, akkor ráfizetéssel hozhatsz el más egeret. De lehet, h. várnod kell amíg bevizsgálják stb.

mod.:elég 1x frissíteni, de ha bejön a képbe a 64bites oprendszer, akkor biztos kitalálnak erre is valamit.

[Szerkesztve]

(#522) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

már ott van hagyva a pixelben az egér... vizsgájják...
És vajon ha G5-re becserélik akkor adnak hozzá ilyen logiteches jótálláési jegyet ? szal érvényes lessz rá a 3 év logitech garancia ?

(#523) Eagl3 válasza oO7 (#522) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

100%. Bontatlan zsír új egeret fogsz kapni, abban pedig alapból bennevan ez a jótálás. Nekem pl ingyen és bérmentve küldtek a logitech-től mégegy egeret csak a madzagját kellett levágnoma réginek és elküldenem nekik... aztán kicseréltem egy másik USB kábelre és lett két jó G5-öm :)

(#524) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

nade érvényesitik is az a jotállási jegyet ? :)

(#525) tracky válasza Eagl3 (#519) üzenetére

tracky
(újonc)

firmware az egérben buherál.OS től független :)

zbk

(#526) Eagl3 válasza oO7 (#524) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze. Rajta van az egér sorozatszáma asszem. Én még anno Hülye voltam mert médiában vásároltam. Elhagytam a médiás blokkot és logitech-hez fordultam. De mondom, nagyon korrektek voltak, le a kalappal előttük. Egyik nap jött a futár és hozta ingyen és bérmentva az új egerem :)

(#527) oO7 válasza tracky (#525) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

nem a firmwaren hanem annak updatelhetőségén van a hangsúly... a Razer 64bites drivere nem támogattya a firmware update funkciót...
Kérdés hogy a logitechnél ez hogy van ?

(#528) Eagl3 válasza tracky (#525) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor jóltudom, thx a megerősítést :D

(#529) Eagl3 válasza oO7 (#527) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

Ebből kiindulva, biztos vagyok benne, h. nem lesz probléme a 64bites win-el.

(#530) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
A Razernek is van 64bites drivere... mégsem lehet 64bites windowson (64bites driverrel) firmware-t updatelni :(

(#531) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

na láttyátok erről beszéltem: [link]

''Note: The 64-bit version of Windows® XP does not support this update.''

(#532) amano

amano
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Lenne nekem egy problémám a G7-es egeremmel.
Néha (nem is olyan ritkán) úgy csinál, mintha lefagyna. Nem mozdul pár másodpercig, aztán meg megint jó. Eközben megy minden más a gépen, a billentyűzet is.
Legtöbbször akkor csinálja, amikor valamilyen hálózati forgalom van, de ez sem törvényszerű.
Volt már, hogy másoltam a WLanon keresztül, amitől elkezdet szaggatni az egér (már ennek sem örültem igazán tekintettel az egér árára…), de ez nem olyan.
Leszedtem a Java RE-t meg a flash playert, hátha, de nem az volt a baja.

Próbáltam még pár dolgot:
Új alaplapi BIOS
Új nforce4 chipset driver
Új egér driver. Lehet állítgatni, hogy a windows vagy a logitech implemetációt használja. Állítgattam...
Másik USB portra dugtam az egeret (töltővel vagy anélkül)
Minden egyebet lehújtam az USB-kről
Windows frissítés
Nod32 frissítése és utána full scan.

Van valakinek egyéb ötlete?

Érdekes, hogy bedugtam a régi, szintén USB-s, szintén logitech vezetékes egeret és az végig működött, akkor is, amikor a másik fakkolt.

Amúgy 3000es Athlon64-em van Abit An8 SLI lapban, Windows XP SP2

Segítségeteket előre is köszi,

-amano-

[Szerkesztve]

(#533) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

Na !!!

A Pixelesek nagyon jófejek voltak és a Copperheadem -et becserélték G5 -re.

Az egér szerintem nagyon kényelmes (nekem kényelmesebb mint a Razer pedig már a Copperhead előtt is Diamondbackem volt szal én igazán megpróbáltam hozzászokni), plussz ezen az egéren nem fázik a kezem :B . Egy kicsit a görgője fura... kemény és nagyon kiáll, dee megszokható... Bugot egyáltalán nem észlelek rajta BÁR, ahogy felraktam a 64bit -es Windows XP -t volt egy olyan kezdeti probléma, hogy felfele tolva nagyobb volt a sens mint lefele és ez kicsit hülyén jött ki... de aztán vmit állítgattam a driveren és mostmár jó. A driver szépen elmentette a profilom és amint belépek magamhoz a kis led felugrik a 2000 dpi helyére :)

Összességében nagyon megvok vele elégedve, kényelmes, SZÉP és hibátLAN.
Ajállani tudom mindenkinek !

(#534) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hellosztok !
Nem vol rövid idő amíg végigolvastam ezt a topicot, lehet ki is hagytam pár dolgot.
Szal lenne nekem is pár lérdésem, remélem nem hülyeségek :)
Én is Fogok venni egy G7-est. Már 2 éve MX510-est használok, semmi gond vele, csak a vezeték amire nagyon érzékeny vagyok :S Meg a talpai....Na mind1
A kérdés, hogy az egeret sima bútorlap asztalon fogom használni ( amit az évek alatt tökéletessen simára koptattam az MX510-zel ) és hogy nem e fogja ez felkarcolni a G7 teflon talpait ? Mert ugyebár a G7 ''tökéletes'' csúszásának eza titka. Vagy vegyek hozzá 10 ezrekért egy speckó padot is ?:S Eddíg megfelelt az asztallap, remélem h a teflonban se fog kárt tenni. A másik kérdés a súlya....Mivel egy aksi van benne uygebár...Szal nem túl nehéz ?:D Meghát ezt nem lehet úgy kisúlyozni mint a G5-öt. Talán még az újratöltögetésről írhatnátok :D Na szal kb ez a 2 dolog amitől tartok.
Előre is köszi !

(#535) amano válasza Dany007 (#534) üzenetére

amano
(lelkes újonc)

Szia!

Nekem is G7 van és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve azon kívül, hogy egyszer már ki kellett cseréltetnem garanciálisan (a jelenségről írtam is pár hozzászóéássan ezelőtt)

2-3 hónapja használom az egeret ugyancsak asztallapon és még mindig ugyanúgy csúszik, mint ezelőtt.
Az egérnek megvan az alap súlya, amihez az aksi már nem sokat tesz hozzá. Szvsz egyáltalán nem túl nehéz, bár nekemezelőtt is nehéz egerem volt.
A G5-ös kisúlyozásának meg szerintem nem sok értlme van... Ha valaki kiérzi játék közben, hogy éppen melyik helyre melyik súlyt rakta, akkor egészségére. Szerintem csak megpróbáltak a logitechnél valamit kezdeni azzal a lyukkal, ami az aksi helye a G7-nél :)
Az úrjratöltés a két aksival nem túl kényelmetlen. Amig az egyiket használom, a másik bennt van a töltőben. Az USB akkor is kap áramot, amikor a gép ki van kapcsolva és bizonyos idő elteltével meg kikapcsolja a töltést tehát nem kell arra figyelni, hogy nehogy ''túltöltsem''.

Remélem mind a 2 dolgot megválaszoltam :)

(#536) Dany007 válasza amano (#535) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia !

Köszi a választ ! Mondjuk a garis csere nem dobott fel annyira :D De az enyém már biztos nem az első pár szériából lesz, szal v.színű ezek a hibák már kijavítottak lesznek ( i hope )
És eléggé jól hangzik amiket írtál...Szal már meg is rendeltem :) Holnap jön =) Nem kell valakinek a régi MX510-esem ? :D

(#537) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na hello !

Megvan az egér!

Iszonyat brutál, nagyon komolyan nézki, csak van vele egy ''kis'' problémám :(
Először is... Hol felismeri a gép, hol pedig nem... Aztán több mint valószínű,de az egér vagy a drivere miatt megszakadt a netem...Nem értem hogyan...De már vagy egy órája azon vagyok hogy helyrehozzam, és amint visszatettem a régi MX510-est már van is net. Na mind1 mostmár fel sem akarja ismerni a G7-est a gép...A másik probléma, meg hogy a CD-t is alig akarja beolvasni :S LooL ....De ez kevésbé lényeges.
Amire én gondolok az 2 féle ''nem hardveres'' probléma lehet. Mégpedig, hogy nincs SP2-m. Vagypedig az a fimware update, amit itt a fórumban is írtatok... De komolyan nem vágom, hogy mi lehet a gond... Az tuti, hogy egyszer már felismerte az egeret használtam is egy ideig, de aztán elszállt a net... És mostmár az egeret se akarja felismerni...V.mi USB hibát írt ki a winfos...Most épp töltöm le a legújabb Setpointot,és meglátom mi lesz :S De amúgy meg nemtom mit tudok vele csinálni..És nem is értem hogy jön a nethez az egér...Talán az UTP meg a nagyobb áramfelvételü G7 USB nem fér össze ? nemtom... Remélem valaki tud mondani valamit ! Előre is THX

(#538) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na megint én... Most sikerült az új Setpointtal felismertetni azt a fráánya egeret....És van is net. ( egyenlőre, mert ugye így kezdődött ) Azért ha valakinek ismerős a problémám légyszi írjon. Van egy olyan érzésem, hogy ez most csak átmeneti állapot. Viszont ha nem muszáj nem küldeném vissza az egeret!

(#539) hkari

hkari
(senior tag)

Sziasztok!
Nem rég vettem G5 öt és nem tudom milyen egérpadot vegyek hozzá,normális árért.(max 5k)
Plz segíccsetek.OLvasgattam vissza csak ennyit nem szeretnék olvasni:)
Előre is köszönöm:Kari

WP7 XBOX Live: ahorvathkaroly

(#540) alii

alii
(újonc)

Szerintetek meik a jobb egér:g5 , g7 , razer diamodback , razer copperhead? :C

(#541) Angelo69 válasza hkari (#539) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

Func surface 1020 jo pad.
Kicsit tobb mint amit te irtal de megeri en is azzal hasznalom. ;)

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#542) Angelo69 válasza alii (#540) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

Szerinted mi lesz a valasz egy g5-g7-es topikban? :U
Mire hasznalod sokat jatszol es ha igen akkor mivel?
Kicsi vagy nagy a kezed?

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#543) player 67

player 67
(újonc)

ÜDV!
tudom hogy ez a g.5 g.7 topic de szerintetek megéri még g.1 et venni?
most 6000 ft :F

(#544) Angelo69 válasza player 67 (#543) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

Szvsz ha nem akarsz tobbet kolteni egere akkor igen. ;)

(#545) Raúl 7

Raúl 7
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Nekem G5-öm van!
A kérdésem csak az lenne, hogy milyen padot ajánlotok alá?
Jelenleg egy steelpad QcK-n suhan!

(#546) Angelo69 válasza Raúl 7 (#545) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

Ha az megfelel neked akkor semmit. :DDD

(#547) rhonin válasza Raúl 7 (#545) üzenetére

rhonin
(senior tag)

és milyen a pad? írj róla valami tapsztalatot ha nem gond. nekem is g5 mellé lenne. kösz előre is.

(#548) Angelo69 válasza rhonin (#547) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

Milyen lenne?
Nagyon jo.
Ezek a markas padok mind jok csak igeny kerdese melyiket valasztod. ;)

(#549) Eagl3 válasza Angelo69 (#548) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem jó mind, sok padot nem szeret a G5.

(#550) Angelo69 válasza Eagl3 (#549) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

:U
Amiota volt firmware frissites ez gyokeresen megvaltozott.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.