Az mx1000-re anyit tudok,hogy beszéltem egy tulajal ö elégedett volt vele a játék téren is,de elismerte,hogy a legnagyobb hibája az ,hogy folyton kikapcsol néha zavaró(de elönye hogy pl aksitakarékosabb),de mivel az sem egy középkategoriás olcsó egér így szerintem megéri azért(először én is azt akartam, amíg meg nem tudtam,hogy kiadják a G7-et ami ugyanaz csak kíjavították a hibákat) így biztosra mentem és inkább G7-et vettem! De szerintem valahol probáld ki az egeret sokan indokolatlanul leszolják a mx1000-et mert valakinewk semmi nem jó!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
OrangeHero
(újonc)
Kösz.Én is hallottam róla,hogy van hibája de azt kijavitották elég hamar,úgy,hogy későbbb kapcsol ki az egér.A tulajnak biztosan az első szériásegere van a sorozatszáma LZB és nem LZC.A kiadás után max 2 hónapra kijavitották,bár így csak napi 6 óra egerészés útán kicsivel több mint egy hétig bírja(nem semmi szerintem,hetente feltőlteni nem okoz számomra gondot) de megoldották a hibát.Meg a G7 7K Huffal drágább 
Ja és minden ionos aksit használó embernek üzenem,hogy az elyen aksikat nem szabad teljesen lemeríteni,mert tönkre tehetik az aksit(fullra lemeríteni).Ezt egy szakembertől tudom és azért nem mondják el ezt a cégek(mobilszolgáltatók,egérgyártók)mert nekik nem érdekük,hogy jó sokáig bírja az egér aksija.Pl. az mx1000 nem szabad,hogy pirosat mutasson aksi,mert az már nem egészséges neki.Csak,hogy tudjátok(G7-sek).
Jó hogy szolsz! Én mindig a pirosban csrélem
! Enyire takarékos az mx1000-es? Nekem naponta kell cserélnem az aksit,na persze azért atol függ menyit használom!

OrangeHero
(újonc)
Az első szériás az 2 hétig is bírta
Ezt úgy értem napi 3-5 óra és hétvégén 8 óra használatra.

ftomas
(újonc)
Helo
Nemrég vettem egy G5-öt. Jól megy,
csak egy problémám van vele a görgő csak féloldalt racsnis,
ha a másik oldalon áll egy gyorsabb rántás és magától elmozdul,
nem tudom ez normális müködés vagy hibás. Tudna valaki segíteni?
Köszi.
Nemtom pontosan, miről beszélsz, de nem szabad a görgőnek rántástől mozognia...

ftomas
(újonc)
Szia
Úgy értem hogy ha forgatom a gögőt fél fordulatig
megakad minden léptetésnél, a másik fél fordulatot
pedig szabadon teszi meg, viszont sokszor léptet közben.

Intruder A 6
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Melyiket érdemes vanni a kettő kőzűl?
G5/G7?
Melyik a jobb és miben?
Az sztem hibás lesz. Minden fordításnál meg kell akadnia egy picit.
Jóformán ugyan az a két egér. a G5 vezetékes, a G7 vezeték nélküli. G5-höz járnak súlyok, amit a G7 aksi helyére tudsz betenni. Anyaguk is külömböző, a G7 csillogó műanyag (még nem fogtam egyébként) G5 pedig matt, szélén gumírozott. Nagyon jó fogása van egyébként G5-nek. Én G5-öt vennék a helyedben.

balesz^
(tag)
Játszani mindenképp G5.
A vezeték nélküli egerek még mindig késnek minimálisan, és azon a csillógó felületen a kezed rettenetesen izzadna.(szerintem) Meg kinek van kedve töltögetni? 

balesz^
(tag)
Padfüggő...

balesz^
(tag)
Te G5-öt vettél, nem csak vennél 
a helyében. Egyébként G7 sem késik, hiába infrás, ki van az találva.

balesz^
(tag)
Nem azt mondtam, hogy mozgatod, és 1 mp-el késöbb megy a kurzor...
Valahol olvastam, hogy még mindig van minimális késés, és ez egy pörgősebb fps játékban hátrány lehet.
CS-ben nem
többi meg le van sz@rva ![;]](/dl/s/v1.gif)

balesz^
(tag)
CSztél már G7-el? 
Én személy szerint még nem
de már több emerrel is ''beszéltem'' aki G7-el CSzik. És hidd el, össze sem hasonlítható fater Trust infrás egér ill. bill kombójával 

balesz^
(tag)
Na az biztos 
Ehez csatlakozom!
Késés max azért van mert nem figyelek néha!

balesz^
(tag)
Valaki használt már Speedpaddal G5-öt?

rauschie
(őstag)
meg szeretném kérni a topicnyitó, hogy a tpoic ciméhez ugyan csapja már mellé a g1et is.
saját topicot nem szeretnék nyitni neki, de sztem a cimben 2 szót igazán megérdemelne!
elvégre ez is G!
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

balesz^
(tag)
Ennyi erővel hozzá lehetne csapni a G3-t is (MX518), elvégre ez is G 
És mindkét egér optikával rendelkezik nem lézeres.
Az lenne a legjobb ha nyitnál egy olyat, hogy ''G1 és G3'' 

rauschie
(őstag)
mx518=g3???
ez nekem új...
gondoltamis, nyitok neki topicot, csak sztem a modik elhajtanának vele, hogy ide is bőven befér...
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

balesz^
(tag)
Pedig az.
[link]
Nyissunk neki egyet, mert mondanék ezt-azt róluk...
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

nahat
(tag)
De mókás
Erről fogalmam sem volt, bár mentségemre legyen mondva, hogy az én dobozom totál máshogy néz ki. (mx518)
''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''

balesz^
(tag)
Hát igen, az még a régebbi doboz. 
Akkor még biztos nem volt G széria.

rauschie
(őstag)
megnyitottam, oszt lesz ami lesz...

KoPy89
(kvázi-tag)
Hello!
Tudna valaki segiteni? CS Sourceban nem tudom beállitani, hogy az oldalso gombot is tudjam használni az egéren, pedig elvileg a Set Pointban engedélyezve van. Ha valaki tudja mi lehet a gáz megdoban egy privát üzenettel?
köszi előre is!
[Szerkesztve]

Mejci
(újonc)
G5 -öm van karácsony óta, nagyon jó a vezeték meg sztem csak azokat zavarja akik nemtudnak egeret használni (állandóan felemelik és alrébb rakják ahogy látom sok embernél).
Régen Microsoft IntelliMouse Optical-om volt jó volt de ez sokkal jobb.
C2D 4300@3Ghz,CNPS9500LED; GA-965DS3 r3.3,2x1GB DDR2-800@835; ATIX800GTO2; TTShark Ház, SB A4 stb ... egér 220V tápkábel ...

robika88
(tag)
milyen padod ajánlotok g5-höz ami nem textil?

Angelo69
(senior tag)
Szia.
En Func Surface 1030-as egerpaddal hasznalom es semmi panaszom ra. 
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

robika88
(tag)
hol lehet olyat találni? 

JKiNG
(lelkes újonc)
Én nemrég váltottam Mx510ről G5re.
Egyetlen negatívum, h a görgője sokkal rosszabb, és ez engem marhára zavar...
A G5nek ''puha'' mikor görgetem,(az 510es sokkal pontosabb volt) és néha 1 'kattanásnál' 2t gördít ...de csak játéknál idegesít, de ott nagyon 
Amugy meg voltam elégedve az mx-szel is, de azért ez már probb...
Csak ez nagyon idegesítő. Másnak is gondot okoz?
ja, meg a görgőt nehéz sztem benyomni pont középen, mindig oldalra megy helyette....
[Szerkesztve]

Muréna
(őstag)
Nincs valakinek eladó G5?
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
Nagyon halott ez a topic! Biztosan azért,mert ezek az egerek magukért beszélnek annyira jók! Tökéletes a G7-em még minidg!

Igen, énsem találtam kivetnivalót G5-ben. 
Sztem kimerítettük a G5/G7 topicot ![;]](/dl/s/v1.gif)

Gabbana
(fanatikus tag)
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy vettem eg G5-öt, alapjában véve COD2re, és gondoltam mivel GAMER, mert ugye G egér, ezért a rajta található gombokat a Cod felismeri.. DE NEEEEEEEEEEm

talán ha 2 v 3 gombot tudok beállítani.. (1.2patch nincs fent, direkt nem)
Nem állítottam be vlamit? vagy mivan ilyenkor?
heeelppp... 
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
Előszöris, az egéren összesen 6 gomb van. Ebből 2 az elsődleges, másodlagos tüzelés, ezeket alapból fel kell ismernie. Van még 2 gomb a sensy állításra, szvsz ezt játékban nem használod semmire. Tehát marad a Görgö lenyomása ill. ballra-jobbra ''fordítás'' + a BACK gomb az egér oldalán. Tehát mien 2-3 gombot állítottál te be?
Annyit tudok elképzelni, h. a back gomb nem müxik COD2-ben, de a setpoint-ba hozzárendeled a COD2-őt és ott be tudod állítani a gombot arra amire akarod.

Gabbana
(fanatikus tag)
nem csak a back.. a görgőt magát 5 irányban tudod használni.. az öt funkció, 5 gomb.. de csak a fel le görgetést veszi, meg a 2 elsődleges kattot.... 
Az életben nincs felesleges tapasztalat...

balesz^
(tag)
Akkor setpointba próbáld meg.
Mennyi most egy ilyen egy jobb(és olcsóbb) helyen? - Ja, a G5 
[Szerkesztve]
=== Szatocs ===

balesz^
(tag)
szerintem olyan 15-17 körül kapsz
És várható mostanában (2 hónapon belül) valami árcsökkenés?
=== Szatocs ===

Loretto
(MODERÁTOR)
Elvileg mennie kellene, igaz nekem MX610 van, próbálj meg a setpointban egy profilt csinálni a játékhoz, majd a Generic button opciót társítani, a most nem működő gombokhoz.
Soirée...
nemvalószínű, addig amíg ki nem jön egy újabb ''csúcs'' egér ne várj nagy árcsökkenést.
Thx.
=== Szatocs ===

hallottam a legújabb logitechről.. állítólag kijön lassan egy G11 nevű billyentyűzet ami olyan lesz mint a G15 csak lcd nélkül.De akárhól keresem nem találok róla infót... ha valaki tud róla valamit akkor lécci írjon.