Esetleg a régi egerednek a drivere nem kavar be? Próba meg másik USB-be... ha nemjó akkor valószínüleg hibás egeret kaptál, vidd vissza.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
PunkZoli
(kvázi-tag)
báz visszaviszem...nemmegy ,próbáltam mindent
msá usb ,2 szer telepítettem fel le, mindnet megpróbáltam

PunkZoli
(kvázi-tag)
hja ,amúgy ugye müködnie kéne telepítő nélkülis,mint szabványos egér nem??
Persze, működnie kéne... Ne idegeskedj ezen, megesik (egyébként általában énis mindig kifogom a hibás terméket
) Holnap bemész és szó nélkül kicserélik sztem... akár még mais. Hol vetted?

bonebreaker
(újonc)
Nekem is G7-em van, és az ég világon semmi baja nincs, tökéletes játékra, semmivel nem rosszabb mint az előző vezetékes egerem, CS-zek vele...
Egyetlen negatívuma, amit utálok, az a fényes burkolat, ami vonzza a koszt, és napi rendszerességgel pucolhatom...
Visztont aztat mondjátok már meg nekem, a leírásban nem szerepel, hosszútávon is lehet használni ezt a gyorstöltést, vagy inkább 10 órára nyomjam rá, vagy mostan mi van

Derbo
(újonc)
G5 Lézeres, állítható felbontás 6,4 ; 16 bit USB adatformátum 16bit ; vezetékes. 19000 

Derbo
(újonc)
a pithonod nem evett még meg ?

még nem, ismerjük 1mást? 
Végre megvan a G7-em! Nagyon állat egér! Full kényelmes és nagyon igényesen van kidolgozva!

PunkZoli
(kvázi-tag)
én 14800ért vettem! és jofejek amúgy ,hétfőn lesz a csere

PunkZoli
(kvázi-tag)
figy amúgy neked is olyan kis megtört volt a vezetéke? meg matt kemény?? sztem lehet azért szar mert rosszul csomagolták
Nekemis olyan volt... majd megpuhul egy idő után. Nemhiszem, hogy a vezetékkel volt a gáz.

DrGonzo22
(őstag)
Ha mondjuk veszek 1 G7-et, akkor ha a billentyűzetet is rádiósra cserélem, kell annak is külön ilyen usb-s kütyü, amivel kommunikál, vagy elviszi azt is az egérhez adott?
Nem tartom valószínűnek. Viszont logitechnek van egy ilyen bill. egér párosa. [link]
Monfjuk nemtom mien lehet az az egér, de biztos jó 

DrGonzo22
(őstag)
Mx1000 az egér, eddig csak rosszat hallottam róla
,de azt nem keveset. Amúgy mennyibe kerül ez a kombó?
ottvan az ára is.
A billentyűzet naon f@szán néz ki sztem 
nem rossz az az egér... lazeres, pontos, k kényelmes, sokáig birja az aksija, néhány játékosnak nehéz (ez izlés kérdése), viszont a hirtelen mozdulatokat annyira nem szeretni, nem pro gamereknek való, de átlag játékosnak megteszi
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

PunkZoli
(kvázi-tag)
nemidetartozik,de sajna csak balfasz topikokat láttam, meg ti gondolom nagy gémerek vagytok, de a tudtok olyan keyboardot, amivel jol lehet fps eket űzni ,és a betük világitanak?? azaz also megvilágitásuk van a betüknek? bocsa az offért
[link] hirtelen ezt találtam...
De ha jól tudom a logitech G15-ös billentyűzete is világít, több féle képpen állíthatod, hogy melyik gombok világítsanak pl.: A,S,D,W, SPACE, számok 1-7-is stb.stb.
ebből most adták ki a feketét 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
Ezek a notebook klav. alapú dolgok nem igazán hasznosak a gamereknek...
primus inter pares
Számlával...?![;]](/dl/s/v1.gif)
primus inter pares
De világít
. Viszont a G15 nagyon zsír billentyű 

bonebreaker
(újonc)
ezzel annyira nem értek egyet!
nekem olyan van, és nagyon jól lehet rajta nyomkodni a wasd-ot

n1m4nD
(újonc)
na emberek, helpme, ha nagy tudók vagytok
van eza firmware 1.1 dolog, amitől állitólag G5ös egérkénél szaggatásnélkül kéne mennie a cuccnak. na eddig nekem jól ment, most viszont szaggat néha... vissza akarnám tenni 1.0-ra... meg tudom oldani valahogy? :S mivel ez nem softwares frissités, ezért avgyok gázban, bár megpróbáltam a formatc:-t is, annyira nem vagyok tisztában ennek a működésével.
plz help me 
nD
mégis mi ha nem softveres frissítés? Szétszedted az egeret vagy mit csináltál??? Nah, szal a lényeg, hogy nálad nem ezzel az updateval van a probléma, attól csak jobb lesz, külömben sem az volt a probléma az egérrel hogy szagatott, hanem sok padon nem működött normálisan + hirtelen rántásnál elavászkodott a sarokba meg a padlóra 

n1m4nD
(újonc)
hát nekem is volt ilyen para, aztán vettem hozzá egy x-ray aquapad 3-ast potom 3000ért (szövet) és tökéletes volt. ez a firmware elvben nem szoftveres, szal nem tesz fel semmilyen programot, ugyértem. hanem az egérben frissit valamit, van ilyen dvdiroknál is asszem. mondom ehhez nem értek, de formatc: után is ugyanezt a frissitést találja meg a program... szal ez a nagy parám. :S eddig télleg nem volt vele gáz... azt mondtk vegyek hozzá új padot :S de ha eddig müködött :S faszom.
nD
winben is csinálja? vagy csak játék közben?

n1m4nD
(újonc)
hát winben nem rángatom azt a kurva egeret másodpercenként, szal cska játékban 
nD
és mien játék? nem CS 1.6 véletlenül?

n1m4nD
(újonc)
1.6 1.5
mind a 2-t tolom
most beraktam driverben h ismerje fel a hl.exe-t, bár elvben azt alapból fel kell ismernie ami opengl alatt fut. de még igy i mintha cisnálná, de most nem csinálta, csak nagyon picit... hát nemtom, ez van ugytünik
szal továbbra is firmware 1.1-ről szeretnék visszatérni firmware 1.0-ra
ha vlaki olvasná még rajtad kivül
amugy neked még mindig szaraxik? milyne padod van?
nD
Miértnem ezzel kezdted... na mingyá mondom mi a probléma. Még valami, használod a mousefix.reg filet?
Szóval: Steam \ My Games \ Counter-Strike -->jobb klikk \ properties \ set launch options --->klikk és ide írd be hogy -noforcemparms -noforcemaccel
így egymás után a kettőt és a kötőjelet se hagyd le a parancsok elejéről. Utánna OK és nézd meg a CS-be hogy jó e. Aztán várom az eredményt!
Értsd már meg, hogy nem azzal a qrva updateval van a baly
egyébként nekem sima 200ft-os szövet egérpadom van 

n1m4nD
(újonc)
majd irom h mi lett, még nem teszteltem, de kösz
1.5be hova irjam? elérési utvonalhoz? amikor inditom a h-t, akkor ugy inditja, hogy hl.exe -console -game cstrike... oda irjam ezt:-noforcemparms -noforcemaccel? beirtam, meglássuk. na majd irok. puszi
nD

n1m4nD
(újonc)
még midnig szar... valaki tudja már pliz hogy hogyan is tudom G5ösre firmware 1.0-át visszapakolni 1.1-ről 
nD
A G7-es egeret be lehet úgy álítani,hogy az ellem álapotát mutasa használat közben és ne a dpi-t!
Látom nem beszéltem elég érthetően... itt senkit nem fogsz találni, aki tudja, hogy tudod visszatenni az 1.0-és firmware-t mivel azt 1.1-el kell használni. Tuti hogy az a megoldás, amit leírtam, 1.5-el nemtudom hogy kell megcsinálni mert az már kiment a divatból. De CS 1.6-ra pontosan és érthetően leírtam sztem.
[Szerkesztve]

n1m4nD
(újonc)
... attól még ugyanugy akad, firmware 1.1-et nem KELL hanem lehet használni, ezt nem vettem figyelembe... .1.5 és 1.6 ugyanazon a motoron fut, szóval tökmind1. mellesleg igy is akad, azokkal a parancsokkal, szóval tök mind1, mennyire érthetően írtad le. majd veszek úhj padot, de akkor is felháboritónak találom, h ezzel a paddal eddig ment, az állitólagos javitott szoftverfrissitéssel pedig baszik rendesen működni.
nD
milyen egérpadod van?
Lenne egy jo kérdésem! ugye van ez a két gomb a G7-en amivel a dpi-t lehet álítani! Nah most ez hogyan müködik igazándibol? ha felrakom 2000dpi-re akkor kurva gyors az egér, cs-alat ezt a sensi-nél lehet belöni,de ha a sensit viszaveszem akkor a dpi-t is viszaveszem vagy a kettö az külön van ? szoval ha kis sensivel játszom de az egér 2000dpi-n van akkor jobb?!
kösz
Gondolom ha visszaveszed a sensyt, akkor a DPI marad 2000-en (sztem). Egyébként mi értelme lenne?
használhatatlan 2000DPIvel.
Most kiprobáltam ugy, jobb volt több fejes sikerült 
Egyébként nagyon állat az egér,csak folyton késztetést érzek rá hogy tisztitgasam mert nagyon csilog
Az aksit azt nagyon zabálja azért enyi pénzért már egy 1000mAh-s aksit is adhatak volna,na mindegy! A 200ft-os egéprpadom pár helyen már öszekarcolta az egér alját (ezért nagyon ideges vagyok
) Batárnehéz az egér igy sulyzonak is megteszi
(nem sokat emelgetem) Ez a görgö nagyon állat ilyet még nem láttam,hogy oldalra is lehet nyomni.
Gondolom a rádio miatt van de csak 500mhz-n müködik picit több! Azt irták pár helyen hogy ez az usb miatt van de az uj razer egér is 1000mhz-s és az is usb-s.Aszthittem többet visz,de így is jó! Na röviden enyitt!
[Szerkesztve]

yuri11
(újonc)
Halihó G5 tulajok!
Benneteket nem zavar a középső gomb(a görgő gombja) hiánya/használhatatlansága?
Most vettem az egeret és nagyon zavar ez:
Internezetezénél a középső gomb nekem(mint az operában default): link megnyitás a másik tabfülön. Ezt a G5-tel alig-alig tudom kivitelezni:
Egyrészt nehéz megnyomni, másrészt gigördül-kiforog-kidől az újjam alól.
Az oldalsó gomb pedig nem áll annyira kézre mint a közéspő ujj.

PunkZoli
(kvázi-tag)
nemértelek,sztem a középső gom teljesen használható!!
amúgy most vettem az egeret,és baromi szokatlan!! :S 
de jó!!
a másik hogy nekem már újfajta 1.1 es firmware-el adták alapból!!!
ez a firmware ez mi tul képpen,ez egy másik progi a setpoint mellé?

yuri11
(újonc)
A leírások alapján az én középső gomb bajomon nem segít a firmware update.
Bemegyek a héten majd egy plázába és megnyomogatok majd egy ilyen egeret, hátha csak az enyémnek ilyen rozoga a görgős gombja.
A firmware (wikipedia):
A firmware egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetőbb funkciókat biztosítja a hardver működtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak).
A firmware bizonyos eszközökben szoftveres úton is frissíthető, például a PC vagy néhány videokártya BIOS-a, stb.