Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#301) Eagl3 válasza PunkZoli (#300) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Esetleg a régi egerednek a drivere nem kavar be? Próba meg másik USB-be... ha nemjó akkor valószínüleg hibás egeret kaptál, vidd vissza.

(#302) PunkZoli válasza Eagl3 (#301) üzenetére

PunkZoli
(kvázi-tag)

báz visszaviszem...nemmegy ,próbáltam mindent
msá usb ,2 szer telepítettem fel le, mindnet megpróbáltam

(#303) PunkZoli

PunkZoli
(kvázi-tag)

hja ,amúgy ugye müködnie kéne telepítő nélkülis,mint szabványos egér nem??

(#304) Eagl3 válasza PunkZoli (#303) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, működnie kéne... Ne idegeskedj ezen, megesik (egyébként általában énis mindig kifogom a hibás terméket :) ) Holnap bemész és szó nélkül kicserélik sztem... akár még mais. Hol vetted?

(#305) bonebreaker

bonebreaker
(újonc)

Nekem is G7-em van, és az ég világon semmi baja nincs, tökéletes játékra, semmivel nem rosszabb mint az előző vezetékes egerem, CS-zek vele...
Egyetlen negatívuma, amit utálok, az a fényes burkolat, ami vonzza a koszt, és napi rendszerességgel pucolhatom...
Visztont aztat mondjátok már meg nekem, a leírásban nem szerepel, hosszútávon is lehet használni ezt a gyorstöltést, vagy inkább 10 órára nyomjam rá, vagy mostan mi van

(#306) Derbo

Derbo
(újonc)

G5 Lézeres, állítható felbontás 6,4 ; 16 bit USB adatformátum 16bit ; vezetékes. 19000 :(

(#307) Derbo válasza Eagl3 (#301) üzenetére

Derbo
(újonc)

a pithonod nem evett még meg ? :P :P :P :P :P :P :P :P

(#308) Eagl3 válasza Derbo (#307) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D :D :D még nem, ismerjük 1mást? :U

(#309) DJ.Gróf

DJ.Gróf
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Végre megvan a G7-em! Nagyon állat egér! Full kényelmes és nagyon igényesen van kidolgozva! :)) :C

(#310) PunkZoli válasza Derbo (#306) üzenetére

PunkZoli
(kvázi-tag)

én 14800ért vettem! és jofejek amúgy ,hétfőn lesz a csere

(#311) PunkZoli válasza Eagl3 (#304) üzenetére

PunkZoli
(kvázi-tag)

figy amúgy neked is olyan kis megtört volt a vezetéke? meg matt kemény?? sztem lehet azért szar mert rosszul csomagolták

(#312) Eagl3 válasza PunkZoli (#311) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekemis olyan volt... majd megpuhul egy idő után. Nemhiszem, hogy a vezetékkel volt a gáz.

(#313) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Ha mondjuk veszek 1 G7-et, akkor ha a billentyűzetet is rádiósra cserélem, kell annak is külön ilyen usb-s kütyü, amivel kommunikál, vagy elviszi azt is az egérhez adott?

(#314) Eagl3 válasza DrGonzo22 (#313) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tartom valószínűnek. Viszont logitechnek van egy ilyen bill. egér párosa. [link]
Monfjuk nemtom mien lehet az az egér, de biztos jó :)

(#315) DrGonzo22 válasza Eagl3 (#314) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Mx1000 az egér, eddig csak rosszat hallottam róla:) ,de azt nem keveset. Amúgy mennyibe kerül ez a kombó?

(#316) Eagl3 válasza DrGonzo22 (#315) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ottvan az ára is.

(#317) Eagl3 válasza Eagl3 (#316) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A billentyűzet naon f@szán néz ki sztem :)

(#318) EQMontoya válasza DrGonzo22 (#315) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem rossz az az egér... lazeres, pontos, k kényelmes, sokáig birja az aksija, néhány játékosnak nehéz (ez izlés kérdése), viszont a hirtelen mozdulatokat annyira nem szeretni, nem pro gamereknek való, de átlag játékosnak megteszi

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#319) PunkZoli

PunkZoli
(kvázi-tag)

nemidetartozik,de sajna csak balfasz topikokat láttam, meg ti gondolom nagy gémerek vagytok, de a tudtok olyan keyboardot, amivel jol lehet fps eket űzni ,és a betük világitanak?? azaz also megvilágitásuk van a betüknek? bocsa az offért

(#320) Eagl3 válasza PunkZoli (#319) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link] hirtelen ezt találtam...
De ha jól tudom a logitech G15-ös billentyűzete is világít, több féle képpen állíthatod, hogy melyik gombok világítsanak pl.: A,S,D,W, SPACE, számok 1-7-is stb.stb.

(#321) EQMontoya válasza Eagl3 (#320) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ebből most adták ki a feketét :))

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#322) GAlli

GAlli
(tag)

G5 14000 nalam.

(#323) Rover623 válasza Eagl3 (#320) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezek a notebook klav. alapú dolgok nem igazán hasznosak a gamereknek...:U

primus inter pares

(#324) Rover623 válasza GAlli (#322) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Számlával...?;]

primus inter pares

(#325) Eagl3 válasza Rover623 (#323) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De világít :D . Viszont a G15 nagyon zsír billentyű ;)

(#326) bonebreaker válasza Rover623 (#323) üzenetére

bonebreaker
(újonc)

ezzel annyira nem értek egyet!
nekem olyan van, és nagyon jól lehet rajta nyomkodni a wasd-ot

(#327) n1m4nD

n1m4nD
(újonc)

na emberek, helpme, ha nagy tudók vagytok :) van eza firmware 1.1 dolog, amitől állitólag G5ös egérkénél szaggatásnélkül kéne mennie a cuccnak. na eddig nekem jól ment, most viszont szaggat néha... vissza akarnám tenni 1.0-ra... meg tudom oldani valahogy? :S mivel ez nem softwares frissités, ezért avgyok gázban, bár megpróbáltam a formatc:-t is, annyira nem vagyok tisztában ennek a működésével. :( plz help me :)

nD

(#328) Eagl3 válasza n1m4nD (#327) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mégis mi ha nem softveres frissítés? Szétszedted az egeret vagy mit csináltál??? Nah, szal a lényeg, hogy nálad nem ezzel az updateval van a probléma, attól csak jobb lesz, külömben sem az volt a probléma az egérrel hogy szagatott, hanem sok padon nem működött normálisan + hirtelen rántásnál elavászkodott a sarokba meg a padlóra :DDD

(#329) n1m4nD válasza Eagl3 (#328) üzenetére

n1m4nD
(újonc)

hát nekem is volt ilyen para, aztán vettem hozzá egy x-ray aquapad 3-ast potom 3000ért (szövet) és tökéletes volt. ez a firmware elvben nem szoftveres, szal nem tesz fel semmilyen programot, ugyértem. hanem az egérben frissit valamit, van ilyen dvdiroknál is asszem. mondom ehhez nem értek, de formatc: után is ugyanezt a frissitést találja meg a program... szal ez a nagy parám. :S eddig télleg nem volt vele gáz... azt mondtk vegyek hozzá új padot :S de ha eddig müködött :S faszom.

nD

(#330) Eagl3 válasza n1m4nD (#329) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

winben is csinálja? vagy csak játék közben?

(#331) n1m4nD válasza Eagl3 (#330) üzenetére

n1m4nD
(újonc)

hát winben nem rángatom azt a kurva egeret másodpercenként, szal cska játékban :D

nD

(#332) Eagl3 válasza n1m4nD (#331) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és mien játék? nem CS 1.6 véletlenül?

(#333) n1m4nD válasza Eagl3 (#332) üzenetére

n1m4nD
(újonc)

1.6 1.5 :) mind a 2-t tolom :) most beraktam driverben h ismerje fel a hl.exe-t, bár elvben azt alapból fel kell ismernie ami opengl alatt fut. de még igy i mintha cisnálná, de most nem csinálta, csak nagyon picit... hát nemtom, ez van ugytünik :) szal továbbra is firmware 1.1-ről szeretnék visszatérni firmware 1.0-ra :D ha vlaki olvasná még rajtad kivül :) amugy neked még mindig szaraxik? milyne padod van?

nD

(#334) Eagl3 válasza n1m4nD (#333) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miértnem ezzel kezdted... na mingyá mondom mi a probléma. Még valami, használod a mousefix.reg filet?

(#335) Eagl3 válasza n1m4nD (#333) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szóval: Steam \ My Games \ Counter-Strike -->jobb klikk \ properties \ set launch options --->klikk és ide írd be hogy -noforcemparms -noforcemaccel

így egymás után a kettőt és a kötőjelet se hagyd le a parancsok elejéről. Utánna OK és nézd meg a CS-be hogy jó e. Aztán várom az eredményt!

(#336) Eagl3 válasza n1m4nD (#333) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értsd már meg, hogy nem azzal a qrva updateval van a baly :U egyébként nekem sima 200ft-os szövet egérpadom van :)

(#337) n1m4nD válasza Eagl3 (#336) üzenetére

n1m4nD
(újonc)

majd irom h mi lett, még nem teszteltem, de kösz :) 1.5be hova irjam? elérési utvonalhoz? amikor inditom a h-t, akkor ugy inditja, hogy hl.exe -console -game cstrike... oda irjam ezt:-noforcemparms -noforcemaccel? beirtam, meglássuk. na majd irok. puszi

nD

(#338) n1m4nD

n1m4nD
(újonc)

még midnig szar... valaki tudja már pliz hogy hogyan is tudom G5ösre firmware 1.0-át visszapakolni 1.1-ről :)

nD

(#339) DJ.Gróf

DJ.Gróf
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A G7-es egeret be lehet úgy álítani,hogy az ellem álapotát mutasa használat közben és ne a dpi-t!

(#340) Eagl3 válasza n1m4nD (#338) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látom nem beszéltem elég érthetően... itt senkit nem fogsz találni, aki tudja, hogy tudod visszatenni az 1.0-és firmware-t mivel azt 1.1-el kell használni. Tuti hogy az a megoldás, amit leírtam, 1.5-el nemtudom hogy kell megcsinálni mert az már kiment a divatból. De CS 1.6-ra pontosan és érthetően leírtam sztem.

[Szerkesztve]

(#341) n1m4nD válasza Eagl3 (#340) üzenetére

n1m4nD
(újonc)

... attól még ugyanugy akad, firmware 1.1-et nem KELL hanem lehet használni, ezt nem vettem figyelembe... .1.5 és 1.6 ugyanazon a motoron fut, szóval tökmind1. mellesleg igy is akad, azokkal a parancsokkal, szóval tök mind1, mennyire érthetően írtad le. majd veszek úhj padot, de akkor is felháboritónak találom, h ezzel a paddal eddig ment, az állitólagos javitott szoftverfrissitéssel pedig baszik rendesen működni.

nD

(#342) Eagl3 válasza n1m4nD (#341) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

milyen egérpadod van?

(#343) DJ.Gróf

DJ.Gróf
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lenne egy jo kérdésem! ugye van ez a két gomb a G7-en amivel a dpi-t lehet álítani! Nah most ez hogyan müködik igazándibol? ha felrakom 2000dpi-re akkor kurva gyors az egér, cs-alat ezt a sensi-nél lehet belöni,de ha a sensit viszaveszem akkor a dpi-t is viszaveszem vagy a kettö az külön van ? szoval ha kis sensivel játszom de az egér 2000dpi-n van akkor jobb?!
kösz

(#344) Eagl3 válasza DJ.Gróf (#343) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom ha visszaveszed a sensyt, akkor a DPI marad 2000-en (sztem). Egyébként mi értelme lenne? :F használhatatlan 2000DPIvel.

(#345) DJ.Gróf válasza Eagl3 (#344) üzenetére

DJ.Gróf
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most kiprobáltam ugy, jobb volt több fejes sikerült :D

(#346) DJ.Gróf

DJ.Gróf
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyébként nagyon állat az egér,csak folyton késztetést érzek rá hogy tisztitgasam mert nagyon csilog :D Az aksit azt nagyon zabálja azért enyi pénzért már egy 1000mAh-s aksit is adhatak volna,na mindegy! A 200ft-os egéprpadom pár helyen már öszekarcolta az egér alját (ezért nagyon ideges vagyok :((( ) Batárnehéz az egér igy sulyzonak is megteszi :D(nem sokat emelgetem) Ez a görgö nagyon állat ilyet még nem láttam,hogy oldalra is lehet nyomni.
Gondolom a rádio miatt van de csak 500mhz-n müködik picit több! Azt irták pár helyen hogy ez az usb miatt van de az uj razer egér is 1000mhz-s és az is usb-s.Aszthittem többet visz,de így is jó! Na röviden enyitt!

[Szerkesztve]

(#347) yuri11

yuri11
(újonc)

Halihó G5 tulajok!
Benneteket nem zavar a középső gomb(a görgő gombja) hiánya/használhatatlansága?
Most vettem az egeret és nagyon zavar ez:
Internezetezénél a középső gomb nekem(mint az operában default): link megnyitás a másik tabfülön. Ezt a G5-tel alig-alig tudom kivitelezni:
Egyrészt nehéz megnyomni, másrészt gigördül-kiforog-kidől az újjam alól.
Az oldalsó gomb pedig nem áll annyira kézre mint a közéspő ujj.

(#348) PunkZoli válasza yuri11 (#347) üzenetére

PunkZoli
(kvázi-tag)

nemértelek,sztem a középső gom teljesen használható!!
amúgy most vettem az egeret,és baromi szokatlan!! :S :D
de jó!!
a másik hogy nekem már újfajta 1.1 es firmware-el adták alapból!!!

(#349) DJ.Gróf válasza PunkZoli (#348) üzenetére

DJ.Gróf
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez a firmware ez mi tul képpen,ez egy másik progi a setpoint mellé?

(#350) yuri11

yuri11
(újonc)

A leírások alapján az én középső gomb bajomon nem segít a firmware update.

Bemegyek a héten majd egy plázába és megnyomogatok majd egy ilyen egeret, hátha csak az enyémnek ilyen rozoga a görgős gombja.

A firmware (wikipedia):

A firmware egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetőbb funkciókat biztosítja a hardver működtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak).

A firmware bizonyos eszközökben szoftveres úton is frissíthető, például a PC vagy néhány videokártya BIOS-a, stb.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.