Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) GAlli válasza Eagl3_ (#200) üzenetére

GAlli
(tag)

annyit tudok javasolni hogy szedd ki az egér gyorsulást minden szinten , driverbol , windozbol a rámutatás pontosságát , CS t a következő paraméterekkel indicsd: -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd , és tedd fel a mousefix et ami a windows xp beépített gyorsulását szedi ki , (ez a gyorsulás még külön a rámutatás pontossága mellé jön , borzalmas) itt a regfix: [link]

(#202) Eagl3_

Eagl3_
(lelkes újonc)

Nekemis bent van a reg.fix... alap :) köszi a segítséget megpróbálom

(#203) Eagl3_

Eagl3_
(lelkes újonc)

hogyan tudom a CS-t ezekkel a parancsokkal indítani? futtatásba vagy hol?

(#204) copperhead válasza Eagl3_ (#203) üzenetére

copperhead
(fanatikus tag)

A konzolban,properties-nél indítás -console.Egyébként nekem pont a CS 1.6 volt bármilyen egérrel a legpontosabban irányítható,persze a rámutatás kikapcsolásával.
Ha ez a regfix nem jönne be,hogy tudom visszacsinálni?Melyik kulcsot változtatja meg,gondolom lehet manulánisan is.

(#205) Eagl3_

Eagl3_
(lelkes újonc)

Azt be kell rakni és ott kell hagyni :) hamar megszokod. De hogy mi a retek van a gépemmel? azt nemhiszem el...

(#206) GAlli válasza copperhead (#204) üzenetére

GAlli
(tag)

megtaláltam a visszakapcsoló reg et , föl raktam azt is :[link]

(#207) copperhead válasza GAlli (#206) üzenetére

copperhead
(fanatikus tag)

Köszi!

(#208) DelArco

DelArco
(senior tag)

Üdv!

Tud 1000Hz-t a G5? Vagy csak 500-at?

Youth hides the key to salvation

(#209) efektiv

efektiv
(tag)

Klubtag lettem!!

Ez az egér fantasztikus!!!! Nem gondoltam volna h ennyivel gyorsabb, pontosabb mint az mx1k ;) És meg a padommal is tökéletesen kompatibilis pedig egy 4k-s Thermaltake :D

Asus A8N-SLI Premium,X2 3800+ Toledo @ 2800Mhz 1.425V + 7700cu,, 2x512 Kingmax HC@560Mhz, Maxtor Dmax10 16mb cache, 500W FSP BS, TT Tsunami Dream black, Logitech cuccok. WD Raptor 150GB 10.000rpm, 16mb cache

(#210) bex válasza efektiv (#209) üzenetére

bex
(újonc)

''nICE none ICE'' én csak nézem hogy itt csámcsogtok 16k a G5 !
Hát ez hülyeség én Áfa nélkül szerzem 12500-ért ami ha azt vesszük hogy a Diamondback Plasma-t 9200-ért szerzem! 3000 ft külömség viszont hallottak alapján G5-t veszek. akit érdekel G5 13500ft ért akár ki is viszem a NYugatiba. Melleseleg Vácott lakok szóval ha valaki ide valósi vagy ide kijön érte 13000ft ért az övé!
G5 4ever! melleseleg nemtom hogy vagytok vele de én a vezetékes egerekben vagyok biztos azokra eszküszöm a wireless-ekre meg tojok mert azokkal akármi történhet viszont ha egy zsinort jól felakasztassz észre se veszed(''nem akadályoz'') :DD

nICE

(#211) bex válasza bex (#210) üzenetére

bex
(újonc)

Egyet még nem értek mi a külömség a G5 lazer mouse 2000 dpi és a G5 lazer mouse usb, lasertechnology között? Mert az egyik 1/2k-val drágább!

nICE

(#212) bex válasza bex (#211) üzenetére

bex
(újonc)

a Lasertechnology netán pontosabb?

nICE

(#213) DelArco válasza bex (#212) üzenetére

DelArco
(senior tag)

Én ugy tudtam hogy G5-ből csak egy fajta van.

(#214) SummerMoris válasza bex (#210) üzenetére

SummerMoris
(kvázi-tag)

Csáó!

Írtam neked prividre emailt, érdekelne az egér!

Gigabyte K8NS-939, A64 3800+ Raidmax MODDING case, GIGABYTE GeForce 7600GS, Q-tec 500 W Bigfan,160GB Maxtor DiamondMaxPlus, 1GB Crosair DDR400@460, ARTIC-COOLING Freezer 64 PRO, SAMSUNG 940BF 2MS

(#215) Rover623 válasza SummerMoris (#214) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

...érdekelne az egér!
Nem csak téged...a hatóságokat is...:DDD

Rühellem az ilyen kis pöcsfejeket...:(((
Idejönnek nagy orcával, lefikázzák/lelámázzák azokat aki törvényesen, számlával, boltban vásárolnak...büszkék arra hogy ügyeskednek, csalnak, törvénytelen módon szereznek be cuccokat...
Tegyék (úgy látszik ilyen az emberi természet)...de ne nézzék le azokat, akik betartják a szabályokat...
Egyébként is: ha most vki beregel ide a ''nyóckerből'' és belöki hogy ő meg 5000-ért ad G5-öt, mert ő ennél is olcsóbban ''szerezte'', akkor most bex lesz a láma?:P

P.S.:
Egyébként jellemző: alacsony műveltségi szint (2x külömség), zéró szakmai ismeret (sima vs. lasertechnology G5)...tipikus jövőbeni orgazda...:C

primus inter pares

(#216) Cosmic Gate

Cosmic Gate
(senior tag)

Üdv!

Van egy G5-ös egerem, és egy nappal ezelőtt mérgemben (XP fölbaszott :((( ) az asztalhoz csaptam. Úgy néz ki, hogy kicsit erős volt az ütés, mert ma reggelre meghalt az egerem. Azaz a bal gomb nem működik, csak ha nagyot csapok rá :(

Meg lehet menteni valahogy? Hogyan lehet szétszedni?

(#217) v1ctor válasza Cosmic Gate (#216) üzenetére

v1ctor
(újonc)

Vidd vissza, Logitech 3 ev garancias! BSC a legtobb helyre a beszallitoja, es altalaban a boltban cserelik, de ha szamlaval a logitechez viszed akkor ok is vissza veszik cserere.

(#218) GAlli válasza Cosmic Gate (#216) üzenetére

GAlli
(tag)

a csavarok a talpak alatt, és a matrica alatt vannak , ilyet még ense szedtem szet sok szerencset hozza , de a garit felejtsd el ha nekikezdesz

(#219) gerjus

gerjus
(senior tag)

Hello mindenki csatlakoztam a klubhoz egy G5 el ! Mint az alom eddig nem voltak kulonosebb
igenyeim az egeet illetoen de ez komolyan feljebbrakta a mercet minden tekintetebeb tokeletes remelem meg sokaig az is marad !

Kerdes az lenne milyen egerpad az igazan jo neki ? Ki milyennel hasznalja ?

Long live G5 ! :D

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

(#220) GAlli válasza gerjus (#219) üzenetére

GAlli
(tag)

Razer Mantis Speed egérpaddal használom, igen jó vele! :)
Vagy várd meg a Steelpad 5L t.
Üvegpadot semmikepp se vegyél alá azokkkal nem muxik!

pentium M 2600mhz n ?? uristen :D

[Szerkesztve]

(#221) Drokthar válasza gerjus (#219) üzenetére

Drokthar
(újonc)

razor exactmat bundle van nekem alatta

sztem jobb mint a szovet v uveg padok, es xtranak kapsz hozza
csuklotamaszt... meg 1x se vorosodott,gyulladt be a csuklom 10+
oras nyustolestol xD
(van control es speed oldala is)

(#222) -=Matheus=-

-=Matheus=-
(újonc)

hali all, ez a g5-s egér egy Thermaltake A2256-os egérpadon hogy csúszna? nem lenne vele gond? :U

(#223) Rover623 válasza -=Matheus=- (#222) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem hinném hogy gondot okozna neki...;)
Te bux az ilyen ''csodalámpa'' szerű cuccokra...?:U

primus inter pares

(#224) -=Matheus=- válasza Rover623 (#223) üzenetére

-=Matheus=-
(újonc)

háát, nemtom, megláttam, megtetszett, sztem meg is veszem ... :), igazából nem muszály hogy világítson, mer ki is lehet kapcsolni ;) , amúgy meg jó a felülete is, meg olvastam róla sok helyen tesztet, hogy télleg nagyon jó ... :B

(#225) -=Matheus=- válasza Rover623 (#223) üzenetére

-=Matheus=-
(újonc)

amúgy szerinted milyen ez a mousepad? :U

(#226) -=Matheus=- válasza Rover623 (#223) üzenetére

-=Matheus=-
(újonc)

meg ha mondjuk nem ez az egérpad, akkor milyen ajánlanál helyette max 5k HUF értékben?

(#227) DelArco válasza gerjus (#219) üzenetére

DelArco
(senior tag)

Üdv!

Nekem egy 200Ft-os szöveten működik tökéletesen.

(#228) gerjus

gerjus
(senior tag)

Koszonom a sok javaslatot a boseg zavara :DDD
Lesz min gondolkodni , uvegen tuti nem megy ? kar mert elobb egerpad lett kesobb eger de az eger elobb jott :B

Bizony bizony 2600 Mhz ;]

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

(#229) Eagl3 válasza gerjus (#228) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont most vagyok a csapattal egy CS ligán, ahová természetesen viszem magammal az egeremet :) Ott üveg padok vannak és 3óra folyamatos játék után sem volt semmi problémám az üveg paddal. Mondjuk nekem először kicsit fura volt hogy a teflon talpak korcsolyáznak az üveg padon mert én szöveten szoktam játszani :U szvsz sztem nyugodtan bevállalhatsz egy üveg padot.

(#230) gerjus válasza Eagl3 (#229) üzenetére

gerjus
(senior tag)

Kiralyos ennek most orulok meg jo hogy fel oraval elkerultem a futart :(((

Elhuzodott a vizsgam pi*****

(#231) Jojo4

Jojo4
(kvázi-tag)

Én 1 Steelpad 4S-el tolom

És eddig tökéletes! :R

(#232) Rover623 válasza gerjus (#230) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nyugodtan pároztasd a rágcsálódat üvegpaddal...ha nem ''megyen'', nyomd bele az új ''förmvert''...merthogy a rosszindulatú - szinte kizárólag Razer tulajdonos - ellendrukkerek híresztelésével ellentétben ennél az egérnél is lehet ilyet...;)

primus inter pares

(#233) Eagl3 válasza Rover623 (#232) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosan :)

Amúgy sztem Razer elég suuxxx ;] , mondjuk lehet, hogy csak az én mancsom nem szereti :U

(#234) EQMontoya

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ahogy olvastam, a g7-ben 2 aksi van, 1el gamel az ember, másikat tölti... ez eddig ok. kérdésem, hogy ha az mx1000-nél is igy van-e, vagy ha lemerül, akkor bebuktad? :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#235) gerjus válasza Rover623 (#232) üzenetére

gerjus
(senior tag)

oksa ma lekestem a futart de holnap mar itt lesz :DDD

addig csore toltom a firmwaret hatha kell :DDD

na frissitettem is artani nem art :C

[Szerkesztve]

(#236) Neonoize™ válasza EQMontoya (#234) üzenetére

Neonoize™
(őstag)

10-ből kilencszer, mindig akkor merül le az aksi, mikor elkezdek cs-zni ..:)

A sors..)

(#237) EQMontoya válasza Neonoize™ (#236) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én csak codozok, de el tom képzelni :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#238) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali! Sztetek ha visszaviszem mediába az egeret azzal a problémával, hogy lépcsőzetesen megy az egerem jobbra lefelé játékokban és néha win-ben is, akkor egyből kicserélik? Vagy kipróbálják vagy mivan ilyenkor? remélem nem küldenek fel pestre meg anyámkínnyába... hallottam olyasmit, hogy media 3nap garit vállal cserére... Még vmi, jótálási jeggyel + áfás számlával vigyem vissza? vagy elég a számla?

(#239) Neonoize™

Neonoize™
(őstag)

lenne esetleg egy olyan G7 tulaj aki szokott CS-zni ?:D

(#240) Eagl3 válasza Neonoize™ (#239) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Merthogy? :)

(#241) gerjus

gerjus
(senior tag)

Nah megvan az uj uveg egerpadom es ujabb dimenzioja tarult fol az egerecskemnek ! :DDD

G5/7 re fel emberek :C :C

[Szerkesztve]

(#242) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Énmeg vihetem visza cserélni az USB csatlakozót, mert még a legelső szériából vettem, és sz*r*kodik...

(#243) Z3rge

Z3rge
(újonc)

én most vettem logitech G5-öt. mire valo ez a súllyozás dolog.

ChieftecDX-01BLDU_Chieftec360Wtáp_AsusP4c800_3,2Ghz 1Mb/800MhzHT_2048MbDDR800Mhz_Samsung160 GBSATA8Mb_XpertVision6600GT256Mb_LogitechG5

(#244) EQMontoya válasza Z3rge (#243) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kedvedre

(#245) Eagl3 válasza EQMontoya (#244) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D :DDD ;] :DDD :D :C :R
:DD

(#246) gerjus válasza EQMontoya (#244) üzenetére

gerjus
(senior tag)

LOL
:R :R

(#247) EQMontoya válasza Z3rge (#243) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt már csak a poén kedvéért teszem hozzá, hogy a ''súllyozás''-t nálunk 1 ''ly''-al irják :)

[Szerkesztve]

(#248) Z3rge

Z3rge
(újonc)

Sziasztok. Most vettem g5-öt és igazából nem tudom hogy-hogy érdemes kisullyozni. Ha valakinek van valamilyen tapasztalata és lenne kedve megosztani velünk az kérem írjon.

ChieftecDX-01BLDU_Chieftec360Wtáp_AsusP4c800_3,2Ghz 1Mb/800MhzHT_2048MbDDR800Mhz_Samsung160 GBSATA8Mb_XpertVision6600GT256Mb_LogitechG5

(#249) Z3rge

Z3rge
(újonc)

Bocsi ,nem voltam a helyzet magaslatán. Kicsit buliztam az nap, és csoda hogy a felhasználóinevemet tudtam. :D

(#250) Z3rge válasza EQMontoya (#247) üzenetére

Z3rge
(újonc)

Láttam codozol, sok sikert a játékban. Amúgy Cod1 v. Cod2? Én még Cod1-ezek a kettővel a lámák is tudnak jáccani. Mert abba nem ránt a fegyver. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.