Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#151) Atom válasza bigsee (#148) üzenetére

Atom
(fanatikus tag)

Meg. Köszönöm!

Konfig: Fekete világító vasdoboz

(#152) B.Rocky

B.Rocky
(újonc)

Ja, és egyáltalán milyen egérpad jó a lézernek???

(#153) harry válasza B.Rocky (#152) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

MX1000 gond nélkül megy mindenen, még a vastag szöszös pokrócon is. G5-ötnem tudom, remélem Steelpad S&S-el nem lesznek gondjai.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#154) Angelo69

Angelo69
(senior tag)

Kijott az uj SetPoint 2.46 az egerkenkhez :C [link]

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#155) dhizzy

dhizzy
(újonc)

Most akkor mivan a G5el és az S&S paddal???? :(
Ugye műxik vele és nem kell hozzá másikat vennem :O
Hameg igen, akkor meik a legjobb pad hozzá? a QcK?
(Hardcore Gamma vok :P)

---

(#156) Ombi5 válasza Fegyenc (#147) üzenetére

Ombi5
(senior tag)

Udv!!

Nah milyen gamera G7,mert hwt.hu teszteltek es azt irtak nem ajanljak de akarom hallani meg ezt 1-2 ember szajabol,hogy nala is szarakodott !!!
:F

(#157) bigsee

bigsee
(fanatikus tag)

Ombi5! Kompromisszumra mindenképp számítani kell, hiszen nincs zsinór. Ezt elismerem, hogy nem mehet úgy, mint az állandóan készenlétben lévő G5, de mindezek ellenére - már vezeték nélküli társához képest - nagyon faxa. Mondom ezt, hiszen MX900-am volt előtte (előtte meg egy szörnyű, Logitech Cordless vmilyen mittodénmivoltaneve), ami azért ennyire nem volt rajta a szeren, rendszer induláskor és hosszabb (5-10 mp) pihenés után ölég lassan kapta fel a kurzort. Ez ahhoz képest gyorsvonat! ;)

MDA Vario II - MDA Vario IV - Htc Touch - Samsung Spica - Htc Desire - Samsung Omnia 7 - Motorola Defy

(#158) Ombi5 válasza bigsee (#157) üzenetére

Ombi5
(senior tag)

Nah most en Mx 700-bol indulok ki Codozom 1 eve vele de quakre tok alkalmatlan ezert kerdeztem!! :F

(#159) lordkevin

lordkevin
(újonc)

Valaki meg tudja mondani, hogy miért van az, hogy a windows xp indításakor a g7-es rágcsáló nem a setpoint programban beállított értékekkel működik? (lassú az egérmutató sebessége pl.) És most jön a röhej: akkor ''töltődnek be'' az értékek, ha a setpoint betöltése után a cancel-re kattintok. Az apply-ra semmi hatás. Tapasztalt valaki hasonlót?
Na jó, ez nem akkora probléma, abba a két kattintásba nem halok bele indításonként, csak egy picit zavar. Főleg az, hogy nem tudom és értem az okát.
Pedig a tálcán ott van a setpoint jele, és az indítópultban is bent van, tehát biztosan lefut az xp indításakor.
Tippek?
Ui: Letöltöttem a legfrissebb verziót, azzal is ez a helyzet.

Nem szóltak hogy lehetetlen - ezért megcsináltam!!!

(#160) bigsee válasza lordkevin (#159) üzenetére

bigsee
(fanatikus tag)

''Valaki meg tudja mondani, hogy miért van az, hogy a windows xp indításakor a g7-es rágcsáló nem a setpoint programban beállított értékekkel működik? (lassú az egérmutató sebessége pl.) És most jön a röhej: akkor ''töltődnek be'' az értékek, ha a setpoint betöltése után a cancel-re kattintok. Az apply-ra semmi hatás. Tapasztalt valaki hasonlót?
Na jó, ez nem akkora probléma, abba a két kattintásba nem halok bele indításonként, csak egy picit zavar. Főleg az, hogy nem tudom és értem az okát.
Pedig a tálcán ott van a setpoint jele, és az indítópultban is bent van, tehát biztosan lefut az xp indításakor.
Tippek?
Ui: Letöltöttem a legfrissebb verziót, azzal is ez a helyzet.''

Hali! Nekem ugyanezt csinálta! 10 indulásból 8-szor kb. lassabb volt, mint kéne. A 2.46-os Setpoint-al megváltozott, 100%-os lett, már nem csinálja. Próbáld meg leszedni, majd újra felrakni.

MDA Vario II - MDA Vario IV - Htc Touch - Samsung Spica - Htc Desire - Samsung Omnia 7 - Motorola Defy

(#161) !!Áky!! válasza dhizzy (#155) üzenetére

!!Áky!!
(újonc)

Már egy hónapja itt nyugszik a G5 az S&S padon, jelentem tökéletes. :)
Előtte MX518 hyperglade-del, talán egy lehelletnyivel gyorsabb volt, de ahogy bekopott, az is belassult. Szal semmi gond, bátran vágj bele!

DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF

(#162) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

Szerintetek melyik lenne a jobb? Mivel járnék jobban? 1. Logitech G5+tök egyszerű egérpad vagy 2. Logitech MX 518+márkás egérpad?

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#163) Rover623 válasza Scholes9 (#162) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

G5+márkás egérpad...:DDD

primus inter pares

(#164) dhizzy

dhizzy
(újonc)

Na itt a G5 a mancsom alatt és nagyon pöpec.
Sokkal kényelmesebbnek találtam mint a Copperhead, és a gyorsaságában sem vettem észre semmi különbséget.
A G5röl annyit, hogy benn voltam a pixelben, és az ottani összes egérpadon kiprobáltam (kivéve 1-2n nem ami nem volt kitéve vagy elfogyott), és egyedül az icematon nem ment.
Én most s&s helyett az asztalon használom, mert Hyperglide nélkül nekem nem csuszik rajta elégge. De ezen az asztalfelületen is legalább annyira gyönyörűen fut mint a legjobb egérpadokon, teljesen más klasszis mint az optikai egér.
Nagyon begyere egér. Sokkal jobb mint hittem. :C

---

(#165) Rover623 válasza dhizzy (#164) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Üdv a klubban...:C

primus inter pares

(#166) Ombi5 válasza !!Áky!! (#161) üzenetére

Ombi5
(senior tag)

Akkor tulajdonkeppen miert eri meg valtani Mx 518-rol? :F

(#167) Angelo69 válasza Ombi5 (#166) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

Semmiert.
Kiveve ha fanatikus vagy hogy neked a legujabb kell. :U
(Mint en is :B )

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#168) Ombi5 válasza Angelo69 (#167) üzenetére

Ombi5
(senior tag)

;)

(#169) Frosty válasza Ombi5 (#166) üzenetére

Frosty
(fanatikus tag)

Akinek volt MX510/MX518-a írja le PLZ, ha volt velük vmi baja. Nekem az MX510-em 5 hónap után tökre ment (elfáradtak a gombjai), most pedig a 2. MX518-am ment tönkre 3 hónapon belül. Mindkettőnek a vezetéke lett kontakthibás. Ezek előtt a golyós microsoft egerem 5 évig bírta (azaz bírja mert máig működik és az igazat megvallva nem is rossz, mert a rántásokat is leköveti, nem úgy, mint az 5000 Ft alatti infrások) és ugyanígy használtam azt is. Szóval lehet nem bennem van a hiba. Másnak is vannak ilyen problémái? Kíváncsi vok nagyon. A visszajelzéseiteket előre is köszönöm.

(#170) !!Áky!! válasza Frosty (#169) üzenetére

!!Áky!!
(újonc)

Volt mindkét egerem, de nem volt velük különösebb baj.
510-nél talán annyi, hogy a bal egérgomb ''elfáradt'' és kicsit lötyögött, de nem volt olyan feltünő. A görgő a sok görgetéstől már nagyon könnyen mozgott(ez az MX518-nál is észrevehető).
518-on az említett görgőn kívül más nem volt. Mindkét egér kb 4-5 hónapot volt használva, 518 talán kicsit kevesebbet.

DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D A64 3200+ HIS X800GTO iTurbo Audigy2 ZS Samsung 930BF

(#171) Ombi5 válasza Frosty (#169) üzenetére

Ombi5
(senior tag)

Meg most de dontottem el melyik lesz! ;)

(#172) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Nekem Speed-Pad-om ([link]) egy sima Logitech Cordless Optical Mouse-zal ([link]). Szettben volt, tehát billentyűzettel együtt. Mióta megvan a notebook, azóta nem használtam a Logitech billentyűzetet, csak az egeret. Sosem volt túl pontos, mindig hamar megette az akkumlátorokat. Előbbi adódhatott abból, hogy vezeték nélküli. Utóbbit annak tudom be, hogy nem egy komoly konstrukció. Jön a karácsony, szerintem meglepem magam egy G5-tel. Szerencsére ''kompatibilis'' a padommal.

(#173) Kraptor válasza engusz (#172) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Most akkor mennyire faintos ez a G5 és melyik pad jó hozzá?

(#174) engusz válasza Kraptor (#173) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A tapasztalatok szerint igen jók ezek az egerek. Padból válogatni kell, mert valamelyiken nem megy rendesen. De általában a gyártók oldalán szerepel egy kompatibilitási lista. Én várok karácsonyig a G5-tel.

(#175) Joe_Muad_Dib

Joe_Muad_Dib
(lelkes újonc)

Most vettem egy ilyen egeret (14900 ÁFA-val) itt [link]
Szeretnék hozzá venni valami jó padot (ára nem érdekel). Kérlek titeket ajánljatok valami vele kompatibilist és Szuperjót!

(#176) Gyusz válasza Joe_Muad_Dib (#175) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Pont ma vettem én is ugyanott :)

(#177) bigsee

bigsee
(fanatikus tag)

lordkevin! Azóta nekem is csinálja, csak a Cancel-re hajlandó rendes sebességgel menni a mutató... :o Írtam L.-éknek, mégcsak választ sem írtak, csak elküldték, hogy hogyan lehet beállítani az egérmutató sebességét. :U Csalódtam az Egéristenben!

(#178) djjanesz

djjanesz
(újonc)

Már egy két napja kezembe vettem a G5-öt és kéne nekem egy kis segítség! 1.: Játékokban nem tudom használni a scroll jobra balra billenését. 2.: FIFA 06 -ban joysticknak látja az egeret és teljesen megbolondul a játék. PLS HELP!! :F :F

(#179) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Én ma vettem egy G5öt de egy kicsit fura érzésem van. Boltban nem éreztem, de itthon ''billeg'' az egér. Többinél is tapasztalató volt de ennél nagyon is az. Ez már a rev2.2es és alul 3 talpacska van, lehet, hogy a többin is az van de ami képeket én láttam azon csk 2 volt.

(#180) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

G5 boldog tulaj lettem. Első benyomások... nagyon pöpec egér, az előző Logitech Cordless Desktiop Optical után teljes felüdülés. Még nem tettem fel hozzá a szoftvert, de kipróbáltam a BF2 demója alatt. Úgy éreztem, igazi FPS bajnok vagyok! :D Tettem bele némi súlyt, mert alap állapotban elég könnyű a kicsike. Megszoktam a két elemmel üzemelő Cordless elődöt.

Később bővebben is nyilatkozom, főleg, ha felkerül a szoftvere, stb. Külhonban vettem (Ausztria), kicsivel 100 euró alatt volt. Itthon kapni olcsóbban is, de ha már egyszer karácsonyi vásárláson voltunk kint... :)

(#181) Rover623 válasza engusz (#180) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem fogod megbánni...:C

primus inter pares

(#182) engusz válasza Rover623 (#181) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Szerencsére a Speed-Pad-on olyan könnyen csúszik, mintha nem is lenne kapcsolat köztük. Az egéren lévő gombokkal való sebesség állítás fantasztikusan jó dolog, pl. ''sznájperezés'' közben. Erre valaki más hívta fel a figyelmet, talán pont ezen a fórumon.
Nagy a mérete, de a nagy mancsom alá pont jó. A kábel egy kicsit szokatlan, de túlélhető. Ehhez találtam egy hasznos kis eszközt, de szerintem drága darab. ([link], Steel Cordholder)
Felteszem hozzá a szoftvert, gondolom drivert is pakol fel. De alapból is kiválóan használható.

(#183) engusz válasza engusz (#180) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Jajj, dehogy 100 ojró... egy 20-assal rövidebb volt.

(#184) bigsee válasza engusz (#183) üzenetére

bigsee
(fanatikus tag)

Még így is drága sztem, 79-ért már van G7. A G5 olyan 60-65 € között van.

(#185) -conrad- válasza djjanesz (#178) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Rendeld hozzá az egér szofterében a scroll jobbra-balra gombokat azokhoz a billentyűkhöz amiket a játékban használsz.

(#186) engusz válasza bigsee (#184) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nem azért mentünk ki, hogy occsóé vegyünk egeret. Csak volt ott, amerre mentünk, így elhoztuk.

(#187) Jojo4

Jojo4
(kvázi-tag)

Én ma lettem G5 Tulaj!!! :)) :))
A Steelpad 4S-emmel remekül boldogulnak!!
Nagyon jó a cucc :C :C

[Szerkesztve]

(#188) DJ.Gróf

DJ.Gróf
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én is mostanában szeretnék veni egy G7-est! Elég drága de remélem megéri!

(#189) Eagl3_

Eagl3_
(lelkes újonc)

Megéri az árát, mondjuk én a G7-el nem voltam kibékülve az anyaga miatt, inkább maradtam a G5-nél ráadásul egy picit olcsóbb is :) mindenesetre ha játszani veszed inkább G5-öt vegyél szeintem.

[Szerkesztve]

(#190) GAlli

GAlli
(tag)

Aki még nem tette meg , javaslom neki a firmware updatet , logitech oldalán tessék nézelődni.

(#191) Drokthar

Drokthar
(újonc)

szep napot uraim

mennyiben befolyasol a mindennapi hasznalatban,illetve game kozben teflon,alu stb egerpad?(razor) gondolom def egy felso kategorias egerhez v tevednek?

elore is koszonom a valaszt

(#192) Eagl3_

Eagl3_
(lelkes újonc)

Galli nemtudod, hogy min változtat ez az update? mert nekem egyes játékokban voltak problémáim ha sréen húztam az egeret...

(#193) engusz válasza Eagl3_ (#192) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nekem eleddig nem volt gond az egérkével. Az imént frissítettem a firmware-jét, sikeresen lezajlott.

(#194) Eagl3_ válasza Drokthar (#191) üzenetére

Eagl3_
(lelkes újonc)

Hát nemtom :) Én szöveten nyomom már egy pár éve... :C

(#195) Eagl3_

Eagl3_
(lelkes újonc)

Meg tudná nekem nézni egy G5 tulaj, hogy CS 1.6-ban ha lassan huzza balra v. jobbra a célkeresztet és egy kicsit húzza közben lefelé akkor a célkereszt inkább vízszintesen akar továbbmenni? Mert nekem ezt csiállja és naon idegesít... Tehát sréen lépcsőzetesen mozog az egér, rántásnál nem feltűnő de kisebb mozdításoknál nagyon zavaró... Nemtudom hogy az egér rossz e mert akkor viszem vissza médiába vagy ilyennek kell lennie...

(#196) pinnacle

pinnacle
(őstag)

Valaki tud valamit a Logitech G1-ről? Mert a hivatalos oldalon nyoma sincs. :F

[link]

(#197) GAlli válasza Eagl3_ (#195) üzenetére

GAlli
(tag)

én nem tapasztaltam ilyen jelenséget , pedig kizárólag cs1.6 al jáccok , a frirmware frissités után elvileg több felületen lesz használható az egér , de az icematon ez sem segít:(

(#198) DelArco

DelArco
(senior tag)

Üdv!

Én ma vettem egy G5-öt és eddig egész jó bár még csak windowsban nézegettem.
Egyébként ez csak 500Hz-n megy? Mert ugye a Razer Copperhead az megy 1000-et is. Vagy ez is fel lehet tornázszni 1000-re?

Youth hides the key to salvation

(#199) Eagl3_

Eagl3_
(lelkes újonc)

Lehet, hogy vissza kéne vinnem cserére? :F

(#200) Eagl3_

Eagl3_
(lelkes újonc)

kipróbáltam másik hépbe, ott rendesen ment... szal az egérnek semmi balya.mostmár elképzelésem sincs mi lehet ez...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.