Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) cousin333 válasza Fade_Away (#99) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak kergetik egymást a gyártók. Versenyeznek, hogy ki tudja előbb piacra dobni a legújabb termékeket. Ez lesz az eredménye... Sajnos.

[Szerkesztve]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#102) Dr. Akula válasza harry (#97) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az egérnek semmi baja, az usb-s aksitöltővel van gond, de mint látod másnál működik, ez egyedi hiba. Olyan meg mindenben előfordulhat.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#103) Dr. Akula válasza Dr. Akula (#102) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Amíg ki nem cserélik a töltőt, addig egy szintén Logitech V500-at használok, nem lézeres, csak sima optikai, de egyszer nem ugrott el a kurzor még setpoint nélkül se. Legjobb notebook egér.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#104) Dr. Akula válasza cousin333 (#100) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nálam nem karistol semmi semmit, az asztal faerezet mintás, nem homogén, de tapétán, lepedőn (ami homogén fehér) os tökéletes. Viszont Dell gépekhez adott Dell optikai egér a Dell műanyag vagy üvegszál vagy miből szőtt egérpadon szanaszéjjel ugrál. Egérpadot kihajítva meg jó. Én ezért szoktam le róla, de nem kizárt hogy másnak bejön, vagy csak megszokta hogy van valami alatta.

(#105) harry válasza Dr. Akula (#102) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Nem csak erre gondoltam, pl MX1000nél eleve a lézer bealvás, meg most valami más baja is van, néha ugrál/akad; G5nél felületérzékenységgel van gáz :F

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#106) Rover623 válasza harry (#97) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem Logitech specifikus a dolog...olvasd csak el a Razer Copperhead topicot...:DDD

primus inter pares

(#107) Angelo69

Angelo69
(senior tag)

Nah szoval nem biztos hogy az eger bugja hanem inkabb a szoftvere.
SetPointban mindenki allitsa none-ra a pointer acceleraton-t mert ott van valami gubanc legalabbis en ott vettem eszre.
Jovoheten kiprobalom par egerpaddal a problemasak kozul de akinek ilyen gondja van es az emlitett egerpadok az mer elobb is megteheti ezt es megoszthatja velunk a tapasztalatait.

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#108) kamikaze boci válasza Fade_Away (#99) üzenetére

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

Ez így van, amikor egymást taposva igyekeznek elsők lenni... Karácsony, jövő év eleje körül már a jó egerek lesznek a boltban. (Úgy jártam, mint Kasszandra, hiába mondtam a magamét, a kutyát se foglalkozott vele...;) )

egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

(#109) dhizzy

dhizzy
(újonc)

Az egérpadokról:
Szvsz a mostani legjobb egérpad gamere a Steelpad S&S, legalábbis 100ak véleményéböl, és sok-sok tesztböl ez derült ki... meghát én is ilyet használok:R
Szóval aki gamer padot akar venni, az mindenképpen ilyet, aki meg csak ugy hobbiból, vagy csak vmi jo alávalót akar, Qck-t vegyen.

Az S&S gyengén rücsközött, kényelmes, low és high sensre ugyanugy használható. (én erre a padra esküszöm .. ) Ára: 9k kb

Sokan a Qck+-ra (+ = XXL méret) esküsznek, textil anyaga és óriási mérete miatt.
Nekem az S&S jobban tetszett, be is vált. Ára: 4k kb

Véleményem szerint mind2 megéri a pénzét az utolso forintig, az S&Shez még egy táska is jár amibe LAN versenyekre cipeljetjük :P

Bővebben: link
Bővebben: link

---

(#110) X@b3e válasza Dr. Akula (#91) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Pedig de! Durva felületen meg sem nyikkan, everglide paddal sem műxik.

Amúgy ha érdekel vkit, CHS konzorciumba bekerült, tehát november 1-ig megvehető SuliNetben is a G5 17990.-

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#111) huros

huros
(újonc)

Most probaltam a G5om kartonpapiron es azon tokeletesen fut, szvsz a padokkal ( feluletekkel ) lesz a gond..

(#112) kamikaze boci válasza huros (#111) üzenetére

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

Már elnézést, de ez baromság.:D Kb. mintha azt mondanád, hogy a Doom 3 nem fut el trio 64-en, ergo szar a játék.

A padokkal nincs semmi baj, csak bénán állították be a lézert.

egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

(#113) huros válasza kamikaze boci (#112) üzenetére

huros
(újonc)

Miert?

Elmeselned, hogy hogy lehet beallitani a lezert? Mert fingom nincs rola es nem csak nekem hanem senki masnak. Megosztanad velunk ezt a kis titkodat?

(#114) Balika911 válasza huros (#113) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

''Úgy néz ki, hogy a lézer nincs jól beállítva, ezért nem megy jól Func, Razer eXactmat, Icemat 2, Xtrac-Hybrid, MTW (Gamersware) XXL padokon.
Firmware hiba, a mostani egereknél már nem lehet semmit tenni, az új sorozatban majd biztosan javítják.''
:(

Bővebben: link :U

(#115) harry

harry
(PH! kedvence)

Akkor szerintem veszek egy MX510 + S&S szettet, és majd egeret cserélem egy G5-re mondjuk jöv tavasszal.

(#116) Balika911 válasza harry (#115) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én egy jó kis MX1000 mellett törtem pálcát (nem játékra kell), s szintén S&S lap lesz alá. Remélem beválik, a mostani egér (A4Tech, 700HUF volt két éve :D) már elég nehezen bírható. :)

(#117) cousin333 válasza Balika911 (#116) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem lesz különbség... :B

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#118) huros

huros
(újonc)

Mielott meg mindenki osszeszarna magat, hogy juj de szar ez a G5 azert elmondanam, hogy most probaltam Steel QcK-en es azon hibatlanul muxik az eger, tehat a felulettel lesz a problema, ami nem is csoda hiszen a mostani pro padokat ugye LED-es egerekre fejlesztettek....

(#119) bigsee

bigsee
(fanatikus tag)

Kezd bejáratódni az egér, most elindult a durva oldalán a padnak...:U Nem tudom, mi volt vele!

MDA Vario II - MDA Vario IV - Htc Touch - Samsung Spica - Htc Desire - Samsung Omnia 7 - Motorola Defy

(#120) harry válasza bigsee (#119) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Kezd bemelegedni? :D Még jó hogy nem kell berúgni mint egy motort. De szerintem akkor is maradok az előbb említett mogoldásnál, szerintem G5 ára elég sokat fog esni, még várok pár hónapot.

(#121) X@b3e válasza huros (#118) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

QCK textil pad, eXactmat,MTW és tsai pedig műanyag vagy alu, azoknak is a durva felületével van a gond, de látom ezt nem akarod elhinni:(
(Copperhead mind1iken jó, na de az nem ugyanazt a chipet kapta, mint a G5, hanem egy finomhangoltabb változatát)

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#122) Atom

Atom
(fanatikus tag)

Elmenne egy g7 a steelpad 4d-n mongyuk? Vagy mi lenne a legjobb neki? Tectilt nemigazán szeretnék.

Konfig: Fekete világító vasdoboz

(#123) efektiv

efektiv
(tag)

Van 1 Thermaltake gamma egérpadom (érdes műanyag) ,arra sztetek jó lenne a G5 ?

Asus A8N-SLI Premium,X2 3800+ Toledo @ 2800Mhz 1.425V + 7700cu,, 2x512 Kingmax HC@560Mhz, Maxtor Dmax10 16mb cache, 500W FSP BS, TT Tsunami Dream black, Logitech cuccok. WD Raptor 150GB 10.000rpm, 16mb cache

(#124) Atom válasza Atom (#122) üzenetére

Atom
(fanatikus tag)

Más. Formailag melyik logitechhez ihazodik leginkább a g7?

(#125) Sabre válasza huros (#70) üzenetére

Sabre
(senior tag)

nekem 4.0 van és nagyon a szivemhez nött a 2 év alatt, de egy 518-on gondolkozom erösen.
15-16k sok egy egérért sztem, de sztem igy az 518 ára leesik 10 körülre annyit megér böven.

(#126) bigsee válasza Atom (#124) üzenetére

bigsee
(fanatikus tag)

MX5**/MX700/MX900-hoz áll a legközelebb az előző generációból.

Figyu! Nehogy már egérpadhoz vegyetek egeret!;] Elég hülyén nézne ki... A sima felületeken - feltételezem a lézer technológiájából kifolyólag - szépen elfut, nekem még a durván is elindult.

MDA Vario II - MDA Vario IV - Htc Touch - Samsung Spica - Htc Desire - Samsung Omnia 7 - Motorola Defy

(#127) tuleon válasza Atom (#124) üzenetére

tuleon
(tag)

Meg azért az MX 1000 re is hasonlít, leszámítva hogy az mx1000 nek a kiálló rész a hüvelyk ujjnál kicsit hosszabb, mint a G7-en.:)

(#128) harry válasza tuleon (#127) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Jáj. MX1000 teljesen új búrát kapott. Amúgy meg formailag a G5re hasonlít legjobban ;] Vagy mx 700/900 mert ez is drótnélküli.

[Szerkesztve]

(#129) Balika911 válasza cousin333 (#117) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

(#130) R3ap3r válasza GAlli (#13) üzenetére

R3ap3r
(lelkes újonc)

''az MX1000 alkalmatlan jatekra'' ez szvsz nem igaz. Az tuti, hogy nem egy gamer egér, de ALKALMAS a játékra.
'' 20cm et arrebb huzom rendes tempoban ugynott marad'' Nekem ezt még csak kikapcsolt állapotban sikerült elérni.
''jatekra meg az mx700 is 100X jobb'' Az mx 700 dög nehéz, és nagyon gyorsan lemerül, meg pontatlanabb is (nem technikai adatokkal, hanem tapasztalattal alátámasztva).
A razer valóban az egerek királya, és a setpoint valóban nem áll a helyzet magaslatán,. ezekben nem vitázok :)

R3ap3r

(#131) cousin333 válasza Balika911 (#129) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én megmondtam :)

Gratulálok a szerzeményhez. Megtudhatnám, hol vetted?

Most látom csak, hogy ez nem csak egyszerű egér vásárlás volt... :Y
Mit tudsz elmondani a billentyűzetről? Bár az ár alapján valószínűleg nem veszek ilyet... ;).

[Szerkesztve]

(#132) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Huhh... 2 napja van G5-öm :B Eddig MX500-at használtam már jóformán 3 vagy 4 éve. írok egy gyors összefoglalót:

változások:
-az egér oldalai érdesebbek lettek (szerintem elég nagy marhaság, mivel a régi sem csúszott, sőtt szerintem tapintásra kellemesebb is volt!)
-előre lekoptatták az egeret (az MX500-nál ezt legalább magunk tehettük meg, megint minusz pont)
-eltünt az egyik oldalsó gomb, amit valamelyes kompenzál az, hogy a görgő billenthető (megint minusz)
-a görgö sokkal magasabb lett, ezért eksön közben elig lehet lenyomni, én is reloadot mosmár nem középő gombbal csinálok, hanem görgőoldalrabillentéssel, ami végülis még kevesebb időt igényel, tehát nem rossz, csak szokni kell; meg remélem nem fog szétesni...
-3 nagy teflontalpat kapott az egér, ezért akinek van vmi nagyon drága padja biztos örölni fog neki;részemről SteelPad QcK szövetpadot használokm, így nem kell skeats-et feltennem...
-ÁLLÍTHATÓ súly :Y na ez nagyon beteg, de azért jo poén :R
-ÁLLÍTHATÓ DPI (érzékenység) néha igen hasznosan jön, 5 fokozat állítható be.

No és a L.É.N.Y.E.G: LÉZERES ÉRZÉKELŐ, na igen, eddig szinte csak negatívumokat írtam (szerintem az MX500 kilalakíása jobb!!) de itt mutatkozik meg igazán, hogy miért ezt az egeret kell venni: ÉREZHETŐEN SOKKAL pontosabb mint elődje. Egyszerűen tökéletes^^. Úgy megy mint a gondolat :R

Végszó: az MX518-at nem ismerem, de akinek ilyen van és meg van elégedve az érzékenységével egy G5 próba után is nyugodtan tartsa meg, mert a kialakítása jobb!! (szerintem) szerintetek?
:DDD

ui.: majdnem elfelejtettem: Logitechék megoldották, hogy cipőfűző is működhet USB kábelként :C

[Szerkesztve]

All Black...

(#133) Balika911 válasza cousin333 (#131) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Hát...valóban nemcsak az egér az új. :B
A Milyen billenyűzetet... topic-ban áradoztam a készletről: Bővebben: link

A hpctrade.hu-n rendeltem mindent, két nap alatt meg is jött a szállítmány.
Elég szívfájdító volt leperkálni azt a rengeteg pénzt, hiszen majdnem másfél hónapig dolgoztam ezért, de egyre inkább úgy érzem, hogy megérte. :)

(#134) Lonsi

Lonsi
(tag)

G5 alá milyen egéralátét dukál ill. milyennel működik jól?

ő izé

(#135) Atom válasza Balika911 (#133) üzenetére

Atom
(fanatikus tag)

Játékra használod az mx1000-et? Ott milyen? Technikai adatai mik, mert a logitech oldaán csak a g7-hez írják ki, ehhez nem.
Érdemes lenne az MS wireless explorer 2.0-t lecserélni mx 1000-re?

(#136) DeepDish

DeepDish
(őstag)

G7 van vkinek es gamel esetleg vele?

(#137) harry válasza Atom (#135) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Én is játékhoz használom, de ez itt off, nézz körül az MX1000 topicban.

(#138) Atom válasza harry (#137) üzenetére

Atom
(fanatikus tag)

Annyira nem off, mert épp az MX1000 és a G7 között gondolkozom, hogy melyiket lenne érdemesebb venni. A G7 megéri azt a plusz 8-9 ezret?

Egyébként benéztem az mx1000 topikba is természetesen.

(#139) harry válasza Atom (#138) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Szerintem jó, kicsit nehezebb G7nél (szokás kérdése), de talán tovább is bírja az akksi. Másik a lézer bealvás, gondolom G7nél már nincs. Ha nem vagy nagyon profi játékos akkor az MX1000et javaslom, már nem is olyan drága, és azért elég jó egér.

(#140) Atom válasza harry (#139) üzenetére

Atom
(fanatikus tag)

Igazából G7-et akartam venni, de mikor kiderült, hogy a formaja hajaz az mx500-ra, elment a kedvem tőle (A képeken is erre következtettem), mert az mx500amat pont emiatt cseréltem le. a jobb oldalán volt egy kis kiálló rész, és az veszettül zavarta a gyűrűsujjamat, és a tenyerem nagy része is lelógott róla emiatt. MX1000 pedig nagyon tetszik formára.

(#141) Atom

Atom
(fanatikus tag)

G7 tulajok. Vki tudna nekem egy fotót készíteni az egérről mind a 4 oldalról?
Elég extrém kérés, de plz!!!
:)

(#142) huros

huros
(újonc)

G5hoz mindenkepp vmi szovetpadot ajanlok, mert nekem S&S-em van es nagyon nem muxik vele frankon.

(#143) Atom válasza huros (#142) üzenetére

Atom
(fanatikus tag)

Hát ez rossz hír. Nagyon nem csípem a szövet padokat. 4D-hez már annyira hozzászoktam, hogy kész kínzás lenne, ha vissza kéne állni a szövetre. Még1 voks az mx1000 mellett :)

(#144) Balika911 válasza Atom (#135) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Elsősorban grafikai alkalmazásra (3ds max) vettem, de azért néha játszom FPS-t is, s határozottan jobb lettem az új egérrel...bár még azért szokni kell. :)

Huh, technikai adatok közül csak az 1600 DPI rémlik, de az MX1000 topic-ban tényleg többet tudnak mondani. ;)
A Wireless Explorer-t nem ismerem sajnos, nem tudom, érdemes lenne-e váltani.

(#145) Atom válasza Balika911 (#144) üzenetére

Atom
(fanatikus tag)

Valszeg az 1000est fogom valasztani, de azert megneznem a fotokat a G7-röl :)

(#146) harry válasza Balika911 (#144) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

MX1000 még 800DPI-s, Fast RF technilógia (125Hz USB frissítés), 5,8MPixel

(#147) Fegyenc

Fegyenc
(újonc)

Hello!
Még hogy MX1000-alkalmatlan játékra? Jo nagy barom volt aki írta...
Én amióta bejött avval jáccok, és semmi gondom vele! Ha lemegy készenlétbe, akkor a másodperc tört része alatt felébred, arrol meg hogy rádió és késik meg egyéb rizsák, marhaság... nem késik semmit!

Aki pedig felvél fedezni sebesség beli különbséget G5/7 illetve a Razorok kozott, azt nagyon irigyelem! Ez kb olyan hogy a jo ember megveszi a gagyi kompakt házi mozi rendszert, az egyik 39.900Ft, a másik 41.900 és neki olyan spéci füle van hogy meghallja hogy az elcsóbb 3W-tal többet szól! Sebaj, a hülyeség nem ismer határokat! :)

Hétfőn jön a G7-esem, de azért az MX1000 minden féleképpen jo partner volt 1 évig! Dehát a G7 az mégiscsak egy G7!

Még annyit, hogy Razer nem egy régi cég, Logitech-es gyerekek meg Svájciak, akik nem a kokány pontatlan munkáról híresek, mert attol hogy made in taiwan van az egérre irva, attol meg svájcban tervezik! A másik pedig hogy a Logitech már 25 éve létező egereket gyártó cég!

Ennyi a véleményem sajnálom ha valakinek a lelkébe tiportam!

DFI Lanparty SLI-DR, Athlon64 3700+ SD @ 3000Mhz 1.6V, Geil One 2,5-3-4-7 1T 600Mhz, Gainward 7900GT 256Mb

(#148) bigsee

bigsee
(fanatikus tag)

Egyetértek Fegyenc-el, de akinek késik, meg nehéz, (és főleg úgy mond véleményt róla, hogy nem ismeri :U) annak sorry...

Atom, mentek mail-en képek, megkaptad?

(#149) Balika911 válasza harry (#146) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Na, kb. ennyire vagyok képben az egér számszerű adatait illetően. :( :)

(#150) GAlli válasza Fegyenc (#147) üzenetére

GAlli
(tag)

ez igen , kellemes sötét hozzászólásvolt, ami azt illeti a razer igenis régi cég , nézzél csak utána , razer boomer boomslang stb........

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.