Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1001) Svájcinéger válasza [oWn]f4te (#999) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

Hello ! Köszi ! De eddig semmi gondom nem volt vele. Mintha egyik napról a másikra hülyülne. Már pedig jáccani fogok fogok, mert ha valami a COD2 multi kikapcsol. És lassan itt a COD4 ! Tegnap pölö már nem akart rendesen oldalra mozogni. Azt hittem a server laggol. Mondom kipróbálom a CS-ban egy create serverrel, de már ott is. Ajánljatok akkor valami tutira atomstabil egeret lécci. Azért ne golyós legyen. :DDD
Nem kell valakinek egy G7 ? Adok hozzá LAN partis "táskát is.

A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

(#1002) [oWn]f4te válasza Svájcinéger (#1001) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Tutira atomstabil egeret?

Nos:

1. Razer Diamondback (akár a sima, akár az új 3G-s)
2. Razer Deathadder (bár jónéhány ember már a 3-4-iket fogyasztja pár hónap alatt...)
3. Microsoft WheelMouse Optical 1.1
4. Microsoft Intellimouse 1.1A
5. Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
6. Logtech MX 310
7. Logitech MX 518

A három Microsoftban ugyanaz az optika dolgozik.

Meg mostanában nagyon dícsérik az A4Tech X718 BF-et is...

Szerintem a lézeres dolgokat is elfelejtheted...(Mondjuk Logitech G9-ről még nem sokat hallottam...)

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#1003) Svájcinéger válasza [oWn]f4te (#1002) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

THX. De jó, hogy alig pár hónapos a G7. :W

(#1004) Bahama

Bahama
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem tudom hogy kell frissíteni a firmwaret?
Letöltöttem az 1.2-t meg az 1.1 is és mind a kettő azt írja ki, hogy :
No G5 found
PLUG IN YOUR MOUSE.
Probáltam már mindent. Másik usb, setpoint letöröl, program indítása után dugom be, meg minden hülyeség de sehogy sem jó.
Nem tudom mi lehet a probléma.

Kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé.

(#1005) MATEO6600 válasza Bahama (#1004) üzenetére

MATEO6600
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

AZért, mert az új kék G5-öd van, amin a legújabb firmaware van rajta.

(#1006) MATEO6600

MATEO6600
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyébként a ti görgőtök nem áll kicsit balra?
Az enyém olyan, hogyha leferé tekerek, simán benyomódik balra!
Ha ez hiba, akkor hogyan lehet kijavítani?
Még garanciás!

(#1007) whYz válasza MATEO6600 (#1006) üzenetére

whYz
(senior tag)

nekem teljesen egyenes és magától nem nyomodik be
de gariban vidd vissza ha nagyon zavaró

(#1008) MATEO6600 válasza whYz (#1007) üzenetére

MATEO6600
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát elég zavaró :(
Majd lefotózom a görgőt, hogy hogyan áll, csak most le van merülve a fényképezőm.
Egyébként oda kell visszavinni ahol vettem, vagy a Logitechez?
Jó lenne, ha meg tudnák csinálni, mert mozzilánnál ha a könyvjelzőknél tekerem le, akkor kilép a könyvjelzőből, mert azt hiszi, hogy benyomtam oldalra a görgőt.
Egyébként nem tom mi értelme van egy gamer egérnél a görgő balra-jobbra billentése...
Semmire sem jó, csak netezésnél néha az oldalra görgetésnél.
Ebben irigylem a Razert.

(#1009) Svájcinéger válasza [oWn]f4te (#1002) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

Hiszen van nekem 2 db Microsoft Intellimouse 1.1A egerem ! :C LOOOL

(#1010) [oWn]f4te válasza Svájcinéger (#1009) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Hát az íppen igen fasza játékra! :C :C
:))

Csak nem árt alá valami jó pad meg egy kis hyperglide...

[ Szerkesztve ]

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#1011) MATEO6600

MATEO6600
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na megcsináltam a képeket a görgőről.
Direkt ekkora képek, hogy jól lehessen látni.
Nálatok is kicsit balra áll a görgő?
Nekem tök nehéz jobbra benyomni, amikor középre nyomom, akkor szinte mindig balra megy...
Na képek:

[link]

[link]

[ Szerkesztve ]

(#1012) MATEO6600

MATEO6600
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lenne még 1 kérdésem.
Nem tudjátok, hogy hol lehet venni ilyen csipeszt, ami ezen az egérpad tetején van: ?

Arra kéne, hogy elvezesse a kábelt.

(#1013) vinakos

vinakos
(lelkes újonc)

Üdv!

Lenne egy kérdésem.
G7-et használok, és mostanában elég furcsán viselkedik. Állandóan leáll pár másodpercre a mozgás, sehogy sem lehet használni. Aztán magától elindul 2-3 másodperc után. Ez mitől lehet???

(#1014) Svájcinéger válasza [oWn]f4te (#1010) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

Van egy Razer Mantis Speedem. Még nem próbáltam ki az Intelmouseokat a COD-ban. Most mintha magához tért volna a G7. Talán javult a szerver, meg újraraktam a windows-t is. Már beszéltem a logitech-kel, ha megint beszarik visszaküldöm.

(#1015) Svájcinéger válasza vinakos (#1013) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

Hány hónapos az egeret ? Setpointot frissítettél ? Nem szokott rohadt hülye hangot adni a játékban, mikor fagy ? Nekem olyat is szokott, hogy pölö hiába tolom oldalra, csak előre hajlandó menni.

(#1016) vinakos válasza Svájcinéger (#1015) üzenetére

vinakos
(lelkes újonc)

Hangot nem ad. Setpointból az új van fenn... Van amikor megy napokat normálisan, van amikor két percet nem bír ki.

(#1017) Svájcinéger válasza vinakos (#1016) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

Én arra gondoltam, hogy játékban ad hülye hangot. Én COD-ozni szoktam és néha olyan hangot ad, mintha laggolna a szerver, de nagyon, szinte alig tok mozogni. Gyakorlatilag lehalasztja a játékot és csak a windows restart segít. Máskor az is segít ha kihúzom az USB-t. De most 2 napja nekem is jó, de most a szerver is jónak tűnik. Bár 2000 DPI-vel kell játszanom, a korábbi 800 helyett. Lehet, hogy ennyit gyorsultak volna a reflexeim ? :D Még jó, hogy klántag vagyok, mert már rég kiraktak volna, hogy csíter vagyok. :DDD Amúgy én február környékén vettem és másfél hónapja jöttek a gondok. De egy ismerősöm ugyanígy van a G5-tel. Hát már legótekékben sem bízhat az ember ?

(#1018) MATEO6600

MATEO6600
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem egyik kérdésemre se akar senki sem válaszolni? :(

(#1019) whYz válasza MATEO6600 (#1018) üzenetére

whYz
(senior tag)

lehet azért mert nemtudunk :)
ha valami gáz van az egérrel görgőjével stb teljes nyugodsággal vidd vissza ahol vetted és kicserélik. csipeszt nemtudom hol lehetne venni de szvsz ilyen akár csinálhatsz is :DD

(#1020) Svájcinéger válasza MATEO6600 (#1018) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

Nekem G7-em van és nekem is balra áll a gördő. Ismered a mondást ? F@sz, csat balra áll. Ezek szerint az egérgörgő is. LOOOL Amúgy egyetértek whYz-vel. Ha gond van vele vidd vissza. Ha nem sikerülne kicserélned, akkor felhívod a logitech.hu-t :D, ők adnak egy referencia számot és el fogod tudni intézni. Nagyon segítőkész volt a srác, mondta, hogy most volt egy kellemetlen ügyük ahol a viszonteladó nem akarta kicserélni az egeret, stb. stb. stb.

(#1021) MATEO6600 válasza Svájcinéger (#1020) üzenetére

MATEO6600
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Értem, de ha ennek így kell állnia, akkor az nem lehet hibás, és nem is fogják kicserélni.

(#1022) Rolcsi20 válasza MATEO6600 (#1021) üzenetére

Rolcsi20
(senior tag)

tuti hibás, az enyim lassan féléves, és semmi baja....de én direkt nem használom a balra-jobbra görgőt...

Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

(#1023) whYz válasza Rolcsi20 (#1022) üzenetére

whYz
(senior tag)

en eleg gyakran hasznalom meg a gorgot is kicsit lotyog de nem zavaro es nem nyomodik semmi magatol :)

(#1024) Rolcsi20 válasza whYz (#1023) üzenetére

Rolcsi20
(senior tag)

én direkt nem billentem balra-jobbra....sztem felesleges funkció...

Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

(#1025) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Üdv!
1 kérdésem lenne: Microsoft Intellimouse 1.1A-m van, és minden előjel nélkül meghalt LAN közben( teljesen kikapcsolt ). Restart után működött, majd egyre rövidülő időközönként megint meghalogatott. Namármost cseréltünk haverral egeret, és megterheltük game-mel. Teljesen jól működött. Aztán csere vissza, és már film közben is meghalt, hozzá sem lett érve a rágcsálóhoz. Ismeretlen USB eszköz-t ír ki az ikszpé. Drivert win rakta fel, a hardver környezet már 1 ideje nem változott, új OS ugyancsak szokásos( bejáratott ) szoftverekkel. Vegyek új egeret, vagy még menthető( öregecske szegény ). Ha igen, Logi G5 megérné?
THX!

Idáig az 1etlen Microfos, ami megbízhatóan működött :D

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#1026) Rolcsi20 válasza ]Phobos[ (#1025) üzenetére

Rolcsi20
(senior tag)

az 1ik legjobb választás :K

(#1027) Buschmann

Buschmann
(újonc)

Sziasztok!
olyan gondom lenne hogy most vettem egy g5 egeret és nem tudom beállitani a back gombra az ütést a call of duty 2 ben.
Mi lehet a gond?
Választ köszi!!!!

(#1028) whYz válasza Buschmann (#1027) üzenetére

whYz
(senior tag)

allitsd at a back gombot a setpointban egy masik gombra pl insert es azt mar beveszi

(#1029) Buschmann

Buschmann
(újonc)

Köszi a választ.sikerült
De most meg a gránátot nem tudom beállitani a jobb vagy bal görgöre de legjobb lenne ha a görgő lenyomására lehetne.
Minek variálták ennyire tul ezt a vackot

(#1030) whYz válasza Buschmann (#1029) üzenetére

whYz
(senior tag)

azt is csak ha atalitod egy masik gombra
cod sajna nemismeri

(#1031) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

Hi. Valaki elmagyarázná, hogy tudom szétszedni a g5-öt? Belement folyadék és ki kellene tisztítani, mert a bal egér gombjával gond van. Egy csavart találtam már rajta amit ki is csavartam, de nem tudtam szétszedni. Tom, hogy ugrik gari, de az most mind1, mert már lejárt.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#1032) [oWn]f4te

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Hmmm...ma volt alkalmam tesztelni egy G5 Refresh-t + Steelpad Qck mini-t Quake III Arena-ban.
Elég vegyesek az érzelmeim...A fogása b@szott kényelmes, okos dolog a súlyozás meg az on-the-fly sensitivity, rohadt igényes az egész egér kidolgozása, DE! Néhány alkalommal (fél óra alatt háromszor)magától megugrott a kurzor! Miközben nem is mozgattam! Olyan is volt, hogy elkezdtem rántani és lenézett, valamint épp egy circle strafe-ből fordultam volna jobbra és az egér leblokkolt ~30 foknál (a 180 fokhoz számítva)...Újra meg kellett rántani jobbra, hogy rendesen mozogjon...:Y:Y

Viszont ha éppen nem ugrál magától, rail-ezni &@#{&-ul jó.

Szóval szerintem marad a tervbe vett MX 518...

[ Szerkesztve ]

(#1033) whYz válasza [oWn]f4te (#1032) üzenetére

whYz
(senior tag)

kezdem ugy erezni hogy csak en kaptam normalis hibatlan optikat :D
még eleteben 1x se hibazott ugrott vagy valami... teljesen jol mukodik és pontos most egy 4d van alatta
szal en nemertem mert nem tapasztaltam meg hibat pedig mar tobb mint 1eves :DD

(#1034) [oWn]f4te válasza whYz (#1033) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Egyébként lehet, hogy a Qck a ludas, nem tudom... :F

Mindenesetre ha meglesz a Mantis Speed-em, kipróbálom azzal is...

(#1035) wmarci

wmarci
(senior tag)

A logitech világgaris? Mert amerikában szeretnék venni egy cuccot...de nem tudom hogy a garancia itt is jó lesz....tudd vki segíteni...help me ;) ja és mit jelent az hogy limited waranty...vagyis korlátozott garancia...

[ Szerkesztve ]

(#1036) Rolcsi20 válasza whYz (#1033) üzenetére

Rolcsi20
(senior tag)

nekem is fullosan megy a G7em a steelpad 5Lel :U

(#1037) Rolcsi20 válasza [oWn]f4te (#1034) üzenetére

Rolcsi20
(senior tag)

a G5-7hez az 5L-t ajánlja mindenki ;) :K

(#1038) pigatt válasza whYz (#1033) üzenetére

pigatt
(őstag)

Ketten vagyunk kb. 1 éve folyamatosan használom a G5-öt QcK-val soha semmi baja nem volt eddig, remélem ezután se lesz én nem bántam meg, hogy ezt választottam!!!

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#1039) lakatosturbo

lakatosturbo
(fanatikus tag)

Segítsetek lécc nem tom eldönteni mejiket vegyem G5 vagy G9?
Játékra kell és mind a kettő teccik ti mégis mejiket ajánlanátok?

"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

(#1040) Rolcsi20 válasza lakatosturbo (#1039) üzenetére

Rolcsi20
(senior tag)

G5 :K

(#1041) Eagle16 válasza lakatosturbo (#1039) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

G5

---

(#1042) whYz válasza lakatosturbo (#1039) üzenetére

whYz
(senior tag)

ha pénz nem számít g9 ha számít g5 :)

(#1043) kacsaa

kacsaa
(újonc)

Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy új G5-öt akkor az pad nélkül is hibátlanul fog-e működni?

(#1044) lakatosturbo

lakatosturbo
(fanatikus tag)

Szerintem menni fog pad nélkül [link]
az lenne a kérdésem hogy hogy hogy bírja görgő a strapát? mert már két egeremnek a görgője ment tönkre három hónap alatt hozzáteszem hogy 1800Ft-os egéről van szó.

"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

(#1045) kacsaa

kacsaa
(újonc)

Köszi a választ de mások is megerősítik ezt?

(#1046) lakatosturbo

lakatosturbo
(fanatikus tag)

Múgy a G5-höz milyen egérpad kell? vagy tök mindegy? vagy csak legyen alatta valami azt kész?

(#1047) whYz válasza lakatosturbo (#1044) üzenetére

whYz
(senior tag)

lehet h menni fog de ez nagyon felületfüggő a lézer miatt
a gorgője nagyon fos valszeg elromlik mint mind1ik logitech :DD
ajánlom hozzá qck-t ha nem akarsz sokat költeni... ez egy elég népszerű pad mostanság szal neked is biztos megfelelne de ha többet akarsz költeni akkor a választék szinte végtelen :DD

(#1048) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Srácok én aziránt érdeklődnék, hogy mi a jobb G5 vagy G7? Ugye G5 vezetékes(nem zavar), G7 akksis(gyorsan merül?!), de melyik precízebb, pontosabb? G5 súlyozható, G7 nem...

G5 = 11k
G7 = 21k

Nem akartam végiolvasni az X oldalt, ami van, de légyszives segítsetek!

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#1049) kacsaa

kacsaa
(újonc)

Nekem a G5-höz razer mantis egérpadot ajánlottak.Viszont én szerintem exectman-t fogok venni (ugye ez is jó lesz?)
Mellesleg akkor arra ne is számítsak, hogy a G5 hibátlanul működne pad nélkül sima asztalon? :F

(#1050) kneedeep válasza KaiotEch (#1048) üzenetére

kneedeep
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

G7 nekem kb 2-3 napot bírt, tartós használat melett:) nem szerettem mert nehéz volt, én a könnyű egereket szeretem.. G5-öt sokáig használtam, mindig pontos precíz volt(G7 néha bizonytalan volt), de mióta megjelent a G9, csak azt használom:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.