Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1651) HaZsolt

HaZsolt
(senior tag)

Régen néztem őket, nem nagyon láttam semmi különséget, szerintem ugyanolyan. De NEM 100%

Xtreme 3D Team Hungary

(#1652) Svájcinéger

Svájcinéger
(senior tag)

Hello ! Hát nem pörög nagyon ez a topic. Lassan lejár a 3 év a G7-re és erősen gondolkodom - annak ellenére, hogy nagyon szeretem -, hogy garanciális időn belül lecseréljem-e. Jobb klikk néha már akad a sok FPS miatt. Szerintetek van most olyan logitech egér a piacon, amire érdemes lenne cserélnem ?

A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

(#1653) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Üdv,

van egy korosodó Logitech G5-öm (már nem garanciális, egy oldalsó gombos narancs festésű változat), és tegnap óta lassú mozgatásnál hullámzik a kurzor. Bármilyen irányba is mozgatom az egeret rá merőlegesen mindkét irányba kicsit kitér, és ettől tulajdonképpen nem egyenes, hanem hullámvonalon jár a kurzor, pont úgy mint ha egy normálisan működő G5-öt picit eltávolítunk a felülettől, de épp csak annyira, hogy még lehessen vele irányítani a kurzort. Legerősebben akkor mutatkozik, ha lefelé húzom az egeret. Viszont, ha nagyon gyorsan mozgatom, akkor továbbra is nyílegyenes vonalban jár a kurzor.

Előre is köszönöm a tippeket:)

(#1654) GrG1210 válasza h4xor (#1650) üzenetére

GrG1210
(fanatikus tag)

Hali , nekem van G5 1 gombos, G5 2 gombos , és most kaptam karácsonyra G500-at és szeretném rajta lecserélni a csuszkatalpakat de ha jólláttam még a g500-hoz nemigen kapni, és méricskélések után ha nemis sok , de sajnos van pár miliméter eltérés a g5 , és g500 között.

1680×1050

(#1655) asadasad22 válasza GrG1210 (#1654) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

lehet kapni..
mert csereled ki amugy? ilyen hamar elkopott? :Y

(#1656) GrG1210 válasza asadasad22 (#1655) üzenetére

GrG1210
(fanatikus tag)

kösz szépen , de máár vettem a g5-sét és kicsit faragtam rajta ugyhogy jólett . és mostanában valmiért karistolt az egérbadomon ( razer exactmat) néha , és ezért cseréltem le a csuszkatalpat.

1680×1050

(#1657) parker75

parker75
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem g500-al kapcsolatban!
Tudom, hogy nem idevág, de nem találtam másik topikot ahol feltehetném a kérdésem.
Meghát a logitech az logitech --hátha más is járt így és megtudta oldani!
Két rendszer van a gépemen (xp-win7) Xp alatt tökéletesen működik minden rendben van vele.
Viszont Win7 alatt játék közben 2-3 perc után leesik az fps-em 150-ről 40-re olyan mintha lagolnék ,nagyon zavaró!
Leszedtem a drivert és ugyanúgy csinálja ,sőt már sok mindent kipróbáltam az eredmény mindig ez a 30-40 fps.
Visszacseréltem a régi egeremre (usb-s microsoft) azzal semmi baj nincs ,minden normális.
Ugyanazon beállításokkal játszom xp-n is mint win7-en!
SetPoint 6.0 (legfrissebb) drivert raktam fel--azzal és nélküle is jelentkezik ez a probléma.
Szerintetek mi lehet a baj?
Ha leírom a hardvereket a gépből az segít-e?
Köszi

(#1658) GrG1210 válasza parker75 (#1657) üzenetére

GrG1210
(fanatikus tag)

Hali , az egérnek semmi köze nincs az fps-hez , viszonz , én win7-et használok , és nálam akkor jelentkezik ez a gond , ha lekapcsolom a tápot , és utána ndÍtom a gépet , játszok , és kb. 10-15perc után drasztikusan leesik az fps-em , de egy restart mindent megold nekem. de ennek semmi köze nincs az egérhez. , méég énsem tudtam rájönni hogy nálam mi okozza ezt a aproblemáát.

1680×1050

(#1659) parker75 válasza GrG1210 (#1658) üzenetére

parker75
(lelkes újonc)

Köszi a választ!
De nálam ez nem oldja meg a gondot!
Ha kihúzom az egeret akkor az fps ismét normális lesz.
Ez vagy win7 bug , vagy valamelyik hardverem haldoklik, esetleg illesztőprogram lesz.
Ha rájövök akkor szólok neked!
Köszi

(#1660) parker75 válasza parker75 (#1659) üzenetére

parker75
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Megoldódott!!
így
Tehát aki FEAR-t akar Logitech egérrel nyomni--annak ajánlom, hogy ezt csinálja meg.
Köszönöm a sok jótanácsot!

(#1661) h.adam.92

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

hali
olyan gondom lenne, hogy megtört a G5 kábele és az egérből induló kábel hozzá van forrasztva az egérhez, vagy vmi csatlakozóval van rádugva? szval tudom cserélni v bontsam meg a kábelt és szálanként forrasztsam össze?

u mad ?

(#1662) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Lenne egy észrevételem Logitech G500-al kapcsolatban:

Ha driverben 500-ról 1000Hz-re állítjuk az értéket, akkor a kurzor fura dolgokat tud művelni. Néha nem mozdul meg, beakad, nem lehet vele pontosan célozni! 500Hz-en viszont tökéletes. A G9x bírta az 1000-et is.. azt hittem ugyan az az érzékelő van mindkettőben (max 5700dpi), de ezek szerint nem.

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#1663) asadasad22 válasza xeon.Szabi (#1662) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

de, teljesen ugyanaz az erzekelo van benne, mint g9x-ben, es nalam 1000 hz-en tokeletes.
ott valami egyeb gond lesz.

(#1664) Face80

Face80
(újonc)

Sziasztok.Nekem a G7-esemmel lenne problémám valami oknál fogva kb fél éve elkezdte,hogy egy darabig semmi baja aztán hiába mozgatom az egér mutató kimerevedik majd pár pillanattal késöbb minden rendben van vele.És ezt eljátsza kb három percenként próbáltam már minden driverrel de semmi változás usb portokat is cserélgettem már.Próbáltam azt is,hogy a vevőjét közvetlenül a gépbe dugtam de akkor sem jó.Olyan infót is kaptam már,hogy lehet,hogy összeveszik a routeremmel mert mind a kettő 2.4 ghz-en kommunikál nem tudom ez valós hiba lehet e.A routeren próbáltam profilt állítani de az sem segített vagy csak én gondoltam,hogy átállítottam a frekvenciát.Ha valakinek van valami észszerű ötlete azt szívesen meghallgatnám.Ha nem nagy kérés akkor egy pü-t dobjon az illető mert azt tutira elolvasom.
Előre is köszönöm.

(#1665) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Ha valakinek kellenek G5 mellé adott súlyok, nekem van egy teljes készlet, mert az egerem tönkrement.

(#1666) Drakuf válasza DrGonzo22 (#1665) üzenetére

Drakuf
(kvázi-tag)

Sziasztok! Szerintetek, ha kopik a G500-as egerem akkor visszacseréltethetem garanciába?

Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel

(#1667) Killer93 válasza Drakuf (#1666) üzenetére

Killer93
(újonc)

Szerintem nem!
Beviszed, rajta ülnek 2 hetet azt vissza adják.

Ha lehet privit írj, mert hamarabb észre veszem.....

(#1668) P.O.W.

P.O.W.
(kvázi-tag)

Én már 5 éve nyúzok egy G7-et és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Eddig semmi gondom nem volt vele.

ASRock P55Pro , Core i7-860 , Sapphire HD 6950 Dual Fan , Kingstone 2*2GB DDR3 , WD VelociRaptor 300GB , OCZ 500W , NZXT Gamma , BenQ G2420HDB

(#1669) highskye

highskye
(újonc)

Sziasztok!
Ha valaki venni akarna ilyesmit, kattintson!:)

(#1670) mpioca

mpioca
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Kicsit elkezdett foszlani a G5-ösöm kábelének a szövet burkolata ott, ahol az asztal széléről lelóg és sokat súrlódik az asztal élén. Relatíve keveset használtam, de mégiscsak 5 éves már.

Kérdésem az lenne, hogy ha szétfoszlik a kábel, annak milyen következménye lehet?
Meg tudom állítani? Eléggé primitív megközelítés, de mivel műszálas, gondoltam öngyújtó lángjával megszüntethetném a foszlást. Persze ilyen radikális módszerekkel valószínűleg nem fogok élni... :))

Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata?

[ Szerkesztve ]

A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein

(#1671) bigfisch

bigfisch
(újonc)

Nekem is ez volt a gondom de cellukszal körbe ragasztottam nem szép de nem kopik tovább a műszál rajta.
Néhány kérdés:
Ha esetleg kontact hibás lesz a g5 vezeték, valahol belehet szerezni hozzá újat?
Már nem kapható g5 egér?

(#1672) valaki654

valaki654
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hello!
Lenne egy gond a G5 egeremmel. Egyik napról a másikra tönkrement a lézere, mert nem mozog(kattintásokat érzékeli). Nem tudom hogy lehetne megjavítani. A kábele meg minden látszólag épnek néz ki. Ha valakinek van ötlete írjon ide vagy privátba.

[ Szerkesztve ]

(#1673) h4xor

h4xor
(kvázi-tag)

Venni szeretnék egy G5-öt... Itthon. Lehetőleg a kék kiadást. Tudja valaki, hogy hol lehet kapni? Sehol nem találok belőle.

(#1674) tommjee válasza h4xor (#1673) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

hardveraprón találsz :R

Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !

(#1675) tommjee

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

:)Logitech G5 teszt itt akit érdekel KATT

(#1676) tommjee

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

Logitech G5 modding :)

Elkezdett kopni a G5-ös egereim ezért úgy döntöttem hogy legyen inkább teljesen fekete

[ Szerkesztve ]

(#1677) tommjee

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

A

Cooler Master

egereket még szívesen kipróbálnám !

[ Szerkesztve ]

(#1678) h.adam.92

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

üdv

a G5 oldalsó 2 gombjára be lehet állítani valahogy egyszerre 2 betűt?

u mad ?

(#1679) peete88

peete88
(lelkes újonc)

Üdvözlet!

A Logitech G5 egermhez keresnék gyári kábelt értem ez alatt hogy harisnyázott árnyékolt mint amilyennel alapból szerelik. Hivatlos márka képvislete nem tud szerzni...
Valakinek valami ötlete h honan tudnék rendelni, venni?
Válaszaitoakt előre is kösznöm

(#1680) A_ScHuLcZ

A_ScHuLcZ
(őstag)

Rakoncátlankodni kezdett az újabb kiadású (kék) G5-ösöm, teljesen random időközönként kikapcsol, majd vissza. Néha percek telnek el kettő ilyen között, néha csak másodpercek, de úgy érzem egyre sűrűbb a dolog. Olyan, mintha kihúznám 1-2mp-re az usbből, kialszik a világítás is rajta, majd 2-3mp elteltével visszajön.
Másik usb-ben is próbáltam, illetve másik egérrel nem csinál ilyet a gépem. Találkozott már valaki ezzel a hibával? Tönkrement volna? :(

SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

(#1681) ElBartimaeus

ElBartimaeus
(újonc)

Hali!
Tudtok valakit, aki javít g5-t? A görgőjével van egy kis gond, van hogy görgetésre nem reagál, egyébként semmi baja az egérnek. Garanciáztatás már nem jöhet szóba, ahhoz túl idős.

(#1682) xrvman válasza ElBartimaeus (#1681) üzenetére

xrvman
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Pff pont most jött elő nekem is és éppen nézegetem hogy van e erre valami megoldás erre a görgetési problémára.
Úgy veszem észre, hogy lefele és felfele görgetve is ki-ki hagy.
Lehet hogy koszos?

[ Szerkesztve ]

(#1683) xrvman válasza ElBartimaeus (#1681) üzenetére

xrvman
(fanatikus tag)

Szia, meg tudom csinálni az egeredet, csak egyszerűen koszos lehet :)

Most szedtem szét az enyémet. Megnéztem, a rovátkák közt egy kis zsírszerű anyag volt, amit szépen alkoholos vattával / tisztítókendővel kitisztogattam. Most pöpecül megy, nem hagy ki a görgetés! :C

(#1684) Svájcinéger

Svájcinéger
(senior tag)

Sziasztok !

5 éves elmúlt a G7-em és a bal egérgomb kezdi megadni magát. Kihagy játék közben, hiába nyomom. Lehet ezt valahogy javítani, cserélni a mikrokapcsolót, vagy hasonlók ?

Köszi.

(#1685) [oWn]f4te válasza Svájcinéger (#1684) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Legnagyobb valószínűséggel mikrokapcsoló-csere.

Hozzávalók: új japán Omron-kapcsolók + jó forrasztópáka + ónszippantó + némi gyakorlat.

Ha még nem csináltál ilyet, gyakorolj valami olcsó vackokon egy kicsit, mert nem olyan nehéz a pákával tönkrevágni az elektronikát.

[ Szerkesztve ]

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#1686) Svájcinéger válasza [oWn]f4te (#1685) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

Találtam leírást a javításra. Egyenlőre az is műkszik, bár gondolom nem fog kitartani örökké. :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.