Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) grunge válasza sebgutkopf (#250) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

neten aztán van erről anyag bőven! léyneg hogy creative-ék direkt szorakoztak, hogy az audigy-sek vegyenek x-fit.
amugy daniel_k drivere még mindig jobb hozzá:D legalább az alchemy már ingyenes...
alig várom már h összejöjjön a lóvé a G51re, úgy is megnézem majd a meghajtók közti difit

I heard, the truth was built to bend..

(#252) yal

yal
(újonc)

Udv vki tudna ajanlani egy hangkartyat a termekhez? Max 10-15e ft-t szannek ra. koszi

(#253) grunge válasza yal (#252) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

minimum audigy2zs, de picivel drágábbér érdemes asus xonar dx-et venni.

(#254) r0xy

r0xy
(újonc)

én is most nagyon gondolkodóba vagyok, hogy be kéne ruházni egy G51-re, mert nagyon jókat olvastam róla, csak hát akkor vennem kéne egy hangkártyát is, bár azért ami a gigabyte ep45-ds4en van hangkártya, elég szépen szól a többi alaplapihoz képest.

(#255) Kis zöld izé válasza r0xy (#254) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Bizony akkor nem ártana venned egy normális hangkarit mellé és úgy már elég borsosan jönnél ki a dologból. Ez a szett mostanság is kb. olyan 34k környékén mozog + egy hangkari és ennyiből már vannak más/jobb alternatívák is. Vagy ha nem akarsz hangkarira költeni akkor ilyen árban lehet, hogy jobban tudna érvényesülni egy Genius 5-6000-es széria.
Szvsz...
Logitech G51: [Árgép]
Genius 6000:[Árgép]

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#256) grunge válasza Kis zöld izé (#255) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

szépen megemelkedett az ára a kicsikének. pár honapja még 29ért is láttam... :((

(#257) Kis zöld izé válasza grunge (#256) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Éljen a válság.... :( De ugyanakkor a Genius 6000-es széria ára viszont lement. Szóval akkor hogy is van ez? :F

Bye!

(#258) grunge válasza Kis zöld izé (#257) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

áhh..lehetelen lenne kibogarészni. nomeg a 25%-ös tréfa kulcs is jól jön majd...nagyon úgy néz ki hogy még egy darabig marad a z-640.

(#259) Kis zöld izé válasza grunge (#258) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

A jó öreg Z-640-es, állja a sarat. ;) Mai napig is vallom, hogy a maga kategóriájában nagyon korrekt kis szett! :K

Bye!

(#260) grunge válasza Kis zöld izé (#259) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

igen jo kis darab, csak már szeretnék valami erősebbet ;] júliustól emelkedi ka tréfa, addig megpróbálok egyet beszerezni, hátha összejön..

(#261) Kis zöld izé válasza grunge (#260) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Mindenképpen 5.1-ben gondolkodsz? Azért kérdem, mert ebben az árszegmensben már lehetőséged nyílik egy pl. egy Z-2300-ás rendszer vásárlására. ;) Amiben tutira nem csalódnál! ;] Ugyanakkor fel kellene áldoznod érte az 5.1-et... Ne érts félre, nem szeretnélek lebeszélni téged és MÁST SEM a G51-ről, mert NEM ROSSZ KISS CUCC a maga kategóriájában, de sokallom az árát... ha esetleg valamivel olcsóbban tudnál hozzájutni, akkor talán.. :F Játékokban nagyon tuti hangja van Pláne egy X-FI-vel! ;] 5.1-es filmeknél sem rossz, de a DD5.1 jobban fekszik neki mint egy AC3 5.1-es DivX hangja, de szerintem ha nem sokat játszol, akkor ne ezt a szettet válaszd. :( Ha viszont inkább filmezel és zenét hallgatsz és persze rám is hallgatsz, ;) akkor inkább a Z-2300-át válaszd! :K Nem fogod érzékelni a térhatás hiányát, sem filmeknél, sem pedig zenénél az tuti! ;] A G51-nek, árához képest komolytalan a hangja, már egy Genius SW HT 3600-as rendszer is mérföldekkel szebben szól pedig 20k környékén van az ára. Szvsz...
Tényleg nem szeretnélek lebeszélni erről a szettről, de ha tutira 5.1-et szeretnél, akkor azért gondold meg és nézz körül a piacon! :K Biztosan találnál még pár alternatívát. ;) Ez csak az én véleményem, mindenkinek más viszonyítási alapjai vannak, jó tanácsként szánom!
:R

Bye!

(#262) perempe válasza Kis zöld izé (#261) üzenetére

perempe
(őstag)

A G51 szubját egy 13 centis papír mélyközép alkotja, ez továbbra is elrettent a PC-s megoldásoktól.
[link]

Ebből az árból ki lehet hozni akár egy aktív Linkwitz Pluto klónt is.

[ Szerkesztve ]

* George Benson : White Rabbit *

(#263) Kis zöld izé válasza perempe (#262) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Alap esetben szimpatizálok a Logitech Pc-s hangrendszereivel, de ezen szett esetében kicsit nem ártana változtatni az árcédulán... :F Logitech hangcuccokban van viszonyítási alapom és sokallom ezt a 34k-t érte. :( Játékosoknak kiváló választás lehet, mert a gép előtt ülve elegendő lehet a teljesítménye, de valahogy nem voltam kibékülve a hangjával. Kihangsúlyoznám, hogy nem a hangerővel volt a problémám, hanem a hangképével. Nem játékok alatt értendő, filmeknél pedig csak részben, de zenénél nagyon nem voltam megelégedve vele... :(
Kiegészítésként még annyit, hogy anno volt egy Logi X-620-as 6.1-es szettem és sokkal tisztábbnak találtam a hangképét mint a G51-nek pedig közel nincs olyan teljesítménye mint a G51-nek. X-FI-vel használtam természetesen! :K [Logitech X-620]

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#264) Kis zöld izé

Kis zöld izé
(senior tag)

Ahogy elnézem [itt] még beszerezhető az X-620-as szett. Ennyi pénzért inkább ezt választanám, mint az X-530-at,X-540-et vagy a G51-et! :K
Meglepődnétek, hogy egy X-FI-vel milyen hangja van 6.1-ben! :K

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#265) grunge válasza Kis zöld izé (#264) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

a mélye egy az egyben ua. mint a z-640 esetében:) na igen 34+futár nem éppen olcso a g51 esetében. nézegettem én már a z-2300-at is, korábban már emlitetted alternativaként ahogy emlékszem:) nekem pont az a körbepakolos szisztéma áll fenn. gondolkoztam még az x-540-en is a center lcd-re applikálhatósága miatt...a jelenlegi árazásokhoz mérten várok még a dologgal...audigy2zs is marad, most hogy vannak driverek vista alá egész jol megvagyok vele:) megjegyezném még hogy cimbim vett egy x-230-as 2.1 es szett-et, hangképben nagyon ott van kicsi szobában az is! kérdés ezeknél a dolgoknál lehet mondjuk a hangszórókat malipulálni? gondolkoztam azon is, hogy a z640-hez vennék egy nagyobbacska mélyet :F G51-meg abban az esetben lenne a legjobb, ha sikerülne okosban tréfa nlkül hozzájutnom:) a bőség (és árak) zavara....

(#266) Kis zöld izé válasza grunge (#265) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Tiéd a döntés joga! :K ;)

Bye!

(#267) grunge válasza Kis zöld izé (#266) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

meg a ráfordítandó összegé:) párszor még körülnézek a piacon

(#268) perempe válasza perempe (#262) üzenetére

perempe
(őstag)

Ja, erre gondoltam, ez lenne a Pluto.
[link]

(#269) Kis zöld izé válasza perempe (#268) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

No igen! :) Található pár érdekes dolog, de azért ennyire ne szaladjunk messzire. :N Szerintem maradjunk a PC-s hangrendszereknél. ;)

Bye!

(#270) grunge válasza perempe (#268) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

atyaég mi ez?:D

(#271) perempe válasza grunge (#270) üzenetére

perempe
(őstag)

Siegfried Linkwitz által tervezett aktív, omnidirekcionális hangsugárzó.
Bővebben: [link] [link]
Igen, az PVC cső.

[ Szerkesztve ]

(#272) grunge válasza perempe (#271) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

mondhatni érdekes konstrukcio. meghallgatnám hogy szól:)

visszatérve G51 mizériára, nekem egy 5.1es rendszer lenne midnenképp a legmegfelelőbb. esetleg vannak még ez irányban ötletek? creative-éknak van valami ahsználható ebben a kategóriában? most nincs időm kutakodni forumok/tesztek után vagy juni végéig..

[ Szerkesztve ]

(#273) Black Dragon válasza grunge (#272) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a Geniussal bepróbálkozhatnál, mármint egy 5.1 es rendszerrel, elvileg nagyon szép és jo hangja van.

[ Szerkesztve ]

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#274) grunge válasza Black Dragon (#273) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

igen, ezt a tippet már kaptam, de ahova kéne, azok a nagy fadobozok nem férnének el kényelmesen...sokat problémázok lassan már evvel az egésszel:)

(#275) grunge

grunge
(PH! addikt)

z5300 rol mi a vélemény, lehet hogy egy forumtárs szettét megveszem, olcsobban jönnék ki mint a g51el...szerintetk?

(#276) Kis zöld izé válasza grunge (#275) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Á helló! :) Mindenképpen bukj rá a lehetőségre! Ne habozz túl sokat! Ha jól néztem akkor a srác 25k-ért árulja. Nem kérdéses, hogy melyiket válaszd és az sem, hogy melyikkel jössz ki olcsóbban. Na hajrá! :K

Bye!

(#277) grunge válasza Kis zöld izé (#276) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Hali! jól van, akkor ez lesz sztem! köszi a megerősítést!:) ha sikerül még a héten elmennék meghallgatni a cuccost. 25k reális is érte igaz? elvileg 2005 körüli lehet.

[ Szerkesztve ]

(#278) Kis zöld izé válasza grunge (#277) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

2005-nél régebbi, de ettől függetlenül megéri az árát. :K Bátran tudom ajánlani, falbontó élményben lehet részed! ;) :K

Bye!

(#279) grunge válasza Kis zöld izé (#278) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

ha minden jól megy, hétvégén kiderül. majd lejentkezem:) néztem pár tesztet és igencsak meg voltak vele elégedve. meg ahogy elnézem van némi közös vonása a z5500al..

(#280) grunge

grunge
(PH! addikt)

ugy néz ki pénteken már enyém lesz a cucc. kiváncsi vagyok erre a z5300ra, nagyon remélem nem lesz vele gond...

(#281) grunge válasza grunge (#280) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

megvan! teljesen más dimenzió a z640hez képest! iszonyat durva:) a bass redirection-al érdemes szórakozni?

(#282) Juron válasza grunge (#281) üzenetére

Juron
(lelkes újonc)

Jól jártál nagyon! Csak ki ne purcanjon mert elég régi, de ennyiért akkor is jó.
Ne nagyon erőltesd túl a mélyet, csak annyira hajtsd amennyire muszáj, akkor kevesebb eséllyel fogja bedobni a törölközőt! :K

Whithout order and honour, there is no real life

(#283) grunge válasza Juron (#282) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

köszi kolléga! :R a mély 2esen van, a win 80%, winamp 40-50, volume pedig 2-3 a 10-ből. ez igy bőőőven elég nekem. ugye körbepakolom magam a hangfalakkal. remélem addig fog szolgálni a szett, míg rám nem rohad:) Logitech-ben PC-s hangszórók terén eddig nem csalódtam! :C

(#284) Dewildoe

Dewildoe
(újonc)

Heló.

2 napja vettem G51-et és nagyon silánynak találtam a hangját ettöl még a Creative 6100-asom is jobb volt meg a Genius 3600-asom is :( ezért úgy döntöttem hogy lecserélem a X-Fi Gamer hangkarimat. Vettem 1 Xonar d1-et és láss csodát öröm és ujjongás 100* szebben szól mint az összess eddigi rendszerem XD Nem hittem hogy 2 kari között ekkora külömbség lehet föleg hogy ugyanaz az árkategória. 2 napja még úgy voltam vele hogy el kéne adni de most örülök hogy beruháztam azt a 45k-t nagyon megérte.
Aki teheti vegyen illyet de hangkarit is mert X-Fivel nem szól szépen.

(#285) Kis zöld izé válasza Dewildoe (#284) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Használd egészséggel a cuccost! :R

Ugyanakkor 45k + 17k (hangkari) = 62k, öröm és ujjongás? Hmm... nem is tudom. :U Régebben 73k-ért vettem az 5500-as szettemet. :DDD
Ennyiből akkor már inkább egy Gigaworks Pro Gamer G500 + az X-FI karid, és akkor lett volna öröm és ujjongás, arról nem is beszélve, hogy még olcsóbban ki is jöttél volna. ;) De te tudod...

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#286) Dewildoe válasza Kis zöld izé (#285) üzenetére

Dewildoe
(újonc)

Heló.

Látom 1 kicsit félreérthetöen irtam. 45k volt az egész logi+xonar :) A x-Fi meg a szemétre való nem a gépbe :) tehát nem jártam volna jobban.

(#287) grunge válasza Dewildoe (#286) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

igy tényleg jo a képlet! :) egy ilyen xonarra én is fenem a fogam, csak tudnám eladni a jo kis audigy2zs-t....

(#288) Kis zöld izé válasza Dewildoe (#286) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Bocsi, akkor ezek szerint félreértettelek. Így már tényleg jobban hangzik a dolog! :K
Abban viszont nem igazán értek egyet veled, hogy az X-FI a szemétbe való. Mondjuk úgy, hogy picit buták a driverek. :) 2db Gamerem volt eddig és semmi gondom nem volt velük. Jelenlegi oprendszerem Vista Ultimate SP1 (fos), és teljesen jól műkszik, bár töredelmesen bevallom, hogy nagyon ritkán játszom. Viszont filmek és zenék alatt teljesen jól megy a gyári 32bit-es Vista driverrel. Ha ez a kártya egyszer megadja magát, akkor már én sem a Creative üdvöskéi között fogok keresgélni, de nem is az Asus háza táján. ;)

Bye!

(#289) Kis zöld izé válasza grunge (#287) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Üdv kedves kolléga! :R

Hogy szolgál a kedves egészsége? Hangrendszer, jól bírja a strapát? ;)

Bye!

(#290) grunge válasza Kis zöld izé (#289) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Hello!

Köszönöm megvagyok, az egészségem velem együtt munkát keres..és az öné?:) A rendszer meg eszméletlen, skála feléig sem kellett még feltekernem és remegnek a cuccok . jó döntés volt ez szett, pláne ennyiért:)

(#291) Kis zöld izé válasza grunge (#290) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Köszi, én is megvagyok, de ezt a meleget nehezen viselem... nemrég kezdtem egy új helyen én is, úgyhogy szerencsére most van melóm ismét. A melókereséshez pedig sok sikert kívánok! :K

Bye!

(#292) bluobluo

bluobluo
(fanatikus tag)

Üdv!
Egy Logitech G51-et szeretnék venni, és az a kérdésem, hogy nállam már rég óta jól bevállt SB Live! hangkari elég hozzá?
Köszönöm!

Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!

(#293) bluobluo

bluobluo
(fanatikus tag)

#292-re valaki?

(#294) americanidiot válasza bluobluo (#292) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Elégnek elég, de teljesen más lenne egy Xonar DX-szel. :)

[ Szerkesztve ]

(#295) bluobluo válasza americanidiot (#294) üzenetére

bluobluo
(fanatikus tag)

Mennyire?
Nem D1-et akartál mondani?

(#296) americanidiot válasza bluobluo (#295) üzenetére

americanidiot
(őstag)

tök ugyanaz a kettő, csak a DX PCI-E csatlakozós,
a D1 meg sima PCI

(#297) bluobluo válasza americanidiot (#296) üzenetére

bluobluo
(fanatikus tag)

Értam.
Köszi
És a DS?

(#298) americanidiot válasza bluobluo (#297) üzenetére

americanidiot
(őstag)

nekem olyan van, az SB Live-nál jobb, de a DX-től elmarad, valahol a kettő között van hangzásban, szerintem arra is érdemes cserélni, ha annyi a keret, de nem lesz kiugró telj, javulás. (szoftveresen viszont jóval jobb.)

[ Szerkesztve ]

(#299) bluobluo válasza americanidiot (#298) üzenetére

bluobluo
(fanatikus tag)

Értem.
Most bocs ha hülyeséget kérdezek, de jól tudom a Logitech G51 xonar DX-el nem lehet összekötni csak D1-el?
Lehet, hogy rosszul olvastam valahol, de mint ha más csatlakozása lenne a DX-nek

[ Szerkesztve ]

(#300) americanidiot válasza bluobluo (#299) üzenetére

americanidiot
(őstag)

ez hülyeség, 3 jack-jack kábel és kész (alapból adnak a hangrendszerhez)

Mondtam a DX PCI-E csatlakozós, a D1 meg PCI, de annak az alaplaphoz való csatlakoztatásához van köze. (elvileg mindkettőféle van a lapdon.)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.