Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#151) grunge válasza ForRedGlory (#149) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

értem, ha szebben szol az elöny, nem a hangeröre megyek, ugyis kicsi szobába lesz:) nézegettem én is azokat a geniusokat, de nemigen tudnám optimálisan elrendezni...nomeg a loginak a centere a tft tetejére applikálhato, ez számomra nagy plusz pont!

I heard, the truth was built to bend..

(#152) ForRedGlory válasza grunge (#151) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Méretben is sokkal "cukibb" a Logitech. A Geniusnak batár nagy hangszórói vannak :)

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#153) grunge válasza ForRedGlory (#152) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

na igen, a dizájn ott van a szeren:) jobb is lenne vele az összkép.

(#154) popely16

popely16
(lelkes újonc)

Szerintetek mejik a jobb választás valameik a Genius 5000 es sorozatábol vagy a G51 es logitech ??

(#155) Kis zöld izé válasza popely16 (#154) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Attól függ, hogy mekkora helyiségbe lenne? Ha kisebb akkor G51, ha nagyobb akkor egyértelműen Genius, már csak a távirányítás és a hangerő miatt is! :K Jobban megéri a Genius. Szeretem a Logitech cuccokat, hiszen nekem is volt G51-es szettem + van egy Z.5500-as is, de azt kell mondanom, hogy jelen esetben a Genius jobb vételnek számít. :K

Bye!

(#156) Eagl3 válasza popely16 (#154) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is ez volt s dilemmám, végül a Genius 6000 mellett döntöttem. Szerintem a Geniusok megjelenése is sokkal jobb mint a logi G51 és erősebbek is.

(#157) popely16 válasza Eagl3 (#156) üzenetére

popely16
(lelkes újonc)

Tudnál egy kicsit véleményt irnia a 6000 ről .
köszi .

(#158) popely16

popely16
(lelkes újonc)

Ja és nagyobb helységnek számít a 26 m2???

(#159) Eagl3 válasza popely16 (#157) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos nem nagyon mivel épp költözés előtt állok és itt csak annyira dugtam össze, hogy működik e. De jól szólt, a mély is frankó volt nagyon.

A 27m2 elég nagy helyiségnek számít igen.

(#160) popely16

popely16
(lelkes újonc)

És az is a Genius előnyére szzoljon hogy a erre sok cuccot rá lehet kötni pl: dvd pc mp3 tv
én főként ezért választom ezt .

(#161) Eagl3 válasza popely16 (#160) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen viszont nincs rajta fülhallgató kimenet, amit én nagyon hiányolok. :(

(#162) popely16

popely16
(lelkes újonc)

Milyen negatívumokat tudsz mondani a Genius 5005 ről ?

(pozitívumot rengeteget hallottam )

(#163) Eagl3 válasza popely16 (#162) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt inkább a Genius topicban tedd fel. ;)

(#164) popely16

popely16
(lelkes újonc)

akkor a Logitech g51 es nek mik a hátrányai szerinted mert nagyon gondolkodom e kettő között.

(#165) Eagl3 válasza popely16 (#164) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom mivel nem használtam. Olvasd át a topicot, de nemhiszem, hogy sok negatívumot találsz. Az ára nem az igazi, inkább a Genius, abból is a 6000-es. Ennyi.

(#166) Kis zöld izé válasza popely16 (#164) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Hátrányai, hogy búg a sub bekapcsolt állapotban, zenére nem a legalkalmasabb még egy X-230-as is jobb nála. Irreálisan mahas az ára. Hangereje korlátolt és sztem a sub sem olyan nagy durranás kivéve játékoknál. Pozitívum: Játékban ha van mellé egy X-FI-d akkor viszont nagyon zorall de csak úgy kb. 16nm-ig. Szóval ez esetben a Geniust vedd meg!

Bye!

(#167) Brender2 válasza Kis zöld izé (#166) üzenetére

Brender2
(újonc)

Énis épp nézegetem hangafalakat...(vásárolni is fogok) és szntem 1értelműen, a logitech g51-es a jobb, mint a genius..., akárhogy nézem is...(akár 5000..akár 6000es seria..)

g51-nél meg egy jobb nyilvan, a z5500-as, de az nemis kisszobába való.. xD
(szntme genius amugyse volt jo anynira hangba..(logitechez képest) _ [cska néz mege gykisebb fajtát..., 2.1-eset egy x-210-es avgy x-230-ast, vagy geniusba egy hasnolot, ég-és fold.. még ha u.a akkor is a teljesitmeny, mert más... (ezert hiaba irjak, erosebb a mélynomoja a geniusnak.. ha szartse érsz vele...]most akinek azva, azt vette, niylvan azt mondja az a jobb..., de én halottam már mind2ot, sot mind3-at mert z5500-ast is..:), és szntme teljesne más a hangzása (g51-nek si z5500-hoz képest is niylvan, más technologiaval csinlatak..)..---> (ezér tetszik nekem jobban logi.- , vgyis neked lehet nem) érdemes bemenni vmi helyre ahol kivan rakva, és akár mind2o..probald ki :U

(és ezzel nem azt akartam irni genius szarabb, csak számomr ahangzásban a logitech adja viszsa azt az élményt, de elég faxán !:D
(nekemis is volt már geniusos hangfalam....)

(#168) Kis zöld izé válasza Brender2 (#167) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Ha játékra szeretnéd használni, kisebb helyiségben akkor G51. Ha inkább zene és film nagyobb helyiségben akkor egyértelműen Genius. Hidd el, hogy ebben az árkategóriában jobb a Genius! ;) :K Persze te tudod, hogy neked milyen igényeid vannak. Volt Geniusom és G51-em is, de el is adtam, mert árához képest egy fos! Játékokhoz tényleg kira, de kb. ennyi. Az 5500-as szett az valóban más kategória! Én az után, hogy már lassan másfél éve vagyok 5500 tulaj, egyértelműen azt mondom, hogy G51 helyett én biztosan valamelyik Geniust venném! :K De egyéni jogod eldönteni, hogy melyiket választod.

Bye!

(#169) Eagl3 válasza Kis zöld izé (#168) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre bekerültem az új lakásba, összeraktam a 6000-es Genius-t.
Durva... ;]

Jó hogy nem vettem Logi z5500-at. nem tudnám itt kihasználni, még ez is sok...

(#170) Kis zöld izé válasza Eagl3 (#169) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Ez esetben tényleg jobb a Genius! :K Tudom, hogy ebben a kategóriában jó vásár! Szóval jól döntöttél, hogy a Genius mellett tetted le a voksodat. :K

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#171) Brender2

Brender2
(újonc)

:D

akkor zsir:)

szval, én nem tudom vhogy geniusban nem anynir abizok.. :/ (de ez saját dolog/tapasztalat...) vizsont énis ettől félek, h. logitech g51, naon is játékoskoknak van kitalálva, énmeg pont ellenkezoleg, film és zenére hazsnálnám a dolgot..., ezért nem merem egyáltalán venni-, ugyhogy lehet még gyujto kcsit, és egy z-5500 vezsek ami egy életemre, avgy lealábbis elég hossszu évekig jo lesz..:)

ha vki tud am., eladó z-5500-ről, ossza meg velem plz :) :))

(#172) Kis zöld izé válasza Brender2 (#171) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Szerintem, ne filózz ezen túl sokat! :N Vedd meg a Geniust és valószínűleg nem fogsz csalódni! :K

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#173) Brender2 válasza Kis zöld izé (#172) üzenetére

Brender2
(újonc)

..de nemtudom..:D, Logitech akkoris közelebb áll hozzám... :D
- és nemtudom, h. akinek van g51-ese, zenére az menynire szar, ( mer oké h. gamere fejlesztették ki, de attol még szolhat jól, -'esetleges' beállítással zenére, és filmre is jol, sőt olvastam is még alegelső hozzászólások közt oylat, hogy zenére sem rossz, filmre meg "kiváló"..... nemtom :(

(#174) Eagl3 válasza Brender2 (#173) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem akarunk mi lebeszélni.
Ha neked az szimoatikusabb akkor vedd azt. Csak mondtuk, hogy annyiért van jobb.
Nekem küllemre se tetszett a Logi G51.

(#175) Kis zöld izé válasza Brender2 (#173) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Természetesen zenére sem rossz, de nem kapsz olyan kiegyensúlyozott hangképet mint, a Genius esetében. Ráadásként a Genius vezeték nélküli távirányítóval, egy csomó bemenettel és nem utolsó sorban sokkal nagyobb hangerőre képes. Két utas hangsugárzói vannak fa dobozban. A Logi kis műanyag FDD2-es hangszórókkal egy bemenettel, korlátolt hangerővel és búgó subbal büszkélkedhet. Jóval korlátoltabb rendszer és egy jó hangkártya is elkél alá. Természetesen nem akarlak lebeszélni róla, de szerintem jobb vásárt csinálnál a Geniussal! :K

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#176) Brender2 válasza Kis zöld izé (#175) üzenetére

Brender2
(újonc)

hm..értelek.., nyilvan nekemse az a célom h. szart vegyek.., meg nem évente szeretném cserélni....
ha geniust vennék, gondolom a 6000-es ami a "legjobb"?
de alig találni rola vmi infot neten...véleményeket---, :(((
plusz amitol félek, genius esetében, (eddigi tapasztalatim, hogy 1-2 éven belul meghibásodnak... ) :F , de lehet ezek az ujfajták már nem, és lehet a 6000-es teljesen jo..

[ Szerkesztve ]

(#177) Kis zöld izé válasza Brender2 (#176) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Magam részéről többet nem tudok segíteni, viszont a Geniussal kapcsolatos további kérdéseket innentől légyszi [ITT tedd fel!] Köszi! ;) :R

Bye!

(#178) Brender2 válasza Kis zöld izé (#177) üzenetére

Brender2
(újonc)

köszi...:), már feltettem bár edidg válasz smemi, de kivárom...;) :) thx... :R

(#179) Orient84

Orient84
(fanatikus tag)

sziasztok!

playstation 3hoz szeretnék vmi jó kis hangfalakat?melyik a jobb hozzá,g51 vagy genius 5005?milyn kábellel lehet csatlakoztatni?mert psemen asszem csak optikai van meg hdmi.

(#180) Kis zöld izé válasza Orient84 (#179) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Egyik sem a legideálisabb választás a PS3-hoz.... :DDD De akkor inkább a Genius. :K Tapasztalatból mondom. De tiéd a döntés.

Bye!

(#181) Orient84 válasza Kis zöld izé (#180) üzenetére

Orient84
(fanatikus tag)

akkor milyet javasolsz?nekem a lényeg,h ha dvdzek szépen szóljon meg ha zenét hallgatok rajta és ugy van kedvem,oda csavarjak neki:)

(#182) Eagl3 válasza Orient84 (#181) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Genius 6000 -et javaslom.

(#183) Orient84 válasza Eagl3 (#182) üzenetére

Orient84
(fanatikus tag)

köszi.
és hogy tudom összekötni?mert foggalmam sincs:Sadnak hozzá vmi kábelt vagy az még külön vennem kell?

(#184) Eagl3 válasza Orient84 (#183) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Adnak mindent.

(#185) Orient84 válasza Eagl3 (#184) üzenetére

Orient84
(fanatikus tag)

azt tudom,h adnak:)de olyat is ami ps3hoz jó?nem merem megvenni nehogy szívjak:Snem tudom hogy lehet összekötni,mert optikai meg hdmi van a ps3on

(#186) Kis zöld izé válasza Orient84 (#185) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Neked csak egy [PS3 Kompnens AV] kábelre van szükséged. :K Egyébként én is inkább a Genius 6000-es szettet ajánlanám.

Bye!

(#187) Orient84 válasza Kis zöld izé (#186) üzenetére

Orient84
(fanatikus tag)

és az 5005?mivel jobb a 6000?nekem külsőre a 5005 jobban tetszik.belsőre mi a különbség?

(#188) Kis zöld izé válasza Orient84 (#187) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

A különbségek:

- A 6000-es típus

- nagyobb teljesítmény
- LCD kijelző (kék háttérvilágítással)
- már nem motoros hangerő szabályozás
- más a design.
Én az 5005-ös szett helyett biztosan ezt választanám! :K

Az 5005-ös típus

- motoros hangerő szabályozás
- kisebb a teljesítménye
- nincs kijelzője
- valamint szerintem picit gyengébb a design

Kb. ennyi.... tiéd a döntés :K ;)

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#189) palbence

palbence
(kvázi-tag)

sziasztok. egy éve használom lassan a g51-et, creative x-fi xtrememusic hangkártyám van, a hangfal olyan erős közepesen szól. zenére valóban nem a legjobb, a bose in-ear fülesem simán gyalázza. filmre és játékra viszont tökéletes, a mély ütős, annyira, hogy el is nyomja a magasokat, szóval le kell venni belőle. én még 40ezerért vettem, ha jól tudom ma olcsóbb, nekem 18m2 a szobám, ide bőven elég, én ajánlom, bár hozzá kell tennem, hogy már ez a hangfal is megkövetel egy tisztességes hangkártyát, alaplapin nagy az alapzaj.

(#190) Juron válasza palbence (#189) üzenetére

Juron
(lelkes újonc)

Úgy van! Úgy van! Helyettem is szóltál! :)

Whithout order and honour, there is no real life

(#191) Kis zöld izé válasza Juron (#190) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Mihez képest szól jól? Egy genius 5005-ös simán gyalázza és árban is lejjebb van. Ha megnézed az adatlapomat, láthatod, hogy van pár Logi szettem és sajna a G51-ben nagyot kellett csalódnom.... :( Volt nekem is, de hamar meg is váltam tőle. Mondjuk játékok alatt elég kira a hangja, de ezen nem is kell csodálkozni, hiszen arra lett fejlesztve. De amúgy... Hiába kinek milyen az izlése...... :K

Bye!

(#192) Kis zöld izé válasza palbence (#189) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Ha értékelnem kellene ezt a szettet, akkor kaphatna egy "erős" közepes osztályzatot... bár ez is relatív, hogy mihez képest...:DDD Mint azt tudjuk, egy hangfal esetében ez nem éppen bizalom gerjesztő.... :( Azért merem ezt így kijelenteni, mert rengeteg hasonlítási alapom van a Logi szettekben. Jóformán az összes valamire való szett volt már a kezeim között.... Logiból. De volt Geniusom 3600-os cumóm is, már ez is alázza! :K Persze nyílván ha előtte nem volt még "komolyabb" Pc-s szetted, akkor valóban kielégítőnek tűnhet a teljesítménye. Nem mondom, hogy rossz, de ebből a kb. 25k és 32k közötti összegből már sokkal korrektebb rendszert veszel. Anno még én is kb. 40k-ért vettem, de aztán hamar rájöttem, hogy nem érte meg. Mondjuk nekem akkor már bőven megvolt a Z5500-as szettem, és nem csoda, hogy ahhoz képest nem igazán éreztem benne az erőt, és számomra elég mosott volt a hangképe. Játékokban nem szerepelt rosszul, de véleményem szerint akkor sem a legjobb ár/teljesítmény arányú rendszer ebben a kategóriában. Pláne ha rászámolsz egy normális hangkártyát.:(

Bye!

(#193) grunge válasza Kis zöld izé (#192) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

látom van x-540ed is. az ár/teljesitményt tekintve megéri olyat venni?

(#194) Kis zöld izé válasza grunge (#193) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Nézd, ha számodra elhanyagolható tényező az, hogy nincs hozzá vezetékes távirányító akkor én úgy gondolom, hogy jobb vétel az X-530-as! :K Teljesítményben mindkét szett ugyan az. Annyi a különbség, hogy az X-540-es szett mélynyomójában lefelé irányított hangszóró van, ami ezen szett esetében szerintem hátrány lehet nagyobb hangerőnél. Puffog..... Valamint van a hangerő szabályozón egy Matrix gomb, aminek úgysem veszed sok hasznát, mivel gondolom úgyis 6 csatornás hangkártyával használnád.
Az X-530-as szett esetében a mélynyomóban oldalra irányított hangszóró van és jobban bírja a strapát szerintem. Masszívabb mélyhangokat ad nagyobb hangerőnél is. Valamint véleményem szerint szebb a hangképe is. Bár én X-FI-vel használtam. Tehát egy jobb hangkártya elkél mindkét szett alá. Különben fos mindkettő....
Valamint a formatervezésük, szerintem az X-530-as sokkal szebb. Nekem anno azért esett a választás az X-540-re, mert van hozzá vezetékes távirányító, és ez hasznos lehet. Bár ha van egy vezeték nélküli billentyűzeted, amin van multijogos hangerőszabályozó, akkor ez hasznosítható az X-530 esetében is. De azért jobb a vezetékes távirányító. ;) Ha a kétt szett között vacilálsz akkor én az X-530-as szettet javasolnám.

Bye!

(#195) grunge válasza Kis zöld izé (#194) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Hangkártyám egy Audigy 2 ZS. Jelenleg Logi z-640-el tolom, vagy 4-5éves a szett, mélynyomója egy kb. 20*20cm-es zárt kocka. összteljesitményben 75W van ráírva azt hiszem. Nos ennél szeretnék valami jobbat:) Távirányito nem mérvadó tényező, olyasmit keresek ahol a centert rá lehet aggatni a TFT tetejére, kell a hely az asztalon. mondjuk 530/40 árai között nincs sok klönbség...egyelöre vga-t vettem, kicsit kitolom a hangszoróvásárlást, addigis utána lehet érdeklödni a dolgoknak:)

(#196) Kis zöld izé válasza grunge (#195) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Volt nekem is Z-640-es! Überfasza hangcucc! :K Szerintem egy X-530-as szettre ne is cseréld le! Nem szól jobban az X-530-as! :N Ha tudsz még szerezni akkor az X-620-as szettet tudom még ajánlani. Hasonló mint a Z-640 csak 6.1-es. Ilyen típusom is volt már... :DDD

Bye!

(#197) grunge válasza Kis zöld izé (#196) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

bizony meglepöen jó ez a korához és árához mérten:) akkor mit nem próbáltál még? :DDD szoval nem érné meg váltani...régen láttam még z-680ast is, az thx-es, hasonlo a mostani z-5500hoz. kiváncsi vagyok le fogja e cserélni a logi valaha is a z-5500át valami ujabb modellre:)

(#198) Kis zöld izé válasza grunge (#197) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Ami nem volt még: Z-540, Z-560 , Z-680, Z-Cinema (Mármint a valamire valók közül) Ilyen kis apró szir szarok nem is lesznek! Z-Cinema-ra benevezek még a közeljövőben! :DDD
Ami volt már: Z-640, X-620, X-530,
Ami jelenleg is van: Z-5500, Z-2300, X-540, X-230
Látod arra én is kíváncsi vagyok, hogy az 5500-as szettnél fognak-e jobbat a piacra dobni!? Kíváncsi lennék rá, hogy az milyen lenne?! :DDD

Bye!

(#199) Kis zöld izé válasza grunge (#197) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Ja igen, a G51-et kifelejtettem a sorból! :DDD

Bye!

(#200) grunge válasza Kis zöld izé (#199) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

akartam is emliteni:) mondjuk G51-nek a dizájnja tetszik. durván 20nm-es kis szobában van a gép, ezt még a z-640 is bezengi. tudom nem egy csúcs szett ez a G51 de mégiscsak 'nagyobb' lenne a mostaninál...geinust nem szeretnék venni, annak a hangszóróit nem tudnám hova tenni...

Ha lesz valami a z-5500 után, az a z-5500 v. 2.0 lesz. mondjuk fekete-piros kombinációban:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.