Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Helló!

A topic-ot két okból nyitottam :)

Egyfelől ez egy remek egér, és még nincs topicja .

Másfelől kérdésem volna, de mivel nincs topicja nem tudtam máshol feltenni.

Szóval most érezett meg és átolvasva az útmutatót a Flash memóriával kapcsolatban lenne kérdésem. Akárhányszor módosíthatom illetve menthetem az egérbe a profilt, vagy esetleg van valami limit ?:) Bocsi, de a Burn felírat miatt rémültem meg :)

[ Szerkesztve ]

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#2) worxland válasza GoodSpeed (#1) üzenetére

worxland
(tag)

Nincs limit.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#3) GoodSpeed válasza worxland (#2) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi, akkor jól gondoltam :) :R

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#4) telya válasza GoodSpeed (#1) üzenetére

telya
(senior tag)

elmeletileg nem hiszem h lenne limit, a gyakorlatban persze mindennek megvan a hatara, a valosagban egy flash memoria a tipusatol fuggoen tipikusan 10000/100000 alkalommal irhato ujra.

(#5) GoodSpeed válasza telya (#4) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aha ilyesmire gondoltam :K

(#6) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Helló, nincs valahol, egy részletes timeline grafikon ahol évszámokkal szerepelnek feltüntetve Logitech egerek megjelenési dátumai ?

(#7) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

http://logout.hu/cikk/logitech_g500_gaming_mouse_2/eloszo.html
:R

(#8) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Bő egy éves egerem bal klikkje ma elkezdett szarakodni. 5-ből 1x dupla kattintásnak érzékeli a szimpla kattintást.
Nem hinném, hogy szoftveres hiba lenne, mivel semmi nem változott az elmúlt időben a gépen. Ma azért letöltöttem a legfrissebb drivereket az egérhez, de sajnos a hiba megmaradt.
Majd kipróbálom egy másik gépen is, ha ott is rakoncátlankodik, garanciáztatás lesz belőle.

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#9) xeon.Szabi válasza xeon.Szabi (#8) üzenetére

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Lehet szoftveres eredetű a probléma.
Ma is csinálta egy fél órán át, de most például tökéletes. Érdekes.

(#10) NxAlex válasza xeon.Szabi (#9) üzenetére

NxAlex
(fanatikus tag)

Ez a legundorítóbb dolog, ami létezik. Amikor nem egyértelmű egy hiba.
Tehát még gariba sem tudod elvinni, hogy ez, meg ez van, javítsátok meg, vagy cseréljétek ki.

Kár hogy nincs túl sok infó, hogy mennyire megbízható ez az egér hosszabb távon.
Van egy MX1000-esem, ami 6 évet bírt és most erre cserélném, de sokan fikázzák az új egereket. Azt írták, hogy vegyek inkább MX518-ast, mint ezt, vagy G9x-et, mert az MX518 megbízhatóbb és a szenzora is jobb.

(#11) xeon.Szabi válasza NxAlex (#10) üzenetére

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Én ezelőtt MX518-at használtam több évig, most az öcsém nyüstöli. A legjobb egerem volt, szerintem ezt vedd!

Volt G9x is nálam 2 hónapig, még a G500 előtt, de baromi kényelmetlen..

Ami jobb a G500-ban MX518-hoz képest, az szerintem a felülete, mert nem olyan fényes, csúszós.

(#12) NxAlex válasza xeon.Szabi (#8) üzenetére

NxAlex
(fanatikus tag)

Találtam egy cikket neked, hogy mi lehet a baja: [link]
Érdekes.
Ezzel sokat meg lehet spórolni, ha már nincs garija az embernek.

Egyébként miért nem gariztatod, ahelyett hogy eladnád? Nem akarsz vele kínlódni, vagy csak nem tetszik? Állítólag 2400Ft-ért a posta elviszi Svájcba és kapsz egy teljesen újat.

(#13) xeon.Szabi válasza NxAlex (#12) üzenetére

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Most hétvégén öcsém teszteli a saját gépén, nála tökéletes :)

Ha még egyszer ezt csinálja, kicseréltetem. Szerintem valami szoftveres gubanc lesz egyébként nálam.

[ Szerkesztve ]

(#14) tommjee

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

Jövőhéten meglesz a G500-as egerem :) :R

Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !

(#15) GoodSpeed válasza tommjee (#14) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Használd egészséggel :R

(#16) Abrion

Abrion
(tag)

Nekem is ez a szépség van, és mostanában furcsa tünetet produkál .
Na szóval, klikelek egyet Mouse 1 gombbal és néha kettőnek érzékeli a windows 7, kipróbáltam más gombokkal, de csak kizárólag a Mouse 1 gombnál produkálja ezt.
Kipróbáltam 1 másik egeret is de nála semmi probléma nem volt.

Remélem valaki tud segíteni.

[ Szerkesztve ]

(#17) Hege88

Hege88
(újonc)

Helló!

A memóriájával kapcsolatba szeretnék kérdezni / értetlenkedni. :F
Olyan gondom van vele hogy mikor megcsinálom a profilt. Azt hogy tudom manuálisan váltani ??? :F Azt látom hogy van auto érzékelés benne de akkor meg korlátozza a profil használatot? Nem tudom hogy értitek-e amit kérdezni akarok.

(#18) R1200GS

R1200GS
(fanatikus tag)

Az egér oldalán lévő középső gombot tudtátok programozni?
Stalkerben, és Crysis 2-ben akartam hozzárendelni valamit, de nem engedte.

(#19) GoodSpeed válasza R1200GS (#18) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még nem próbáltam. Meg inkább játék függő lehet.

(#20) R1200GS

R1200GS
(fanatikus tag)

Eddig még nem találtam olyan játékot amiben be lehetett volna állítani.
Mass Effectben az előre, hátra gombokat egyformának tekinti.
Úgy tudom beállítani a középső gombot, hogy hozzárendelek egy billentyűt, azt követően már beállítható a játékban.
Először a "cut" parancsot rendeltem hozzá, ekkor a játékokban bal ctrl-ként szerepelt, de aztán találtam "Keystorke Assigment"-et ahol L betűt rendeltem hozzá, ezt a gombot nem igazán használom játékokban. Így már működik.
Legfeljebb ha olyan játékba futok amiben alapesetben nem működnek az oldalsó gombok, akkor mindegyikhez rendelek egy billentyűt amit nem használok.

(#21) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vajon a G500 finom görgője mellett mennyi haszna van a böngészők finomgörgetési funkcióját elhozo Logi scroll appnak?

(#22) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy kérdés. Ha Setpointban beállítom, hogy a macro gomb DokumentFlip legyen, majd a telefon memóriájába beflash-elem, akkor ha nincs fent a Setpoint miért nem megy?:)

(#23) GoodSpeed válasza GoodSpeed (#22) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor a megoldás :)

Régen használtam már Setpointot, így meg is feledkeztem a profil választóról. Nem volt aktív a profil amelyikben a Document Flip be volt állítva, illetve nem volt be Flash-elve...

(#24) chstratus

chstratus
(újonc)

Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulok remélem tudtok nekem segíteni!
A mai nap folyamán vásároltam egy logitech g500-as egeret
csatlakoztattam a win 7 64bit automatikusan felismerte,de a hozzákapott softver
azt mondja hogy még nem csatlakoztattam és nézzem meg a csatlakozást miközben használom!Leszedtem a legfrissebb setpoint de ez sem segitett!
Esetleg valaki valami ötlet? :O

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.