Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#151) pr1mzejEE válasza Scholes9 (#148) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

hajaj nekem is:D

Football More Than Just a Game ..

(#152) Winne válasza Scholes9 (#150) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Szívószállal, vagy mi a tököm? :D

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/ff07 Folyamatosan Frissítve! ; )

(#153) trickyy válasza pr1mzejEE (#146) üzenetére

trickyy
(tag)

Hát 2k-ból már elég rendesen.:D

(#154) pr1mzejEE válasza trickyy (#153) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Így hirtelen a Hát 2k-ból-t H2k-nak olvastam :D (bocs attól, aki nem érti:D)

[ Szerkesztve ]

(#155) Winne

Winne
(PH! kedvence)

Na célegyenes, ha minden igaz, akkor a héten megérkezik. :K

(#156) trickyy válasza Winne (#155) üzenetére

trickyy
(tag)

Majd írd meg hogy tetszett.:)

(#157) Winne válasza trickyy (#156) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Mindenképpen, csak még nem ért ide. :((( :((( :((( Elvileg szombat a végleges időpont, akkor este már meg tudom nézni, csak szombat-vasárnap is dolgozom sajnos. :N

(#158) trickyy válasza Winne (#157) üzenetére

trickyy
(tag)

Most már addig kibírod.:) Nekem meg mióta megvan alig használtam. :U

(#159) pr1mzejEE válasza trickyy (#158) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

ezért vetted meg? :W :D

[ Szerkesztve ]

(#160) Winne válasza trickyy (#158) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Na is mond, elcsúszott a dolog keddre, hát nagyon nem örültem neki...

HH nem használod? Kevesebbet játszol, vagy filmezel?

(#161) Winne

Winne
(PH! kedvence)

Na szóval!

Elsőre nem estem hanyatt, viszont elkezdtem komoly cuccokkal tesztelni a cuccot, és megbírkózott nagyon kemény jelenetekkel is. Eddig csak film alatt néztem, de most megnézem játék közben is, hogy mit produkál.

(#162) Winne válasza Winne (#161) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Játékban is hatalmas csalódással kezdődött, nem találtam EAX beállítási lehetőséget, anélkül szarul szólt nagyon, aztán beállítottam 5.1-re. Onnantól nagyon jól muzsikált a füles. Olyan hangok jöttek ki belőle, hogy háborúban éreztem magam rendesen. Akkora robbanások, hogy majdnem letépte a fejem. Hallottam olyan hangokat is, amit eddig nem hallottam sosem, pedig egy elég komoly Sennheiser fülesem van. :K

Eddig tetszik kategória! :K :K :C

(#163) danihoosmart válasza Winne (#162) üzenetére

danihoosmart
(újonc)

én a battlefield bad company 2-ben veszem igazán hasznát. kiválóan hallhatóak az irányok, persze nem hentelős 32es szervereken.

DFI UT P35 T2R, E8400@3825 E0, GEIL CL5 2x2GB, Gigabyte GTX260, WD Caviar Black 500GB, A4tech X7 750F, Samsung 2232BW, Logitech g35 7.1 füles

(#164) Winne válasza danihoosmart (#163) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Na kicsit tesztelgettem tovább és nekem a BFBC2 nincs meg ugyan, de CODMW2-vel játszom esténként és az irányokkal nincs semmi baj, mióta 5.1-re állítottam játékon belül, azóta teljesen jó. Kihallok olyan zörejeket néha, amik előtte nem voltak, jobban kihallom, hogy merről jönnek az ellenfelek ez elég jó benne. Sztereón mondjuk ugyanígy tudtam, hogy honnan jön a hang, de MW2-nél úgysem a hang ér a legtöbbet, hanem a radar használata.

(#165) Vinchi

Vinchi
(kvázi-tag)

Én is G35-öt vettem meg karácsonyra. :) Előtte kipróbáltam két füles, a G35-öt és a Saitek Tritton Ax720-at, mindegyiket ugyanazokkal teszteltem (5.1 dvd film és bad company 2, valamint Black Ops), de a Saitek egyáltalán nem jött be, a hírdetett térhatás valahogy nekem nem jött le belőle, ellenben a G35 gyönyörűen, térhatással szól. 10k-s árkülönbség van a kettő között, de nekem megért +10k-t ez a hangzás.

Főleg azoknak jó ez, akik panelban élnek és Tekintettel vannak a szomszédaikra, ugyanakkor nem akarnak lemondani a remek térhatásról, mert ugye az 5.1es hangrendszert fel kell tekerni rendesen, hogy hallj mindent zörejt. :B

(#166) Winne válasza Vinchi (#165) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Én egy dolgot rettenetesen rühellek benne és az nem más, mint a kábeljének az anyaga. Ekkora marhaságot ki bírt kitalálni?! Bármerre mozdítom a fejem, a kábel az anyaga miatt súrlódik a ruhán, meg gyk minden felületen és ez teljesen behallatszik a fülesbe...

(#167) Winne

Winne
(PH! kedvence)

Mennyiért lehetne eladni vajon? Teljesen újszerű, szinte új.

(#168) Szab02 válasza Winne (#167) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Filmekhez mennyire jó? (Érdekelne, de max csak hónapok múlva :( )

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#169) djxp01

djxp01
(fanatikus tag)

Szeretnék vásárolni G35-ös fülest, esetleg tudtok valakit aki olcsóbban tud szerezni ilyet, mint 27.500? (új)

Vagy esetleg aki megunta, és jó állapotban van a sajátja, azt esetleg megvenném :)

(#170) danihoosmart válasza djxp01 (#169) üzenetére

danihoosmart
(újonc)

Érdemes a külföldi portálokat lesni (ebay), mert akad jó áron, elfogadható szállítási költséggel g35.(ismerősnek 25kban megállt angliából) amúgy a 27,5k az nem rossz ár, sokkal olcsóbban nem jutsz hozzá.

Üdv

DFI UT P35 T2R, E8400@3825 E0, GEIL CL5 2x2GB, Gigabyte GTX260, WD Caviar Black 500GB, A4tech X7 750F, Samsung 2232BW, Logitech g35 7.1 füles

(#171) djxp01 válasza danihoosmart (#170) üzenetére

djxp01
(fanatikus tag)

Köszi, de ma megvettem az egyik közkedvelt bazárostól itt a ph-n az említett áron.

Nagyon tetszik, csak még furcsa a Medusa 5.1 után, hogy ez teljesen rámegy a fülre, és hallom a saját nyelésem, rágásom , evésem :D

Amúgy erre a gari mindenütt 2 év ? A Logitech nem 3 évet biztosít a termékeire, köztük erre is ?

(#172) mistixx

mistixx
(tag)

Árak
ÉN 23,5K ért vettem egy vadonat újat.

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

(#173) car555ver

car555ver
(újonc)

Sziasztok, én is fejhallgató vásárlás előtt állok és a G35 az egyik jelölt. Viszont még nem sikerült dűlőre jutni, hogy a 7.1-et vagy egy sennheiser-féle hangminőséget válasszak ennyi pénzért. (~25e)
Azt szeretném kérdezni azoktól, akiknek már mindkettővel kapcsolatban vannak tapasztalataik, hogy mennyire állja meg a helyét a G35 egy hasonló árkategóriájú Sennheiserrel szemben. Konkrétan a zenehallgatás terén, mert ahogy olvastam az eddigi kommenteket játékban és filmben jól teljesített.
Előre is köszönöm a segítséget.

(#174) jaffa 2843 válasza car555ver (#173) üzenetére

jaffa 2843
(senior tag)

ha fontos a minőség akkor mindenképp normális stereo fejes + rendes hangkártya
rendes hangkártya alatt azt értem, hogy tudja a dolby headphone-t, 7-8k körül van már, a maradék pénzből pedig egy normális stereo fejhallgató.

annyi biztos hogy a g35 árából egy sokkal minőségibb, szebb hangzású fejhallgatót lehet venni. nem beszélve arrol hogy a g35 USB-s, tehát terheli a CPU-t, valamint mp3 lejátszóhoz, tvhez, stb-hez nem csatlakoztatható.

##################Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!##################

(#175) csabiuvb

csabiuvb
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van egy logitech G35 fülesem. PID szám eleje kopva van nem lehet látni. Elvileg ennek nem kéne lekopnia. Nincs hozzá doboz, papírok csak maga a füles. Valahogy nem lehet máshogy megnézni? Vagy valaki tudna mondani egy logitech tel számot amit fel is vesznek? Köszi!

(#176) danihoosmart válasza car555ver (#173) üzenetére

danihoosmart
(újonc)

Abból kell kiindulnod, hogy a logitech g szeriája a játékosok számára próbál kedvezni.
Ha elolvastad a leírást, a voice morph funkció is pl ennek a példája, amit aztán igazán megspórolhattak volna, vagy ezt az energiát softwarefejlesztésbe fektethették volna.

Fogalmazzunk úgy hogy gamer füles létére jó a hangzása a zenehallgatás közben, de tudása messze elmarad a sennheisserekhez képest.

Ha csak zenét akarsz hallgatni, a választás adott. minden másra ott van a g35 :D

(#177) car555ver

car555ver
(újonc)

Köszönöm a rendkívül gyors válaszokat.
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ha eltörik az a kis műanyag csatlakozó a füles és a pánt között, akkor a fejhallgatót garanciából meg lehet javítatni (esetleg cseregari) vagy vehet az ember egy újat?

[ Szerkesztve ]

(#178) csabiuvb válasza car555ver (#177) üzenetére

csabiuvb
(tag)
LOGOUT blog

Volt már rá példa. Egy srácnak 10 nap után eltört. Felhívta a Logitechet és kérdezte, hogy van e alkatrész hozzá. 1 óra mulva közölték, hogy nincs de már megrendelték neki az új G35 és 4 nap után házhoz is jön. Elvileg nincs így garancia rá, de nagyon segítő cég a Logitech. Én is csak tőlük vásárolok ha kell egy bill vagy egér vagy akármi. Minőségre is a legjobb sztem.

(#179) sti10p

sti10p
(senior tag)

Én azt szeretném tudni hogy a G35 és a G930 között mi a külömbség azon kívül hogy vezeték nélküli és, hogy ugyan olyan jól adja e át a hangot mint a vezetékes, vagy vannak hátrányai (ugyan olyan jó e pl. zenehallgatásra/fimezésre). Valamint egy kicsit nobby kérdés: tessék mondani a rádióhullámok nem károsítják az agyat?!

XY

(#180) Sharks

Sharks
(tag)

Sziasztok,

tudja esetleg valaki, hogy a jobb oldali hangszóróban a kikapcsolt mikrofonnál jelentkező sípolást hogyan lehet megszüntetni? (Igaz nem csak kikapcsolt mikrofonnál van, csak úgy erősödik fel).

(#181) danihoosmart válasza Sharks (#180) üzenetére

danihoosmart
(újonc)

ezt a problémát már felvetettem, de reakció hiányában, egyedi gondnak éreztem... Skype és TS3 alatt jelentkezik nálam, nem hangos, de felhajtott mikrofonnál jól hallható magas hang.

Hangdriver kérdés lehet, régi ts2 alatt nem volt ilyen gondom, ugyanazzal a fülessel...

Szal ha vkinek van ötlete elő vele!

(#182) Sharks válasza danihoosmart (#181) üzenetére

Sharks
(tag)

Nem egyedi probléma, megnyugtatlak, de megoldásról még én sem találtam semmit. Viszont 2 napja cseng tőle a fülem folyamatosan úgy, hogy azóta nem is használtam a fülest.
Én egyébként használtan vettem. Az igaz, hogy nem adják hozzá a 2 cserepárnát, csak a G930-hoz? Mert az eladó ezt mondta.

(#183) danihoosmart válasza Sharks (#182) üzenetére

danihoosmart
(újonc)

ez nem igaz. Nekem még adták, adják hozzá. de nem cseréltem le így 1,5 év után sem, szerintem ez nem akkora gond.

(#184) gezatata válasza Sharks (#182) üzenetére

gezatata
(tag)

a párna dolog valóban lódítás volt az eladó részéről, de szerintem is a legvékonyabbal a legjobb

(#185) car555ver

car555ver
(újonc)

Szerintetek egy Asus Xonar U1 + Sennheiser HD 485 párosítás képes lenne utolérni a G35-öt?

(#186) jaffa 2843 válasza car555ver (#185) üzenetére

jaffa 2843
(senior tag)

Sennheiser HD485 helyett inkább Superlux HD668B, esetleg egy drágább Sennheiser HD555. ..és nem csakhogy utol éri a g35-öt, de köröket ver rá...

(#187) car555ver

car555ver
(újonc)

Oké, köszönöm a megerősítést.

(#188) Blom

Blom
(senior tag)

Sziasztok!
Szerintetek melyik headset a nyerő? Nem tudok dönteni segítsetek.
Logitech G35
Logitech G930
Razer Megalodon 7.1
SENNHEISER PC 360

(#189) sti10p válasza Blom (#188) üzenetére

sti10p
(senior tag)

Ha jól tudom a Sennheiser nem 7.1-es. Nem is értem miért nem reagálnak már hogy a többi gyártó ezzel elhúzott mellettük, de amúgy attól még lehet jó a fülesük, ha 7.1-es lenne én tuti Sennheiser-t vennék.
Amúgy én is a Logi meg a Razer között vacilálok.

[ Szerkesztve ]

XY

(#190) danihoosmart válasza Blom (#188) üzenetére

danihoosmart
(újonc)

mindegyik füles másban erős. attól függ mit szeretnél csinálni. a g35öst én egy jó mindenesnek tartok, jó 7.1essel.

Kifejezetten zenéhez a sennheiser a nyerő!

A Razer általában igen jó minőségű termékeket gyárt, és főleg a játékosokat célozza meg.

Üdv

(#191) Blom válasza danihoosmart (#190) üzenetére

Blom
(senior tag)

Köszi a hozzászólást rendeltem egy G930-ast.
Remélem nem fogok mellé.

(#192) jaffa 2843 válasza sti10p (#189) üzenetére

jaffa 2843
(senior tag)

a razer, logitech, stb. "gamer" márkák a hangtechnika kommerszei. A térhangzás pedig nem a fejhallgatón múlik, hanem a hangkártyán, ami ezekben a gamernek nevezett viccekben benne van. :)

egyébként létezik hangkártyával allátott sennheiser: PC 163D
PC 333D

(#193) munky

munky
(őstag)

Hello!

Nálatok is előfordul, hogy a Windows betöltődését követően (Win7 X64) néha nem jelenik meg a tálcán a G35 ikonja és ilyenkor egyáltalán nem működik a fejhallgató csak az USB portból ki-be csatlakoztatás után: :F

Nem az USB port az oka, már próbáltam másikban, illetve korábban egy P35-ös deszkára csatlakoztatva is művelte ezt.

Ezenkívül Mumblet használunk játék alatti kommunikációra és Stereo módban csak az egyik oldalról hallani a Mumblen beszélőket, minden más program szól rendesen. Az interneten már utána túrtam, de a kompatibilitási módok változtatása nem segített semmit, esetleg valaki nem tud erre megoldást?

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#194) Tokken

Tokken
(újonc)

Sziasztok

Melyik üzletben, áruházban lehet kipróbálni a Logitech fülest? Egyáltalán ki lehet e próbálni valahol?

üdv
Tokken

(#195) jocek91

jocek91
(tag)

Hali mai nap sikerült beszereznem ezt a fülest, nagyon durva, viszont lenne egy problémám és nem tudom megoldható-e? Szóval annyi a lényeg hogy ha háromnegyednél nagyobbra van tekerve a hangerő akkor a bal oldalon a basszus recseg, vagy is be rezonál valami, és csak akkor nem lehet hallani ha háromnegyed alá viszem a hangerőt valaki valami tipp esetleg? :F :F

i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

(#196) Szabtom válasza munky (#193) üzenetére

Szabtom
(senior tag)

Nálam párszor előfordult, hogy kiírta, hogy húzzam ki és dugjam be újra. Azt hittem, az én hibám, mert van egy hangfal is meg egy tévé is csatlakoztatva, és állandóan váltogatom a default device-t a három eszköz között.

(#197) munky válasza Szabtom (#196) üzenetére

munky
(őstag)

Én is gyakran váltogatom az alapértelmezett eszközt. Akkor lehet, hogy ez kavar be neki. :)

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#198) J4N!

J4N!
(tag)

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy eltört az a forgató pöcök láttam már más is találkozott ilyennel. Kicserélik ilyen hibára ha van rá garancia? :F

(#199) jaffa 2843 válasza J4N! (#198) üzenetére

jaffa 2843
(senior tag)

mintha itt a topikban olvastam volna olyat, hogy azt cserélik.

(#200) JoceeHunt

JoceeHunt
(senior tag)

Szevasztok!

Mennyire jó ez a füles? A rendelés előtt állok, de gondoltam megkérdezem vannak-e problémák, típushibák vele?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.