Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech g25 kormány

(#401) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

G25 FFB-nél elvileg nem egy stabil folyamatos ellentartásnak kellene lennie kanyarban? Csak mert nálam mintha csúsznának a fogaskerekek, folyamatosan "kapar" az FFB. Mi lehet a gond? Vagy alapból ilyen?

[ Szerkesztve ]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#402) krisz073

krisz073
(tag)

Sziasztok.

Jó állapotba lévő Logitech G25-öt keresnék 30-35 ezer között!!
krisz073@gmail.com
Köszi!!

(#403) jeni válasza krisz073 (#402) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Szia
Van ilyen is ami azonos a Logival [link]

A gruppi hirdetésében megtalálod.

(#404) neilszab válasza jeni (#403) üzenetére

neilszab
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez semmilyen tekintetben nem azonos a G25-tel, illetve az ára is annyi, mint a boltban, még hogy 55% kedvezmény... :U

Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

(#405) jeni válasza neilszab (#404) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

belül nem Logitech van más köntösben?
az árát nézve nem rossz,az sem gagyi termék.
biztos,hogy nem G25 de Logitech az is

éppen írják,hogy már nem elérhető

[ Szerkesztve ]

(#406) neilszab válasza jeni (#405) üzenetére

neilszab
(senior tag)
LOGOUT blog

A Logitech az a gyártó, mindkét kormány Logitech, de a BMW 1-es sem egy BMW 7-es belül, csak más köntösben... ;)

Egyébként nem is baj, hogy nem rendelhető, ugyanis ilyen áron bárhol máshol is meg lehet venni ezt a típust.

Egyébként a DFGT is egy nagyon nagyon jó kormány, de azért nem G25...

Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

(#407) b-type válasza neilszab (#406) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Eladnám a G25-m, egy éve a garázsban van.
..sokszor csorog a nyálam akár az Asetto Corsa-ra, a NetKar-ra vagy c.a.r.s., és a nem rég jött rF2 bétára gondolva...de már nem fogom tekergetni tudom :(
mindene jó természetesen.
30ruga.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#408) jeni válasza b-type (#407) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

nem sokáig marad a garázsban az biztos

(#409) breakout123 válasza b-type (#407) üzenetére

breakout123
(újonc)

b-type írtam privátba.

(#410) b-type válasza breakout123 (#409) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Feltettem egy hirdetést ide az apróba:
[link]
Mivel írtátok hogy legyenek képek.
Letörölgettem és megcsináltam a képeket.
Nem sürgős, ne haragudjon meg senki ha nem rögtön írok vissza, megyek jobbra-balra, nem mindig nézem.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#411) Nevano

Nevano
(lelkes újonc)

Eladó Logitech G27 FIX ÁR 50.000 FT

Budapesten személyesen át lehet venni, ha vitetni kell akkor szállítási költség az plusz.

A kormány hibátlan (3 hónapos), költözésből megmaradt holmi. Garanciapapírjai nincsenek meg de nekem a kis lakás miatt nincs hova tennem (Használatára alkalmatlan a lakás). Személyes garanciát vállalok de ez szerintem alapvető dolog.

További infó,
Gyári doboza megvan és a tartalma is hiánytalan.
A doboz tartalma
- Logitech telepítő CD - Némi leírás
- Logitech G27 Kormány
- Logitech G27 Váltó
- Logitech G27 Pedálok
- Gyári tápkábel a kormányhoz

Ha felkeltettem érdeklődését valakinek jelezzen PÜ, kérésre küldök képeket is.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

(#412) Nevano válasza Nevano (#411) üzenetére

Nevano
(lelkes újonc)

Garancia megoldható ha történik vele valami!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

(#413) Kimke96

Kimke96
(újonc)

"Eladó Logitech G27 FIX ÁR 50.000 FT
Budapesten személyesen át lehet venni, ha vitetni kell akkor szállítási költség az plusz.
A kormány hibátlan (3 hónapos), költözésből megmaradt holmi. Garanciapapírjai nincsenek meg de nekem a kis lakás miatt nincs hova tennem (Használatára alkalmatlan a lakás). Személyes garanciát vállalok de ez szerintem alapvető dolog.
További infó,
Gyári doboza megvan és a tartalma is hiánytalan.
A doboz tartalma
- Logitech telepítő CD - Némi leírás
- Logitech G27 Kormány
- Logitech G27 Váltó
- Logitech G27 Pedálok
- Gyári tápkábel a kormányhoz
Ha felkeltettem érdeklődését valakinek jelezzen PÜ, kérésre küldök képeket is."-Nevano

Hello! engem érdekelne a kormány,írtam privát üzenetet is,ha leszel majd válaszolj pls.

Habony Viktor

(#414) krisz073

krisz073
(tag)

Nem akarok nagyon beleszólni, de 3 hónapos cuccnak nincs meg a garipapírja :D

(#415) Kimke96

Kimke96
(újonc)

figy,engem nem érdekel a garancia,ha jó és megbízható a termék.

Habony Viktor

(#416) Enton válasza krisz073 (#414) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nincsennek eltávolítva róla a gyári számok akkor egy telefonnal utána lehet kérdezni a logitech-nél, hogy ugyan mi a helyzet a garanciával.
Itt 4 lehetőség áll fent:
-3 hónapos és van még 21 hó gari.
-3 hónapos garanciálisan kiküldött példány előző(g25/g27) megmaradt garanciája továbadódik rá
-3 hónapos garanciálisan kiküldött példány és már lejárt a gari.
-nincs semmi gyáriszám használod és örülsz neki

Én pl a G25-öt vettem így nem volt rajta egy darab gyári matrica sem, valószínűleg garanciából kiküldött termék volt(vagy leesett a kamionról) nem fogom tudni már valószínűleg kinyomozni.
Elmentem kipróbáltam láttam, hogy tökéletes állapotú és el is hoztam.
Rá majd 1 évvel tőlem is megelégedve vitték el mint teljesen jó állapotú és nem leharcolt példány.

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#417) Nevano válasza Enton (#416) üzenetére

Nevano
(lelkes újonc)

A vásárlást számlával vagyok köteles igazolni, e nélkül a garancia elveszik.

[ Szerkesztve ]

(#418) Enton válasza Nevano (#417) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kisker/nagyker felé mindenképpen így igaz, logitechék meg széria és gyártási szám alapján garancáznak.
Csak be kell vállalni a az éppen garanciáztatni vágyot termék porrázúzását. De ha már olyan baja van(nem tudod rendeltetés szerűen használni), akkor ez nem éppen mérvadó tényező.
Pl:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Stb, stb, stb...
Mind, mind a logitech kimagasló hozzáállását tanusítja a garizással kapcsolatban. :K

(#419) Gigi01 válasza Enton (#418) üzenetére

Gigi01
(kvázi-tag)

Én most gariztatok egy G27-et,már visszakell küldeni,és utána küldik a másikat!

(#420) Pumba3

Pumba3
(fanatikus tag)

Sziasztok! Adott egy G25-ös szuper kormány!

Be lehet azt állítani, hogy ugyanolyan könnyen lehessen tekerni a kormányt bedugott tápnál is, mint ha kihúznám? Kihúzva könnyen tekerhető =) Bedugva meg nem jó a kéznek :)

Válaszotok előre is köszönöm!

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#421) Enton válasza Pumba3 (#420) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég széles körben lehet állítani a kormány visszahúzását és erőhatásait driverben és játékokban is egyaránt.
A driveré így fest:

A logitech profilerben játékonként is el lehet menteni minden egyes beállítást, FFB/Spring/centering, kormányelfordulás(90-900 fokig).
Játékokban meg álltalában asettings controls alatt valahol találod ezen beállításokat.

(#422) Pumba3 válasza Enton (#421) üzenetére

Pumba3
(fanatikus tag)

Köszönöm, de ezek megvannak! Ennél lágyabbra nem lehet venni? Könnyebb tekerhetőség érdekében.

Illetve annyi lenne még, hogy játékban hiába van bekapcsolva a vibrate/force feedback, illetve a driverben is, egyszerűen nincs visszahatás! :\ Erre valakinek ötlet? (TDU2, LFS)

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#423) Pumba3 válasza Pumba3 (#422) üzenetére

Pumba3
(fanatikus tag)

Sikerült megoldani a kormány keménységének a problémáját. A driver újratelepítése után hibátlanul működik! =)

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#424) deadcode82

deadcode82
(újonc)

Sziasztok!

Újra elővettem kb fél év után a G25 kormányom és sajnálattal tapasztaltam, hogy mikor bedugtam a gépbe, akkor nem forgott a kormány, felraktam hozzá a drivert és kiderült, hogy minden gomb, a pedálok és a váltó is kiválóan működik, még a kormányon lévő gombok is, csak a kormány mozgása nem érzékelhető, a power led is halványan világít. Találkozott már valaki hasonló problémával? Megoldható a hiba, vagy mondjak le róla, hogy meg lehet javítani? Előre is köszi a segítséget.

(#425) Enton válasza deadcode82 (#424) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tápot megkapja rendesen?
Esetleg nincs egy ugyanolyan értékekkel rendelkező tápod amivel helyetesíteni tudnád a gyárit?
Lehet csak a táppal van valami gagyi.

(#426) mrgreen

mrgreen
(újonc)

Sziasztok, hasznalt G25 vasarlas elott allok. A kerdesem az lenne, hogy mire kell odafigyelni ami arulkodo jel lehet adott esetben egy kesobbi hibara. Garancia nincs mar, ugyhogy azzal mar nem tudok szamolni. Baratom azt tanacsolta (neki is g25-je van), hogy a force feedbackre figyeljek es arra, hogy a valto ne lotyogjon. Szervo motoroknak van olyan abnormalis hangja ami arulkodik? Elore is koszonom a segitseget!

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech g25 kormány
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.