Hali!
Érdeklődnék megvan e még!
Köszi!
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /

Hali!
Érdeklődnék megvan e még!
Köszi!

Sziasztok! Tud valaki g25öt most újonnan olyan helyről, ahol van is raktáron? Unom már hogy sehol sincs, gianni meg nem válaszol, szóval kénytelen leszek felhívni...
LG Optimus 7 :)
Azta kuuuuuva....

Egyébként jelenleg a boltok 80%-ában nem rendelhető a G25, és a Mo-i hivatalos forgalmazónál sincsen. Kész röhej, hogy a Logitech ennyire futtatni akarja a G27-et... 
[ Szerkesztve ]
Valójában ha belegondolsz, teljesen logikus.... 
Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu
Ez a Force-Dynamics cucc amúgy már nem mai darab, jó pár éve lehet már venni, akár Magyarországon is (azért belekerül pár misibe
), a Lurdy-házban a szimulátorteremben ki is lehetett próbálni egy-két éve.
Igazából számomra inkább idegesítő élmény volt, mint élvezet, borzasztó szarul volt beállítva (pl 30 fokos deadzone a kormányon..pfff), a projektor meg olyan közel volt előttem, hogy alíg bírtam ráfókuszálni...

Nem új, de azért a 401-es nem is olyan régi.
Azért sztem nem, mert sokkal több embernek el lehet adni a G25-öt, mint a kétszer olyan drága G27-et.

Meg az is nevetséges,h azért a 6 db Led -ért + 4 gomb a kormányon , elkérnek + 60 ezret!
Holott asszem a váltón el is csesztek vmit, a G 25-höz képest...
Nem is tudom, mondjuk az autóversenyzéshez minek kell a kormányra 6 gomb?? (jó a nitró
)
/meg a valóságban az F1-et ne hozzuk ide/
Sztem abszólút felesleges let ez a G 27!!!
(de azért ennek köszönhetem,h annó megvehettem 35 ezerért a kistesót) 
Sorry a sok kérdésért, ...de ha már egy vagyont költök, legalább had tudjam mire...
A váltón javítottak, de cserébe leszedték a szekvenciális módot.
Én sem tudom, miért olyan drága, sztem azért mert új.
A G25 se volt olcsóbb, mikor olyan új volt, mint most a G27...
...és azért érezhetően minden kicsit jobb lett rajta.
Én a magam részéről bajnokságokban is nagyon komolyan tolom a szimezést, nekem sokszor még a 6 gomb is kevés... (különösen, hogy mivel nincs rádió, meg mögötte boxszemélyzet, így minden infót magamtól kell összeszednem +jobbra/balra/hátra néznem)
Ja
Én pl olyan dolgokat, hogy kézifék, már a váltóhoz raknám, mert ha kormányra rakod, akkor hol a szimulátor? Kormányra max hátranéz menne...
A váltó mennyivel jobb rajta? Kicsit jobb, vagy rendesen jobb, vagy nagyon jobb?
A G27-en, a G25-höz képest. 
Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3
Futamon a váltó gombaji gyakorlatilag használhatattlanok...nehezen találja meg az ember érzésből, vagy akkor inkább oda kell néznie...sőt a váltó is nagyon útban van, nehéz tőle gyorsan elérni a gombokat..borzalmas.
Éles versenyen nekem nincs arra időm, hogy gombokat kerezsgéljek, vagy ne az útra figyeljek, mert akkor már jön is a hiba... 
[ Szerkesztve ]
Mondjuk ez igaz...
Kéne még ezek mellé egy kézifékkar

Eladó egy ismerősöm G25 kormánya, 40 rugesz.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
Hello!
Ha veszek egy g25 váltót, akkor azt külön rárakhatom a gépre? (DFGT van)
Elnézést a helyesirási hibákért, de angol billentyűm van
Alapesetben nem. Bár nem zárom ki, hogy vmi speckó barkácsmegoldással ne lehetne öszehozni, de ahhoz nagy szakinak kéne lenni...
[ Szerkesztve ]
Hol lehetne venni garival ilyen kormányt?
Elnézést a helyesirási hibákért, de angol billentyűm van
milyet?

Sziasztok!
Nekem egy G27 em van és a Live for spedd játékom van hozzá.
Nem tudom rendesen bekonfigurálni mert a force feedback rosszul működik.
Lehet játékban álítani az erőségét ha maxon van akkor amikor még else indultam akkor már ezzerrel elkezd mozogni a komány, ha 0 lát választom akkor meg nem csináll semmit
.
Ha valaki tud segíteni a bekonfigurálásben , akkkor vagy írjon erre a címre üzit: deszka16@hotmail.com vagy vegyen föl ugyan ezen a címre msnen.
Előre is köszi!
Talán válassz vmi értéket a max és a min között. 
Egyébként, ez nem kifejezett LFS, de kiindulásnak megteszi: Kormány Kalauz - beállítások

a G25-re csere nem érdekel?erre?xbox360 eredeti játékokkal?itt megvan hírdetve nézd meg ha érdekel Üdv!

A Logitech G25 kormány már elkelt, Karácsony előtt, kérlek ne keressetek már ezügyben!
Köszi 
kowako
Samsung Galaxy Note - http://kowako.hu

Mint ahogy rögtön a hirdetés alá be is írtam anno...
Samsung Galaxy Note - http://kowako.hu

Érdemes ilyen kormányt venni?Kilehet használni a kuplungpedált és a H-váltót?F1 2010;DIRT2; NFS UC játékokhoz kell a G25,nem lenne elég egy Logitch MOMO racing?ugyanis a MOMO jóval olcsóbb lenne...
Nagy a pangás a hardverpiacon :/
Az általad felsorolt játékokhoz ne vegyél G25-öt (különösen, hogy már nem is gyártják), de még a MOMO is tök fölösleges, ugyanis ezek a gamek köszönőviszonyban sincsenek a valós autók irányításával/mozgásával, billentyűzetre írták őket.
Vegyél gamepadot, a maradék pénzt meg költsd nőkre és drogra! 
Ha mindenképpen kormány kell, akkor meg Saitek, olcsó is, jó is.

Sziasztok
Eladó, ritkán használt G25 kormányom. Nehezen válok meg tőle mert nagyon szeretem.
Bár tavaly egész évben elő sem volt szedve munka miatt.
További kihasználatlanság miatt viszont megválnék tőle.
Tekintve, hogy sehol nem lehet kapni és a forgalmazását is beszüntették,
induljunk el egy 47 000 Ft-os irányáron.
A depo-ban http://www.depo.hu/logitech/g25_racing_wheel_jatekvezerlo rablás folyik 
Az árgép viszont ezt mutatja: http://www.argep.hu/chart_402616.html
Szóval karcmentes, Logitech G25 kormány eladó.
Üdv..
Toffer
[ Szerkesztve ]
Ez nem hirdetési oldal, az itt van, te ide akartad írni: http://hardverapro.hu/index.html.
De csak hogy jelezzem, valamit nagyon eltájoltál az árcímkéddel, G25-t használtan 30k körül lehet kapni.
Az hogy mit mond az árgép meg egy vicc, mivel már egy éve beszüntették a gyártását, és helyette a valamivel jobb G27-t forgalmazzák. http://www.argep.hu/main.asp?suche=g27&x=0&y=0
Használt garis G27-t lehet kapni 50 körül.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

Volt egy MOMO kormányom, sokkal jobb volt vele a DIRT2 is, mint egy billentyűzettel, nem beszélve a F1 korábbi részeiről.....billentyűzettel szögletesen lehet csak kanyarodni, nem lehet a gázzal fékkel játszani(ugye vagy padló gázt/féket nyomok egyből vagy semmit a bill.-en)!Tehát maradnék mindenképpen a kormánynál de akkor a G25-ről lemondok ha nem lehet kihasználni a 3.pedált(a játékok 90%-a nem is támogatja valóban), mert véleményem szerint sokan csak amiatt veszik a G25-öt!Köszönöm a tanácsodat!
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
a napoban hozzájutottam egy G25-höz, viszont van vele egy kis problémám.hátha tudja valaki az orvosságot rá.
Csatlakoztatom a géphez usb-n, a kormány elkezdi a tesztet, szépen körbeforog jobbra -balra, aztán beáll középre.
Aztán ha elkezdem tekergetni a kormányt mindegy merre, mikor visszaengedem középállásba, folyamatosan" elmászik" a kormány alaphelyzete jobbra(játékon kivül is), ami pl. LFS-ben egy 10 perc után 90 vagy annál több fok is lehet, ami nagyon zavaro,
egyébként minden működik és az adott kormányhelyzetben irányitani is lehet vele, csak hát el van fordulva.(kikapcsoltam a force-t, annélkül is csinálja). azt hittem a win7-el van baja vagy driverrel, 3 drivert probáltam, majd másik gép xp-vel, ugyanez a jelenség.
ha tudja valaki a megoldást és elárulja azt megköszönném, valószinüleg nem garos ill.
ha nincs sok hibája nem kinlódnék a garral mert amugy sincs semmi doksi hozzá.
köszi
Hűha, elektronikai hibának tűnik.
Pár Logi ezzel döglött meg, nekem is egy. Ha tudsz bele valahonnan elektronikát szerezni, akkor szerencséd van, egyébként pedig add vissza annak akitől vetted, hogy pörgesse meg jól, majd engedje el.
Ha valakinek van jobb ötlete, az szóljon, de addig is vedd fel a kapcsolatot az eladóval.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

köszi a gyors választ, irtam a srácnak, ha tényleg ilyen baja van remélem ő is ugy áll majd a dologhoz, nem szeretnék megválni tőle de ha tényleg elektronikás akkor az nagyon bukó lenne számomra, még egy perc örömöm sem volt benne, azon kivül hogy a postástól átvehettem...
"billentyűzettel szögletesen lehet csak kanyarodni, nem lehet a gázzal fékkel játszani(ugye vagy padló gázt/féket nyomok egyből vagy semmit a bill.-en"
Hát már hooogyne lehetne.... a mi fiatalságunkban még úgy toltuk (most vagyok vagy 24
), hogy folyamatosan járt a kezünk a billentyűkön föl-le őrületes sebességgel, és ha ezt elég jó ütemben és érzékkel csináltad, akkor sosem volt szögletes az irányítás, hajjaj.
Egyébként meg analóg gamepad 3 rugó! 
Van olyan szimulátor, amelyik használja a kuplungot, és a G25-nek sem a plusz 1 pedál a legfőbb érdeme, hanem az, hogy minden egyes porcikája minőségi és ezáltal sokkal jobban érezhetőbb kormányzást és adagolhatóbb pedálozást tesz lehetővé. Persze a G25-nél is lehet még továbbmenni.
De ezeket a Dirt2, meg a NFS sosem fogja tudni kihasználni, mert alapvetően nem kormányra lettek írva...
[ Szerkesztve ]
Én még Crammond féle GP-n és GP2-n nevelkedtem gombokkal, de a GP3-t már analóg joystickkal nyomtam 
Nekem csak egy gondom van a G25-el. Hogy ráírták a pedálra, hogy rozsdamentes acél...
Egyszer átöröltem alig nedves rongyal és rozsdás egy kicsit a 3 pedál... már mint a fém, amin a rugóval van összekötve. De ha lesz időm akkor szétszed, megcsiszol és újra festem feketére.
Amúgy meg brutál szett. Imádom.

[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Amikor ráírták, akkor még rozsdamentes volt 
Így van. Csak mire hozzám ért, már nem volt az. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Addig volt rozsdamentes, amíg át nem törölted nedves ronggyal 

olyan előfordulhat hogy az egyik motor gyengébb? és esetleg amiatt mászik el a kormány alaphelyzete?
mert mikor kicsiket mozditom jobbra - balra olyan érzet van mintha jobbra mikor tekerem nem fogná ugy.... lehet hülyeség 
[ Szerkesztve ]
Akkor miért rozsdamentes acél?

Amikor kijött a gyárból, még rozsdamentes volt. A rozsda akkor jelent meg rajta, miután letisztítottad vizes ruhával

Jó kis kamu marketing.
"Rozsdamentes acél". Megcáfolhatom???!!!!

Hali
Van értelme beruházni egy átlagos felhasználónak egy G25-re?Véleményem szerint elég a MOMO racing kormány bőven!Több tesztben is olvastam, h a 900 fokos forgás felesleges, a 360 fok az ideális szinte minden játékban, a 3.pedált(kuplung) alig támogatja néhány játék, amelyik meg támogatja, ott sincs sok szerepe (pl.:ha megáll az autó 1-es sebességi fokozatban, nem fullad le a motor akkor sem ha a kuplungot nem nyomjuk le)!A H-váltót meg csakis a profik használják ha használják, pillangóváltó meg van már minden olcsó kormányon is!
Ez atttól függ mit értesz átlagos felhasználó alatt... 
Ha szimulátorral játszol és pláne ha segítségek nélkül, akkor nagyon is VAN értelme! 
- sokkal precízebb, pontosabb irányíthatóság, olyan mint ha kiszélesedne az út
- ebből adódóan stabilabban lehet vele folyamtosan jó köröket autózni
- a 900 fok is igencsak jól jön... a valóságban még az F1-es kocsik kormány is elfordul 400 fokot, a GT kocsiké meg legalább 540-720-at, az utcai autók pedig 900+ fokot, szóval ha valóban valósághűen akarsz vezetni, akkor ez szinte kötelző. A játékok egyébként jellemzően "csalnak" itt-ott, hogy ne tűnjön fel a 500-900 fok hiánya a kormányodban.
- A H váltó és a kuplung a feeling miatt jó, ha például behuppansz egy 65-ös Mustangba mondjuk a GT Legends-ben, akkor hülyén veszi ki magát a pillangóváltó 
- H váltó és kuplung ma is sok autóban használatos, és ugye nem csak F1, WRC meg FIA GT szimuláció van a világon..
- A legkomolyabb szimulátorok támogatják már a kuplung és a H váltó rendeltetészerű használatát.
Persze ha vki NFS-sel, Colinnal, meg Grid-del játszik akkor ez itt mind hótmindegy! 
cikkek a témáról:
Tippek, trükkök, turpisságok
Kormány Kalauz
[ Szerkesztve ]
1. A MOMO nem forog 360 fokot csak 270-t.
2. A 270 fok és a 900 fok között ég és föld a különbség
3. Már a Driving Force GT is sokkal jobb mint a MOMO
4. A G25 még a DFGT-nél is jobban használható (bár kicsit kevés a könnyen elérhető gombja)
---
5. Ha nem volt még force feedbackes kormányod, akkor a fentiektől függetlenül inkább alulról építkezve MOMO-t vennék. Nem azért mert az jobb, vagy a többi nem éri meg az árát. Inkább azért, mert eleinte nem a kormány lesz a visszahúzó tényező, és ha kiderül, hogy mégsem jön be az autóversenyzés, nem dobtál ki annyit az ablakon. Aztán ha bejön, akkor majd cserélsz, ha tönkremegy. Legalább lesz fejlődésérzet. 
[ Szerkesztve ]
Annyi kiegészítést tennék még ehhez, hogy a jelenlegi piaci árakon már egyáltalán nem éri meg Momo-t venni, ellenben a DFGT-ét is meg lehet szerezni cirka 20 rongyért...és ég és föld a különbség a két kormány között mind képességekben, mind minőségben.
A DFGT és a G25 között viszont már csak árnyalatnyi az előrelépés, ha nem számoljuk bele a plusz ficsöröket (fém pedálszett kuplunggal, H váltó), így az valószínüleg kevés embernek éri meg a plusz 15-20 ropi ráfordítást.
[ Szerkesztve ]
Jézusom, most nézem, 23k a MOMO
Ezeknek elment a józan eszük, felét éri kb 
Anno az első szériás bőrbevonatú MOMO került ennyibe, akkoriban, amikor még egyáltalán nem lehetett kapni normális kormányokat, és az a MOMO volt az etalon...
[ Szerkesztve ]