42700 + 2500-ért rendeltem meg, de nagyon remélem hogy nem fogják közbe megemelni az árát.
(Multkor kérdeztem hogy befér-e 10 kiló alá... Megtudtam hogy 6.9kg a csomag súlya.)
Argep.hu-n meg illene frissíteni az árakat, mert 39 alatt már nem kapni.
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /

42700 + 2500-ért rendeltem meg, de nagyon remélem hogy nem fogják közbe megemelni az árát.
(Multkor kérdeztem hogy befér-e 10 kiló alá... Megtudtam hogy 6.9kg a csomag súlya.)
Argep.hu-n meg illene frissíteni az árakat, mert 39 alatt már nem kapni.
hali
valakinek volt már problémája win7-tel + ezzel a kormánnyal? Egyszerűen a telpitő nem találja meg a kormányt, végigfut, de nincs kormány. Valaki tudna segíteni? lgs5.08-as szoftver, 64 bites win7 alatt
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

32 biten okés
Keress 64bit-es drivert. Dugd be a kormányt. Ha mikor indítod a gépet, a kormány körbeforog, akkor valami szoftveres ütközés van. Ha nem forog körbe, akkor nincs jól összedugva. Driver nélkül, mikor áramot kap, akkor is kell forogjon. 
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
64 biteset raktam fel, csináltam már ugy is, hogy be volt dugva a kormány telepítés alatt, volt ugy is, hogy nem volt bedugva a kormány. Indításkor körbeforog, azzal nincs gond. A legérdekesebb, hogy win7 RC alatt működött
, végleges win alatt nem megy. valami szoftver gond van,az biztos, de nem tudom mi lehet. Ötlet?
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

5.04-et használom, épp ma telepítettem. 64bites verzió, semmi gond nálam.
Akkor gőzöm nincs.
3 napja frissítettem a drivert, előtte is, utána is tünetmentes a dolog. Pedig 1 éve win7-et használok, mindig a legfrisebb verziót(pl most eredetit), és sose volt ilyen gondom. 
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

1 éve létezik már a Win 7 op.rendszer

TUdom hogy most ittam meg bevsden de akkoris 1 éve még nem volt WIN7!!!!... Egyébként van WIN7 / 64bites driver?
[ Szerkesztve ]
Bocs, 11.5 hónapja... 
December 28 óta van. 
Természetesen van külön driver hozzá. 

mert én is meglepődtem azon,hogy már már 1 éves a win7.
Ha jól emlékszem akkor február környékén volt a 6700 bulid változat amikor megjelent
Build 7000 jött ki stílusosan ha minden igaz, és január 5-én a nagyközönség számára, de nekem már megvolt decemberben, mint írtam. 
köszönöm, akkor majd meglátjuk.
bzoley:akkor megpróbálom feltenni azt

Hi! Hű akkor elég gyorsan repül az idő 
Ahhoz képest hogy már közel 1 éve kint van, annyira még nem terjedt el. Pedig szerintem sikeres lett...
Nekem Win7, 64bit-es van, van hozzá driver a CD-n is? Vagy majd a Logitech oldalárol kell leszedni?

A pixmania is befejezte a vesztegetést, 39ről 57re emelte az árát. 42 alatt már nem kapni.
argep.hu azt írja hogy itt 42.500-ért lehet kapni, de én nem látom sehol. - http://qwerty.hu - Én vagyok a vak?
[ Szerkesztve ]
sajnos nem jártam sikerrel, nem engedi az 5.04-est feltenni
. alaplap vacak,csere lesz

Már rég van 5.08 -as driver Win7 x64 alá...
Nekem tökéletesen müxik...most probálgattam épp..hát ha tényleg nincs jól beállítva....TÉNYLEG lehet vele küzdeni, rohadjak meg de egy "topa" nöt beültetnék a G25 mögé 'vad beállítások mellé, hát szerintem kirakná a székböl az tuti....

Apropó megjött az állvány..képeket tolok majd fel...
..
de sajna a váltóhoz tartozó tartó konzol csak dec. végén jön...

Sorry a sok kérdésért, ...de ha már egy vagyont költök, legalább had tudjam mire...

Hihetetlen... Valamelyik nap megláttam a kormányt 40000-ért, és felmondtam az addigi megrendelésem. Este jött a 40 ezrestől az üzenet, hogy a megrendelést megkapták, de a termék kifutott. Mentem vissza a másikhoz, hogy mégis kell a csomag, de ma írják hogy már eladták.

Valaki mondja már meg hogy miért megy fel az ára?? Egy elektromos kütyünek nem folyamatosan olcsóbbnak kéne lennie (lásd mobilok, monitorok, stb..) ???

Kellően kompakt. Az enyém egy kicsit nagyobbra sikerült, nem tudnám így összecsomagolni

Kellett ennyit vacillálni azért a pár ezer Ft-ért 
Egyébként semmit se veszítettél volna ha egyszerre van két megrendelésed a boltban,igaz ha postán hozzák akkor gond 
[ Szerkesztve ]

Stabilabb rögzítéssel van felrakva a kormány,mert alul plusz két csavarral is felfogható a deszkára

szia
mennyibe van neked postaköltséggel együtt?

verry verry nájsz!!
Hát igen. 
Akinek van helye, az tud adni a "kényelemnek".
Nagyon faja, még gurulókat is tettél rá...
jeni
Sajna ez az állvány a porsche kormányhoz van igazából. A G25-höz meg épp passzol 2 azaz kettö darab csavar fogja..meg persze a saját rögzítöje. (még szerencse)
Az a fa csak ideiglenessen monyiztam hozzá amig meg nem jön (sajna dec. vége) a gyári tartó a váltóhoz!
Itt egy kis videó, h értsd miröl ecetera... 
Hát a posta...
A munkatársamnak a tesója kinnt él ausztriában, és oda lett megrendelve.
Csak az a paypal v mi a szösz meg átutalás /elöre/ a téma, ha megkapják a cash-t akkor küldik futárral. 
[ Szerkesztve ]
Sorry a sok kérdésért, ...de ha már egy vagyont költök, legalább had tudjam mire...

jah a lóvé:
összesen: 100 E az állvány+ a váltó kieg. 20 E + futár/posta 10 E
(euro)
[ Szerkesztve ]

Muszáj volt kereket tenni alá, kicsit nehézre sikerült
De a kényelem megvan

Gondolom majd késöbb vmi disznó sportülést belebiggyesztesz...amikor már kellöen felvette a hátsód formáját...ha jol látom az ami épp benne van egy 'snasz irodai szék.
Nemde? 
Nem fikázás céljából!
Csakhát a tiedbe "illik" egy jó sparco... 

A terv az volt, és a kollegám elvileg szerez egy párat, hogy jusson mindkettőnknek(nem tudom mifélét), de egyelőre nem vágyom jobbra, ez marha kényelmes. Széles, magas támlás, tetszik

Sziasztok! Végre valahára énis egy G25 boldog tulajdonosa lehetek 
Most a beállításokkal szöszmötölök kicsit, és a felfogatáson még finomítani kell.
Egy problémám lenne, a váltónál nem tudok szekvenciális módba váltani, mert mikor már majdnem eltekertem az átállító gombot, a váltó lefele mozog, és nem akarom nagyon bele erőltetni. Tehát nem tudom teljesen elfordítani azt az átállító gombot.

Előbb le kell nyomni a kart, és utána tekerni.

Igen, mostmár észre vettem, talán kijelenthetem, hibátlan ez az egyed is 
A test drive unlimited-ben miért nem műkszik a H váltó?

Valószínűleg rosszul állítottad be. Nálam jó.

Kiderült a "hiba" oka, a GOLF R32-be pillangó váltó van. 
így a kormányon is szekvenciális módban üzemel csak a váltó. Kivan ez találva 
Sikerült az Eurotruckba is beállítani, kár hogy nincs kuplung.
Rfactorral nagyon király
Most még a Shiftet és a Race On-t akarom kipróbálni vele. Jah és az LFS-t.
Más jó játékot tud vki mondani?

Az előző postban még nem ez volt a gondod. Van pár típus, aminél nem használható, de ettől még működik.

Dehogynem! Az volt a gondom, hogy azt hittem, hogy nem működik a H shifter. Mivel nem gondoltam volna hogy a kocsival van baj, ezért csak Egy Golf R32-vel próbálgattam. Aztán vmiért kipróbáltam egy másik verdát, és leesett hogy csak adott kocsiknál lehet használni.

Sziasztok!
Szerintem bátran próbáljátok ki ezt a kormányt inkább ps2 - gran turismo 4 -el vagy ps3 GT5-el... asszem utána nem akartok majd vele pc-n játszani!!!!! 
(Egyébként tapasztalt rajtam kívül valaki olyat, hogy az egyik motor (nálam a bal) gyengébb visszacsatolási effekteket produkál, mint a másik???)
Üdv!

OK!
Már futok is venni egy PS3-at! 
Vagy inkább nem küldöd át postán a tiedét? Csak kipróbálom!
...a kormányodat nem kell ne félj... 
Amig megjön addig tolom a DIRT 2-vel... 
Hmmm...probáld meg feltolni max-ra az értékeket,és tolj kö keményen rázóköveken, oda -vissza a pályán ugyanolyan sebességgel.
Akkor érzed-e.... 

Sajnos akkor is érzem...
Ha jobbról megyek neki valaminek, akkor erőseben lök vissza, mint mikor balról érkezik a behatás!
Rázós úton ugyan csak a jobb oldalára helyezi inkább az effektet... 

És PC-s játékoknál jelentkezik? vagy csak PS-nél?
Ha mind2nél, akkor szerintem meg kisérelj meg egy szétszedést...hátha 'látható a hiba oka. (vezetékek érintkezöje, kicsúszása..stb.)
Ha nem látsz semmit...

Pc-nél is!!!
Szétszedtem, átdugogattam a két motor kábeleit - úgy ugyan ez a jelenség - tehát nem az egyik motor gyengébb... ez bizony szériahiba lehet, mert megjött a másik kormány és az ugyan ezt produkálja - a panellal lesz a bibi: vezérlés jobb oldalra jobban csatol vissza, mint a balról érkező hatásoknál!
Úgyhogy megy reklamációra a dolog a logitech-hez asszem! 

(G25??---G27??? röl beszélsz)
"ez bizony szériahiba lehet, mert megjött a másik kormány és az ugyan ezt produkálja"
MI?
Másik uj?
És ugyanezt produkálja??? 
..hát ez elég furcsa..

Eladó újszerű állapotú Logitech G25 kormány+pedál+váltószett
Ár: 30 000Ft
Kifogástalan állapotú, hibátlanul működik. Viszont alig használom és
gondoltam meghirdetem eladásra, bár néha elő-előveszem online
autósjátékokra. Nagyon nagy élmény ezzel vezetni, de ritkán van rá lehetőségem,
az utóbbi évben ha 4-szer, akkor sokat mondtam...
Akit érdekelne, írjon emailt mielőbb (két helyen is meghirdettem és ezért az árért tudom, hogy ajándék) kowako_kukac_t-online.hu
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
kowako
Samsung Galaxy Note - http://kowako.hu

A kormány ELKELT! Köszi a sok érdeklődőnek!
Samsung Galaxy Note - http://kowako.hu

Hi!
Milyen beállításokkal használjátok a g25-öt?
(64 bites Win7 oprendszert használok.)
Tudnátok linkelni pár screenshotot az optimális beállításokról?
Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

G25, és igen, a jobb oldalán jobban ráz vagy hogy írjam... jobban kattog, rezeg, csattog, vibrál, stb.
Tuti nem játékprogram-hiba (play station detto), tuti nem oprendszer - többel is megnéztem, tuti nem én érzem félre - most megkértem másokat is, üljenek oda... vélemény ugyan az - a kormány erősebben csatol vissza a jobb oldali motorral... 
Ha már egyszer észrevetted, onnantól nagyon zavaró!
De majd talál megoldást a logitech - ebben biztos vagyok... 
Szerk.: nem is inkább a visszarántásokat, kormányelcsavarást, inkább a rezegtetést teszi ki a jobb oldali motorra - de azt nagyon félreérezni... 
[ Szerkesztve ]

Közben külföldi fórumokon olvasgatva nem csak én vagyok ezzel így egyedül... 

Hát rem. mielöbb sikerül orvosolni...
Sajnálom. 
Boldog Karit! Mindenkinek! 
Veterán Hotlap és Fun verseny Spa-ban
A 60'-es évek szörnyeivel rendezünk egy nyílt Hotlap és Fun versenyt a régi verdák kedvelőinek, melyben a következő gépek lesznek a partnereink: Shelby Daytona Coupe ("Cobra kupé"), Lotus Elan 26R, és a TVR Griffith 400. A pálya a szintén kalsszikusnka számító Spa-Francorchamps lesz, melyen a mai napig a valóságban is versenyeznek ezekkel az autókkal a FIA Historic sorozatban.
A Holtap Bajnokság Decemeber 27.-én indul és Január 4.-éig tart este 8 óráig, utána pedig az este folyamán alaposan meghajtjuk a dögöket a FunRace keretében!
Részletek itt: [link]
Minden érdeklődőt szeretttel várunk és kellemes ünnepeket kívánunk!

Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu