Hali!
Nekem nagyon tetszik ez az új kormánykerék és a tartozékai!
Sokan beszéltetek szimulátorokról. Tényleg azokkal a legjobb játszani, és azokhoz való kormány. De a szimulátorok közül kifelejtettétek a nem verseny kategóriát.
Én is nyomulok Live for Speed-del, de régen a Midtown Madness is nagy kedvenc volt busszal, valamint a Hard Truck sorozat, és hát a legendás Driver című játék.
A kamionok vezetéséhez jól jöhet a 900 fokos fordulat, ráadásul ott nem a tempó a lényeg.
Tehát szerintem a városi autókázásnál igenis ki lehet használni a kormány adottságait.
Persze, ha az ember átül egy F1-es gépbe, vagy kiturjuk Burns-t a rally járgányából, akkor a 240 fokos fordulat a jó választás, de én a versenyek mellett igen csak favorizálom a forgalomban való közlekedést nem mindig teljes gázzal. Végre erre is van megoldás!
Már nagyon vártam ezt a terméket. Valószínű előbb-utóbb beruházok rá.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Hello! A váltónál a kis tekerőgombot nem tudom áttekerni szekvenciálisba. Mit kell csinálni? Vagy ennek gond nélkül kellene mennie? 
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

Raho
(újonc)
Közép állásban lenyomod a váltot és közben elfordítod a gombot.
Ó, igen...
Én is rájöttem, már megilyedtem, hogy selejt, mert olyan furcsán áll a gombja. 
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!
Hali!
A Richard Burns rally-ban nektek működik a Force feedback?
Mert én hiába állítom on-ra nem megy.Valaki tudja mi lehet a baj?
Többi játékban nincs gond vele.
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

aphra2
(senior tag)
Naná hogy megy,strength nincs levéve teljesen 0-ára? (alapból végig piros)
Esetleg játék letöröl-ujratelepít (csak 1 ötlet)
Probléma??Hát az meg micsoda?!!

Rigel77
(kvázi-tag)
Sziasztok , telepitette valaki ezt a kormányt vista 64bites változatára ?
Mert ha jol láttam nincs hozzá driver .
Holnap veszek egyet ezért nagyon érdeklene , előre is köszi .
Ps3 Fan .
maxon van az erő, a játék most lett felrakva, plusz a laptopra is felraktam és ott is ugyan ezt csinálta
nálad alapból ment?
[Szerkesztve]

aphra2
(senior tag)
Mindenkinél megy alapbol,gondolom 5.0-ás driver fent van,vezérlöpult-játékvezérlök-force feedback-pipa bejelölve?(bár írtad hogy máshol meg jó)
Lehet hogy a cd-n nem stimmel valami.
Ja még valami: van hozzá 1.01 és 1.2 javitás mindkettöt rakd fel ha eddig nem volt.
(játék oldaláról letölthető)
a patch-el már megy, köszi a segítséget!
akinek kell vmi infó amúgy a kütyüről csak kérdezzen, mert boldog tulaj vagyok
már annyira nem vészes az ára, ''csak'' 49e ft.

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Hol? 
All Black...
(#162) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#161) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Király ez a G25 (volt szerencsém minap kézbevenni egyet) többi mellette mind gagyinak tűnik 
All Black...

krisztián98
(tag)
Sziasztok!
Valakinek az óriási segítségére lenne szükségem. A Logitech g25-ös kormányhoz kellene egy driver XP-re a 32bitesre. Sajnos a kormányt használtan vettem és a srác nem tudta a cd odadani, mert elgórta. A hívatalos oldalon, ahhonan le lehetne tölteni, az az oldal most nem működik, sajnos. Az e-mail címem:krisztian98@freemail.hu Köszike mindenkitől előre is.
Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243

brainkiller
(újonc)
Vki tudna egy listát azokról a játékokról amik támogatjág a G25-öt??
kösz előre is. 

Ombi5
(senior tag)
Ha 1 cegnel csak 1 ev van ra ,de soknal meg 2ot irnak ra,akkor mi a teendo,gyarto ad ra 2 evet? 
1 évig oda futkorászol vele, ahol vetted, utána pedig a gyártó hazai képviseletéhez.
Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

Ombi5
(senior tag)
Azaz ,akkor nem kell kulfoldre,hanem itthonra is eleg es regi szamla+regi garipapirral +1 ev van itthoni kepviseletnel?! 
Van, de egy kis utánajárással és minimális gondolkodással erről te is meggyőződhetsz:
http://www.logitech.com/index.cfm/contact/&cl=hu,hu
van ott telefonszám is ;)

Ombi5
(senior tag)
Ezert van a forum,de kozben mar segitettek!
Neked meg ajanlom a link hasznalatat elsajatito leirast!

PEACE

Madgamer001
(újonc)
Helló!
Kérdés!
Kuplung az csak annyi hogy benyomom és felengedem azt ennyi?
Vagy mint igazi legalább? Szal számít hogy engedem fel stb?
igen, mint az igazi 
Astra F 1.6i

Prisoner
(újonc)
Sziasztok!
1 éves megkímélt állapotú G25-ös kormányomat eladom. I.Á.:35 ezer. Írjatok itt, vagy érdeklődhettek a 30/293-70-36-os telefonon.
Két dolog érdekel igazán: az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben, és a p*na.

vagamo
(őstag)
VVisszaolvasva valaki a G25-ös belsejéről kérdezett! Lehet, hogy megtaláltam a képeket!
[link]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

vagamo
(őstag)
Megvan még a kormány??? Írtam Privátot!
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
Segítsetek plííz
Most vettem egy ilyen csodát, de nem forog a kormány. Amikor a profilerben ugye tesztelem a gombokat, kapcsolókat, eccerűen a kormányt hiába tekerem, a softwareben nem ltszik hogy mozogna. Minden gomb faszán műxik, de a kormány tekerésre nem reagál

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
(#176) ForRedGlory válasza ForRedGlory (#175) üzenetére
Széria hibás
Ráadásul csak ez az egy volt a boltban, így kicserélni sem tudták. igaz hogy visszaadták a lóvét, de most 4 napig megint nem tudok venni 
Laza 3 óráig voltam büszke tulajdonosa a kormánynak
Jól megszívtam
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

q2w3
(senior tag)
Eladó Logitech G25 kormányom. 7hónap gari van rá, semmi hiba, minden tartozéka megvan. 2007 decben vettem. 40k. PM-ben.

vagamo
(őstag)
Köszi az együttérzést
Közben én is vettem egyet 40kért, fél éves. Elég frankó a szerkezet. Mondjuk jól be is választottam, mert semmilyen kormányos multam nincs, ez életem első kormánya, és amikor kipróbáltam, megijedtem hogy milyen nehéz iránytani az F1-es kocsit. Aztán belejöttem és hatalmas élvezet játszani vele.
Egy dolgot nem tudok de frankón. A váltónak is van szekvenciális módja. Na ezt nem tudom hogy kell belőni például rFactorban.
Lehet hülye vagyok, de nem úgy kéne működnie, hogy amikor feltolom a váltót, akkor vált. Ha "lehúzom", akkor megint vált egyet? De ez hogy állítható be a játékban? 
Jah nehogy félrérthető legyen: tudom hogy kell a váltót szekvenciális módba tenni, a kérdésem arra irányul, hogy játékban be lehet-e állítani hogy működjön.
(Valaki tudja?
)
[ Szerkesztve ]
Aki ki szeretné próbálni, a Duna Plázában van egy a Saturnban... csak (amikor én voltam) a játék nem volt méltó hozzá: NFS. Mindenesetre kipróbálni ki lehet 

aphra2
(senior tag)
A szekvenciális váltó: egyirányba fel (magamfele) másik irányba le (előre fele),ugyanugy kalibrálod mint a pillangó váltót.
Igazad van 
Akkor már értem, csak megzavart az, hogy ha nem fordítom teljesen a kapcsolót balra (a szekvenciális felé), akkor ha felnyomom vagy lefelé húzom a botváltót, akkor nem ugrott vissza középre, hanem ott marad "végállásban".
Ez zavart meg, de az a lényeg, hogy már jó. A Ferrari 550-et meg is nyúztam 
[ Szerkesztve ]
Lehet azzal valamit kezdeni, hogy a gép bekapcsolásakor ne forogjon a kormány jobbra-balra?

aphra2
(senior tag)
Nem.... max ha kihúzod az usb-t.
Az gáz, azért köszi.

Shoo
(fanatikus tag)
Hali!
tervbe vettem hogy a nyár végefelé veszek egy ilyen cuccost...az lenne a kérdésem hogy vhogy be lehet állítani hogy ne 900fokot forduljon? mondjuk f1hez nem kell csak olyan 120-150fok...remélem vkinek megjön az essze és kitalál vmi nem versenyzős szimulátort ahol lehet élvezni a váltást
GigaByte P35-DS3, Intel E2180, 2x512 Kingston 800, GigaByte Radeon HD2600XT, Samsung HD502IJ F1, Pioneer DVR-215DBK

aphra2
(senior tag)
Persze hogy belehet, a 900° csak a max lehetőség,csuszkával (driverben) oda állitod ahova akarod.Melyik játékban nem élvezed a váltást?

Shoo
(fanatikus tag)
pl NFS...eléggé gyilkos lehet a számára és ott jobban érvényesülne a kormányváltó vagy a shiftelős és nem a szekvenciális...vmi kis nyugis játék kéne...pl most a DiRT-öt próbáltam ki...azzal lehet jó lenne...csak jöjjön össze a pénz
amugy ha beállítom egy értékre akkor a motor nem is engedi tovább?
GigaByte P35-DS3, Intel E2180, 2x512 Kingston 800, GigaByte Radeon HD2600XT, Samsung HD502IJ F1, Pioneer DVR-215DBK

aphra2
(senior tag)
Fizikailag reteszelődik,nem megy tovább, az általad emlitett 2 játék nem szimulátor csak bohóckodás (már bocs) emiatt kár venni G25-öt,DIRT-et nem is lehet jól vezetni kormánnyal, bill-el, vagy game pad-al jobb időket mennek. PL: GTR2,vagy a RACE 07,ezek szimulátorok,van demo-juk is,ezekhez való a G25.

Shoo
(fanatikus tag)
asszem GTR-el már mentem régebben vagy nemtom...de elég szar volt billel mert kanyarban ha gázt adtam elszálltam ha nem akkor meg beestem...akkor majd szerzek vmi jó kis szimulátort amivel ki lehet élni magam....csak már ott lennék hogy azt keressem a kormányhoz
...esetleg F1eznék még...ugy hallottam hamarosan jön uj F1es játék...
Van most is F1-es játék, rFactor a neve, és le lehet hozzá tölteni F1-es profi minőségű modot. Ami jön majd ki hivatalos F1 azt a Codemasters fogja kiadni és várhatóan - szimulátoros szemmel nézve - úgy lesz szar, ahogy van.
Ha tényleg csak NFS-sel, meg Colin, meg TOCA, megy ilyennekkel szereted tolni, akkor teljesen fölösleges pénzkidobás a G25.
A G25-nek akkor van értelme, ha komoly szimáltorokkal játszol (GTR, GTL, rFactor, RACE, RBR, LFS, Netkar...), kikapcsolsz minden segítséget (ABS, menetstabilizátor, kipörgésgátló, automata váltó....) és úgy nyomod, ráadásul nem külső nézetből.
Amúgy meg csak felvágás ilyen kormit tartani 

Shoo
(fanatikus tag)
rFactor 1 hete volt fent...de nem ment a játék billel...talán ha lenne egy jó kormány akkor jobb lenne és akkor jáccanék minddel...gondolom a hamarosan megjelenő Race Driver GRID-hez se fontos ilyen kormány...amivel egész jól elvoltam az az F1ct2007...szerintem amugy az F1es játékokhoz kell egy kormány a sok finom mozdulathoz mert a bill az ugye vagy kanyarodsz vagy nem vagy adsz gázt vagy nem...

dolbyman
(kvázi-tag)
Sziasztok.
Adva van a G25, meg a Race07 (no sajna nem nállam, hanem kedves barátomnál
)
Kérdés az lenne, hogy le lehet e tölteni valahol a G25-re való beállításokat a Race07-hez.
Vagy szánjam rá azt a cirka négy hónapot mire belövöm az összes paramétert 
bandi

bzoley
(PH! kedvence)
Nem reteszelődik fizikailag semmi. A beállított értéknél megfogja a motor, ennyi. Némi plusz erővel tovább tekerhető, nem lesz baja.
Shoo: Ha versenyzés nélkül akarsz a váltóval, és a többi részével élvezkedni, akkor TDU. A hozzád hasonlókra is gondoltak, akár az egész konzolt berendezheted, autórádió, ablakemelő, és mehetsz kocsikázni, szórakozni.

Shoo
(fanatikus tag)
csak ha sokáig próbálgatod lehet leégeted a motort...hmmmmmmm nagyon köszi a sok játéktippet..lehet még mielőtt beszerzem a kormányt felteszem a TDU-t..addig meg a többi játékot is megszerzem

bzoley
(PH! kedvence)
Hogy égne már le, ne beszélj butaságot. Akkor az FFB-t sem lenne szabad bekapcsolni
Amúgy egy idő után "rájön" az elektronika, hogy te makacsabb vagy nála, és elengedi a kormányt.

Shoo
(fanatikus tag)
nahh igy már más...de a motoroknak van egy olyan tulajdonságuk hogy ha nem azt csinálhatják amit szeretnének akkor leégnek
bár ahhoz terhelni kell

bzoley
(PH! kedvence)
Csak ezek másféle motorok, másképp működnek(pontosan már nem tudom hogy, keress rá, több helyen le van írva). Próbáld elképzelni, hogy működik az FFB. Kanyarodsz jobbra, de a motor folyamatosan húzza balra balra a kormányt. És ezt éveken keresztül. Az egész arról szól, hogy szinte folyamatosan a te mozdulataiddal ellentétesen dolgozik. Macskakő. a motor jobbra-balra próbálja eltekerni a kormányt, te meg próbálod mozdulatlanul tartani. Csúnya lenne, ha nem bírná.

Shoo
(fanatikus tag)
gondolom vmi megoldással megcsinálták hogy tegye az ellenkezőjét de mégse tegye teljes erővel...mondjuk kicsit terhel majd enged..de inkább majd megkeresem a tulajdonságait..ugy jobb mint találgatni
"Fizikailag reteszelődik,nem megy tovább"
Símán tovább lehet tekerni