Hy.
Ilyen Gamepadot szeretnék venni és info kellene rola hogy tökéletesen jo e játékra vagy a vezeték nélküli verziolya nem a legjobb
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Austi
(tag)

-Jackson-
(őstag)
havernak kicsit régebbi cordless logitech gamepadja van, az nem feedbackes, bár ez nemis számít
tökéletes játékra, csak győzzed tölteni az akksiját. ilyen szempontból madzagos jobb, adatátvitellel semmi baj, mert 2.4GHz-s
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

Lengyi
(tag)
Húúúúúúú ez öcsém nagy álma. Naon állat a force feedback, nekem olyan kormányom van. Lenyűgöző

Austi
(tag)
győzzem tőlteni??
100 órát bír elvileg 2db AAA elemmel
az pedig elég soknak mondható

Epiphone
(újonc)
Hi!
Most kb. 1 hete, hogy vettem ilyen gamepadot, schenkertől innen a fórumról.
Nekem nagyon bejött, király a feedback-je, jók a gombjai, csak ajánlani tudom. Ha veszel, szerintem tőle vegyél 9,5k-ért árul újonnan.
Sk8boarding is not a crime!

Austi
(tag)
ok kösz a tippet
hol tudom őt elérni?

Epiphone
(újonc)
Nincs mit.
Itt tudod elérni: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Sk8boarding is not a crime!
Nekem az előző volt a cordless rumble és 3 nap nfsu után lemerült benne a 2db 1700mAh-s akksi. Ennyit arról mit irnak és mi a valóság. Aztán egyszer leesett a lábamról és annyi is lett neki. (fél méter és szönyegre pottyant)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Viktor77
(MODERÁTOR)
Na jó, de az majdnem teljes nap NFSU volt. 
Bazinga!
Hát nem. Tudod, hogy csak este nyomtuk és akkor még javában nem fanatizáltunk be. Aztán jött a MOMO és a 10-12 órás nfsu online mókák. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Austi
(tag)
és ez a rendelés hogy zajlott?hány napra rá küldte?
te számlával kérted vgy hogy?
gari van valamennyi rá?

Gleatcher
(fanatikus tag)
Hi!
Szomszédnak cordless van, nekem meg drótos, és kábé ugyanúgy megy mindkettő, talán annyi szól a cordless hátrányába, hogy a szomszédot igencsak idegesíto, hogy néha nem érzékeli, illetve cserélni kell benne elemet. A drótos meg tökjó és olcsóbb vagy 6k-val
A nők áramot vezessenek, ne autót!!!

Austi
(tag)
ok kösz a hozzászólást
de sztem nemkerül a fevő körzetébe a hawerod azért nem érzékeli én meg max 3m re lennék tőle és szembe szal az átvitel jolenne 
egyébként már megrendeltem 
[Szerkesztve]

Austi
(tag)
nah ma megjött az említett gamepad
nagyon elégedett vagyok vele
a vezeték nélküliség hátránya nem jelentkezik tehát nem késik egyáltalán az irányítás,és mindíg érzékeli a vevő!
csak lenne egy kérdésem:
nem e tudja valaki hogy a rajta lévő Mode gomb mire jo?
ha megnyomom akkor pirosan világíg de semmi se történik

detroitrw
(őstag)
Hy!
Lenne egy kis gondom!
Nekem a madzagos Logitech rumblepad2 gamepad van és nem rezeg a játék alatt!
A rezgés aktiválóval és kikapcsolóval rezeg.
Van rá megoldás?
Léci segítsetek!!!
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

micro
(PH! addikt)
''verziolya'' 
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

detroitrw
(őstag)
PID: VV445
remélem erre gondolsz
meg van ilyen is:
Logitech profiler version: 4.40.142.0 (2004.04.23)
Logitech driver version 4.40.142.0 (2004.04.23)
[Szerkesztve]
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

micro
(PH! addikt)
Nem!
Arra hogy úgy kell írni, hogy verziója!
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

detroitrw
(őstag)
de nekem ki segít!!!
Szerencsét próbálok hátha segít valaki.
Az a gondom, hogy a két analóg vezérlője, azok a joystickok elállítódtak. A bal oldai szinte a bal alsó a jobb oldali szinte a jobb felső sarokban van és így nem lehet vele játszani, mert ha ellentétes irányba mozdítom, akkor lesz kb középen. Be lehet valahogyan állítani? Nem szeretném eldobni, mert jó volt ez a gamepad és nem is használtam sokat.
[Szerkesztve]

Mayday001
(lelkes újonc)
sziasztok én is hasonlo problémával állok szembe mint oliba vki segitsen pls

polar
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Egy hete vettem meg a Cordless gamepadot, nekem nagyon bejött, már-már a munka rovására megy
Egy olyan problémám(?) lenne viszont vele, hogy ha nem használom, akkor kb 5 perc múlva elveszíti a jelet(villog a zöld led a vevőegységen). Csak akkor alszik ki, ha megnyomok egy gombot a gamepadon(a karok mozgatására nem tér magához). Ez valami energiatakarékossági dolog, vagy csak az enyém szar? Játék közben soha nem hagyja el a jelet.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Bárcsak három madár lehetnék és felülről láthatnám, ahogy magam alatt repülök...

mustad
(kvázi-tag)
sziasztok lenne 1 kérdésem
kaptam karira 1 olyan gamepadot a vezetéknélküli rumblepad2.
nah az a bajom, hogy alig rezeg. pl nfs carbonban egyáltalán nem. meg a motogp07 ben sem. pedig az a játék elvileg tudja. nektek nem volt ilyen problémátok? mivel tudnám megoldani? a pro streetben rezeg kicsit ha lemegyek az utról de ha nekimegyek 1 kocsinak akkor nem. valami ötlet?
köszi elöre is
Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!

Pecc
(őstag)
HA esetleg valakit érdekelne, pár kép a cordless rumblepad 2 belsejéről.
[link]

inkubator
(fanatikus tag)
Sziasztok! Csak jelezni szeretném hogy ma vettem Logitech Rumble II Wireles gamepadot 5000ft ért volt a Sparban leértékelve 9000ft-ról. A hülyének is megéri nem hogy nekem. Nincs semmi baja csak "kifutó termék". Nézzetek szét ti is a Sparokban hátha rátaláltok mert a "Hülye azért nem vagyok" és a "bolygós" üzletekben 14.000ft! Ja és kipróbáltam tényleg király a pad Mirrors Edget játszottam eddig vele! CSákány! 
Samsung Galaxy S + Sennheiser CX 300II

flanki
(lelkes újonc)
Hi én tegnap elött vettem egy vezetékes Logitech Rumblepad 2-őt...tök jó lenne...de eddig 3 játékból 3 nem támogatta...és még kipróbálni sem tudtam... 
Terminator Salvation-t szeretném vele főleg játszani....de valamiért nem láttja....a játék...
esetleg valakinek valami 5let? Nemtom visszavigyem-e vagy mitcsináljak vele...

inkubator
(fanatikus tag)
Én csak Mirrors Edge-el próbáltam de ott nem lehet beállítani a gombokat 

sephi
(őstag)
A vezeték nélküli változatban elem, vagy akksi van? Ha elem,akkor meddigbirja benne átlagos használatnál?
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN
Nekem is ilyen gamepadom van! És tökéletesen megvagyok vele elégedve!
A vezetéknélküli tudtommal elemmel megy, viszont nem rezeg úgy mint a vezetékes... én a vezetékest választanám! annak szerintem jobb a rezgés erőssége is, illetve a válasz ideje is pár ms-al gyorsabb! mint a vezetéknélkülié, jah és olcsóbb is
3éve megvan lassacskán, és még mindig tökéletes állapotú, igaz FIFA-ra használom! de más játékoknál is jól megy ha arról van szó.. de igazából nem játszom semmivel , néha fifa
Üdv: Csabee.

inkubator
(fanatikus tag)
Bizton állítom hogy elem. A gyári van benne, de hogy meddig jó azt nem tudom.
Én is vettem nemrég egy Wireless változatot, de nálam nem rezeg. Több olyan játékot is próbáltam, amiben be lehet állítani a rezgést, mégsem rezeg.
Esetleg a hozzá adott telepítő CD - n van valami driver, amivel működne?
"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

Pecc
(őstag)
Jár hozzá duracell elem.
Amióta megvan két tölthető akkuval használom. 1 hónapig simán bírja, természetesen rezgő nélkül.

Mike
(lelkes újonc)
Tudja valaki mi a különbség a kétféle Crodless között, ami árulnak itthon
van ugye a 12k-s, meg találtam ugyanott 6k-st is
elég nagy különbség lehet a kettő között, vagy az egyik régi a másik meg újabb szállítmány?
Engem is érdekelne!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Osiris
(senior tag)
Hogyan lehet kalibrálni ennek a cuccnak a joystickjeit? A baloldali középpontja lecsúszott, pedig gyakorlatilag nem is használtam, csak mikor megvettem kipróbáltam és ennyi. 
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

Osiris
(senior tag)
..na kb 2 percig tartott megtalálni a megoldást googléval
:
1. Ki kell venni az egyik elemet
2. Meg kell nyomni és nyomva tartani a 6-os és a 8-as gombokat (egyszerre) és közben visszatenni az elemet. (Eközben a joystick-eknek nem szabad megmozdulniuk)
Ezek után a joyok középpontjai nálam újra a helyükre kerültek.
[ Szerkesztve ]
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

SEMTEX
(őstag)
Semmi különbség a 15.000 és a 6000 Ft.- os Cordless Rumblepad között. Az Ipontól rendeltem 6K-ért, hibátlan, ugyanaz ami a Media, Auchan és társaiban 15-16K. 
...

SEMTEX
(őstag)
Rumblepad II Cordless-ről van szó Vettem egyből kettőt.. 6K-ért ingyen van 
...

hzs
(újonc)
Sziasztok,
jól értettem, hogy a rumblepad II. programozható gombjaira bármilyen billentyűt rá lehet programozni? Azért kérdezem, mert a játékok menüjét is erről szeretném irányítani, tehát a kurzorbillentyűket és az enter-t kéne ráprogramoznom, hogy tényleg ne kelljen a gép közelébe mennem és játszhassak a dirt2-vel a kanapéról!

A segítséget előre is köszönöm!!!!
R

Pecc
(őstag)
Igen, be tudod úgy állítani a dirt 2-ben, hogy mindent a padról irányítasz.
Nálam működik. Elindul a játék, nyomok egy entert a billentyüzeten, aztán már nyugodtan távolodhatok is el a gamepaddal. 

hzs
(újonc)
Hi Pecc,
köszönöm szépen az infót. Akkor még beszerzek egyet az ünnepek előtt! És akkor csak legelőször kell entert nyomnod ugye, gondolom az elején valahol mikor elindul a játék.
üdv
hzs

Pecc
(őstag)
Igen.
Indul a játék, elkezd beszélni Block, közben enter és onnantól mehet.

hzs
(újonc)
Sziasztok,
köszönöm Pecc az infókat, kicsit akadozva, de sikerült a dirt 2 alá is beállítani a padot, most már tényleg tudom a padról irányítani az egész gamet/menüt! Eddig tetszik nagyon a cucc!
hzs

SeFy
(újonc)
Sziasztok!
Nekem is az a problémám mint Polar-nak : "Egy olyan problémám(?) lenne viszont vele, hogy ha nem használom, akkor kb 5 perc múlva elveszíti a jelet(villog a zöld led a vevőegységen). Csak akkor alszik ki, ha megnyomok egy gombot a gamepadon(a karok mozgatására nem tér magához)."
Légyszi segítsetek!!
Előre is köszi!