Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Austi

Austi
(tag)

Hy.
Ilyen Gamepadot szeretnék venni és info kellene rola hogy tökéletesen jo e játékra vagy a vezeték nélküli verziolya nem a legjobb

(#2) Austi

Austi
(tag)

UP!

(#3) -Jackson- válasza Austi (#1) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

havernak kicsit régebbi cordless logitech gamepadja van, az nem feedbackes, bár ez nemis számít :) tökéletes játékra, csak győzzed tölteni az akksiját. ilyen szempontból madzagos jobb, adatátvitellel semmi baj, mert 2.4GHz-s

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#4) Lengyi

Lengyi
(tag)

Húúúúúúú ez öcsém nagy álma. Naon állat a force feedback, nekem olyan kormányom van. Lenyűgöző:C

(#5) Austi válasza -Jackson- (#3) üzenetére

Austi
(tag)

győzzem tőlteni??
100 órát bír elvileg 2db AAA elemmel
az pedig elég soknak mondható

(#6) Epiphone válasza Austi (#1) üzenetére

Epiphone
(újonc)

Hi!

Most kb. 1 hete, hogy vettem ilyen gamepadot, schenkertől innen a fórumról.
Nekem nagyon bejött, király a feedback-je, jók a gombjai, csak ajánlani tudom. Ha veszel, szerintem tőle vegyél 9,5k-ért árul újonnan.

Sk8boarding is not a crime!

(#7) Austi válasza Epiphone (#6) üzenetére

Austi
(tag)

ok kösz a tippet
hol tudom őt elérni?

(#8) Epiphone válasza Austi (#7) üzenetére

Epiphone
(újonc)

Nincs mit.
Itt tudod elérni: Bővebben: link

[Szerkesztve]

Sk8boarding is not a crime!

(#9) I_Am válasza Austi (#5) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem az előző volt a cordless rumble és 3 nap nfsu után lemerült benne a 2db 1700mAh-s akksi. Ennyit arról mit irnak és mi a valóság. Aztán egyszer leesett a lábamról és annyi is lett neki. (fél méter és szönyegre pottyant)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#10) Viktor77 válasza I_Am (#9) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Na jó, de az majdnem teljes nap NFSU volt. :)

Bazinga!

(#11) I_Am válasza Viktor77 (#10) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát nem. Tudod, hogy csak este nyomtuk és akkor még javában nem fanatizáltunk be. Aztán jött a MOMO és a 10-12 órás nfsu online mókák. :)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#12) Austi válasza Austi (#5) üzenetére

Austi
(tag)

és ez a rendelés hogy zajlott?hány napra rá küldte?
te számlával kérted vgy hogy?
gari van valamennyi rá?

(#13) Gleatcher válasza Austi (#1) üzenetére

Gleatcher
(fanatikus tag)

Hi!
Szomszédnak cordless van, nekem meg drótos, és kábé ugyanúgy megy mindkettő, talán annyi szól a cordless hátrányába, hogy a szomszédot igencsak idegesíto, hogy néha nem érzékeli, illetve cserélni kell benne elemet. A drótos meg tökjó és olcsóbb vagy 6k-val:D

A nők áramot vezessenek, ne autót!!!

(#14) Austi válasza Gleatcher (#13) üzenetére

Austi
(tag)

ok kösz a hozzászólást
de sztem nemkerül a fevő körzetébe a hawerod azért nem érzékeli én meg max 3m re lennék tőle és szembe szal az átvitel jolenne :C
egyébként már megrendeltem :DD

[Szerkesztve]

(#15) Austi

Austi
(tag)

nah ma megjött az említett gamepad
nagyon elégedett vagyok vele
a vezeték nélküliség hátránya nem jelentkezik tehát nem késik egyáltalán az irányítás,és mindíg érzékeli a vevő!
csak lenne egy kérdésem:
nem e tudja valaki hogy a rajta lévő Mode gomb mire jo?
ha megnyomom akkor pirosan világíg de semmi se történik

(#16) Austi válasza Austi (#15) üzenetére

Austi
(tag)

UP! (#15)

(#17) Austi válasza Austi (#16) üzenetére

Austi
(tag)

UP! (#15)

(#18) Lacza

Lacza
(őstag)

Ez tényleg cool:DD

Béláim!!! Gyúrunk vazze?

(#19) detroitrw

detroitrw
(őstag)

Hy!

Lenne egy kis gondom!
Nekem a madzagos Logitech rumblepad2 gamepad van és nem rezeg a játék alatt!
A rezgés aktiválóval és kikapcsolóval rezeg.
Van rá megoldás?

Léci segítsetek!!!

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#20) micro válasza Austi (#1) üzenetére

micro
(PH! addikt)

''verziolya'' :Y

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#21) detroitrw válasza micro (#20) üzenetére

detroitrw
(őstag)

PID: VV445

remélem erre gondolsz

meg van ilyen is:

Logitech profiler version: 4.40.142.0 (2004.04.23)
Logitech driver version 4.40.142.0 (2004.04.23)

[Szerkesztve]

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#22) micro válasza detroitrw (#21) üzenetére

micro
(PH! addikt)

Nem!

Arra hogy úgy kell írni, hogy verziója!

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#23) detroitrw válasza micro (#22) üzenetére

detroitrw
(őstag)

de nekem ki segít!!!

:O

(#24) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerencsét próbálok hátha segít valaki.
Az a gondom, hogy a két analóg vezérlője, azok a joystickok elállítódtak. A bal oldai szinte a bal alsó a jobb oldali szinte a jobb felső sarokban van és így nem lehet vele játszani, mert ha ellentétes irányba mozdítom, akkor lesz kb középen. Be lehet valahogyan állítani? Nem szeretném eldobni, mert jó volt ez a gamepad és nem is használtam sokat.

[Szerkesztve]

(#25) Mayday001 válasza oliba (#24) üzenetére

Mayday001
(lelkes újonc)

sziasztok én is hasonlo problémával állok szembe mint oliba vki segitsen pls

(#26) polar

polar
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Egy hete vettem meg a Cordless gamepadot, nekem nagyon bejött, már-már a munka rovására megy:D Egy olyan problémám(?) lenne viszont vele, hogy ha nem használom, akkor kb 5 perc múlva elveszíti a jelet(villog a zöld led a vevőegységen). Csak akkor alszik ki, ha megnyomok egy gombot a gamepadon(a karok mozgatására nem tér magához). Ez valami energiatakarékossági dolog, vagy csak az enyém szar? Játék közben soha nem hagyja el a jelet.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

Bárcsak három madár lehetnék és felülről láthatnám, ahogy magam alatt repülök...

(#27) mustad

mustad
(kvázi-tag)

sziasztok lenne 1 kérdésem
kaptam karira 1 olyan gamepadot a vezetéknélküli rumblepad2.
nah az a bajom, hogy alig rezeg. pl nfs carbonban egyáltalán nem. meg a motogp07 ben sem. pedig az a játék elvileg tudja. nektek nem volt ilyen problémátok? mivel tudnám megoldani? a pro streetben rezeg kicsit ha lemegyek az utról de ha nekimegyek 1 kocsinak akkor nem. valami ötlet?
köszi elöre is

Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!

(#28) Pecc

Pecc
(őstag)

HA esetleg valakit érdekelne, pár kép a cordless rumblepad 2 belsejéről.
[link]

(#29) inkubator

inkubator
(fanatikus tag)

Sziasztok! Csak jelezni szeretném hogy ma vettem Logitech Rumble II Wireles gamepadot 5000ft ért volt a Sparban leértékelve 9000ft-ról. A hülyének is megéri nem hogy nekem. Nincs semmi baja csak "kifutó termék". Nézzetek szét ti is a Sparokban hátha rátaláltok mert a "Hülye azért nem vagyok" és a "bolygós" üzletekben 14.000ft! Ja és kipróbáltam tényleg király a pad Mirrors Edget játszottam eddig vele! CSákány! :C

Samsung Galaxy S + Sennheiser CX 300II

(#30) flanki válasza inkubator (#29) üzenetére

flanki
(lelkes újonc)

Hi én tegnap elött vettem egy vezetékes Logitech Rumblepad 2-őt...tök jó lenne...de eddig 3 játékból 3 nem támogatta...és még kipróbálni sem tudtam... :((

Terminator Salvation-t szeretném vele főleg játszani....de valamiért nem láttja....a játék...
esetleg valakinek valami 5let? Nemtom visszavigyem-e vagy mitcsináljak vele...

(#31) inkubator

inkubator
(fanatikus tag)

Én csak Mirrors Edge-el próbáltam de ott nem lehet beállítani a gombokat :W

(#32) sephi

sephi
(őstag)

A vezeték nélküli változatban elem, vagy akksi van? Ha elem,akkor meddigbirja benne átlagos használatnál?

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN

(#33) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is ilyen gamepadom van! És tökéletesen megvagyok vele elégedve!

A vezetéknélküli tudtommal elemmel megy, viszont nem rezeg úgy mint a vezetékes... én a vezetékest választanám! annak szerintem jobb a rezgés erőssége is, illetve a válasz ideje is pár ms-al gyorsabb! mint a vezetéknélkülié, jah és olcsóbb is :) 3éve megvan lassacskán, és még mindig tökéletes állapotú, igaz FIFA-ra használom! de más játékoknál is jól megy ha arról van szó.. de igazából nem játszom semmivel , néha fifa

Üdv: Csabee.

(#35) inkubator

inkubator
(fanatikus tag)

Bizton állítom hogy elem. A gyári van benne, de hogy meddig jó azt nem tudom.

(#36) HUNNIA1920

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is vettem nemrég egy Wireless változatot, de nálam nem rezeg. Több olyan játékot is próbáltam, amiben be lehet állítani a rezgést, mégsem rezeg.
Esetleg a hozzá adott telepítő CD - n van valami driver, amivel működne?

"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

(#37) Pecc válasza sephi (#32) üzenetére

Pecc
(őstag)

Jár hozzá duracell elem.
Amióta megvan két tölthető akkuval használom. 1 hónapig simán bírja, természetesen rezgő nélkül.

(#38) Mike

Mike
(lelkes újonc)

Tudja valaki mi a különbség a kétféle Crodless között, ami árulnak itthon
van ugye a 12k-s, meg találtam ugyanott 6k-st is
elég nagy különbség lehet a kettő között, vagy az egyik régi a másik meg újabb szállítmány?

(#39) Vassili válasza Mike (#38) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Engem is érdekelne!

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#40) Osiris

Osiris
(senior tag)

Hogyan lehet kalibrálni ennek a cuccnak a joystickjeit? A baloldali középpontja lecsúszott, pedig gyakorlatilag nem is használtam, csak mikor megvettem kipróbáltam és ennyi. :F

-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

(#41) Osiris válasza Osiris (#40) üzenetére

Osiris
(senior tag)

..na kb 2 percig tartott megtalálni a megoldást googléval :)) :

1. Ki kell venni az egyik elemet
2. Meg kell nyomni és nyomva tartani a 6-os és a 8-as gombokat (egyszerre) és közben visszatenni az elemet. (Eközben a joystick-eknek nem szabad megmozdulniuk)

Ezek után a joyok középpontjai nálam újra a helyükre kerültek.

[ Szerkesztve ]

-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

(#42) SEMTEX

SEMTEX
(őstag)

Semmi különbség a 15.000 és a 6000 Ft.- os Cordless Rumblepad között. Az Ipontól rendeltem 6K-ért, hibátlan, ugyanaz ami a Media, Auchan és társaiban 15-16K. :DDD

...

(#43) SEMTEX válasza SEMTEX (#42) üzenetére

SEMTEX
(őstag)

Rumblepad II Cordless-ről van szó Vettem egyből kettőt.. 6K-ért ingyen van :))

...

(#44) hzs

hzs
(újonc)

Sziasztok,

jól értettem, hogy a rumblepad II. programozható gombjaira bármilyen billentyűt rá lehet programozni? Azért kérdezem, mert a játékok menüjét is erről szeretném irányítani, tehát a kurzorbillentyűket és az enter-t kéne ráprogramoznom, hogy tényleg ne kelljen a gép közelébe mennem és játszhassak a dirt2-vel a kanapéról! :)) :))

A segítséget előre is köszönöm!!!!
R

(#45) Pecc válasza hzs (#44) üzenetére

Pecc
(őstag)

Igen, be tudod úgy állítani a dirt 2-ben, hogy mindent a padról irányítasz.
Nálam működik. Elindul a játék, nyomok egy entert a billentyüzeten, aztán már nyugodtan távolodhatok is el a gamepaddal. :)

(#46) hzs

hzs
(újonc)

Hi Pecc,

köszönöm szépen az infót. Akkor még beszerzek egyet az ünnepek előtt! És akkor csak legelőször kell entert nyomnod ugye, gondolom az elején valahol mikor elindul a játék.

üdv
hzs

(#47) Pecc válasza hzs (#46) üzenetére

Pecc
(őstag)

Igen.
Indul a játék, elkezd beszélni Block, közben enter és onnantól mehet.

(#48) hzs

hzs
(újonc)

Sziasztok,

köszönöm Pecc az infókat, kicsit akadozva, de sikerült a dirt 2 alá is beállítani a padot, most már tényleg tudom a padról irányítani az egész gamet/menüt! Eddig tetszik nagyon a cucc!

hzs

(#49) SeFy

SeFy
(újonc)

Sziasztok!

Nekem is az a problémám mint Polar-nak : "Egy olyan problémám(?) lenne viszont vele, hogy ha nem használom, akkor kb 5 perc múlva elveszíti a jelet(villog a zöld led a vevőegységen). Csak akkor alszik ki, ha megnyomok egy gombot a gamepadon(a karok mozgatására nem tér magához)."

Légyszi segítsetek!!
Előre is köszi!

(#50) Pecc válasza SeFy (#49) üzenetére

Pecc
(őstag)

Ennek így kell működnie.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.