Remélem nem csalódom benne
. Na, majd írok ha lesznek fejlemények
.
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer
(#551) Tothgera30 válasza sagesz93 (#546) üzenetére

Remélem nem csalódom benne
. Na, majd írok ha lesznek fejlemények
.
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

Valamit tudtok erröl a hackekröl?
Mennyire fake cuccok vagy müködnek?
nem azért érdekel mert használni akarom tudom hogy semmi esély hackel az embernek mert ugy is lebukik ugyhogy csak kérdezem
Ő, van olyan fórumlakó aki már rendelt innen cuccot?
Ugye nem valami nagy átb@szás?
Vám-mal mi a helyzet?
(#554) sagesz93 válasza atleticofan (#552) üzenetére

azok csak azért vannkk hogy beregizzen az ember.
Másikra: olvass vissza, nem kell sokat....

Valaki szombaton nem akar éjszakázni?
vagy valaki megoszthatná (ha tudja) ,hogy mikor lesz kb. redem 
én tuti éjszakázok majd csak tudni kellene hogy mikor kell 
Takarékoskodj a WC papírral. Használd mindkét oldalát.

Hellosztok én egy psp akarok rendelni ami 200 pont !! Na pont 200 pontért az enyém lehet ? Vagy kell valami több is hogy azért biztos hogy elvigyem?? ÉS az mennyi lenne ??
Vki tudna még meghívót küldeni és elmondani mik a szabályok pls 
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8
http://blog.lockerz.com/?page_id=2617
a videóbana ztmondják h 25 én este 9 től lesz valami akció mi is az pontosan? 
Takarékoskodj a WC papírral. Használd mindkét oldalát.
(#560) gotlockerzed válasza F34R (#558) üzenetére

adj mailt (ha küldhetem én)
szabályok : olvassá vissza!
amugy napi 2-pontot kapsz belépésért ,válaszolsz egy kérdésre, megnézel egy videót ( most)
Dops megdobsz egy msn-el?
[ Szerkesztve ]
(#561) F34R válasza gotlockerzed (#560) üzenetére
f34r@hotmail.com
tessék és köszi 
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

25.-én azok lesznek, amikre pontok fizetésével tudsz bejutni, ilyen privát féle. A nyitott ingyenes az majd hónap végén lesz 27,28
Ment meghívó.
----
Most lettem Z-Lister, mit kell tennem hogy a pólót megkapjam? Ki van tölve minden adatom, csak várni kell az e-mailt? Mennyi idő amíg megjön kb.? (Bocsánat ha már volt ilyen kérdés, kb 1 hete olvastam végig az egész topicot de már nem emlékszem.
)
----
Az a redeem csak azoknak lesz akik 18-án vettek "jegyet" rá.
Eternal life; endless torture.

am meg ha restock-nál rá tudok menni vmire h az enyém legyen, akkor még ki kell tölteni vmit vagy már amire rákattintottam az már az enyém???
(#565) gotlockerzed válasza F34R (#561) üzenetére

meghívó ment ,
egyébként szabályzatba azt olvastam,h egy háztartásból többen regisztrálhatnak. na most én ezt megis tettem szüleim címével,de nem a nevükkel .
ez mennyiben fogja befolyásolni? +csináltam 2 fake címet de 62 embert meghívtam .
köszönöm!
Én 4 embert magam alá regeltem, elvégre lehet több ember egy háztartásból. Szóval szerintem akár 10et is lehetne. (Nagy család.
)
(#567) gotlockerzed válasza kexksz (#566) üzenetére

na igen ,de apámnak állítólagos neve "Nagy józsef" anyámé "kis rebeka " remélem nem lesz gond h a nevek is fakek xD
+ idióta osztársaim anyád erik meg hasonló nevekkel regeltek be .
(#568) KraRe válasza gotlockerzed (#567) üzenetére

Nem tudnak magyarul

Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.
hi, ezen az oldalon csak mindennap fel kell menni, mevárod amíg lesz elég pontod v.-re aztán beváltod rá? nem is kell semmi fizetned csak a postát?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
(#570) gotlockerzed válasza had423 (#569) üzenetére

nem kell postát se
max vámot amugy kb az nem irom le megint bocs

Én szombaton tuti hogy éjszakázni fogok 
//Task Force 141\\

még 5 meghivás kéne a z-listerhez
irjon akinek kell meghívó
[ Szerkesztve ]
(#573) gotlockerzed válasza Anakin12 (#571) üzenetére

adj msn címet pls
és tudunk segíteni egymásnak
(#574) Norbancs válasza gotlockerzed (#573) üzenetére

Ha valakinek kell meghívó, pls írjon. Sajnos még elég messze vagyok a z-lister címtől. 
PÜ-ket gyakrabban csekkolom, mint a topicokat.

nem tudja valaki hogy emeltes lakásról hogyan kell leirni az utcát és utána az emelet vagy hogyan ??

A postás biztosan tudja hogy kinek is kellene odaadni 
Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.
Értettem az iróniát, nem a tiedre írtam. 
[ Szerkesztve ]

Szisztok valaki tudja, hogy mennyi időnként raknak fel új videókat?

Én meg nem a te hsz-edre akartam válaszolni 
Gyuri: még nem tudjuk, mivel új ez a dolog, majd kiderül.
Én amúgy jól megszívtam a videókkal. Megnéztem mindegyiket és rá 1 nappal meglett Z-lister, szóval buktam pár pontot. 

Nos, a tisztogatás megtörtént, mint látható, remélem több ilyen gond nem lesz!
Szóval mindenkit megkérek a ph alapelveket és szabályokat tartsa be, ne irjon dupla hsz-t, használja a szerkesztés gombot!
Aki nagyon újonc, az olvasgasson vissza, biztos talál érdekes dolgokat ami számára új.
Krare: az, csak nem volt elég 1hsz....
[ Szerkesztve ]

Mi történt mert pont cs-ztem
A csalásos dolog??

azt tudja valaki, hogy magyar ídőszámítás szerint mikor lesz sima restock?

Senki nem tudja még EST-be sem.
sagesz, azért itt is van szint : D
[ Szerkesztve ]

Hello!
Megint ezek a fizetös kérdések.. itt a link nézzétek meg
http://www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=1584
Már be volt linkelve egyszer,de látom nagyon lusták vagytok
.
"This Is The Moment, THIS IS IT!" - Michael Jackson

Az a baj ezzel, hogy a vám költségének meghatározása sok mindentől függ, leginkább a lockerztől 
Szóval, nagyon nem tudunk ebből konkrétat mondani hogy pl.: egy psp után mennyi vámot kell fizetni.
Senki se tudja ér-e valamit a GIFT matrica a dobozon(nem véletlenül van rajta..), meg az érték meghatározása is a lockerzen múlik, hogy mennyit ír rá.
Majd ha kap valaki valami értékesebbet(lego pendrive-ért szép hogy nem kell fizetni
), akkor kiderül.
mth: azért itt jobb a helyzet mint a másikon...

Oksa, akkor majd olyan 2 hét és pár nap mulva jelzem,hogy kellett-e fizetni

[ Szerkesztve ]
"This Is The Moment, THIS IS IT!" - Michael Jackson