joo oké h ugyanaz az IP cím de most a 542113235 ember közül pont az enyémet fogják megnézni? hogy jópár emailemnél ugyanaz az IP? hát én nemhiszem vagyis remééelm 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Wifi vadász,FreeWifiLink usb adapter + 9db antena és mágneses talp.
Fujitsu Amilo Li3710 (T3000-2GB-160GB) teljesen újszerű, karcmentes, 2,5 órás akkumulátorral!!!
Maximus IV Extreme REV 3.0 P67 B3 A legjobb túlhajtási lehetőségek Intel P67 alapokon !
MSI VR601X-434HU (T1400-1,5GB-250GB) - 2,5 órás akkumulátorral!!!
Eredeti HP töltő (nem kinai "másolat") 18.5V 3.5A 65W: 4900Ft
Hirdetés
Lonely001
(újonc)

sagesz93
(PH! addikt)
Nem most nézik meg.
Hanem majd ha rendelsz valamit.
Szóval pont a legrosszabbkor 
Gyuri: Van az ADSL net, ami minden (betárcsázáskor?) változik, de az se segít azthiszem.
[ Szerkesztve ]

Lonely001
(újonc)
és ha IP-t váltanék? akk csak az emaileknek lenne ugyanaz az IP-je az enyém az más lenne akk is lebuknék sztetek 

sagesz93
(PH! addikt)
Most már mind1, azt látják hogy azokkal az accountokkal milyen ip-vel léptél be.

Lonely001
(újonc)
hát jó azért köszönöm... de a remény még él bennem hogy hátha nem bukok le

nexes
(újonc)
Hogy én is okoskodjak 1 kicsit
"How many accounts can I have? Members are entitled to one account per person. Each eligible person within a household can have their own account."
Vagyis 1 háztartásba 1 gépről többen is felmehetnek
Valamint 1 haweremnek aki az USA.-ba lakik elküldték a cuccot,igaz az ő gépéről kb csak 10-15 acc volt készítve,ami ugye nem olyan sok.
szóval 1 gépről lehet több acc,de gondolom azért van limit(megnézném azt a családot ahol 200-an laknak
)

sagesz93
(PH! addikt)
Ez már volt irva egy kicsit régebben.
60 regi egy kicsit sok 
- Privát
- 2010-02-20 19:40:26

lockerzboy
(újonc)
én napi 10x invelem magam és így egy hónap alatt 1440 pont jön össze xD
mikor lesz legközelebb árufeltöltés?
(#411) Norbancs válasza lockerzboy (#410) üzenetére
- Privát
- 2010-02-20 20:26:39

Norbancs
(lelkes újonc)
Szerintem neked már úgyis mind1... 
PÜ-ket gyakrabban csekkolom, mint a topicokat.

Lonely001
(újonc)
ennyixDDDD látjátok őis tolja aztán majd néztek amikor elvisszük a legjobb cuccokat
am jövő hét csütörtökön lesz hajrá 
[ Szerkesztve ]

Lonely001
(újonc)
ha kapok vmit isten bizony csinálok fotót és oda írom magyarul h üdv gamepodos fórumosok megkaptam a cuccot

sagesz93
(PH! addikt)
Ez alap dolog 
Most még lehet örülni, mivel amig nem veszel semmit rád se sz*rnak, na majd ha veszel akkor rontják el a kedved.
[ Szerkesztve ]
- Privát
- 2010-02-20 21:06:37

lockerzboy
(újonc)
szteam leszarják h kiket hívok és hogy
azér fizetnek nekik ha reglenek nem?
és csütötökön hánykor lesz?
és kaptam emailt h küldik a pólót xD
[ Szerkesztve ]
(#417) sagesz93 válasza lockerzboy (#416) üzenetére
- Privát
- 2010-02-20 21:12:32

sagesz93
(PH! addikt)
ha vettél jegyet rá akkor lesz csak csütörtökön, mivel ez most privát restock lesz.
tegnap lehetett rá jegyet venni, 1 napig.
Azért nem fizetnek szerintem, mivel egyszer felmész az oldalra azt kész.

KraRe
(fanatikus tag)
Unokatesóm valamejik fórumon olvasta h egy nagy kibaszás,mert kellett fizetni a postát,a vámot,és adót is 
Még mindig megéri?? 
én inkább várok 1 hónapot,és aki kapott valamit,az beszámol minden buktatóról ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.
(#419) Fatal1tyUSER válasza KraRe (#418) üzenetére
- Privát
- 2010-02-20 23:04:26

Fatal1tyUSER
(lelkes újonc)
Ezért érdemes nekünk (magyaroknak) kizárólag PayPal pénzt kiváltani.

milka01
(újonc)
Ha valakinek kell meghívó,nekem is irhatja az e-mail címét a magmylo@hotmail.com-ra.PM-ben nem fogom látni,szóval e-mail-t küldj.
(#421) Fatal1tyUSER válasza milka01 (#420) üzenetére
- Privát
- 2010-02-21 00:05:19

Fatal1tyUSER
(lelkes újonc)
Én küldök PM-re is. 
Túl jól hangzik, hogy igaz legyen 
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

Norbancs
(lelkes újonc)
Bocsi, de én remélem, hogy a csalókat lebuktatják, nem csak magyarokat, hanem minden csalót.
Így a következő reedemen nőne az esélye a többieknek, akik becsületesebbek, vagy akik ügyesebb csalók. 

wanted5
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Tőlem is lehet meghívót kérni.
Szeretnék én is z-list-es lenni 
4 reget csináltam eddig de már aszt is megbántam...
nem fogok csalni! szép lassan,összefog gyűlni úgy is az a pont 
ja igen,tőlem is lehet meghívót kérni! 
[ Szerkesztve ]
Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!

Norbancs
(lelkes újonc)
Úgy 12-13 ember jelentkezését várom meghívóért, jó lenne z-listernek lenni... 

balint93
(újonc)
Sziasztok!
Nekem is jó lenne a 20 meghívott. Szóval ha nagyon szépen megkérlek titeket nekem is szólogattok majd ha vkinek szüksége lessz meghívóra? *.*
Akinek kell írjon PM-et.
Köszönöm! 

KraRe
(fanatikus tag)
rendelj valamit és majd TE beszámolsz nekünk 
Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

Anakin12
(lelkes újonc)
Fejlesztik magukat 
//Task Force 141\\
remélem minnél hamarabb végzenek...
Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!

sagesz93
(PH! addikt)
Szerintem a play "részleget" csinálják.
Vagyis jó lenne ha azt csinálnák.

may11
(kvázi-tag)
Valaki kapott már valami cuccot innen? 
Mi ez az ANDROIDivitás!?

sagesz93
(PH! addikt)
INNEN még senki, de a másik forumról már kaptak.
Pillanatnyilag várom a pólómat, febr.8-án indult el elvileg.

may11
(kvázi-tag)
Értem, azt esetleg nem tudjátok mikor lehet venni ujra? Mennyi ideig vannak fent ott a cuccok? Meddig lehet beváltani a pontokat?
Mi ez az ANDROIDivitás!?

sagesz93
(PH! addikt)
Már lelett írva 200x kb 
4restock lesz ebbe a hónapba, 3 fizetős amire 18.-án kellett megvenni a jegyet.
25.-én lesznek a fizetősek, a sima meg még ebben a hónapban.

DimiCron
(újonc)
Sziasztok.!
Kérdésem lenne, most a hétvégén lett meg a 20 meghívott ( és beregisztrált ) emberem.
Nem tudjátok, hogy kb. mikor fog megjönni a pólós e-mail ?
Előre is köszi. =)

KraRe
(fanatikus tag)
Gyerekek!!!Találtam egy felhasználót aki már rendelt az oldalról, egy 32 gb-os ipod-ot,megkértem pü-be hogy számoljon be a tapasztalatairól ide!!
Üdvözöljük hát
Darkman1995 

[ Szerkesztve ]

KraRe
(fanatikus tag)
Az enyémet nem siették el!!
1-2 hét minimum 

sagesz93
(PH! addikt)
1-2hét legalább.
Nekem szük 1 hónap volt, de most felgyorsult a folyamat.
Krare, majd irj hogy mit mond,amúgy honnan akadtál rá?

KraRe
(fanatikus tag)
linkelném a hirdetést,de már törölték
ott írta,hogy a tesója rendelt 
de belinkeltem neki a fórumot ugyhogy szerintem ide fog írni,de ha nem akkor majd bemásolom az infókat,buktatókat 

sagesz93
(PH! addikt)
törölt hírdetést is vissza lehet hozni. csak azt fogja kiirni hogy lejárt hirdetés 
Szóval ha 1-2 napja nyitottad meg, belemész az elözményekbe, elöbányászod a linket és jöhet ide 
mod: megvan [link]
szerintem kamu.
[ Szerkesztve ]

KraRe
(fanatikus tag)
Te véleményed,én hiszek neki...esetleg akkor hinném h kamu,ha pénzér árulná 

Bator92
(tag)
Hello!
Tőlem is lehet meghívókat kérni! Létre is hoztam egy weboldalt ezzel kapcsolatban!

sagesz93
(PH! addikt)
Ha mutat egy fotót amin rá van irva egy papírra mondjuk hogy darkman1995 prohardver, akkor elhiszem.
Ha nekem megjön valami, én ezt fogom csinálni 

Gyuri255
(újonc)
Üdv! Most ezt tették ki az oldalra.
Member Appreciation Redemption Update: To all of our members who have signed up for the Redemption on 2/25, we wanted to give you a reminder of the wave times.
Wave 1 will start sometime between 6:00-7:00 p.m.
Wave 2 will start sometime between 8:00-9:00 p.m.
Wave 3 will start sometime between 10:00-11:00 p.m.
All of these times will be in Eastern Standard Time. Only members who signed up will be able to enter PTZ PLACE to redeem. If you have more questions about the Member Appreciation Redemption, please read our FAQ.
Gondolom ez azt foglalja össze, hogy akik vettek esélyt azoknak 1 esély 6:00-7:00 p.m
2 esély 8:00-9:00 p.m
3 esély 10:00-11:00 p.m
órakkor lesz természetessen amerikai időszámítás szerint.
[ Szerkesztve ]
- Privát
- 2010-02-22 17:06:50

Darkman1995
(lelkes újonc)
a vámot nem kellet álni szerintem csak a postát kelet nem emlékszem már

sagesz93
(PH! addikt)
így van, azaz nekünk másnap éjjel/hajnalban lesz...
darkman: épp ezaz amiről beszéltem.. hogy postát biztos nem kell fizetni, max vámot.
- Privát
- 2010-02-22 17:46:45

Darkman1995
(lelkes újonc)
jah akkor forditva, és tudjátok hogy menyi a vám ???
(#450) sagesz93 válasza Darkman1995 (#449) üzenetére
- Privát
- 2010-02-22 17:52:33

sagesz93
(PH! addikt)
nem nagyon, de te már kaptál valamit, szóval beszámolhatnál hogy mennyit kellett fizetni.