Félek, hogy igazad lesz. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
(#351) Fatal1tyUSER válasza Rics22 (#350) üzenetére
- Privát
- 2010-02-17 17:35:49

Fatal1tyUSER
(lelkes újonc)

Anakin12
(lelkes újonc)
Hogy egy ideje???? Mert hogy az én pólómat holnap adják fel 
//Task Force 141\\

KraRe
(fanatikus tag)
A király pólóját
Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

sagesz93
(PH! addikt)
Szép álom 
Csak addig ird be rendesen az adatokat, utána kezdik csomagolni, és "felcímezni" a csomagokat, majd 3-5nap múlva küldik és jön a conf. mail.
Na, febr.8-án is ez volt, azóta tart a 3-5 nap.
[ Szerkesztve ]

Anakin12
(lelkes újonc)
nekem azt írták hogy 5-7 nap mulva megjön a cucc
Ajánlom nekik hogy megjöjjön me hazavágom őket akk 
//Task Force 141\\

sagesz93
(PH! addikt)
5-7 nap múlva csak a confirmation mail jön meg.

Anakin12
(lelkes újonc)
igen???? nem hiszem.....
//Task Force 141\\

sagesz93
(PH! addikt)
Egy kis angoltudás, és olvasás:
If your mailing address is valid you will receive a shipping confirmation within 5-7 business days.

Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!

KraRe
(fanatikus tag)
A magyar király képes szétverni egy angol céget??

Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.
(#361) Sish válasza szosziszabi (#327) üzenetére
- Privát
- 2010-02-17 21:29:28

Sish
(tag)
Azért mert azt csak azoknak kell megadni akik USA-ban laknak. Tessék itt van a megyék térképe hogy elhidd
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket!

KraRe
(fanatikus tag)
Magyarországnak mi a jele??mert kb akkorák vagyunk mint ott egy megye
![;]](/dl/s/v1.gif)

Sish
(tag)
Bocsánat tévedtem...
sagesz93 már linkelte is korábban Magyarország megyéinek vackait is. [link]
[ Szerkesztve ]

Sish
(tag)
Amúgy ha tényleg kell valami vámot fizetni, kíváncsi lennék a Magyarországon fél milliót érő MacBook Air-ért mennyit szednének be rajtunk. Valaki beszélt itt hogy 20% meg ilyenek és ez esetben az már 100 ezer Ft. Nos akkor én azt mondanám, hogy elmehetnek a büdös francba, mert azért nekem nem ér meg 2500PTZ-t amit ki tudja hány hónapig kéne összeszenvedni meg 100rugót hiába ilyen olcsón jutnék hozzá. Na meg a garanciális ügyintézésre gondolni se merek már ha egyáltalán adnak garanciát... nemhiszem. Ahogy a mondás is tartja olcsó húsnak híg a leve...
de azé jó jönne ha lenne

KraRe
(fanatikus tag)
ez így van

Gyuri255
(újonc)
Sziasztok! Akinek kell meghívó az írjon ide gyorgy94@gmail.com És amúgy lehet tudni előre, hogy mikor nyit a bolt? Még kezdő vok lockerzon.

szotyyyy
(újonc)
Üdv mindenkinek nekem már nyitva van a bolt, meg van a 200 ptz-m is és z-listás vagyok mégse tudom meg rendelni, a APPLE 4GB Shuffle - Blue200 PTZ, hol kell rá menni hogy meg rendelném...

üdv.
----

MixY
(tag)
Hello!
Még nem tudsz rendelni, csak megnézni hogy milyen cuccok vannak.
Itt megtalálsz minden infót.
Amúgy most nézem hogy EST idő szerint este 9:00-10:00 között lehet jegyet venni a restockra, ami akárhogy is nézem magyar idő szerint péntek 3:00-4:00... Max egy kicsit fáradt leszek suliba. 
[ Szerkesztve ]

sagesz93
(PH! addikt)
9-10között NYITJÁK meg.
1nap múlva zárják.
Tessék elolvasni azt a FAQ-t ami erről a rendszerről szól.

MixY
(tag)
Jaaa én akkor úgy értelmeztem hogy aközött meg febr. 19-én este lehet. 
Akkor sry. 

KraRe
(fanatikus tag)
Am a pólós emailhez nektek is csatoltak képet,vagy csak én vok jó megfigyelő?? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Anakin12
(lelkes újonc)
Nem adjuk fel
Legyenek a magyarok a királyok
magyarul én 
Na gyerünk lázadjunk fel indítsunk újabb szabadságharcot
Aztán verjük le a miniszterelnököt nyomtassuk ki a 12 pontot
xD
Akkor éjfél 3-4 óra között lesz a restock???
LoL
//Task Force 141\\
de azt még mindig nem mondtátok el hogy hol lehet venni a nyitó restock-ra jegyet 
írni kell nekik üzenetet vagy mi?

cserry193
(tag)
Hajnali 3kor lehet majd jegyet venni a Restockra.

sagesz93
(PH! addikt)
olvass már vissza.

Ha oda van irva hogy venni, akkor szerinted majd irni kell nekik üzenetet mi?
Az ehhez tartozó FAQ-t olvasd el.
Ott van valamelyik hírbe.
[ Szerkesztve ]
jólvan na!
majd akkor megkeresem...

KraRe
(fanatikus tag)
Am ki"ellenőrzi"a topicot??
Beköszönhetne

Gyuri255
(újonc)
Most akkor mikor lesz a Magyar időszámításunk szerint restock és hol lehet nézni ptzplace.lockerz.com?

Anakin12
(lelkes újonc)
ÉJFÉL 03:00-KOR LESZ !!!!!!!!!!!!!!
//Task Force 141\\

KraRe
(fanatikus tag)
akkor lehet ticket-et venni,nem??

Gyuri255
(újonc)
Igen. De hol lehet ticketet venni és az is pontba kerül? És ha már veszel ticketet akkor venni kell valamit mindenképpen nem? De ez hülye kérdés mert ha valaki ticketet vesz akkor már venni akar valamit mert csak úgy nézegetni a Redeemben is lehet.

Norbancs
(lelkes újonc)
Mibe kerülne, ha nem pontba?... 
PÜ-ket gyakrabban csekkolom, mint a topicokat.

KraRe
(fanatikus tag)
Február 25 10-11 között restrock

sagesz93
(PH! addikt)
menj fel a ptzplace.lockerz.com-ra
na, most tudsz venni...

Shy
(tag)
Álmodj királylány! 
Valaki már kihozott onnan akár egy pólót, vagy még mindig megy a szenvedés?
Kell, vagy rakom el?!

Norbancs
(lelkes újonc)
Tud venni lehetőséget vagy mit, ha van elég pontja... 

sagesz93
(PH! addikt)
póló már 1-2 embernek megvan
Én is azt várom, még 1-2 hét remélhetőleg.

Gyuri255
(újonc)
Üdv! Lockerzon ugye nem csak egyszer lehet vásárolni csak az adott hónapban lehet egyszer nem? Mert olvastam, hogy mert mindenki csak 1 szer vásárolthat de ezt az új 1-2-3 esélyes dolognál olvastam meg, hogy aki részt vesz zárton az nyitotton már nem tud ez ugye nem örökre van így csak erre a hónapra és a vásárolni is csak 1 hónapban egyszer lehet de ha pl egyszerre 3 dolgot veszel úgy lehet csak egy alkalommal lehet havonta???
Ugye nem úgy van, hogy aki regisztrált gyüjti a pontokat és pl ha egyszer vett valamit akkor többször nem lehet soha csak az adott hónapra értendő, hogy egyszer?

sagesz93
(PH! addikt)
Jól gondolod.
1 restockon 1 cucc.
Most is, aki mondjuk mind3 pénzes restockra vett jegyet, és az elsőn már nyer, akkor a többin már nem tud venni.
Majd márciusba 

Gyuri255
(újonc)
Oké kösz! ÉS kb hány százalékkal nő az esély ha 1 esélyest veszek?

cserry193
(tag)
De vigyázzatok, mert helyi idő szerint az hajnali 3-4 között van
Ha valaki nemtudná!

sagesz93
(PH! addikt)
Hát, szerinted? Ezt nem nagyon lehet százalékkal kifejezni, mivel elég jól meg van csinálva ez a rendszer, tudják hogy kell az embereket megvezetni 
Nem vesz mindenki ilyen cuccot, szóval azért egy páran kiesnek.
Fél európa is, mivel hajnalban lesz, szóval fel kell kelni 4körül(EST 10-11 a 100pontos restock), és mivel amcsiba is "elég késő" lesz, ott is kiesnek egy páran.
De igy is sietni kell, de több az esély mint egy sima restocknál, az biztos.
[ Szerkesztve ]

MixY
(tag)
Na én most 2 esélyt vettem 250 pontért, akkor az is 4kor lesz? Vagy csak a 100 pontos lesz akkor?

sagesz93
(PH! addikt)
Az 2órával elöbb lesz.
Itt van pontosan:
(350ptz-eknek elérhető csak)Wave #1: 6-7 EST OR 3-4 Pacific
(350-250ptz-eknek elérhető)Wave #2: 8-9 EST OR 5-6 Pacific
(Aki vett valamilyet, annak elérhető)Wave #3: 10-11 EST OR 7-8 Pacific
Na meg még a hónapban lesz egy restock.
[ Szerkesztve ]

Lonely001
(újonc)
Szép estéét mindenkinek! Szeretném kikérni a véleményetek valamiről. 1 hete kb. regeltem a lockerzre. Na már most elkezdtem hívogatni az embereket tök jól ment, meghívtam legalább 60 embert beis regeltek.Ezután meguntam
és elkezdtem emaieleket csinálni én magam.Beregeltem ezekből is kb. 60-at. Minegyiknek más a neve, csak annyi közös van bennük hogy citromailes és yahoos az összes. Sztetek kiszúrják a lockerzes srácok vagy nem? 

sagesz93
(PH! addikt)
Ki, mivel az ip cím ugyanaz.

Norbancs
(lelkes újonc)
Hát nagyon nem irigyellek, és szerintem meg is érdemelnéd, ha észrevennék telhetetlenséged miatt.
Miért nem volt elég 60 ember?!
Én alig tudtam eddig 6-ot beszervezni....
[ Szerkesztve ]

cserry193
(tag)
Mi is így csináljuk, de ezt okosan kell
Hogyha ugyanarról az IP-ről regelgetsz,akkor 90% hogy repülsz onnan